Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim...sen dök içini buraya... güçlü olman elbette güç veriyor bize ama sıkıntılarını da paylaşmak isteriz.. zaman gelir birlikte ağlar zaman gelir birlikte güleriz canım benim...

canim ya iyiki burayi bulmusm iyi ki sizleri tanimisim.seninle ayni seyleri yasamayan seni anlayamiyor maalesef insan uzuntusunu sevincini herseyini paylasiyor burada ve emin oluyor ki seni okuyanlar cok iyi anliyor iyi ki burasi var yaaaaaaaaa canim benim cok opuyorum seniopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

sana aynen katiliyorum canimkaydirigubbakcemile5

Günaydın güzel arkadaşlarım

Limburg canım benim tatlı arkadaşım ben bebeğimi kaybedeli neredeyse 1 yıl oluyor 7 ocakta doğdu ve 17 oacakta gözlerini yumdu yavrum ben ise aynı acıyı yaşıyorum değişen birşey var mı diye sorack olursan hayır acım değişmedi sadece bu acıyla yaşamayı öğrendim ve içimdeki umudu biraz daha yeşerttim sakın üzüldüğün için ağladığın için kendine kızma ağlamak güzeldir...sana kocaman sarılıp öpüyorum tatlım :teselli:

bu arada topikte ne oldu neler bitti anlatıverecenmi banaaa gulusümm
canım papatya süreyya doğum yaptı derya hamile elif hamile olduğunu öğrendiğinden beri ortada yok merak etmeye başladım valla aslıhan için dua etmeye başladık ve sayı paylaşıldı maltyadaki arkadaşımızın adı neydi unuttum şimdiii CADIARZU 12-13 aralık gibi ameliyat olup rahmindeki perdeyi aldıracak krizantemin kanaması olmuş ara vermek istiyor burayada pek uğramayacağını söyledi yaws aklımda kalan bunlarr :sm_confused: :sm_confused:

Merhabaaaaaaaaaa, Öğretmenler gününüz kutlu olsun . Bende bir öğretmen kızıyım ve babala her zaman gurur duydum.Allah sizlerede ,sizinle gurur duyacak evlatlar ve öğrenciler nasip etsin.Hakkettiğiniz değerin verileceği günlerin yakın olması dileğiyleeeeeee.

Günaydın arkadaşlar :))

Celen, Kahvelokum, Canderya, Şen, Gelevera ve şu an sayamadığım tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

"Deniz Som
24 Kasım 2009
BUGÜN 24 Kasım Öğretmenler Günü… Güne ilişkin Kaya Çetin’in bir çift sözü var:

“Mustafa Necati gibi, Hasan Âli Yücel gibi Milli Eğitim Bakanları görmüş; Köy Enstitülerini ve ısmail Hakkı Tonguç‘u yaşamış olan Türkiye; ne yazık ki Reşat Şemsettin Sirer gibi, Hüseyin Çelik gibi (otomatik pilota bağlanmış Nimet Çubukçu gibi – D.S.) bakanları da gördü.
Atatürk’ün başlattığı Aydınlanma Devrimi’nin bir yansıması ve aracı olarak ‘öğrenme istek ve yeteneği kazandırma ve öğrencilerin, çevrelerindeki dünyaya karşı ilgilerini uyandırma’ doğrultusunda yapılandırılmaya girişilen eğitim dizgemiz, karşıdevrim süreci içinde öğrencilere kalıplaşmış bilgilerin aktarılması biçiminde şekillendirildi.
Öğrencilerimizi akıl ve bilimle değil de, dogma ile şekillendirmeye çalıştığımız bir ortamda Öğretmenler Günü(!) kutlayacağız.

‘Eğitim hedefleri’ ayrı bir konu olmakla birlikte, hedeflere ulaşmada kuşku yok ki bütçeden eğitime ayrılan payın, sağlanacak fiziksel koşulların, öğretim programlarının da payı vardır.
Ama kuşku yok ki en önemli etken öğretmenin kendisidir.

Beklentilere yanıt verebilmesi için; öğretmenin, çalışma koşulları yapacağı işin gereklerine elverişli olmalıdır.
Ücret düzeyi; alan bilgisi konusunda olsun, eğitbilimsel açıdan olsun kendisini sürekli olarak yenilemesine olanak vermelidir.
Toplumda ve öğrencisinin karşısındaki yeri kendisinden beklenen hizmete uygun olmalıdır.
Ders verdiği sınıfta dokunulmazlığı olmalıdır.
Simit tablasını sırtlayıp sokakları dolaşmaya çıkmak için zilin sesini bekleyen öğretmen, öğretmenlik yapamaz.

Peki, ama bütün bunları Türkiye’yi yönetenler bilmiyor mu?
Çok iyi biliyorlar.
Çünkü yoksulluk sınırının 2 bin 329 lira ve açlık sınırının 894 lira olduğu bir ülkede öğretmenin ortalama maaşının 930 lira olduğunu devletin rakamları söylüyor.
OECD ülkelerinde öğretmenin aylık geliri yaklaşık 4 bin dolar!
Bir ‘Öğretmenler Günü’ne daha erişmişken soralım: Bu koşullar içinde öğretmen ne yapsın? Yanıtı ‘Muallimler, yeni nesil sizin eserinizdir’ diyen Yüce Önder vermiş. Atatürk’ün öğretmeni, görevini yapmak için ‘ıçinde bulunduğu vaziyetin ahval ve şeraitine’ bakmayacaktır. Her koşulda yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışacaktır Atatürk’ün öğretmeni.
Selam olsun Atatürk’ün öğretmenlerine!”

Canım merhaba,
bende tüp bebek tedavisi oluyorum.Dün yumurta toplama işlemim yapıld.Çok şükür ağrısız ve sancısız geçti.Perşembe günü transfer işlemim var ,umarım o da ağrısız ve sancısız geçer.Bende fragmin kullanıyorum.Mthfr homozigotum.
Senin rahatsızlığın nedir?fragminden memnun musun?Fragmin dışında ne kullanıyorsun.tüp bebek sonucunde tek bebek mi oldu çoğul mu?kan pıhtılaşmas olduğu için çoğul gebeliklerde sorun olabiliyormu,bu konuda dr ile görüştünmü?
İnşallah bebişini/bebişlerini sağlıkla kucağına alabilirsin inşallah.

ayyy selam canlarım çok duygulandırdınız beni... biliyorsunuz ben dershane öğretmenliği yapıyordum ama bu yıl çalışmadım gebelik düşüncesiyle... ama sabah eski öğrencilerim aradılar benim eski evimi biliyorlardı oraya bizi ziyarete geliyorlardı o yüzden oraya çiçek göndermişler sonra beni aradılar ben taşındık diyince çiçekciyi aramışlar geri buranın adresini vermişler ayyyyy canlarım yaaa hakkaten öğretmenlik bambaşka bir duygu.. opuyorumnanaktan sizleri de kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kahvelokumcum şimdi aklıma geldi senin lupus hastalığının olduğunu bilmiyordum bunun için de ayrıca geçmiş olsun diyorum ve şifalar diliyorum... opuyorumnanaktan

limburgcum sende öyle sizide üzüyorum gibi laflar etme biz burada birbirimizin sevinçlerini de üzüntülerini de paylaşmak durumundayız. bunlarla ilgilenmiyceksen geyik sohbeti kısmına gider yaparız geyik muhabbetlerimizi o yüzden rahat ol şeker... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…