Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Selam kızlar:))

Gelevera canım benim kızma bana, geçmişi çok dikkatli okuyamadım ondan atlamışımdır:)
Sana da tüm soranlara da teşekkürler canım benim, iyi ki varsınıza.s.

Limburg tatlım haklısın valla, ben de aynen senin gibi aman daha da azalmasın diyorum o kadar valla, inşallah sonuna dek yeter suyumuz:Saruboceq:

Kızlar bir de doktorun önerisi ile bugün bir ilaç aldım, ama aslında ilaç da değil (kimyevi değilmiş) besin desteği. ımuneks adı, bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. Doktorum 2-3 günde bir tane alsan yeter dedi. Hani bu domuz giribi falan var ya, o nedenle kullan, bağılıklık sistemin güçlenir dedi. Ben zaten çevremde çok kişiden duymuştum bunu kullandıklarını ama doktorum da sakıncası yok deyince sizlerle de paylaşmak istedim.
Özellikle çalışan hamileler için önemli bence, hele okullarda olunca sürekli kalabalık ortamdayız neticede.
Tabii ki herkes kendi doktoruna danışır önce ama bana sanki iyi bişi gibi geldi aldım..Kendim kullanmazsam bile eşime içiririm:))

ay!ben hamileleri unutmuşum.zaten hiç güzel yapamamışım canım.tuzu doldurmuşum içine ağzım burnum yandı...senin canın hiç çekmesinlmaz:lmaz:

yok kızzz canım çekmez benim.,
ben yemek konusunda piskopatımdır biraz.
kilo alcam diye ödüm kopar kuş kadan yerim.ama sağlıklı beslenirm.
bu saatte de yemem öle yağlı şeyler :1closedeyes:

canom immuneks bende yarışma dönemlerimde .çok kullandım.
doğal bir ilaç.
ekmek mayasından yapılıyor ve dediğin gibi bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
bizim gibi hamile ve öğretmenler için gerekli.

yok kızzz canım çekmez benim.,
ben yemek konusunda piskopatımdır biraz.
kilo alcam diye ödüm kopar kuş kadan yerim.ama sağlıklı beslenirm.
bu saatte de yemem öle yağlı şeyler :1closedeyes:

eee kızım sporcusun dikkat etmen lazım.manken gibisin zaten.ama ben çok şişman sayılmam.sadece 60 kiloyum.kendimi kandırayım biraz.yok güzelim ya 5 kilo fazlalığım var ama veremiyom.aslında son kaybettiğim bebekte .4 kilo vermiştim.çok kötü aşyerdiğim için.sonra tekrar aldım.evlenmeden önce hep 5o kiloydum.ama.:1no2::1no2:

kızım unuttun galiba hamilesin.aaa otur bi şöyle benim koca,her bjk maçında sesi kısılıyo.benide havalara atıp duruyo.bıktım maçtan.

bizde BJK lıyız.
olleyyyyyyyyyyyyyyyyy:hooray:
ben zıplamıom canım kıçımı peteğe dayadım sizle yazışıom.tv de sol yanımda dinliom arada göz ucunla bakıom kaydirigubbakcemile3

boy kaç anacım.
ona göre bi yorum ve beslenme önerisi patlatem sana cokacimcoook

kızlar ben çıkıyorum.daha bayram gelmeden hepinizin bayramını kutlarım.ben yarın zonguldağa gidiyorum.belki kalırım orda hepinizi kocaman öptm.allaha emenet olun.canderyacım bebeğini iyi bak.üzmesin bizi.....kaydirigubbakcemile3

yaz kız ben boy 1.60 kilo da 60:kedi:

kilo fazlan var canım. 10 kilo vermen gerekli.
ver demiyorum ama öle olsan iyi olur.
öncelikle hayatında yemeklerde yer almaması gereken şeyler.
KIZARTMA,TATLI,UNLU GIDLAR,EKMEK,GAZLI İÇECEKLER.
Bu yukarda yazdıklarımı hayatından çıkart bir kere.
sadece kahvaltıda ince bir dilim ekmek ye bolca salatalık domates marul maydanoz vs ile.bolca sıvı tüket.
ayrıca aç kalk iki saatte bir hafif bişeyler atıştır örneğin kahvaltıdan 2 saat sonra elma ye 2 ondan da iki saat sonra bir tas çorba yada yağsız salata ye.akşamda küçücük bir tabak yemek ve bol salata tüket.
bak nasıl kilo verion.
bu verdiğim örnekte bitki çayları ve bolca su tüket.acıktıkça su ve çay iç.
bu tarz beslenmeler sağlıklıdır yerimseniben
başka sormak istediğin bişey varsa burdayım vereliniortak

kızzzzz bende sana bi dünya yemek önerileri yazdıdımmmmmm

canderya cım inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder canım.....
dinamiss sanırım su içmeye devam edeceksin..olsun ya başka bir problem olmasında.. inşallah bi dahaki kontrole kadar artar...
ozporrr sanırım bir kere daha sordum ama kusura bakma yeniden sorayım.sen ne zaman çalışmaya başlayacaksın....?

bu sabah sensiz actim ellerimi
kara bir bulutun orda sen vardin
uyan uykudan uyanda gel yanima
getir allahim

soramam seni hazan gülüm nerde
yaradan onu ayirdi cennetine
seni beklerdim gurbet elde bile
neden allahim

sana uzandım yine varamadım
veren allah aldıda doyamadım
seni göğsüme sarıpta uyuyamadım
neden allahım

birini aldın
beni ne bıraktın
bu can onsuz yaşarmı sandın
yağmur oldum kapına dayandım
götür allahım
RAVZACIM BU SARKIYI DINLE SERDAR ORTAC SANA UZANDIM

BEŞıKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
MAN.U YENDıK :lepi: :hooray:

canlarım günaydııınn,

şimdiden bayramınız mübarek eviniz huzurlu içiniz ferah ağzınızın tadı olsun inşallah.

hepinize mutlu coşkulu bayramlar sağlık ve huzur dilerim canlarım.

canderyacım tebrikler, maçı izledim, büyük başarı, bravo!ayrıca yemek konusunda sana katılıyorum. az az sık sık..bol sebze meyve yerim, pirinci kepekli yerim, ekmek hep bol tahıllı yerim, sütü yoğurdu hep yağsız yer içerim, hem böylece kalsiyum değerleri de daha fazla oluyor!

Dinamisscim canımhadi gözün aydın tatlım, inşallah yeterince suyla bitecek hamişliğin. Denizcikle sana da ii bayramlar.

Limburgcuğum canım bacım, şarkı çok güzeldir, ben de severim. allaha emanet ol, içini ferah aydınlık tut bitanem, allah muradımızı verecek :Saruboceq:

Çalıkşumm canım özledim seni tatlım zemuszemus

günaydın bol sevinç bol mutluluk sizi peşinizden kovalasın
dinamiss canım çok sevindim inşallah bundan sonra daha da iyi olur normal seviyesine çıkar Deniz'imizin suyu opuyorumnanaktan ilaç bilgisini bize verdiğin için sağol benim iş yei çok soğuk kocaman bir mekan heryer cam ve ben donuyorum hep hasta oluyorum bu ilacı deneyeceğim
deryacım verdiğin bilgiler için sağol benimde boy 1,58 kilo 56 benimde hamilelikten önce 50 kiloya düşmem gerek ama malum antep te mümkün değil hem ısrarcılar hemde yemkler hep yağlı
limburg canım harika bir şarkı o bende çok severim
nergis canım ben bugün 250 yi bitiririm
diğer hamişler inşallah gelecek bayramda minnoşlarınız göbüşünüzde değil sağlıklı sıhhatli kucağınızda olur
bizimde göbüşümüzde
hepinizi çok öptüm bayramınız mübarek olsun

Şu yemekte ısrar olayı var ya bazen yaşlı başlı insanlara şööle havdan uçasım geliyor ))
valla Gülüşçüm antepte zor tabii, yemeklerine hayranım oraların.

ama ısrar işi çok ayıp yaaa, ben kibarca benim midem bu kadar alıyor diyorum çok ısrar eden olursa hayır sağolun diyorum ama devam ederlerse BENCE SıZ DE YEMEYıN BUNLARI DAMARLARINIZ TIKANIR TEYZECıM AYYY ALLAH KORUSUN ZARARI FAYDASINDAN ÇOK DıYORUM ))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…