Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Papatyacım,çok sevindimmmmmmmmm,tüm arkadaşlarım gibi.Allah bebişin sizlere bağışlasın.
Gelevera ve dinamiss yumurtalarım hakkındaki güzel dilekleriniz beni çok duygulandırdı.kaydirigubbakcemile5Umarım spermlerle beraber uyum içinde bir çalışma yapabilrler.
Kızlar eğer yumurtalarım döllenirse,inşallah döllenir,sizce kaç yumurta transfer ettirmeliyim.Bildiğim kadarı ile türkiyede max. 3 yumurtaya izin veriliyormuş.Olmaz ama olurda 3ü de tutarda kan pıhtılaşması problemim daha büyük bir risk oluşturmaz mı,biz bir bebeği tam besleyemiyorken.Sizce ne yapmalıyım?

günaydın canlarım, öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum....vee bu güzel günü unutmayan bizleri kutlayan tüm kibar arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum....
hepinizi öpüyorum...
sevgiyle kalın....

Aslıhan cım, yumurta transferi için inan hiçbir şey diyemeyeceğim..Bebiş sayısı pıhtılaşmayı nasıl etkiler hiç bilmiyorum...
Bence pıhtılaşmayı bebek sayısının etkileyip etkilemediğini net olarak öğren, mutlaka doktoruna danış, ona göre karar ver canım benim.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah:)

merhaba arkadaşlar
ozpor sağol daha iyiyim,sanırım tansiyonum gebelik nedeniyle biraz yüksek seyredecek bünyem yavaş yavaş alışır sanırım
doktorum yatak istirahatini sonlandırınca biraz daha aktif olacağım için sanırım bu tarz problemlerim olmayacak,sürekli yatıp oturunca sıkıntılar basıyor,hiç bana göre değil çünkü,işim gereği sürekli seyahat eden ben 1,5 aydır haftada bir kez doktor kontrolü için evden çıkıyorum,beynim ve bedenim tepki gösteriyor tabiii : ((

öğretmenler günümüz kutlu olsuunn

burada kutlayann herkese cook ama cok tskr ederim :)
(yeni gördümde )

Son düzenleme:

haklısın canım,benim de bebeğim yaşasaydı.hep yatsaydım.olmayınca olmuyo işte.ne desek boş sen yinede kendine çooooooook dikkat et.

merhaba celen
çok teşekkür ederim,normalde tansiyonum çok düşük olduğundan biraz yükselince beni etkliyor işte : )
şimdi daha iyiyim ama,inşallah daha da iyi olacağım :) eksik olmayın,sağolun
bu arada Elif nerelerde acaba?merak ediyoruz hepimiz

ozporcum öyle deme lütfen yaaa
herşey bizler için kaderimizde ne varsa yaşamak zorundayız,önüne geçilmiyor
ben 2 kayıptan sonra bu gebeliğimde sevinemedim bile,ben elimden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyorum,ve mümkün olduğunca akışına bıraktım hayatı
birde ben geçe sene Reiki eğitimi aldım,Reiki hakkında bilginiz var mı bilmiyorum ama ben bu tür şeylere inanıyorum
Bana çok iyi geldi,hergün kendime Reiki yapıyorum,çok faydasını gördüm
Mesela ben Sedef hastasıyım aynı zamanda,Sedeflerim büyük ölçüde geçti,hayatımda pek çok şey dahada güzelleşti ve bu mucize bebiş geldi
ınternetten bir araştırın bakalım,belki ilginizi çeker : ))

a.s.

ay ne güzel... tebrik ederim.. ne güzel sevilen bir öğretmensin..

kahvelokumcum şimdi aklıma geldi senin lupus hastalığının olduğunu bilmiyordum bunun için de ayrıca geçmiş olsun diyorum ve şifalar diliyorum... opuyorumnanaktan

saol tatlım..lupus ve sjögren... neyse ki bi şikayetim yok.. ağız ve göz kurluğu dışında... aslında gayet sağlıklı yım :)

bu arada bende öğretmenler gününü kutluyorum herkesin... bende aklıma gelen isimleri yazayım...

melek,kahvelokum,celen,şen,esraben,canderya

öptüm seni şeker...

ben de ben de...

Bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun

öğretmenler günümüz kutlu olsuunn

burada kutlayann herkese cook ama cok tskr ederim :)
(yeni gördümde )

teşekkürler.. sizlerinde...

arkadslarrr tesekkur ederım bende sızın ogretmenler gununuzu kutluyorum onları cocuklarım gıbı sevıyorum yaaa cok baska bı duygu.........

CANDERYAAAA canım tebrık ederım yenı gordum kesınlesmıs gebelıgın ınsallah kucagına alamayı da nasıp eder mevlammm bebeıse ve kıb

ASLIHANNN canım sanada gecmıs olsun ınsallah gobusune cıfter cıfter konarlarrr............

opuyorumnanaktan öğretmen olan arkadaşlarım hepinizinde öğretmenler günü kutlu olsunopuyorumnanaktan hepinizi çoookkkkk öpüyorumŞenizturkbayragi

CANDERYA hamileliğin hayırlı uğurlu olsun canım işallah sağ salim kucağına alırsın rabbim seni minik meleğini korusun:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim benimopuyorumnanaktanhaklisin bu aci gecmez yaaa nasil gecsin nasil unutursun yavrunu dedigin gibi unutulmaz gecmez sadece alisilir heralde

İnşallah canım,dileklerin için çok teşekkür ederim,sağlıklı olsunlarda kaç tane olmak istiyorlarsa olsunlar ben razıyım.

canim benimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…