Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm sarki cok güzelde bence sen fazla dinleme kendini üzme cnm:1hug:
cnm ya benim boyumda 1,60 kilomda 57 ama bence sende cokta kilolu durmuyorsundur benim nerdeyse kaburgalarim sayiliyor hayatimda hic diyet yapmadim seninde bayramin kutlu olsun cnm:1hug:

cnm hayirli hamilelikler hayirli bebekler versin rabbim insallah cnm en kisa zamanda bizlerinde yüzü güler ins
herkese hayırlı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum...dileklerimizin dualarımızın umutlarımızın kabul olduğu bayram olur inşallah...öpüyorum hepinizi kızlar....
iyi bayramlar
herkese hayırlı bayramlar diliyorum ailenizle mutlu huzurlu nice bayramlara
insallah cnm hayirli bayramlar
Kizlar hepinizin kurban bayrami simdiden mübarek olsun.opuyorumnanaktan
Büyüklerin ellerinden küccüklerin göslerinden öperimopuyorumnanaktanŞeniza.s.
cnm seninde bayramin kutlu ,evin huzurlu ,kucaginda dolu olsun ins:1hug:

doğru haklısın canım normalde alışıyor insan ama bayramlarda biraz buruklaşıyor sen sivaslıysan bilirsin buraları o zaman gardaş

doğru haklısın canım normalde alışıyor insan ama bayramlarda biraz buruklaşıyor sen sivaslıysan bilirsin buraları o zaman gardaş
aslinda fazla bilmiyorum sarkislayi bide kizilcakisla köyünü biliyorum sivas merkezede bikere gitmistim a.s

Arkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.

Herkesin kurban bayramını kutluyorum...

Arkadaşlar 3,4 gündür giremiyorum internete.Geçmişide okuyamadım.Anlatamayacağım bir nedenden dolayı canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk.Zor günler geçiriyorum
Bebeğimle ilgili bir durum değil.Bebeğim çok iyi Allaha şükür.Lütfen benim ve bebeğim içinde dualarınızı eksik etmeyin.Buna gerçekten ihtiyacımız var.Bebeğim benim stresimden etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum.Ben bir süre girmem heralde , en azından toparlanana kadar.Merak edecek arkadaşlarım için haber vermek istedim...

Aslıhan için 250 tane tefriciyeyide bitirdim.Kendinize iyi bakın.Hepinizi öpüyorum.

canım ya üzüldüm bak.hiçbişey senden önemli değil bunu unutma.

tefriciyeler için çok teşekkür ederim canım...lütfen canını sıkma o canını sıkan her neyse inşallah bir an önce geçer...

canlarım bayramınız şimdiden kutlu olsun...ağzınızın tadı hiç bozulmasın..şu mubarek günlerde dualarım sizlerle..allah gönlünüzün muradını versin inşallah :Saruboceq:

Arkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.
aslıhancım allaha emanet ol :Saruboceq: inşallah güzel haberler alıcaz :Saruboceq:

melekcim eminim canın cok sıkkkın :çok üzgünüm: ama minicik kelebeğini düşün :asigim: elini göbüşüne koy ve konus onunla :1hug: bak sana içerden nasılda pozitif enerjisini göndericek opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…