arkadişler,moralim çok bozuk,.kan pıhtılaştırıcı fragmin 0,2 iğnemi bulamıyorum,eczanede yok,.kaç yere sorduk,.böyle sorun yaşayan varmı son zamanlarda,.eczacı üçte bana telefon edin,.araştıracam dedi..lütfen dua edin bulayım..mafoldumben mafoldumben mafoldumben :Saruboceq: :Saruboceq:
bitanem ciddi bir grip gecirmekteyim.cemre uyusada yatsam azıcık die bakıyorum ama o da inadına uyumadı mafoldumbenkızlar nasılsınız.celen sen nasılsım canım.umarım iyisindir..
yanlıs hatırlamıosam 3 düşüğü oldu.0,6 lık iğne kullanıyordu.celen sen daha iyi bilirsin papatya arkadaşımızın kaç düşüğü vardı.ve kaçlık iğne kullandı.bi yazarsan sevinirim.
Merhaba
Benim doktorum da Clexan 0,4 vermişti ve eczane bulmakta zorlandığımız bir ilaç demişti,ben durumu doktoruma iletince ''endişe etme ,muadili 5 ilaç daha var dedi,bulamazsak bulduğumuzdan kullanırız'' dedi,bence endişe etme ,buunur,ya da arkadaşların dediği gibi yüksek doz alıp 0,2 sini kullanacaksın,panik yok : ))
ayy inşallah ya.çok heycanlı ve bir o kadar da duygularımı bastırıyorum.kendimi en kötüye hazırlıyorum hep.ve sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyor.ama mide bulantıları başlasın heralde o zamana hissederim hamile olduğumukafamçokkarıştıbu arada geçmişe çok bakamadığımdan gözümden kaçmış şimdi gördüm,canderya bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...sevgiler...
canderya hadi bakalım hayırlısı... bhcg kaç çıktı canım...
inşallah ya bakalım bayramdan sonra bir kez daha yaptırcam hcg.doktor gerek yok dedi ama ben mearklıyımdır.duramam.hem belki 2-3 gün rapor alırım :dance:pardon canderya yazmış bhcg güzel çıkmış değerlerin sonna kadar hep iyi gider inşallah
gerçek meyvenin suyumu yoksa paketlerde oluyor onlarda olurmuymuş?Aman canım dikkat et nolursun...
Lekelenme falan varsa mümkünse rapor al dinlen lütfen canım..
İnşallah 5. haftanda da ultrasondan gelen çok güzel haberler verirsin bizlere:))
Bir de benden naçizane bir tavsiye, günde 1-2 su bardağı ananas suyu içmeye çalış,istersne doktoruna da sor ama ben içmiştim, doktorum da zaten faydalı olduğunu kabul etmişti..
Bebişin rahme daha iyi tutunmasını sağlıyormuş, doğal progestan yani :)
Kendine de bebişe de iyi bak canım.
valla bende çok heycanlanıyordum önceden,gerçi şimdide var ama eskisine nazaran daha bir bastırabiliyorum duygularımı.bu sefer sanırım oluruna bıraktım olayları.bakalım nasıl olucak belki böylesi daha iyi olur.en az senin kadar heyecanlandım şu tahlil sonucunu beklemek adrenalini tavan yapıyor var ya
merhabalar herkese..
lekelenmen varsa bence de dikkatli ol canım..mümkünse istirahat etmeye çalış..hadi hayırlısı..ultrason haberlerini de bekliyoruz..bir an önce gör bebişini, duy pıtpıtları hayırlısıyla..
QUOTE]
inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
canım geçmiş olsun ve hoşgeldin ve bebişin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah tahlil sonuçlarına bakarak bir tahmin yürütemeyeceğim ama sanırım benden daha iyi durumdasın diğer arkadaşlar sana yardımcı olurlar ancak bayram telaşı tatil vs çoğu şu an giremiyor tahminimce yada bazı akşamlar daha kalabalık oluyor sana cevap verecek kadar çok bilgiye sahip değilim ancak sana şunu söyleyebilirim bu hastalığa sahip olmasına karşın sağlıklı bir biçimde bebişini dünyaya getiren çok arkadaşımız var içini ferah tut
çok teşekkür ederim canım..umarım diğer arkadaşlarda deneyimlerini paylaşır.. birde canım benim normalde homozigot mutasyon ama ilaç raporunda da heterezigot yazmışlar.. bu bir sorun olur mu acaba yani homozigot ve heterezigotta farklı iğne mi kullanılıyor..
canım ben maalesef doğumumdan sonra hamile kalıpta iğne kullanamadım ama bildiğim kadarıyla ve diğer arkadaşların yazdıklarına istinaden söylüyorum iğne dozajı hastanın kilosuna göre değerlendiriliyor ve iğnelerin bir çoğu aynı içeriğe sahip bu yüzden homozigot yada hetero olmanın birşeyi değiştireceğini düşünmüyorum yanlış düşünüyorsam eğer arkadaşlar zaten beni ve seni uyarır merak etmecanım geçmiş olsun ve hoşgeldin ve bebişin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah tahlil sonuçlarına bakarak bir tahmin yürütemeyeceğim ama sanırım benden daha iyi durumdasın diğer arkadaşlar sana yardımcı olurlar ancak bayram telaşı tatil vs çoğu şu an giremiyor tahminimce yada bazı akşamlar daha kalabalık oluyor sana cevap verecek kadar çok bilgiye sahip değilim ancak sana şunu söyleyebilirim bu hastalığa sahip olmasına karşın sağlıklı bir biçimde bebişini dünyaya getiren çok arkadaşımız var içini ferah tut
çok teşekkür ederim canım..umarım diğer arkadaşlarda deneyimlerini paylaşır.. birde canım benim normalde homozigot mutasyon ama ilaç raporunda da heterezigot yazmışlar.. bu bir sorun olur mu acaba yani homozigot ve heterezigotta farklı iğne mi kullanılıyor..
irem cim hoşgeldin gecmiş olsun..fraxiparine haricinde coraspin kullanıyormıusun?iğnen kaçlık?
ha bide bebişimiz hayırlı olsun opuyorumnanaktan
hoş bulduk canım sağol..aspirin kullanmıyorum. fraxiprine 0,4 lük kullanıyorum.. 12, haftaya kadar da progeston jel kullandım.. benim zaten tüp bebek tedavisi ile oldu.. sorunumuz açıklanamayan infertilite...transfer sonrası başladım iğneye .. aspirin vermediler..
insallah guzel haberlerle gelirsin canim insallah suyun artmistir DENIZ'imizin keyfi yerindedirİyidir gulus cüm canım...
Bugün 4 de kontrolümüz var, heyecanlıyım gene biraz...Bir yandan da aklımda hep şu amniyo sıvısı, umarım artmıştır da gene az çıkmaz..
Böyle işte durumlar...
Sen napıyorsun nasılsın tatlım?
hadi gozun aydin canim insallah ilk hedef olan kese ve kalp atislarini duyarsin ve zamaninda saglikla kucaklarsin yavrunukızlar pazartesi ve salı hep tahlil yaptırdım.herşey çok iyi şimdilik.iğnelere de başladım hemen.
p.tesi HCG 109 çıktı adetime 1 gün vardı ertesi gün ise 189 çıktı.bir günde baya artmış galiba kaydirigubbakcemile3
ama lekelenmem var 2-3 gündür dün azaldı çok fazla yok.doktor normal dedi.
sanırım bayramdan sonra gene bir hcg tahlili için giderim gerçi doktor gerek yok dedi ama ben meraklı yaptırmak istiyorum.
sonrada 5. hafta dan sonrada ultrason için giderim.aralık ayının ilk haftası ultrason için gel dedi.
canim insallah bulunmustur ama bulunùadiysa arkadaslarin tavsiyeri bencede mantikli yuksek dozda buldugun ignenin yarisini kullanirsinarkadişler,moralim çok bozuk,.kan pıhtılaştırıcı fragmin 0,2 iğnemi bulamıyorum,eczanede yok,.kaç yere sorduk,.böyle sorun yaşayan varmı son zamanlarda,.eczacı üçte bana telefon edin,.araştıracam dedi..lütfen dua edin bulayım..mafoldumben mafoldumben mafoldumben :Saruboceq: :Saruboceq:
canım bildiğimiz kadarıyla birbirimize yardım ediyoruz destek oluyoruz işte sen rahat ol soru sorarken ve herzaman içini ferah tut güzel şeyler düşün evhamlanma opuyorumnanaktansağol gülüşcüğüm dün farkaettim raporda farklı görünce endişe ettim..şimdi içim rahatladı..tekrar teşekkürler..
canderyacım benim 3 gunum var fakat idrarım koyu ve tortulu senin nasıldı
inşallah canım :Saruboceq: sonu gelecekse olsun inşallah gelmiycekse şimdiden hiç olmasın diye dua ediyorum :Saruboceq:hadi gozun aydin canim insallah ilk hedef olan kese ve kalp atislarini duyarsin ve zamaninda saglikla kucaklarsin yavrunu
gerçek meyvenin suyumu yoksa paketlerde oluyor onlarda olurmuymuş?
bu arada lekelenmem geçti kızlar.
sanıyorum adet dönemim diye oldu.doktorda önemli değil demişti zaten.
QUOTE]
inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
cok sukur bugunumuze canım sen nasılsın?limburg canım nasılsın umarım moralin daha iyidir şeniz
ınsallah bu kez gelıcektır canım bılıyorum her kayıp bır uzuntu ama bende senın gıbı dedım keske bu kadar buyumeden bu kadar hıssetmeden ılk haftalarda dusseydı dedım o zamanda derdıkkı bız hamıle kalamıyoruz kalsakta ılerleyemıyoruz bu bıle bır gelısme bızım ıcın ınsallah senın yavrucugun saglıkla zamanında gelıcektır canıminşallah canım :saruboceq: Sonu gelecekse olsun inşallah gelmiycekse şimdiden hiç olmasın diye dua ediyorum :saruboceq:
cok sukur canım artık ne dıyorum bılıyormusun ınsallah artar suyun ama artmasada boyle kalsa dıyorum azalmasın sakın yetecek kadar olsun son haftaya kadar yetsınde en onemlısı bu hep dua edıyorum canımcanım hani dimes in yüzde yüz meyve suyu diye satılan paketleri var ya onlardan alıp tüketiyordum ben.
Gerçi lekelenmen de geçtiyse problem yoktur zaten, sen stres yapma rahat ol hep iyi şeyler düşün...inşallah da iyi bir şekilde sağlıkla devam edecek hamişliğin canım:)
bu arada kızlar biz kontrole gittik geldik. Suyumuz gene biraz az ama güzel olan, 3 hafta önceki kontrolümüze göre biraz da olsa artmış. Benim içtiğim suların faydasını gördük sanırım:)
doktorum az ama tehlike sınırının da altında değil dedi, inşallah daha azalmadan sonuna kadar gideceğiz.
Bunun dışında herşey iyi allaha şükür, bebişim de güzel güzel gelişiyor teyzeleri:)
limburgum canım benim, bizi sorduğun güzel dileklerini esirgemediğin için ayrıca teşekkür ederima.s.
canım senınde bayramın mubarek olsun opuyorumherkese mutlu güzel neşeli birbayramdiliyorum heranınız bayram tadında olsun ilk kutlayan ben olayım birdaha giremem herhalde... Sevgiler zemuszemus buyrunnnnnnnnn
senınde kutlu olsun canımkızlar hepiniz bayramı kutlu olsun. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz inş. Opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?