inşallahhh:Saruboceq: çok korkuyorum mafoldumben
inşallah daha çok erken yarın sabah test yapıcam gene bakalım bu sefer daha koyu çıkar heralde
zeynom bidaha ki aya senden bekliom inşallah ama kociş yanında yok sonraki aya inşallah.
inşlah canım dualarını eksik etme
bugün bi midem bulan bi midem bulandı anlatamam annemde kız yoksa hamilemisin dedii ahh keşke olsam ama otübüste halam geldi dedim:)
Kızımmm ,
Küçük pembe çiçeğim benim ,
Yavrum , güvercinim , bebeğim benim ,
Hepsinin üstünde , hepsinden önemlisi ,
En doğal , en insanca emeğim benim...
Canm arkadaşlarım , canlarım , sizleri merakta bıraktığım için çok özür dilerim ..12.11.2009 perşembe günü , Allahımın hediyesi , mucizem , meleğim , tatlişkom , canım , kanım , herşeyim kızım BİHTER e kavuştum..Allahıma binlerce kere şükürler olsun..
Doğum hikayeme gelince . Kısaca yazayım , sonra uzun yazmaya çalışırım.Bebeğim genel anestezi altında sezaryenle dünyaya geldi , doğumdan sonra narkoza bağlı solunum güçlüğü yaşadı , 1 gün yenidoğan bakım ünitesinde gözlem altında kaldı. O gece kabus gibi geçti , sabaha kadar ağladım .Doktorumuz sezeryan doğumlarda olabilen bişey tedbir amaçlı gözlem altında tutuyoruz dediyse de , eşim de ben de çok üzüldük. 1 günün sonunda çok şükür bi sorun olmadığı anlaşıldı , bütün tetkikleri güzel çıktı çok şükür. Cumartesi günü hastaneden taburcu olduk. İlk günler çok sıkıntılı geçti. Bebeğim hala narkoz etkisinde gibiydi , emerken çok yoruluyordu , uyuyakalıyordu , sütüm kesilmesin , sütten mahrum kalmasın diye pompayla çekip süt verdim. göğüslerim şişti , süt kanalları tıkandı , geceleri ağrı , ateş , üşüme , titreme yaptı, uçları çatladı , kanadı.Bi taraftan sezeryan ağrıları , bi taraftan bebeğimi yeterince besleyememe endişesi. Tabii acayip bir de ziyaretçi akını vardı eve , hala da öyle. O yüzden yazamadım canlarım. Beni merak ettiğinizi biliyorum. İnanın benim de içim içimi yedi , bir an önce sizlere iyi olduğumuzu yazayım diye . Ama dediğim gibi şu 3 gündür anca kendimize geldik diyebilirim. Sezeryan bana çok ağır geldi , 1 hafta şiddetli ağrı devam etti , hala da var ama çok şükür azaldı. Neyseki ben de bebeğim de biraz toparlandık .Çektiğim sıkıntıların hepsi kızıma helali hoş olsun diyorum. Herşeye değermiş gerçekten de. Alahım buradadaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla tattırsın inşallah. Doğuma giderken isim isim değil de buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.
Hepinizi çok seviyorum. Kızıma kavuşma yolculuğumda beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çoookkk teşekkür ediyorum..Hepiniz Allaha emanet olun. Gene yazmaya çalışacağım .Öpüyorum herkesi.
canımm benim ne güzel yazmışsınnnn içimi bi hoş ettin cok duygulandımm inşlah bizde bu duyguları yaşarız biran önceee canı gönulden kutluyorum seniii allah analı babalı büyütsünnn bihter kızımızı doya doya kokla bizim içinnnnn :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır pc giremiyordum belki beni hatırlayan vardır bendede kan pıhtılaşması var tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükür........................bir sorum olacaktı inşallah cevaplayan çıkar..................... ben göbekten iğne oluyorum şu anda 20.haftadayız.......................... iğneyi göbekten yaptığım içih bebeğe bir zararı olurmu hani bir yerine batma gibi................................ doğuma kadar iğneyi göbekten olan varmı?benim iğnemin ismi fragmin 5000 ünite.
canım benim bildiğim kadarıyla göbek şişene kadar vuruluyo ondan sonra kola bacağa fln geçilio zararı olsa dr.lar önermezdi dimi ama. buarada tebrik ederim sağlıkla sonuna kadar gidersiniz inşlahhhh:Saruboceq:
merhaba arkadaslar
ben pek yazmıyorum ama takıpteyım devamlı
2. bebegmı kaybettıkten sonra gelmıstım bu topiğe
1.5 yıldan fazla zman gectı
ılk ıkısıde normaldı ama 3. ye kandım hamıle kalamadım
tup bebek yaptırdık olmadı sımdı ıkıncıye deneyecegız ınsallah 1 aralık gıbı baslayacagız
bu arada benımde kan pıhtılasması sorunum var
bu sefer gebelık gerceklesırse ıgnelere devam edecegız
yolumuz uzun ve mesakkatlı ama ne yapalım herkes herseyı kolay yapıyor olsaydı hayatın anlamı kalmazdı herkesın ımtıhanı farklı
hamıle arkadaslarımı tebrık edıyorum bebısı doganlarıda tebrık edıyorum
benım gıbı yolu uzunlara saglık sıhhat yavrularımıza kavusmamız ıcın azım ve sabır dılıyorum
dualarımız musterek ınsallah:)
canımm bende 2 düşükten sonra hamile kalamadımmmm
sende ne gibi sorunlar cıktı off cok korkuyorum ya bidaha olmassamafoldumben
canim sende yazmissin iiyiz cok sukur cumartesi cok kotudum yine esimin dedesi vefat etmisti ikinci yili mevlut oldu oraya gitti ilk kez o kadar cok kalabaliga gittik yine esimin dayisinin kizida hamileydi ayniydik ben ondan 3 gun onceydim yani onu gorucem orda ve eve gelemeyen herkesi gorucem yine sorucaklar yine anlaticam gerginligiyle aglaya aglaya gittim zaten esim gitme istersen dedi ama bu seferde millet yok ESIN le karsilasacak diye gelmedi yok dedesine saygisi yokmu bi suru laf yapicaklar diye gittim ve aynen tahmin ettiklerim oldu tum gece agladim orda gozlerim sisti yazik ESINcik de ben geldim diye mutfaktan cikamadi kiz ama sonunda gordum karnini cok kotuydu beeeeeee
canım benim limburgumm içimi doldurup taşırdın valla ama ağlamadım kendime söz verdimmmm cünküüü
allahım sana ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşlahhhh yarrabbim sesimizi duy boynumuzu bükük bırakmaaaaa:Saruboceq:
ahhhhh guzel ALLAH'im nolur YA RABBIM bizede hayirli saglikli evlatlar nasip eyle de gecsi su gonlumuzun yangini.ne zaman sonecek yada sonecekmi acaba bizde ferahlara cikacakmiyiz cok iyiyim artik geciyor dedigim zamanlarda niye boyle YA RABBIM.........
arada bi duygularımızı dolup taşıyo canım hiç beklemediğimiz andaa alışıyorum dedğimiz andaa...özellikle hamileleri görünce yada bi bebeği görüceee annelik özlemimizz kabarıyooo gönlümüzdeki yangın artıyoo bana sık sık olur sanki içimde bi ateş var surekli küllenip küllenip yeniden doğuyo ancak bebeğimi kucağıma alırsam onu doya doya içime çeke çeke koklarsam geçecek olan bi yangınnnn....senağlamasenağlamasenağlama
herkese hayırlı geceler..şöyle bir geçmişe baktım da ..herkeste yanı sorun..bizler gibi kayıplar yaşamayan insanlar asla bizi anlayamazlar..insanlar kendi zevkleri için ve rahat yaşamları bozulmasın diye çocuk aldırırken bizim doğmamış çocuklarıma üzülmemiz onların kavrayamayacağı kadar insanca ve özlem dolu bir duygu..en nefret ettiğim teselli cümlesi ise '' üzülme yine yaparsınız'' işte bu kadar basit onlara göre..gidenlerin bizden neler götürdüğünü göremeyecek kadar da körelmiş kalpleri...
aynen canım senin gibi düşünüyorum onlar bizim halimizden ne anlarrrrrr mafoldumben
muco merhaba.yazını okudum dıkkatımı cektı.ben kayserıdeyım.sıvas cok yakın buraya sende bılırsın.ve kayserıde dusukler konusunda cok ıyı bır uzman var.arastırısan sende anlarsın.prof.ercıyes unıversıtesınde.bırcok arkadasımda cok memnun.ben ona gıdıyorum su anda.ılgılenırsen yardımcı olurum.
canım o profun adını söylermisin bana ben şuanda kayserideyimmmm
vahim durumdayım -tatlicadiarzu- salya-sümük halinde geziniyorum -tatlicadiarzu- bayramdan öne gecseydi yaaa benneyaptımki aa buarada baryamda ankaraya gitcen miiii delikafadulden
aa neden canımm hayırdırr hastamısınnnnn:gitme: