canım umarım denizimizin suyu bollaşmıştır herhangi bir ilaç vermemişti değilmi dr sadece bol sıvı al demiştiİyidir gulus cüm canım...
Bugün 4 de kontrolümüz var, heyecanlıyım gene biraz...Bir yandan da aklımda hep şu amniyo sıvısı, umarım artmıştır da gene az çıkmaz..
Böyle işte durumlar...
Sen napıyorsun nasılsın tatlım?
günaydın canım dr gittin dimi kalp atışı için ne zaman çağırdıgünaydın kızlarrrrrrrrr
canım umarım denizimizin suyu bollaşmıştır herhangi bir ilaç vermemişti değilmi dr sadece bol sıvı al demişti
günaydın canım dr gittin dimi kalp atışı için ne zaman çağırdı
Günaydın canderya:))
Nasılsın fıstık, minik çileğimiz nasıl?
Ne yaptın doktora gitmişindir sanırım..
canım umarım denizimizin suyu bollaşmıştır herhangi bir ilaç vermemişti değilmi dr sadece bol sıvı al demişti
günaydın canım dr gittin dimi kalp atışı için ne zaman çağırdı
Yok canım, allahtan henüz tehlikeli boyutta değil bol sıvı al dedi. Ama sınırda daha da azalmaması gerek dedi doktorum..İnan ben de günde 5 litre su içmişimdir o kadar dikkat ettim ama direk ilgili de değilmiş aslında...Yine de sıvı alımı öneriyorlar ama bakalım bugün ne diyecek..
Canderya canım evet haberlerini bekliyoruz neler yapıyorsun anlat bakim şeker:))
canım umarım herşey yolundadır ve amniyon normal seviyesine gelmiştir ve sen artık o kadar su içmek zorunda kalmazsın kız zaten bebişten dolayı insanın daha çok idrarı geliyor 5 litre su içince sen tuvaletten çıkamadın galiba yerimsenibenYok canım, allahtan henüz tehlikeli boyutta değil bol sıvı al dedi. Ama sınırda daha da azalmaması gerek dedi doktorum..İnan ben de günde 5 litre su içmişimdir o kadar dikkat ettim ama direk ilgili de değilmiş aslında...Yine de sıvı alımı öneriyorlar ama bakalım bugün ne diyecek..
Canderya canım evet haberlerini bekliyoruz neler yapıyorsun anlat bakim şeker:))
en az senin kadar heyecanlandım şu tahlil sonucunu beklemek adrenalini tavan yapıyor var yakızlar pazartesi ve salı hep tahlil yaptırdım.herşey çok iyi şimdilik.iğnelere de başladım hemen.
p.tesi HCG 109 çıktı adetime 1 gün vardı ertesi gün ise 189 çıktı.bir günde baya artmış galiba kaydirigubbakcemile3
ama lekelenmem var 2-3 gündür dün azaldı çok fazla yok.doktor normal dedi.
sanırım bayramdan sonra gene bir hcg tahlili için giderim gerçi doktor gerek yok dedi ama ben meraklı yaptırmak istiyorum.
sonrada 5. hafta dan sonrada ultrason için giderim.aralık ayının ilk haftası ultrason için gel dedi.
canım umarım herşey yolundadır ve amniyon normal seviyesine gelmiştir ve sen artık o kadar su içmek zorunda kalmazsın kız zaten bebişten dolayı insanın daha çok idrarı geliyor 5 litre su içince sen tuvaletten çıkamadın galiba yerimseniben
en az senin kadar heyecanlandım şu tahlil sonucunu beklemek adrenalini tavan yapıyor var ya
çok tatlısın yaaa umarım herşey ytolundadır emeğinin yorulmanın faydasını görürsün kaydirigubbakcemile3sorma canım hele iş yerinde halimi görseniz, işe gelirken yanımda 1,5 litrelik sulardan iki adet ile geliyorum, onları işde içiyorum..Tabii neredeyse 15-20 dakikada bir tuvaletteyim..evde de 2 litreyi tamamlıyorum hemen hemen..sonra uyku yopk bana tabii, sabaha kadar en az 3 kez kalkıyorum tuvalete :))
Neyse kendimi bebiş gelince de emzirmeye kalkacaksın, bak şimdiden alışıyosun rahat uyku uyumamaya diye teselli ediyorum:))
doğru söze ne hacet gerçekten papatya harika yazmıştıİnşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını görürüz..
Zaten dünden beri papatyanın yazısı aklımdan çıkmıyor..
Ne kadar güzel özetlemiş arkadaşımız
"Hepsinden önemlisi
En doğal, en insanca emeğim benim" demiş ya...İşin özü ancak bu kadar kısa ve güzel anlatılabilirdi..
Bir kez daha yüreğine sağlık Papatyacım, inşallah bebişinin hep mutluluklarını görürsün..
Hepimiz birgün emeklerimizin karşılığını alacağız Guluscüm, buna inanmamız gerek:)
ŞEN öğretmenler günün kutlu olsun
saol seydamcım :1hug:gecmis olsun cnm insallah iyilesirsin kendine iyi bakka.s.
zeynom cok saol bitanem. Şenizcelenim sana da geömiş olsun, kuzuma miss kokulu öpücükler, allaha emnaet olsun, allah esirgesin kem gözden ballı lokma tatlımı:Saruboceq:
:
günaydın gulusum..maalesef eliften bir hbr yok :çok üzgünüm: rabbim korktuğumuza uğratmasın :Saruboceq:ozpor büşra celen günaydın
eliften haberiniz var mı yaa gitgide meraklanmaya başladım akıl diyor ara vandaki bütün noterleri elifi sor CADIARZU
celen,naber canım?kızçe iyi mi biraz daha?
ah canım çok geçmiş olsun turşu suyu içi bol kivi ye gripe iyi geliyor :teselli:saol seydamcım :1hug:
zeynom cok saol bitanem. Şeniz
günaydın gulusum..maalesef eliften bir hbr yok :çok üzgünüm: rabbim korktuğumuza uğratmasın :Saruboceq:
bitanem cemrecik iileşti cok şükür.şimdi ben grip oldum -tatlicadiarzu- geberik durumda geziniyorum.sıpacanında enerjisi üstünde uyusa bende kıvrılıcam
sen nasılsın?pelincik nasıl?basladımı yürümeye :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?