ayyyyy Lidayacım yaaa hiç sorma hele kayınvalidem ve annesi resmen ''yaban'' parodisindeki gibi ''beni deli ediyooooooorrrrrr''Şu yemekte ısrar olayı var ya bazen yaşlı başlı insanlara şööle havdan uçasım geliyor))
valla Gülüşçüm antepte zor tabii, yemeklerine hayranım oraların.
ama ısrar işi çok ayıp yaaa, ben kibarca benim midem bu kadar alıyor diyorum çok ısrar eden olursa hayır sağolun diyorum ama devam ederlerse BENCE SİZ DE YEMEYİN BUNLARI DAMARLARINIZ TIKANIR TEYZECİM AYYY ALLAH KORUSUN ZARARI FAYDASINDAN ÇOK DİYORUM))))))
:roflol: :roflol: :roflol: çok tatlı anlatmışsın birden gözümde canlandı valla hani kayınvalidene uçuşun falan :roflol:evet evet evettt ayneeen.
benim kayınvalidem de öyle, sanki bilerek yapıyorum sanıyor.
e oğlu olmuş 110 kilo ben de mi olayım istiyor. elinize sağlık çok güzel olmuş desem eh işte yaptık bişeler diyor, bişe demezsem nasıl olmuş nasıl olmuş diyor. daha bi yemeği bitirmeden ondan niye yemiyorsun diyor ama allahtan eşim hemen cevabı yapıştırıyot "anne ela o koyduklarının hepsi yeseydi zaten 46 kilo olmazdı diye"...anacım o zaman da adamı doldurmuş gibi oluyor))
o yüzden bunlar karışık işler vallahi. birazdan ondan da alacağım sağolun annecim, şu bitisn alırım annecim derken oyalaya oyalaya yapıyoruz bişeler...en sonunda yok annecim sağolun almıyor midem annecim en sonunda hiaayyytttt aduuuken aduket :bbo:
teşekkür ederim kızlar çok sağolunnnnn:lepi:
insallah bitanem ALLAH razi olsun gonlumuzun muradi tez zamanda hayirlisiyla versin RABBIMcanlarım günaydııınn,
şimdiden bayramınız mübarek eviniz huzurlu içiniz ferah ağzınızın tadı olsun inşallah.
hepinize mutlu coşkulu bayramlar sağlık ve huzur dilerim canlarım.
canderyacım tebrikler, maçı izledim, büyük başarı, bravo!ayrıca yemek konusunda sana katılıyorum. az az sık sık..bol sebze meyve yerim, pirinci kepekli yerim, ekmek hep bol tahıllı yerim, sütü yoğurdu hep yağsız yer içerim, hem böylece kalsiyum değerleri de daha fazla oluyor!
Dinamisscim canımhadi gözün aydın tatlım, inşallah yeterince suyla bitecek hamişliğin. Denizcikle sana da ii bayramlar.
Limburgcuğum canım bacım, şarkı çok güzeldir, ben de severim. allaha emanet ol, içini ferah aydınlık tut bitanem, allah muradımızı verecek :Saruboceq:
Çalıkşumm canım özledim seni tatlım zemuszemus
evet canim harika bir sarki sanki sun aynen beni anlatiyor her dinledigimde agliorumgünaydın bol sevinç bol mutluluk sizi peşinizden kovalasın
dinamiss canım çok sevindim inşallah bundan sonra daha da iyi olur normal seviyesine çıkar Deniz'imizin suyu opuyorumnanaktan ilaç bilgisini bize verdiğin için sağol benim iş yei çok soğuk kocaman bir mekan heryer cam ve ben donuyorum hep hasta oluyorum bu ilacı deneyeceğim
deryacım verdiğin bilgiler için sağol benimde boy 1,58 kilo 56 benimde hamilelikten önce 50 kiloya düşmem gerek ama malum antep te mümkün değil hem ısrarcılar hemde yemkler hep yağlı
limburg canım harika bir şarkı o bende çok severim
nergis canım ben bugün 250 yi bitiririm
diğer hamişler inşallah gelecek bayramda minnoşlarınız göbüşünüzde değil sağlıklı sıhhatli kucağınızda olur
bizimde göbüşümüzde
hepinizi çok öptüm bayramınız mübarek olsun
bulmana cok sevindim canim seninde bayramin mubarek olsun
günaydınlar ARKADAŞLAR,.güzel bi gün diliyorum,dün yazmıştım iğnemi bulamıyorum diye,ALLAHA şükürler olsun:Saruboceq: :Saruboceq:iğnemi bulabildim,.bu arada gelecek bayramınız şimdiden kutluyorum,bebik isteyenlere ALLAH hayırlı vede sağlıklı evlat versin
,.hamiş olanlarada sağlıklı bi doğum diliyorum,.
herkese hayırlı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum...dileklerimizin dualarımızın umutlarımızın kabul olduğu bayram olur inşallah...öpüyorum hepinizi kızlar....
herkese hayırlı bayramlar diliyorum ailenizle mutlu huzurlu nice bayramlara
canlarım günaydııınn,
şimdiden bayramınız mübarek eviniz huzurlu içiniz ferah ağzınızın tadı olsun inşallah.
hepinize mutlu coşkulu bayramlar sağlık ve huzur dilerim canlarım.
canderyacım tebrikler, maçı izledim, büyük başarı, bravo!ayrıca yemek konusunda sana katılıyorum. az az sık sık..bol sebze meyve yerim, pirinci kepekli yerim, ekmek hep bol tahıllı yerim, sütü yoğurdu hep yağsız yer içerim, hem böylece kalsiyum değerleri de daha fazla oluyor!
Dinamisscim canımhadi gözün aydın tatlım, inşallah yeterince suyla bitecek hamişliğin. Denizcikle sana da ii bayramlar.
Limburgcuğum canım bacım, şarkı çok güzeldir, ben de severim. allaha emanet ol, içini ferah aydınlık tut bitanem, allah muradımızı verecek :Saruboceq:
bak lidya da çok iyi besleniyor sende bu tarz beslenirsen kilo verebilirsin Şenizgünaydın bol sevinç bol mutluluk sizi peşinizden kovalasın
dinamiss canım çok sevindim inşallah bundan sonra daha da iyi olur normal seviyesine çıkar Deniz'imizin suyu opuyorumnanaktan ilaç bilgisini bize verdiğin için sağol benim iş yei çok soğuk kocaman bir mekan heryer cam ve ben donuyorum hep hasta oluyorum bu ilacı deneyeceğim
deryacım verdiğin bilgiler için sağol benimde boy 1,58 kilo 56 benimde hamilelikten önce 50 kiloya düşmem gerek ama malum antep te mümkün değil hem ısrarcılar hemde yemkler hep yağlı
limburg canım harika bir şarkı o bende çok severim
nergis canım ben bugün 250 yi bitiririm
diğer hamişler inşallah gelecek bayramda minnoşlarınız göbüşünüzde değil sağlıklı sıhhatli kucağınızda olur
bizimde göbüşümüzde
hepinizi çok öptüm bayramınız mübarek olsun
Şu yemekte ısrar olayı var ya bazen yaşlı başlı insanlara şööle havdan uçasım geliyor))
valla Gülüşçüm antepte zor tabii, yemeklerine hayranım oraların.
ama ısrar işi çok ayıp yaaa, ben kibarca benim midem bu kadar alıyor diyorum çok ısrar eden olursa hayır sağolun diyorum ama devam ederlerse BENCE SİZ DE YEMEYİN BUNLARI DAMARLARINIZ TIKANIR TEYZECİM AYYY ALLAH KORUSUN ZARARI FAYDASINDAN ÇOK DİYORUM))))))
yaaaaaaaaa kimse yok :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?