Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşlah canım dualarını eksik etme
bugün bi midem bulan bi midem bulandı anlatamam annemde kız yoksa hamilemisin dedii ahh keşke olsam ama otübüste halam geldi dedim:)

canımm benim ne güzel yazmışsınnnn içimi bi hoş ettin cok duygulandımm inşlah bizde bu duyguları yaşarız biran önceee canı gönulden kutluyorum seniii allah analı babalı büyütsünnn bihter kızımızı doya doya kokla bizim içinnnnn :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım benim bildiğim kadarıyla göbek şişene kadar vuruluyo ondan sonra kola bacağa fln geçilio zararı olsa dr.lar önermezdi dimi ama. buarada tebrik ederim sağlıkla sonuna kadar gidersiniz inşlahhhh:Saruboceq:

canımm bende 2 düşükten sonra hamile kalamadımmmm
sende ne gibi sorunlar cıktı off cok korkuyorum ya bidaha olmassamafoldumben

canım benim limburgumm içimi doldurup taşırdın valla ama ağlamadım kendime söz verdimmmm cünküüü
allahım sana ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşlahhhh yarrabbim sesimizi duy boynumuzu bükük bırakmaaaaa:Saruboceq:

arada bi duygularımızı dolup taşıyo canım hiç beklemediğimiz andaa alışıyorum dedğimiz andaa...özellikle hamileleri görünce yada bi bebeği görüceee annelik özlemimizz kabarıyooo gönlümüzdeki yangın artıyoo bana sık sık olur sanki içimde bi ateş var surekli küllenip küllenip yeniden doğuyo ancak bebeğimi kucağıma alırsam onu doya doya içime çeke çeke koklarsam geçecek olan bi yangınnnn....senağlamasenağlamasenağlama

aynen canım senin gibi düşünüyorum onlar bizim halimizden ne anlarrrrrr mafoldumben

canım o profun adını söylermisin bana ben şuanda kayserideyimmmm

vahim durumdayım -tatlicadiarzu- salya-sümük halinde geziniyorum -tatlicadiarzu- bayramdan öne gecseydi yaaa benneyaptımki aa buarada baryamda ankaraya gitcen miiii delikafadulden

aa neden canımm hayırdırr hastamısınnnnn:gitme:

iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyosun.bu seferde tutmadı galiba bebek.bekle beni ocakta bende.başlıycam faaliyetlere.

ewt canım malesef önemli bi sorun olmaya başladığını düşünüyorum artık hayırlısı inşlah senin ilk denemede tutar böle beklemesi cok zormafoldumben

bende iyiyim zeynom cok sükür bugün almanca testim vardi cok sükür iyi gecti yarinda doktora gidicem tekrar kan alinacak kist cikmisti bende cnm hatirlarsan onun icin kandaki insülin miktari ölcülecek ona görede artik bi tedavi uygulanacak herseyin hayirlisi

muco cnm benim son bebegimin kalp atisi durdu 7 haftalikti 24 eylülde kürtaj oldumbu benim 5. kaybimdi cnm

29selvihan, muco509, seydam+, sido, zeynom_10 KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM?

evet zeynocum insanin ici kullenip kullenip yeniden cosuyor ama RABBIM bizlere de nasip edecek birgun ben inaniyorum canim cok

peki ilk çocuğunda sıkıntı yaşadınmı bu son düşükte iğne kullandınmı canım neden kaynaklanıyor olabilir düşüklerin ben iğneylede düşük yaptım ilk oğlumda hiç birşey kullanmadım

benimde cnm oglumda allaha sükür bi problem yoktu benim 4. düsügüme kadar hic bi problem yok denildi nede bisey önerildi son bebegimde yapilan testlerde protein s degerim düsük cikmisti onun icin aspirin kullandim oda yeterli olmadi suan ise arastirmalar sonucu artik protein s degeriminde normal oldugu söylendi simdide kist var deniliyor bakalim daha tedavim belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…