irem cim hoşgeldin gecmiş olsun..fraxiparine haricinde coraspin kullanıyormıusun?iğnen kaçlık?arkadaşlar merhaba 3,5 aylık hamileyim ve bendede kan pıhtılaşması var her gün fraxparine iğne yapıyorum koldan..sonuçlarımı size yazıyım dedim bu konuda deneyimli arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var
faktör v leiden (g1691) normal
faktör v r2 (h1299r) normal
protrombin (g20210a) normal
faktör xııı (v34l) normal
b-fibrinojen (-455g>a) normal
paı-1 (4g/5g) 5g/5g
hpa1 (a/b) a/a
mthfr (c677t) homozigot mutason
mthfr (a1298c) normal
ace (ı/d) d/d
apo b (r3500Q) normal
apo e e 3/3
merhaba arkadaşlar tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsuna.s......................geçen sayfalarda hamile ve doğum yapanlara yada bilgisi olanlara soru sormuştum galiba kimse görmemiş tekrar sorayım şuanda 20 haftalık hamileyim göbekten iğne oluyorum ama bebek büyüdükçe zorlaşıyor acaba bebeğe denk gelirde zarar verirmi diye............................ bu iğneyi doğuma kadar göbekten olan varmı...................veya bacak ve kolun hangi bölgesine yapmak gerekir..................eğer iğne kaslara denk gelirse etkisini kaybedermi
celen35+, gulus27, mumamu naber?
iyiyimc canım sen nasılsın ısınmak için arkadaşın odasına gitmiştimde yazını geç farkettim yaaa bizim iş yeri buz gibiii sen sanırım seminer falan hazırlıyorsun sürekli pc başındasın :hulya: :hulya:celen35+, gulus27, mumamu naber?
gecmis olsun cnm insallah iyilesirsin kendine iyi bakka.s.vahim durumdayım -tatlicadiarzu- salya-sümük halinde geziniyorum -tatlicadiarzu- bayramdan öne gecseydi yaaa benneyaptımki aa buarada baryamda ankaraya gitcen miiii delikafadulden
kimse yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?