canım benim...sen dök içini buraya... güçlü olman elbette güç veriyor bize ama sıkıntılarını da paylaşmak isteriz.. zaman gelir birlikte ağlar zaman gelir birlikte güleriz canım benim...
herkese hayırlı geceler..şöyle bir geçmişe baktım da ..herkeste yanı sorun..bizler gibi kayıplar yaşamayan insanlar asla bizi anlayamazlar..insanlar kendi zevkleri için ve rahat yaşamları bozulmasın diye çocuk aldırırken bizim doğmamış çocuklarıma üzülmemiz onların kavrayamayacağı kadar insanca ve özlem dolu bir duygu..en nefret ettiğim teselli cümlesi ise '' üzülme yine yaparsınız'' işte bu kadar basit onlara göre..gidenlerin bizden neler götürdüğünü göremeyecek kadar da körelmiş kalpleri...
Kızlar nolur kızmayın bana ama ınanın ıcımde bıseyler yanıyo sankı ama boyle manevı degıl sankı resmen dısardan hıssedıyorum onu?sızlerınde moralını bozuyorum nolur hakkınızı helal edın
Limburg canım benim tatlı arkadaşım ben bebeğimi kaybedeli neredeyse 1 yıl oluyor 7 ocakta doğdu ve 17 oacakta gözlerini yumdu yavrum ben ise aynı acıyı yaşıyorum değişen birşey var mı diye sorack olursan hayır acım değişmedi sadece bu acıyla yaşamayı öğrendim ve içimdeki umudu biraz daha yeşerttim sakın üzüldüğün için ağladığın için kendine kızma ağlamak güzeldir...sana kocaman sarılıp öpüyorum tatlım :teselli:canim ya iyiki burayi bulmusm iyi ki sizleri tanimisim.seninle ayni seyleri yasamayan seni anlayamiyor maalesef insan uzuntusunu sevincini herseyini paylasiyor burada ve emin oluyor ki seni okuyanlar cok iyi anliyor iyi ki burasi var yaaaaaaaaa canim benim cok opuyorum seniopuyorumnanaktan
EVET BENİ UNUTTUNN
YARIN 4 HAFTA DOLUYOOOOO
AMMADA BÜYÜMÜŞTÜR BENİMKİ DÜŞÜNSENİZE 4 HAFTA :roflol:
canım papatya süreyya doğum yaptı derya hamile elif hamile olduğunu öğrendiğinden beri ortada yok merak etmeye başladım valla aslıhan için dua etmeye başladık ve sayı paylaşıldı maltyadaki arkadaşımızın adı neydi unuttum şimdiii CADIARZU 12-13 aralık gibi ameliyat olup rahmindeki perdeyi aldıracak krizantemin kanaması olmuş ara vermek istiyor burayada pek uğramayacağını söyledi yaws aklımda kalan bunlarr :sm_confused: :sm_confused:bu arada topikte ne oldu neler bitti anlatıverecenmi banaaa gulusümm
günaydıınnnn... güzel bir gün olsun..
öğretmenlerim gününüz kutlu, değerinizi bilen öğrencileriniz çok olsun...
merhaba arkadaşlar uzun zamandır pc giremiyordum belki beni hatırlayan vardır bendede kan pıhtılaşması var tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükür........................bir sorum olacaktı inşallah cevaplayan çıkar..................... ben göbekten iğne oluyorum şu anda 20.haftadayız.......................... iğneyi göbekten yaptığım içih bebeğe bir zararı olurmu hani bir yerine batma gibi................................ doğuma kadar iğneyi göbekten olan varmı?benim iğnemin ismi fragmin 5000 ünite.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?