Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

irem cim hoşgeldin gecmiş olsun..fraxiparine haricinde coraspin kullanıyormıusun?iğnen kaçlık?
ha bide bebişimiz hayırlı olsun opuyorumnanaktan

kardelencim ben 20 haftaya kadar göbekten vuuldum sonra enin gibi korktum ve baca/kola gectim.ama oralar cok acıdı kanadı morardı.öyleki iğneyi cıkarırken kan fıskırıyordu.benm için en acsızgöbekti.sonra doktoruma sordum.bebeğe gelmesi için iğne ucunun 15 cm olması gerektiğini sçyledi.amniyosentez iğnelerini anlattı.36. haftaya kadar iğnemi göbekten oldum ben.
bacak ve kol bölgesi içinde
bacakta: dizden 4 parmak kasıktan 4 parmak tutup iğneyi dik olarak vurucaksın.
kolda : dirsekten 4 parmak omuzdan 4 parmak tutup kolun arka kısmına doğru vurucaksın.
iğne kasa gelirse bebeğe hiç bir zararı olmaz.tek zarar sanaço da canın cok yanar sızlar bezeler olusur morarmalar meydana gelir.etkisinide kaybetmez korkma.önemli olan iğnenişn deri altına girmesi yerimseniben

merhaba arkadaşlar..
bi r yandan atıştırıyorum, biryandan da burdayım.. saat yedi de dersim var.. 7 ye kadar bekleyeceğim ya...

Yeni gelen arkadaşlarımız sizi aramıza almamıyız,başımızın üzerinde yeriniz var.Bende eski sayılmam ama arkadaşlar ilk katıldığım andan itibaren her zaman destek oldular.
ığnei göbekten vurmamızın sakıncası yokmuş çünkü iğnenin boyunun çok daha uzun olması gerekiyormuş.Ama bana dr min söylediği kol,bacak,göbek farketmez.Yüz hariç her yerden iğneni vurabilirsin demişti.
Benim için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Öpüyorum hepinizi.

melekcim soğan kürü yapıyorum ve 4 günündeyim.ama şimdiden tiksindim.çok iğrenç geldi bana ....
ya bunu balla falan tatlandırsam ne olur ki?????kaydirigubbakcemile3

kardelencim hiç korkma ben doğuma 2 gün kalaya kadar hep göebkten oldum iğnemi. baya yanlara kaymıştım son aylarda göbekten denk gelirse diye korktuğum için. hiç bacağa ya da kola vurmadım ben yanlara çok vurdum ama ve aon 3 ay hiç morarma olmadı bile. doktorum bana bebeğe gelmesinin mümkünnnn olmadığını söyledi iğne sadece 1.5 -2 cm civarı insan sezaryan olunca anlıyor bebek okadar içerdeki mümkün değil gelmez.kes kes bitmiyo o katlar korkma. kasa denk gelirse canın yanar. damara gelirsen çok morarır. onun için önce iğneyi vur biraz çek enjeksiyonu kan gelirse oraya vurma ben hep böyle yaptım şükür bir sorun yaşamadık..

kızlar iyi akşamlar bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum nazlı bebeğin kaç aylık canım

iyiyim canım bayram telaşı işte aradada girip bakıyorum kızlar ne alemde diye sivasta kaldıysan bilirsin buranın adetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…