Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar....aslıcığım sıra kimde şimdi onada katılmak istiyorum bilgi verirsen sevinirim ...profilime yazarmısın ....

Kızlar nasılsınız? Bu arada kimin için ne okuyorsunuz? Yardımım olacaksa ben de katılırım :)
Bi de kimlerin hangi rahatsızlıkları için hangi tedaviler uygulandığına dair bi liste vardı kaçıncı sayfada biliyor musunuz?

Bi de bebek olsun diye kullanılan hormon ilaçları mthfr olanlarda kan pıhtılaşmasını artırıyor mu? Sanki öyle bir şeyler okudum?

Öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar.a.s.

Canderya gözün aydın inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu.:Saruboceq:

Aslıhan canım geçmiş olsun. dualarımız seninle.opuyorumnanaktan

Papatyasüreyya gözün aydın canım. rabbim hayırlı ömür versin inş.

canım tefriciyeleri aslıhan arkadaşımız için okuyoruz. ancak tamamı dağıtıldı.bi dahakine alırsan çokk sevinirim...
değerlerimiz ve tedavilerimiz listesini melek 76 arkadaşımız güncelliyor. kaçıncı sayfada kaldığını bilimiyorum ama sen onun mesajlarından bakabilirsin.....

muaz canım ankaraya gitmeyi düşündüm orada bize çok uzak kayseri olursa daha iyi olur benim için ama ben iğneylede düşük yaptığım için biraz tedirginim iğne dozu çok önemliymiş canım bide bende romatoit artrit olduğu için romatolok hematolok ve kadın doğumcu eşliğinde çalışmam gerekiyo genede ordada iğneyle düşük yapan hasta varsa nasıl bir tedvi uygulanıyo biraz bahsedermisin

merhaba muco biliyorum biraz geç oldu ama hoşgeldin :kedi:
umarım burda merak ettiğin tüm sorularının cevabını alabilmişsindir çünkü arkadaşlar maaşallah inan dr lardan bile daha bilgili ayrıntılara dikkat ediyorlar ben onlar kadar daha bilgi sahibi olamadım

merhabalar herkese..öğretmen arkadaşların ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..

canım benim inşallah.. rabbim yüzünü güldürsün...ama transfer konusunda dr.un ne diyorsa onu uygula bence..hakkında hayırlısı olsun..

arkadaşlar merhaba 3,5 aylık hamileyim ve bendede kan pıhtılaşması var her gün fraxparine iğne yapıyorum koldan..sonuçlarımı size yazıyım dedim bu konuda deneyimli arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var
faktör v leiden (g1691) normal
faktör v r2 (h1299r) normal
protrombin (g20210a) normal
faktör xııı (v34l) normal
b-fibrinojen (-455g>a) normal
paı-1 (4g/5g) 5g/5g
hpa1 (a/b) a/a
mthfr (c677t) homozigot mutasyon
mthfr (a1298c) normal
ace (ı/d) d/d
apo b (r3500Q) normal
apo e e 3/3

bu arada daha önce 5 aylık düşüğüm oldu ikiz gebelikti .. 10 gün arayla kaybettim bebeklerimi..ozaman iğne kullanmıyordum.. bu testleride zaten zor bela yaptırdım..illa 3 düşüğün olmasını bekliyorlar..
arkadaşlar parantezden sonra yazdıklarım sonuçlar

merhaba arkadaşlar tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsuna.s......................geçen sayfalarda hamile ve doğum yapanlara yada bilgisi olanlara soru sormuştum galiba kimse görmemiş tekrar sorayım şuanda 20 haftalık hamileyim göbekten iğne oluyorum ama bebek büyüdükçe zorlaşıyor acaba bebeğe denk gelirde zarar verirmi diye............................ bu iğneyi doğuma kadar göbekten olan varmı...................veya bacak ve kolun hangi bölgesine yapmak gerekir..................eğer iğne kaslara denk gelirse etkisini kaybedermi

inşallah bana bir an önce cevap verenler olur çünkü her geçen gün dahada tedirgin oluyorum doktoruma soracağım ama bayramdan sonra randevum var

Ben göbekten iki kez oldum çok acıdı, o yüzden dönüşümlü olarak kol ve bacak olarak devam ediyorum, burda ilerleyen aylarda göbekten devam edipte bişey olmayan arkadaşları okumuştum, deri altı sonuçta bebeğe bi zararı olcağını sanmıyorum. Çok endişe ediyosan kol ve bacağa geçebilirsin

saol canım bende bugün bacak veya koldan denemeye çalışacağım inşallah zorlanmam

canım geçmiş olsun ve hoşgeldin ve bebişin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah tahlil sonuçlarına bakarak bir tahmin yürütemeyeceğim ama sanırım benden daha iyi durumdasın diğer arkadaşlar sana yardımcı olurlar ancak bayram telaşı tatil vs çoğu şu an giremiyor tahminimce yada bazı akşamlar daha kalabalık oluyor sana cevap verecek kadar çok bilgiye sahip değilim ancak sana şunu söyleyebilirim bu hastalığa sahip olmasına karşın sağlıklı bir biçimde bebişini dünyaya getiren çok arkadaşımız var içini ferah tut
kardelencim karından koldan ve bacaktan iğne yapan arkadaşlarımız var ve bildiğim kadarıyla karından yapmak herhangi bir sorun yaratmıyor ama arada kola yada bacağa geçersen bu senin için iyi olur diye düşünüyorum ben

Canım ben de 27. haftamdayım ben ilk günden beri üst bacaktan yapıyorum iğnemi.
Göbekten yapan arkadaşların olduğunu biliyorum ama bana özellikle de göbek çıktıktan sonra göbekten yapmak biraz ürkütücü geliyor açıkçası.
Doktorumda göbekten yapmayı önermemişti.

Üst bacağın ön kısmına (diz kapağın bir karış yukarısı ile kasıkların bir karış aşağısında kalan bölge) yapılabiliyor iğne, ben sorun da yaşamadım bugüne dek.

Canım kaslara denk gelmez, meraklanma, bacaktan yaparken tam dik olarak vurmuyorsun iğneyi, hafif eğimli tutuyorsun ve bu şekilde yapıyorsun. Doktorum dik olarak vurma, üst bölgede kalmalı ilaç demişti bana, damara falan gelmiyor eğimli olarak yaptığında. Bir de birgün bir bacağa, diğer gün diğer bacağa yapabiliyosun bu da iyi oluyor.

PAPATYASUREYYA yazılarınızı takip ediyorum ama bebekten fazla buraya girmeye zamanım olmuyor inanki çok sevindim allah analı babalı sağlıcakla büyütsün sonunda sende muradına BİHTERİNE erdin sezeryanda toparlanmak zor olur zamanla kendini inşallah iyi hissedersin kızını öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…