kahvelokum cnm senin rahatsiz olup olmaman sanirim digerlerinin nasil düsünecegini etkilemez benim düsüncem bu ve koymakta istemiyorum tabiki bunu bikackere dile getirmissin diyosun illaki bu konuyu acmak gibi bi cabam yok " oglunun resmini koymussun" dedi arkadaslar "bidaha koyarmisin "denildi ve bende koydum" neden kaldiriyorsun "denilince yanit verdim ben bu konuda hassasim ve bu düsüncemden ötürüde resmi kaldirdim bidahaki sefere yinede yazarim cünkü yazdigimiz kisiler farkli sende farkindasin bunun elestirilecek rahatsiz olacakta bi konu oldugunu zannetmiyorum burda daha dikkat ceken konular var yani , seninde bunu konu etmem acikcasi beni rahatsiz etti
canım maşallah iyi olmana sevindim.. bende aynı değişen birşey yok....
bıt bıt bıt nasılda kızarmış bak şu lokumlukahveme bizene canım gelde kutsal görevine sahip çık opuyorumnanaktan
...
Kızlar nolur kızmayın bana ama ınanın ıcımde bıseyler yanıyo sankı ama boyle manevı degıl sankı resmen dısardan hıssedıyorum onu?sızlerınde moralını bozuyorum nolur hakkınızı helal edın
ne olsun biraz cnm sIKKIN yanlis anlasildim galiba gecmisi okursan oglumun resmini koymuyordun sende biliyorsun imrenen olur diye gelevera ve kahvelokum u rahatsiz etmisim
Ravza kahve lokum nazlı nergİs İyİ geceler
nasılsınız ben bugÜn bİraz bayram telaŞına gİrdİm bİ bakıyım arkadaŞlar nasıl dedİm
Sİvasta bu konuda uzman doktor bİlİyomusun canım belkİ kulaĞına gİtmİŞtİr
LİMBURG canım teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın işallah iyice toparlanmışsındır canım çabuk toparlan çalışmalara beraber başlıycaz ona göre öpüyorum bacım allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?