cnm sarki cok güzelde bence sen fazla dinleme kendini üzme cnm:1hug:bu sabah sensiz actim ellerimi
kara bir bulutun orda sen vardin
uyan uykudan uyanda gel yanima
getir allahim
soramam seni hazan gülüm nerde
yaradan onu ayirdi cennetine
seni beklerdim gurbet elde bile
neden allahim
sana uzandım yine varamadım
veren allah aldıda doyamadım
seni göğsüme sarıpta uyuyamadım
neden allahım
birini aldın
beni ne bıraktın
bu can onsuz yaşarmı sandın
yağmur oldum kapına dayandım
götür allahım
RAVZACIM BU SARKIYI DINLE SERDAR ORTAC SANA UZANDIM
cnm ya benim boyumda 1,60 kilomda 57 ama bence sende cokta kilolu durmuyorsundur benim nerdeyse kaburgalarim sayiliyor hayatimda hic diyet yapmadim seninde bayramin kutlu olsun cnm:1hug:günaydın bol sevinç bol mutluluk sizi peşinizden kovalasın
dinamiss canım çok sevindim inşallah bundan sonra daha da iyi olur normal seviyesine çıkar Deniz'imizin suyu opuyorumnanaktan ilaç bilgisini bize verdiğin için sağol benim iş yei çok soğuk kocaman bir mekan heryer cam ve ben donuyorum hep hasta oluyorum bu ilacı deneyeceğim
deryacım verdiğin bilgiler için sağol benimde boy 1,58 kilo 56 benimde hamilelikten önce 50 kiloya düşmem gerek ama malum antep te mümkün değil hem ısrarcılar hemde yemkler hep yağlı
limburg canım harika bir şarkı o bende çok severim
nergis canım ben bugün 250 yi bitiririm
diğer hamişler inşallah gelecek bayramda minnoşlarınız göbüşünüzde değil sağlıklı sıhhatli kucağınızda olur
bizimde göbüşümüzde
hepinizi çok öptüm bayramınız mübarek olsun
cnm hayirli hamilelikler hayirli bebekler versin rabbim insallah cnm en kisa zamanda bizlerinde yüzü güler ins
günaydınlar ARKADAŞLAR,.güzel bi gün diliyorum,dün yazmıştım iğnemi bulamıyorum diye,ALLAHA şükürler olsun:Saruboceq: :Saruboceq:iğnemi bulabildim,.bu arada gelecek bayramınız şimdiden kutluyorum,bebik isteyenlere ALLAH hayırlı vede sağlıklı evlat versin
,.hamiş olanlarada sağlıklı bi doğum diliyorum,.
iyi bayramlarherkese hayırlı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum...dileklerimizin dualarımızın umutlarımızın kabul olduğu bayram olur inşallah...öpüyorum hepinizi kızlar....
insallah cnm hayirli bayramlarherkese hayırlı bayramlar diliyorum ailenizle mutlu huzurlu nice bayramlara
cnm seninde bayramin kutlu ,evin huzurlu ,kucaginda dolu olsun ins:1hug:Kizlar hepinizin kurban bayrami simdiden mübarek olsun.opuyorumnanaktan
Büyüklerin ellerinden küccüklerin göslerinden öperimopuyorumnanaktanŞeniza.s.
iyi aksamlar cnm nasilsin?canderya seydam iyi akşamlar
bende öyleyim burda daha zor sen nerelisin aslen benim annem babamda sivasli ama ben kayseride dogup büyüdümiyiyim canım gurbette bayram geçirmeye çabalıyorum
anladim cnma.s ama cokta uzak degilmis nevsehir yakin orayaben Nevşehirliyim canım ama eşimin görevi nedeniyle buradayız
aslinda fazla bilmiyorum sarkislayi bide kizilcakisla köyünü biliyorum sivas merkezede bikere gitmistim a.sdoğru haklısın canım normalde alışıyor insan ama bayramlarda biraz buruklaşıyor sen sivaslıysan bilirsin buraları o zaman gardaş
evet cnm 8 sene bitti bana buraya geleli esim calisiyor ailesininde hepsi burdasenin eşinin işimi orda canım
insallah cnm hayirlis olsun seninde bayamin kutlu olsun cnm:1hug:Arkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.
canderya seydam iyi akşamlar
hayırlısı olsun canım.Arkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.
canderya hamilelik nasıl gidiyo keseyi gördünmü
Herkesin kurban bayramını kutluyorum...
Arkadaşlar 3,4 gündür giremiyorum internete.Geçmişide okuyamadım.Anlatamayacağım bir nedenden dolayı canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk.Zor günler geçiriyorum
Bebeğimle ilgili bir durum değil.Bebeğim çok iyi Allaha şükür.Lütfen benim ve bebeğim içinde dualarınızı eksik etmeyin.Buna gerçekten ihtiyacımız var.Bebeğim benim stresimden etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum.Ben bir süre girmem heralde , en azından toparlanana kadar.Merak edecek arkadaşlarım için haber vermek istedim...
Aslıhan için 250 tane tefriciyeyide bitirdim.Kendinize iyi bakın.Hepinizi öpüyorum.
Arkadaşlar 3,4 gündür giremiyorum internete.Geçmişide okuyamadım.Anlatamayacağım bir nedenden dolayı canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk.Zor günler geçiriyorum
Bebeğimle ilgili bir durum değil.Bebeğim çok iyi Allaha şükür.Lütfen benim ve bebeğim içinde dualarınızı eksik etmeyin.Buna gerçekten ihtiyacımız var.Bebeğim benim stresimden etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum.Ben bir süre girmem heralde , en azından toparlanana kadar.Merak edecek arkadaşlarım için haber vermek istedim...
Aslıhan için 250 tane tefriciyeyide bitirdim.Kendinize iyi bakın.Hepinizi öpüyorum.
aslıhancım allaha emanet ol :Saruboceq: inşallah güzel haberler alıcaz :Saruboceq:Arkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?