Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayyyyy Lidayacım yaaa hiç sorma hele kayınvalidem ve annesi resmen ''yaban'' parodisindeki gibi ''beni deli ediyooooooorrrrrr'' klava: her dediğine katılıyorum ama burda çok zorr sonrada ''benim yemklerimi beğenmiyor oğlum''a dönüyor iş :1no2:

evet evet evettt ayneeen.
benim kayınvalidem de öyle, sanki bilerek yapıyorum sanıyor.
e oğlu olmuş 110 kilo ben de mi olayım istiyor. elinize sağlık çok güzel olmuş desem eh işte yaptık bişeler diyor, bişe demezsem nasıl olmuş nasıl olmuş diyor. daha bi yemeği bitirmeden ondan niye yemiyorsun diyor ama allahtan eşim hemen cevabı yapıştırıyot "anne ela o koyduklarının hepsi yeseydi zaten 46 kilo olmazdı diye"...anacım o zaman da adamı doldurmuş gibi oluyor ))
o yüzden bunlar karışık işler vallahi. birazdan ondan da alacağım sağolun annecim, şu bitisn alırım annecim derken oyalaya oyalaya yapıyoruz bişeler...en sonunda yok annecim sağolun almıyor midem annecim en sonunda hiaayyytttt aduuuken aduket :bbo:

:roflol: :roflol: :roflol: çok tatlı anlatmışsın birden gözümde canlandı valla hani kayınvalidene uçuşun falan :roflol:

günaydınlar ARKADAŞLAR,.güzel bi gün diliyorum,dün yazmıştım iğnemi bulamıyorum diye,ALLAHA şükürler olsun:Saruboceq: :Saruboceq:iğnemi bulabildim,.bu arada gelecek bayramınız şimdiden kutluyorum,bebik isteyenlere ALLAH hayırlı vede sağlıklı evlat versin

,.hamiş olanlarada sağlıklı bi doğum diliyorum,.

herkese hayırlı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum...dileklerimizin dualarımızın umutlarımızın kabul olduğu bayram olur inşallah...öpüyorum hepinizi kızlar....

insallah bitanem ALLAH razi olsun gonlumuzun muradi tez zamanda hayirlisiyla versin RABBIM
evet canim harika bir sarki sanki sun aynen beni anlatiyor her dinledigimde agliorum
bulmana cok sevindim canim seninde bayramin mubarek olsun
herkese hayırlı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum...dileklerimizin dualarımızın umutlarımızın kabul olduğu bayram olur inşallah...öpüyorum hepinizi kızlar....

herkese hayırlı bayramlar diliyorum ailenizle mutlu huzurlu nice bayramlara

kizlar sizlerinde bayramlariniz mubarek olsun

Kizlar hepinizin kurban bayrami simdiden mübarek olsun.opuyorumnanaktan
Büyüklerin ellerinden küccüklerin göslerinden öperimopuyorumnanaktanŞeniza.s.

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Anammmm kk ya nazar degdik ne oldu leyn kimsecikler yok konusmamissinizda fazla.
Hazir burayi bos buldum biraz simariklik yapayim bari
kaydirigubbakcemile2

aferin kıss çok iyi beslenion walla sende benim gibi.arkaddaşlar artık benle okulda alay ediyor.derya gene otlanıyor diye kaydirigubbakcemile3

bak lidya da çok iyi besleniyor sende bu tarz beslenirsen kilo verebilirsin Şeniz

ya ben hayyatta ısrarda etseler yemem walla.biraz pilav bile yesem vicdan azabı çeken biriyimdir.herkese yemek konusunda uyarılar yaparım ama kimse de uymaz opuyorumnanaktan

yaaaaaaaaa kimse yok :gitme:

ya nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…