29selvihan, muco509, seydam+, sido, zeynom_10 KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM?
evet zeynocum insanin ici kullenip kullenip yeniden cosuyor ama RABBIM bizlere de nasip edecek birgun ben inaniyorum canim cok
benimde cnm oglumda allaha sükür bi problem yoktu benim 4. düsügüme kadar hic bi problem yok denildi nede bisey önerildi son bebegimde yapilan testlerde protein s degerim düsük cikmisti onun icin aspirin kullandim oda yeterli olmadi suan ise arastirmalar sonucu artik protein s degeriminde normal oldugu söylendi simdide kist var deniliyor bakalim daha tedavim belli degil
limburg merba canım sanada geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah
mrb cnm nasilsinlimburg cnm merhaba
inşlah canım inşlah tek dileğim bu rabbimden
canım benimde protein s eksikti yeniden yapılan testlerde değişebiliyomuymuşCADIARZU
iyiym cnm sen nasilsin?mrb cnm nasilsin
evet canim insallah gerceklesir dileklerimiz
bakildi cnm raporlar bende hatta yok sorun o degil diyorlar ben zaten bu doktorlarin elinden nereye varirim bilemiyorum hic güvenim kalmadi artik galiba türkiyeye gelicem simdiki tedavide olmassa bakalim rabbime siginiyorum herseyin hayirlisini versin ins hepimizeseydam diğer pıhtılaşma faktörlerine bakıldımı canım birde düşük ayrı kalp atışının durması ayrı değerlendiriliyomuş bebek kendi düşüyosa yani kanama filan başlayıp rahimağzı yetmezliği veya rahimden kaynaklanan diğer nedenler düşünülüyo ama kalp atışları dinlendikten sonra duruyosa yüzde doksan pıhtılaşmadan diyo doktorlar
seydam benim durumum seninkinden acayip canım normalde pıhtılaşma varsa ilk çocuktada olurmuş onuncu çocuktada[/QUOT allah yardimcimiz olsun insallah yine biz rabbimin izniyle taddik annelik duygusunu allahim hic olamayanlarada nasip etsin ins
Limburg bacım geçmişi okurken gördüm canım benim. sen hiç canını sıkma, içinden ne geliyorsa onu yap, önemli olan önce sen ve eşin.milletin dediği ettiğini boşvermeye bak, allaha havale et bacım gitsin. çok öpüyorum tatlım
günaydın tatlım nasılsınGulus27, yasemin-66 günaydın kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?