Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

LıMBURG canım teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın işallah iyice toparlanmışsındır canım çabuk toparlan çalışmalara beraber başlıycaz ona göre öpüyorum bacım allaha emanet ol

papatyacım inan bugün nete yeni girdim ve hemen senin haberini aramaya başladım.. nasıl sevindim inanamazsın hayrılı uğurlu olsun..:Saruboceq: Allah sana ve kzına sağlık ve mutluluk dolu güzel ve huzur dolu upuzun bir hayat versin inşallah tüm ailenle birlikte. o kadar mutlu oldum ki bilemesin sanki ailemden biri doğum yaptı.. Allah'a emanet olun canım..

Ravza kahve lokum nazlı nergıs ıyı geceler
nasılsınız ben bugÜn bıraz bayram telaŞına gırdım bı bakıyım arkadaŞlar nasıl dedım

ben ne konuyu uzatmak ne burda gerginlik yaratmak, ne de karşılıklı tartışmaya girmek istiyorum.. ama bu konuyla ilgili ikinci bir mesajını gördüğüm için yazmak gereğini duydum.. burda bebeklerinin resmi olan bir sürü arkadaş var.. sen ilk ve tej değilken böyle bir mevzu yapmam bana tuhaf geldi.. hepsi bu.. lütfen cevap yazma.. sadece doğru anlaşılmak istiyorum.. Rabbim inş oğluna kısa zamanda kardeş verir..

canım maşallah iyi olmana sevindim.. bende aynı değişen birşey yok....

bıt bıt bıt nasılda kızarmış bak şu lokumlukahveme bizene canım gelde kutsal görevine sahip çık opuyorumnanaktan
...

geldim işte... ne olur sanki ben yokken azıcık idare etsen klava:

canım benim...sen dök içini buraya... güçlü olman elbette güç veriyor bize ama sıkıntılarını da paylaşmak isteriz.. zaman gelir birlikte ağlar zaman gelir birlikte güleriz canım benim...

ne olsun biraz cnm sIKKIN yanlis anlasildim galiba gecmisi okursan oglumun resmini koymuyordun sende biliyorsun imrenen olur diye gelevera ve kahvelokum u rahatsiz etmisim

:umursamaz:

iyiyiim canım sen nasılsın... ee bayram yaklaştı.ben öyle hamarat ev hanımı olamıyorum o yüzden bayramların gelmesi beni çocuklar gibi heyecanlandırıyo...

Son dÜŞÜĞÜnÜ yapalı kaÇ ay oldu canım ne zaman ÇalıŞmalara baŞlıyosun bu arada bende nevŞehırlıyım

ayyy nevşehir.....
çok yakınmışız...son düşüğümü 13 ağustos ta yaptım.normalde bu ay çalışıyor olmalıydım ama çaılşmıyom. ocakta çalışmayı düşünüyorum.....

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:23 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................3 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................1 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................26 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........24 haftalık (kız)
nilüfersahh....................23 haftalık (erkek)
kardelen86....................20 haftalık
simge...........................20 haftalık (kız)
aslgkh..........................19 haftalık
gülsummmm.................19 haftalık
gulsummm....................18 haftalık
_beray_........................17 haftalık
göbete..........................16 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................16 haftalık (erkek)
gülay30.........................15 haftalık
melek76........................15 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................14 haftalık
kelebek01......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................11 haftalık
hummu85.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................9 haftalık
elifim...............................5 haftalık
esraben...........................5 haftalık
canderya200....................4 haftalık

kahvelokum tabiki ben tek degilim bunuda söylemiyorum bu yaziyi buraya nasil tasidiniz inanamiyorum neyse güzel kardesim rabbim bana ikinci bebegimi vermeden sizleri anne yapsin ins sizin bebeklerinizi görürüz burdan insallah enkisa zamanda rabbim yolunuzu acik etsinn

Son düzenleme:
herkese hayırlı geceler..şöyle bir geçmişe baktım da ..herkeste yanı sorun..bizler gibi kayıplar yaşamayan insanlar asla bizi anlayamazlar..insanlar kendi zevkleri için ve rahat yaşamları bozulmasın diye çocuk aldırırken bizim doğmamış çocuklarıma üzülmemiz onların kavrayamayacağı kadar insanca ve özlem dolu bir duygu..en nefret ettiğim teselli cümlesi ise '' üzülme yine yaparsınız'' işte bu kadar basit onlara göre..gidenlerin bizden neler götürdüğünü göremeyecek kadar da körelmiş kalpleri...

Sİvasta bu konuda uzman doktor bİlİyomusun canım belkİ kulaĞına gİtmİŞtİr

muco merhaba.yazını okudum dıkkatımı cektı.ben kayserıdeyım.sıvas cok yakın buraya sende bılırsın.ve kayserıde dusukler konusunda cok ıyı bır uzman var.arastırısan sende anlarsın.prof.ercıyes unıversıtesınde.bırcok arkadasımda cok memnun.ben ona gıdıyorum su anda.ılgılenırsen yardımcı olurum.

LİMBURG canım teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın işallah iyice toparlanmışsındır canım çabuk toparlan çalışmalara beraber başlıycaz ona göre öpüyorum bacım allaha emanet ol

evet canim benim biz iyi olalim ki bebislerimiz gobislerimize konsun dimi canim.insallah 2010 da yavrulariimiz bize nasip olurlar canim benim optum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…