ay!ben hamileleri unutmuşum.zaten hiç güzel yapamamışım canım.tuzu doldurmuşum içine ağzım burnum yandı...senin canın hiç çekmesinlmaz: lmaz:
Selam kızlar:))
Gelevera canım benim kızma bana, geçmişi çok dikkatli okuyamadım ondan atlamışımdır:)
Sana da tüm soranlara da teşekkürler canım benim, iyi ki varsınıza.s.
Limburg tatlım haklısın valla, ben de aynen senin gibi aman daha da azalmasın diyorum o kadar valla, inşallah sonuna dek yeter suyumuz:Saruboceq:
Kızlar bir de doktorun önerisi ile bugün bir ilaç aldım, ama aslında ilaç da değil (kimyevi değilmiş) besin desteği. İmuneks adı, bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. Doktorum 2-3 günde bir tane alsan yeter dedi. Hani bu domuz giribi falan var ya, o nedenle kullan, bağılıklık sistemin güçlenir dedi. Ben zaten çevremde çok kişiden duymuştum bunu kullandıklarını ama doktorum da sakıncası yok deyince sizlerle de paylaşmak istedim.
Özellikle çalışan hamileler için önemli bence, hele okullarda olunca sürekli kalabalık ortamdayız neticede.
Tabii ki herkes kendi doktoruna danışır önce ama bana sanki iyi bişi gibi geldi aldım..Kendim kullanmazsam bile eşime içiririm:))
yok kızzz canım çekmez benim.,
ben yemek konusunda piskopatımdır biraz.
kilo alcam diye ödüm kopar kuş kadan yerim.ama sağlıklı beslenirm.
bu saatte de yemem öle yağlı şeyler :1closedeyes:
kızım unuttun galiba hamilesin.aaa otur bi şöyle benim koca,her bjk maçında sesi kısılıyo.benide havalara atıp duruyo.bıktım maçtan.
eee kızım sporcusun dikkat etmen lazım.manken gibisin zaten.ama ben çok şişman sayılmam.sadece 60 kiloyum.kendimi kandırayım biraz.yok güzelim ya 5 kilo fazlalığım var ama veremiyom.aslında son kaybettiğim bebekte .4 kilo vermiştim.çok kötü aşyerdiğim için.sonra tekrar aldım.evlenmeden önce hep 5o kiloydum.ama.:1no2::1no2:
boy kaç anacım.
ona göre bi yorum ve beslenme önerisi patlatem sana cokacimcoook
yaz kız ben boy 1.60 kilo da 60:kedi:
kızlar ben çıkıyorum.daha bayram gelmeden hepinizin bayramını kutlarım.ben yarın zonguldağa gidiyorum.belki kalırım orda hepinizi kocaman öptm.allaha emenet olun.canderyacım bebeğini iyi bak.üzmesin bizi.....kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar..
nergis60 canım ben 500 duamı bitirdim..haberin olsun..haber vereyim dedim..
teşekkür ederim kızlar çok sağolunnnnn:lepi:nergis canım ben 294 tane duayı okudum.rabbim dualarımızı kabul eder inş.:Saruboceq:
canderya cım inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder canım.....QUOTE]
çok saol canım.inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?