Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kipa'da taze ananas yoktu bu akşam bizde en az katkı maddeli olan SUNPRİDE diye şişede satılan bir meyve suyu aldık.tadı fena değil.
ben kutuda meyve suyu içmem bunuda bulamadığım için aldım ama buldukça meyvesinide alıcam cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
bu arada sıvın çuğalmış.sevindim :teselli: allah kucağına almak nasip etsin canım :teselli:

HERKESE MUTLU GÜZEL NEŞELİ BİRBAYRAMDİLİYORUM HERANINIZ BAYRAM TADINDA OLSUN ilk kutlayan ben olayım birdaha giremem herhalde... sevgiler zemuszemus buyrunnnnnnnnn

Kızlar hepiniz bayramı kutlu olsun. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz inş. opuyorumnanaktan

sizinde bayramın kutlu olsun Şeniz

valla ben her seferinde buluyorum çok şanslıyım herall alkisalkisalkis

canım desteğin için çok saol.her yaşanan acı bizi biraz daha sertleştiriyor alışıyoruz daha az üzülüyoruz yada içimize atabiliyoruz.allah hepimize bekleyene isteyene bebişlerini versin inşallah.
ben ikiz istiyorum ama bir tane bile olmuyo.allah büyük :Saruboceq: :Saruboceq:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
canderya200, calikusu1978, ravza1818+, seydam+, zeynom_10+

HEYYY OLLEYY
Bı ANDA SAYIMIZ ARTMIŞ.SELAM KIZLAR Şeniz

Arefe günü orucu Arefe günü oruç tutmak hadislerde teşvik edilmiştir. Arefe günü oruç tutmanın sevabı hakkında Peygamber Efendimizden rivayet edilen hadislerin mealleri şöyledir: Ebu Katade anlatıyor: Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam şöyle buyurmuştur: "Arefe gününde tutulan oruç geçmiş bir senenin ve gelecek senenin günahlarına kefaret olur." (12) Atâ el-Horasânı anlatıyor: Ebu Bekir'in oğlu Abdurrahman Arefe günü Hz. Âişe'nin huzuruna girdi. Hz. Âişe oruçlu idi. Hararetten dolayı üzerine su serpiliyordu. Abdurrahman ona, "Orucunu boz" dedi. Hz. Âişe: "Resulullah Aleyhissalâtü Vesselamın, 'Arefe günü oruç tutmak, kendisinden önce senenin günahlarına kefaret olur' dediğini işittiğim halde iftar mı edeyim? dedi. (13)

calikusu,ozpor,derya,ravza,zeynom nasilsiniz?

saol canım ben iyiyim.
5 gün önce hamile olduğumu öğrenince hemen iğnelere başladım.
Progestan takviyesi de verdi dr.
Ama bu vajinal bir jel.

Tuhaffcadıarzu
daha önce kullanmamıştım cadıarzu

saol canım ben iyiyim.
5 gün önce hamile olduğumu öğrenince hemen iğnelere başladım.
Progestan takviyesi de verdi dr.
Ama bu vajinal bir jel.

Tuhaffcadıarzu
daha önce kullanmamıştım cadıarzu
benimde hic bi bilgim yok cnm insallah sanada faydasi olur bu sefer korktuguna ugratmasin rabbim ins

iyiyiz canım seydamım.sen nasılsın?gel patlak mısr yaptım yiyeli.bugün maç var benim kocada beni yine sepetledi.bilgisayar odasına.amannnnnnn çok da umrumda .benim de brda kader arkadaşlarım var...

iyiyiz canım seydamım.sen nasılsın?gel patlak mısr yaptım yiyeli.bugün maç var benim kocada beni yine sepetledi.bilgisayar odasına.amannnnnnn çok da umrumda .benim de brda kader arkadaşlarım var...
cokacimcoookhimmm cokta severim iii olmus esinin yolladigi seni benimkide iste ,dogru burasi dahada eglenceli yerimseniben

oooğğğ afiyet olsun cokacimcoook
valla saat geç olmasa bende patlatırdım delikafadulden
bu arada bende maç izliom.
kartal bi tane m.unt'a gol kodu :hooray: turkbayragi

cokacimcoookhimmm cokta severim iii olmus esinin yolladigi seni benimkide iste ,dogru burasi dahada eglenceli yerimseniben

aslında dolu ütü var. valiz hazırlamam lazım.ama ben hiç birini yapmadım.yarın sabah nasipse zonguldağa gitcez.of ya!hiç yapasım yok.akannehir

ay!ben hamileleri unutmuşum.zaten hiç güzel yapamamışım canım.tuzu doldurmuşum içine ağzım burnum yandı...senin canın hiç çekmesinlmaz:lmaz:

kızım unuttun galiba hamilesin.aaa otur bi şöyle benim koca,her bjk maçında sesi kısılıyo.benide havalara atıp duruyo.bıktım maçtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…