Kızlar nasılsınız? Bu arada kimin için ne okuyorsunuz? Yardımım olacaksa ben de katılırım :)
Bi de kimlerin hangi rahatsızlıkları için hangi tedaviler uygulandığına dair bi liste vardı kaçıncı sayfada biliyor musunuz?
Papatyacım,çok sevindimmmmmmmmm,tüm arkadaşlarım gibi.Allah bebişin sizlere bağışlasın.
Gelevera ve dinamiss yumurtalarım hakkındaki güzel dilekleriniz beni çok duygulandırdı.kaydirigubbakcemile5Umarım spermlerle beraber uyum içinde bir çalışma yapabilrler.
Kızlar eğer yumurtalarım döllenirse,inşallah döllenir,sizce kaç yumurta transfer ettirmeliyim.Bildiğim kadarı ile türkiyede max. 3 yumurtaya izin veriliyormuş.Olmaz ama olurda 3ü de tutarda kan pıhtılaşması problemim daha büyük bir risk oluşturmaz mı,biz bir bebeği tam besleyemiyorken.Sizce ne yapmalıyım?
merhaba arkadaşlar tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsuna.s......................geçen sayfalarda hamile ve doğum yapanlara yada bilgisi olanlara soru sormuştum galiba kimse görmemiş tekrar sorayım şuanda 20 haftalık hamileyim göbekten iğne oluyorum ama bebek büyüdükçe zorlaşıyor acaba bebeğe denk gelirde zarar verirmi diye............................ bu iğneyi doğuma kadar göbekten olan varmı...................veya bacak ve kolun hangi bölgesine yapmak gerekir..................eğer iğne kaslara denk gelirse etkisini kaybedermi
Ben göbekten iki kez oldum çok acıdı, o yüzden dönüşümlü olarak kol ve bacak olarak devam ediyorum, burda ilerleyen aylarda göbekten devam edipte bişey olmayan arkadaşları okumuştum, deri altı sonuçta bebeğe bi zararı olcağını sanmıyorum. Çok endişe ediyosan kol ve bacağa geçebilirsin
saol canım bende bugün bacak veya koldan denemeye çalışacağım inşallah zorlanmam
arkadaşlar merhaba 3,5 aylık hamileyim ve bendede kan pıhtılaşması var her gün fraxparine iğne yapıyorum koldan..sonuçlarımı size yazıyım dedim bu konuda deneyimli arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var
faktör v leiden (g1691) normal
faktör v r2 (h1299r) normal
protrombin (g20210a) normal
faktör xııı (v34l) normal
b-fibrinojen (-455g>a) normal
paı-1 (4g/5g) 5g/5g
hpa1 (a/b) a/a
mthfr (c677t) homozigot mutasyon
mthfr (a1298c) normal
ace (ı/d) d/d
apo b (r3500Q) normal
apo e e 3/3
canım geçmiş olsun ve hoşgeldin ve bebişin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah tahlil sonuçlarına bakarak bir tahmin yürütemeyeceğim ama sanırım benden daha iyi durumdasın diğer arkadaşlar sana yardımcı olurlar ancak bayram telaşı tatil vs çoğu şu an giremiyor tahminimce yada bazı akşamlar daha kalabalık oluyor sana cevap verecek kadar çok bilgiye sahip değilim ancak sana şunu söyleyebilirim bu hastalığa sahip olmasına karşın sağlıklı bir biçimde bebişini dünyaya getiren çok arkadaşımız var içini ferah tutbu arada daha önce 5 aylık düşüğüm oldu ikiz gebelikti .. 10 gün arayla kaybettim bebeklerimi..ozaman iğne kullanmıyordum.. bu testleride zaten zor bela yaptırdım..illa 3 düşüğün olmasını bekliyorlar..
arkadaşlar parantezden sonra yazdıklarım sonuçlar
kardelencim karından koldan ve bacaktan iğne yapan arkadaşlarımız var ve bildiğim kadarıyla karından yapmak herhangi bir sorun yaratmıyor ama arada kola yada bacağa geçersen bu senin için iyi olur diye düşünüyorum benmerhaba arkadaşlar tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsuna.s......................geçen sayfalarda hamile ve doğum yapanlara yada bilgisi olanlara soru sormuştum galiba kimse görmemiş tekrar sorayım şuanda 20 haftalık hamileyim göbekten iğne oluyorum ama bebek büyüdükçe zorlaşıyor acaba bebeğe denk gelirde zarar verirmi diye............................ bu iğneyi doğuma kadar göbekten olan varmı...................veya bacak ve kolun hangi bölgesine yapmak gerekir..................eğer iğne kaslara denk gelirse etkisini kaybedermi
merhaba arkadaşlar tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsuna.s......................geçen sayfalarda hamile ve doğum yapanlara yada bilgisi olanlara soru sormuştum galiba kimse görmemiş tekrar sorayım şuanda 20 haftalık hamileyim göbekten iğne oluyorum ama bebek büyüdükçe zorlaşıyor acaba bebeğe denk gelirde zarar verirmi diye............................ bu iğneyi doğuma kadar göbekten olan varmı...................veya bacak ve kolun hangi bölgesine yapmak gerekir..................eğer iğne kaslara denk gelirse etkisini kaybedermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?