merhaba arkadaşlar
ozpor sağol daha iyiyim,sanırım tansiyonum gebelik nedeniyle biraz yüksek seyredecek bünyem yavaş yavaş alışır sanırım
doktorum yatak istirahatini sonlandırınca biraz daha aktif olacağım için sanırım bu tarz problemlerim olmayacak,sürekli yatıp oturunca sıkıntılar basıyor,hiç bana göre değil çünkü,işim gereği sürekli seyahat eden ben 1,5 aydır haftada bir kez doktor kontrolü için evden çıkıyorum,beynim ve bedenim tepki gösteriyor tabiii : ((
Merhabaaaaaaaaaa, Öğretmenler gününüz kutlu olsun . Bende bir öğretmen kızıyım ve babala her zaman gurur duydum.Allah sizlerede ,sizinle gurur duyacak evlatlar ve öğrenciler nasip etsin.Hakkettiğiniz değerin verileceği günlerin yakın olması dileğiyleeeeeee.
ayyy selam canlarım çok duygulandırdınız beni... biliyorsunuz ben dershane öğretmenliği yapıyordum ama bu yıl çalışmadım gebelik düşüncesiyle... ama sabah eski öğrencilerim aradılar benim eski evimi biliyorlardı oraya bizi ziyarete geliyorlardı o yüzden oraya çiçek göndermişler sonra beni aradılar ben taşındık diyince çiçekciyi aramışlar geri buranın adresini vermişler ayyyyy canlarım yaaa hakkaten öğretmenlik bambaşka bir duygu.. opuyorumnanaktan sizleri de kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kahvelokumcum şimdi aklıma geldi senin lupus hastalığının olduğunu bilmiyordum bunun için de ayrıca geçmiş olsun diyorum ve şifalar diliyorum... opuyorumnanaktan
bu arada bende öğretmenler gününü kutluyorum herkesin... bende aklıma gelen isimleri yazayım...
melek,kahvelokum,celen,şen,esraben,canderya
günaydın canlarım, öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum....vee bu güzel günü unutmayan bizleri kutlayan tüm kibar arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum....
hepinizi öpüyorum...
sevgiyle kalın....
Bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun
öğretmenler günümüz kutlu olsuunn
burada kutlayann herkese cook ama cok tskr ederim :)
(yeni gördümde )
Günaydın güzel arkadaşlarım
Limburg canım benim tatlı arkadaşım ben bebeğimi kaybedeli neredeyse 1 yıl oluyor 7 ocakta doğdu ve 17 oacakta gözlerini yumdu yavrum ben ise aynı acıyı yaşıyorum değişen birşey var mı diye sorack olursan hayır acım değişmedi sadece bu acıyla yaşamayı öğrendim ve içimdeki umudu biraz daha yeşerttim sakın üzüldüğün için ağladığın için kendine kızma ağlamak güzeldir...sana kocaman sarılıp öpüyorum tatlım :teselli:
CANDERYAAAA canım tebrık ederım yenı gordum kesınlesmıs gebelıgın ınsallah kucagına alamayı da nasıp eder mevlammm bebeıse ve kıb
ASLIHANNN canım sanada gecmıs olsun ınsallah gobusune cıfter cıfter konarlarrr............
günaydıınnnn... güzel bir gün olsun..
öğretmenlerim gününüz kutlu, değerinizi bilen öğrencileriniz çok olsun...
canim benimŞenizlimburgcum sende öyle sizide üzüyorum gibi laflar etme biz burada birbirimizin sevinçlerini de üzüntülerini de paylaşmak durumundayız. bunlarla ilgilenmiyceksen geyik sohbeti kısmına gider yaparız geyik muhabbetlerimizi o yüzden rahat ol şeker... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?