canim seninde bayramin mubarek olsun nasilsin bakalim karsilasamadik ne zamadir keyifler iyidir insallahKizlar hepinizin kurban bayrami simdiden mübarek olsun.opuyorumnanaktan
Büyüklerin ellerinden küccüklerin göslerinden öperimopuyorumnanaktanŞeniza.s.
canim seninde bayramin mubarek olsun insallah embriyolar tutunurlar sana SIMSIKI hayirli haberle verirsn canimArkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.
canim ya hayir olsun insallah sikma sakin kendini yavrucugunu dusun en azindan onun icin insallah tez zamanda toparlarsin kendini seninde bayramin mubarek olsunHerkesin kurban bayramını kutluyorum...
Arkadaşlar 3,4 gündür giremiyorum internete.Geçmişide okuyamadım.Anlatamayacağım bir nedenden dolayı canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk.Zor günler geçiriyorum
Bebeğimle ilgili bir durum değil.Bebeğim çok iyi Allaha şükür.Lütfen benim ve bebeğim içinde dualarınızı eksik etmeyin.Buna gerçekten ihtiyacımız var.Bebeğim benim stresimden etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum.Ben bir süre girmem heralde , en azından toparlanana kadar.Merak edecek arkadaşlarım için haber vermek istedim...
Aslıhan için 250 tane tefriciyeyide bitirdim.Kendinize iyi bakın.Hepinizi öpüyorum.
canlarım bayramınız şimdiden kutlu olsun...ağzınızın tadı hiç bozulmasın..şu mubarek günlerde dualarım sizlerle..allah gönlünüzün muradını versin inşallah :Saruboceq:
aslıhancım allaha emanet ol :Saruboceq: inşallah güzel haberler alıcaz :Saruboceq:
melekcim eminim canın cok sıkkkın :çok üzgünüm: ama minicik kelebeğini düşün :asigim: elini göbüşüne koy ve konus onunla :1hug: bak sana içerden nasılda pozitif enerjisini göndericek opuyorumnanaktan
herkesin kurban bayramını kutluyorum...
arkadaşlar 3,4 gündür giremiyorum internete.geçmişide okuyamadım.anlatamayacağım bir nedenden dolayı canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk.zor günler geçiriyorum
bebeğimle ilgili bir durum değil.bebeğim çok iyi allaha şükür.lütfen benim ve bebeğim içinde dualarınızı eksik etmeyin.buna gerçekten ihtiyacımız var.bebeğim benim stresimden etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum.ben bir süre girmem heralde , en azından toparlanana kadar.merak edecek arkadaşlarım için haber vermek istedim...
[color="ındigo"]aslıhan için 250 tane tefriciyeyide bitirdim.kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum.[/color]
kızlar ben çok hasta oldum.ateşim 38 oldu bugün.etlerim tutmuyo hiç.başım belim ve bacaklarım müthiş ağrıyor.
sanırım soğuk algınlığı.
şimdiannemdeyim.bana o bakıyor.
seninde cnm benim allahim bu güzel dualarini kabul eder insherkesin bayrami mubarek olsun RABBIM bugunun hatirina tum dularimizi kabul ve makbul,gunahlarimizi affeylesin insallah
gecmis olsun cnm kendine dikket bebegin ve sen allaha emanet olun ins MELEK cnm insallah canini sIkan sey neyse yoluna girer enkisa zamanda rabbim yardimcin olsunkızlar ben çok hasta oldum.ateşim 38 oldu bugün.etlerim tutmuyo hiç.başım belim ve bacaklarım müthiş ağrıyor.
sanırım soğuk algınlığı.
şimdiannemdeyim.bana o bakıyor.
canderya hamilelik nasıl gidiyo keseyi gördünmü
kıssss sonunda :lepi:ayy gözün aydın canım hadi bakalım hayırlısı...kızlar pazartesi ve salı hep tahlil yaptırdım.herşey çok iyi şimdilik.iğnelere de başladım hemen.
p.tesi HCG 109 çıktı adetime 1 gün vardı ertesi gün ise 189 çıktı.bir günde baya artmış galiba kaydirigubbakcemile3
ama lekelenmem var 2-3 gündür dün azaldı çok fazla yok.doktor normal dedi.
sanırım bayramdan sonra gene bir hcg tahlili için giderim gerçi doktor gerek yok dedi ama ben meraklı yaptırmak istiyorum.
sonrada 5. hafta dan sonrada ultrason için giderim.aralık ayının ilk haftası ultrason için gel dedi.
canımsınopuyorumnanaktanbende senin geçmiş öğretmenler gününü kutluyorum..bende sana msj atacaktım ama 24 kasımda ateşim hafif çıktı,öksürük,boğaz ağrısı..doktor rapor verdi..ne öğretmenler günüydü beee kafamçokkarıştıhe bu arada ateşim yükselmesin diye antibiyotik kullanmaya başladım umarım bebeğe zararı olmaz:Saruboceq:lütfü beye antibiyotik adını verdim bişi olmayacağını söledi..randevuyu da bir aksilik çıkmazsa şayet taaaaa 12 aralığa verdi.çok geç..bayramdan sonra özel hastaneye gidip kalp atışlarına baktırmak istiyorum artık..çoookk korkuyorum umarım benimledir meleğimbu arada bende öğretmenler gününü kutluyorum herkesin... bende aklıma gelen isimleri yazayım...
melek,kahvelokum,celen,şen,esraben,canderya
cok gecmis olsun kendiz dikkkat et canimesracım evet sonunda hamişim.
allah sonunu getirsin.sana da geçmiş olsun.
ve çok hastayım dökülüyor heryerim.ateşim 38e çıktı hep annem alnıma ıslak bez koydu.
doktora gitmedim,eyer ateşim 38i daha geçseydi gidicektim.çünkü tehlike sınırı 38.9.
herneyse.öptüm herkesi.artık gelin kimse yoookkk
Günaydın kızlar:)
Hepinizin, ailelerinizin ve tüm sevdiklerinizin bayramı kutlu olsun.
Sağlıkla, mutlulukla eşlerimiz ve bebeklerimizle daha çokkkk bayramlar görürüz inşallah
Aslıhan canım benim transferin yapılmış, hadi hayırlısı güzelim, inşallah çok güzel sonuçlar alır, hamile kalır, bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın güzelim
Canderya tatlım çok geçmiş olsun, aman çok dikkat et kendine, umarım bir an önce atlatırsın
Lidya Nergis sağolun kızlar, haklısınız sanırım ben daa çokkkk su içerim bu gidişle, ama ne yapalım daha da azalmasın da bu halimize de şükürler olsun:))
Gulus27 canım imuneksi alacağım demişsin, inşallah işe yarar tatlım, ama sen gene de kendi doktoruna da sor mutlaka canımcım. Gerçi benimki bu aslında ilaç bile değil güvenle kullanılabilinir dedi ama olsun biz işimizi sağlama alalım :))
Umarım hasta olmadan geçirirsin bu kışı.
Melek76 canımsın, canını sıkan her ne ise umarım hallolmuştur güzelim. Sen bebeğini düşün, onun kollarına geldiği günü hayal et eminim için rahatlayacaktır. Bir an önce sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum
Limburg canım benim lütfen böyle şarkılar dinleyip eziyet etme kendine...İnşallah tüm bu acılarının, ödediğin bedellerin karşılığını göreceksin tatlım..
Herkese yeniden iyi bayramlar kızlar, dün hep ben gezdim bugün de bana gelirler, şimdi biraz hazırlık yapacağım öptüm hepinizi:))
iyi bayramlar canımmmm....nergis merba canım iyi bayramlar
ben çıkmıştım canım yazdıklarını yeni gördm.valla çocuk haklı zor oluyo...bizde gidemedik bu bayram...tokatta yaşayan niğdeliler geldiler bayramlaşmaya az önce gittiler...kimseler yok galiba bi senle ben varız benim eşimde çalışıyo bugün bizde evdeyiz oğlum bu ne biçim bayram anne biz niye kimseye gitmiyoruz niyev kimse bize gelmiyo deyip duruyo
kızlarrrrrrrrr bayramınız kutlu olsun :) allah hepınızın gonlune gore versın ınsallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?