kipa'da taze ananas yoktu bu akşam bizde en az katkı maddeli olan SUNPRİDE diye şişede satılan bir meyve suyu aldık.tadı fena değil.Canım hani dimes in yüzde yüz meyve suyu diye satılan paketleri var ya onlardan alıp tüketiyordum ben.
Gerçi lekelenmen de geçtiyse problem yoktur zaten, sen stres yapma rahat ol hep iyi şeyler düşün...İnşallah da iyi bir şekilde sağlıkla devam edecek hamişliğin canım:)
Bu arada kızlar biz kontrole gittik geldik. Suyumuz gene biraz az ama güzel olan, 3 hafta önceki kontrolümüze göre biraz da olsa artmış. Benim içtiğim suların faydasını gördük sanırım:)
Doktorum az ama tehlike sınırının da altında değil dedi, inşallah daha azalmadan sonuna kadar gideceğiz.
Bunun dışında herşey iyi allaha şükür, bebişim de güzel güzel gelişiyor teyzeleri:)
Limburgum canım benim, bizi sorduğun güzel dileklerini esirgemediğin için ayrıca teşekkür ederima.s.
HERKESE MUTLU GÜZEL NEŞELİ BİRBAYRAMDİLİYORUM HERANINIZ BAYRAM TADINDA OLSUN ilk kutlayan ben olayım birdaha giremem herhalde... sevgiler zemuszemus buyrunnnnnnnnn
Kızlar hepiniz bayramı kutlu olsun. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz inş. opuyorumnanaktan
Hanımlar;
Komşum da pıhtılaşma sebebiyle hamile kalamama durumunda, tekrarlayan düşükler yaşadı. Doktoru Clexane 0,4 iğne verdi, geçen hafta aramadığımız yer kalmadı yokmuş, bugün eczaneden aramışlar gelmiş, Clexane arayan hanımların belki işine yarar bu bilgi diye paylaşmak istedim. Herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.
cok sukur bugunumuze canım sen nasılsın?
ınsallah bu kez gelıcektır canım bılıyorum her kayıp bır uzuntu ama bende senın gıbı dedım keske bu kadar buyumeden bu kadar hıssetmeden ılk haftalarda dusseydı dedım o zamanda derdıkkı bız hamıle kalamıyoruz kalsakta ılerleyemıyoruz bu bıle bır gelısme bızım ıcın ınsallah senın yavrucugun saglıkla zamanında gelıcektır canım
slm kızlar nasılsınızzzzz
slm kizlar
calikusu,ozpor,derya,ravza,zeynom nasilsiniz?
benimde hic bi bilgim yok cnm insallah sanada faydasi olur bu sefer korktuguna ugratmasin rabbim inssaol canım ben iyiyim.
5 gün önce hamile olduğumu öğrenince hemen iğnelere başladım.
Progestan takviyesi de verdi dr.
Ama bu vajinal bir jel.
Tuhaffcadıarzu
daha önce kullanmamıştım cadıarzu
cokacimcoookhimmm cokta severim iii olmus esinin yolladigi seni benimkide iste ,dogru burasi dahada eglenceli yerimsenibeniyiyiz canım seydamım.sen nasılsın?gel patlak mısr yaptım yiyeli.bugün maç var benim kocada beni yine sepetledi.bilgisayar odasına.amannnnnnn çok da umrumda .benim de brda kader arkadaşlarım var...
iyiyiz canım seydamım.sen nasılsın?gel patlak mısr yaptım yiyeli.bugün maç var benim kocada beni yine sepetledi.bilgisayar odasına.amannnnnnn çok da umrumda .benim de brda kader arkadaşlarım var...
cokacimcoookhimmm cokta severim iii olmus esinin yolladigi seni benimkide iste ,dogru burasi dahada eglenceli yerimseniben
canderyam şekerim bebişimize iyi bakıyon değilmi?
oooğğğ afiyet olsun cokacimcoook
valla saat geç olmasa bende patlatırdım delikafadulden
bu arada bende maç izliom.
kartal bi tane m.unt'a gol kodu :hooray: turkbayragi
yerimsenibencokta iii kivirirmis yesinler seni sekeralkisalkisalkis:roflol:ay!ben hamileleri unutmuşum.zaten hiç güzel yapamamışım canım.tuzu doldurmuşum içine ağzım burnum yandı...senin canın hiç çekmesinlmaz: lmaz:
oooğğğ afiyet olsun cokacimcoook
valla saat geç olmasa bende patlatırdım delikafadulden
bu arada bende maç izliom.
kartal bi tane m.unt'a gol kodu :hooray: turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?