Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba
Benim doktorum da Clexan 0,4 vermişti ve eczane bulmakta zorlandığımız bir ilaç demişti,ben durumu doktoruma iletince ''endişe etme ,muadili 5 ilaç daha var dedi,bulamazsak bulduğumuzdan kullanırız'' dedi,bence endişe etme ,buunur,ya da arkadaşların dediği gibi yüksek doz alıp 0,2 sini kullanacaksın,panik yok : ))

kızlar nasılsınız.celen sen nasılsım canım.umarım iyisindir..
bitanem ciddi bir grip gecirmekteyim.cemre uyusada yatsam azıcık die bakıyorum ama o da inadına uyumadı mafoldumben
celen sen daha iyi bilirsin papatya arkadaşımızın kaç düşüğü vardı.ve kaçlık iğne kullandı.bi yazarsan sevinirim.
yanlıs hatırlamıosam 3 düşüğü oldu.0,6 lık iğne kullanıyordu.

bende denize katılıyorum.clexane olmazsa fraxiparine bak bide yerimseniben

bu arada geçmişe çok bakamadığımdan gözümden kaçmış şimdi gördüm,canderya bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...sevgiler...
ayy inşallah ya.çok heycanlı ve bir o kadar da duygularımı bastırıyorum.kendimi en kötüye hazırlıyorum hep.ve sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyor.ama mide bulantıları başlasın heralde o zamana hissederim hamile olduğumukafamçokkarıştı

canderya hadi bakalım hayırlısı... bhcg kaç çıktı canım...

pardon canderya yazmış bhcg güzel çıkmış değerlerin sonna kadar hep iyi gider inşallah
inşallah ya bakalım bayramdan sonra bir kez daha yaptırcam hcg.doktor gerek yok dedi ama ben mearklıyımdır.duramam.hem belki 2-3 gün rapor alırım :dance:

gerçek meyvenin suyumu yoksa paketlerde oluyor onlarda olurmuymuş?
bu arada lekelenmem geçti kızlar.
sanıyorum adet dönemim diye oldu.doktorda önemli değil demişti zaten.

en az senin kadar heyecanlandım şu tahlil sonucunu beklemek adrenalini tavan yapıyor var ya
valla bende çok heycanlanıyordum önceden,gerçi şimdide var ama eskisine nazaran daha bir bastırabiliyorum duygularımı.bu sefer sanırım oluruna bıraktım olayları.bakalım nasıl olucak belki böylesi daha iyi olur.

insallah guzel haberlerle gelirsin canim insallah suyun artmistir DENIZ'imizin keyfi yerindedir
hadi gozun aydin canim insallah ilk hedef olan kese ve kalp atislarini duyarsin ve zamaninda saglikla kucaklarsin yavrunu
canim insallah bulunmustur ama bulunùadiysa arkadaslarin tavsiyeri bencede mantikli yuksek dozda buldugun ignenin yarisini kullanirsin

sağol gülüşcüğüm dün farkaettim raporda farklı görünce endişe ettim..şimdi içim rahatladı..tekrar teşekkürler..

sağol gülüşcüğüm dün farkaettim raporda farklı görünce endişe ettim..şimdi içim rahatladı..tekrar teşekkürler..
canım bildiğimiz kadarıyla birbirimize yardım ediyoruz destek oluyoruz işte sen rahat ol soru sorarken ve herzaman içini ferah tut güzel şeyler düşün evhamlanma opuyorumnanaktan

gerçek meyvenin suyumu yoksa paketlerde oluyor onlarda olurmuymuş?
bu arada lekelenmem geçti kızlar.
sanıyorum adet dönemim diye oldu.doktorda önemli değil demişti zaten.
QUOTE]
inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Canım hani dimes in yüzde yüz meyve suyu diye satılan paketleri var ya onlardan alıp tüketiyordum ben.

Gerçi lekelenmen de geçtiyse problem yoktur zaten, sen stres yapma rahat ol hep iyi şeyler düşün...İnşallah da iyi bir şekilde sağlıkla devam edecek hamişliğin canım:)

Bu arada kızlar biz kontrole gittik geldik. Suyumuz gene biraz az ama güzel olan, 3 hafta önceki kontrolümüze göre biraz da olsa artmış. Benim içtiğim suların faydasını gördük sanırım:)
Doktorum az ama tehlike sınırının da altında değil dedi, inşallah daha azalmadan sonuna kadar gideceğiz.
Bunun dışında herşey iyi allaha şükür, bebişim de güzel güzel gelişiyor teyzeleri:)

Limburgum
canım benim, bizi sorduğun güzel dileklerini esirgemediğin için ayrıca teşekkür ederima.s.

HERKESE MUTLU GÜZEL NEŞELı BıRBAYRAMDıLıYORUM HERANINIZ BAYRAM TADINDA OLSUN ilk kutlayan ben olayım birdaha giremem herhalde... sevgiler zemuszemus buyrunnnnnnnnn

dinamis sonuna kadar gideceksiniz inşallah canım... ama bende sizi sormuştummmm :umursamaz: neyse denizcik bayramda el öpmeye gelsin bekleriz artık... opuyorumnanaktan

limburg canım nasılsın umarım moralin daha iyidir şeniz
cok sukur bugunumuze canım sen nasılsın?
inşallah canım :saruboceq: Sonu gelecekse olsun inşallah gelmiycekse şimdiden hiç olmasın diye dua ediyorum :saruboceq:
ınsallah bu kez gelıcektır canım bılıyorum her kayıp bır uzuntu ama bende senın gıbı dedım keske bu kadar buyumeden bu kadar hıssetmeden ılk haftalarda dusseydı dedım o zamanda derdıkkı bız hamıle kalamıyoruz kalsakta ılerleyemıyoruz bu bıle bır gelısme bızım ıcın ınsallah senın yavrucugun saglıkla zamanında gelıcektır canım
cok sukur canım artık ne dıyorum bılıyormusun ınsallah artar suyun ama artmasada boyle kalsa dıyorum azalmasın sakın yetecek kadar olsun son haftaya kadar yetsınde en onemlısı bu hep dua edıyorum canım
herkese mutlu güzel neşeli birbayramdiliyorum heranınız bayram tadında olsun ilk kutlayan ben olayım birdaha giremem herhalde... Sevgiler zemuszemus buyrunnnnnnnnn
canım senınde bayramın mubarek olsun opuyorum
kızlar hepiniz bayramı kutlu olsun. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz inş. Opuyorumnanaktan
senınde kutlu olsun canım

Hanımlar;
Komşum da pıhtılaşma sebebiyle hamile kalamama durumunda, tekrarlayan düşükler yaşadı. Doktoru Clexane 0,4 iğne verdi, geçen hafta aramadığımız yer kalmadı yokmuş, bugün eczaneden aramışlar gelmiş, Clexane arayan hanımların belki işine yarar bu bilgi diye paylaşmak istedim. Herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…