Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar hepinizin kurban bayrami simdiden mübarek olsun.opuyorumnanaktan
Büyüklerin ellerinden küccüklerin göslerinden öperimopuyorumnanaktanŞeniza.s.
canim seninde bayramin mubarek olsun nasilsin bakalim karsilasamadik ne zamadir keyifler iyidir insallah
Arkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.
canim seninde bayramin mubarek olsun insallah embriyolar tutunurlar sana SIMSIKI hayirli haberle verirsn canim
canim ya hayir olsun insallah sikma sakin kendini yavrucugunu dusun en azindan onun icin insallah tez zamanda toparlarsin kendini seninde bayramin mubarek olsun

amin canim cumlemizin insallah bayrain mubarek olsun

iyi bayramlar kızlar.ben artık çıkıom,çünkü kendimi kötü hissediyorum,bir kırıklık var vücudum da boğazlarım acıyor.
umarım yarına geçer.umarım şu progestanden dolayıdır.

Herkese hayırlı bayramlar arkadaslarrr yıne bu bayram gıdemedık memelekete kımsecıklerde yokkk opt herkesıııııı

canım benım sebebeını bılmıyorum ama okuyunca uzuldum sıkma canını hıcbıseye ınsalllah hersey yoluna gırer bebegını dusun olurmu opt hayırlı bayramlar......

kızlar ben çok hasta oldum.ateşim 38 oldu bugün.etlerim tutmuyo hiç.başım belim ve bacaklarım müthiş ağrıyor.
sanırım soğuk algınlığı.
şimdiannemdeyim.bana o bakıyor.

kızlar ben çok hasta oldum.ateşim 38 oldu bugün.etlerim tutmuyo hiç.başım belim ve bacaklarım müthiş ağrıyor.
sanırım soğuk algınlığı.

geçmiş olsun canım....doktora gittin mi bilmiyorum ama istersen bi görün.eminim annen etrafında dönüyordur.ben hasta olunca annem hiç başımdan ayrılmazdı.inşallah bir an önce iyileşirsin...

herkesin bayrami mubarek olsun RABBIM bugunun hatirina tum dularimizi kabul ve makbul,gunahlarimizi affeylesin insallah
seninde cnm benim allahim bu güzel dualarini kabul eder ins
sanırım soğuk algınlığı.
gecmis olsun cnm kendine dikket bebegin ve sen allaha emanet olun ins MELEK cnm insallah canini sIkan sey neyse yoluna girer enkisa zamanda rabbim yardimcin olsun

canderya hamilelik nasıl gidiyo keseyi gördünmü

kıssss sonunda :lepi:ayy gözün aydın canım hadi bakalım hayırlısı...
bu arada bende öğretmenler gününü kutluyorum herkesin... bende aklıma gelen isimleri yazayım...

melek,kahvelokum,celen,şen,esraben,canderya
canımsınopuyorumnanaktanbende senin geçmiş öğretmenler gününü kutluyorum..bende sana msj atacaktım ama 24 kasımda ateşim hafif çıktı,öksürük,boğaz ağrısı..doktor rapor verdi..ne öğretmenler günüydü beee kafamçokkarıştıhe bu arada ateşim yükselmesin diye antibiyotik kullanmaya başladım umarım bebeğe zararı olmaz:Saruboceq:lütfü beye antibiyotik adını verdim bişi olmayacağını söledi..randevuyu da bir aksilik çıkmazsa şayet taaaaa 12 aralığa verdi.çok geç..bayramdan sonra özel hastaneye gidip kalp atışlarına baktırmak istiyorum artık..çoookk korkuyorum umarım benimledir meleğim

PAPATYAMM gözün aydınn canımmm..Allah analı babalı büyütsün..ayrıca geçmiş olsun umarım şuan düzelmiştir herşey..mis kokulu BİHTERİ ni bizim içinde kokla

MELEKK MELEĞİMmm umarım seni üzen her ne ise hallolmuştur..sıkma canını hiçbişe canımızdan kıymetli değil..kib

bu arada çok bulantılarım oluyo..burda birisi 'bulantılarım oluyo perişan oluyorum,bulantılarım olmuyo acaba bebeğim yaşamıyor mu diye düşünüyorum 'diyordu da gülüyordum valla aynen öyleymiş arkadaşlar..çok zor bir süreç rabbim yar ve yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin nolurr

esracım evet sonunda hamişim.
allah sonunu getirsin.sana da geçmiş olsun.
ve çok hastayım dökülüyor heryerim.ateşim 38e çıktı hep annem alnıma ıslak bez koydu.
doktora gitmedim,eyer ateşim 38i daha geçseydi gidicektim.çünkü tehlike sınırı 38.9.
herneyse.öptüm herkesi.artık gelin kimse yoookkk

Günaydın kızlar:)

Hepinizin, ailelerinizin ve tüm sevdiklerinizin bayramı kutlu olsun.
Sağlıkla, mutlulukla eşlerimiz ve bebeklerimizle daha çokkkk bayramlar görürüz inşallah

Aslıhan canım benim transferin yapılmış, hadi hayırlısı güzelim, inşallah çok güzel sonuçlar alır, hamile kalır, bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın güzelim

Canderya tatlım çok geçmiş olsun, aman çok dikkat et kendine, umarım bir an önce atlatırsın

Lidya Nergis sağolun kızlar, haklısınız sanırım ben daa çokkkk su içerim bu gidişle, ama ne yapalım daha da azalmasın da bu halimize de şükürler olsun:))

Gulus27 canım imuneksi alacağım demişsin, inşallah işe yarar tatlım, ama sen gene de kendi doktoruna da sor mutlaka canımcım. Gerçi benimki bu aslında ilaç bile değil güvenle kullanılabilinir dedi ama olsun biz işimizi sağlama alalım :))
Umarım hasta olmadan geçirirsin bu kışı.

Melek76
canımsın, canını sıkan her ne ise umarım hallolmuştur güzelim. Sen bebeğini düşün, onun kollarına geldiği günü hayal et eminim için rahatlayacaktır. Bir an önce sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum

Limburg canım benim lütfen böyle şarkılar dinleyip eziyet etme kendine...ınşallah tüm bu acılarının, ödediğin bedellerin karşılığını göreceksin tatlım..

Herkese yeniden iyi bayramlar kızlar, dün hep ben gezdim bugün de bana gelirler, şimdi biraz hazırlık yapacağım öptüm hepinizi:))

selam kıssssslaaar
bende memlekete gidemeyenlerdenim.kaldım bu tokat ellerinde gariban.....HERKESıN BAYRAMINI KUTLUYORUMMMM

kimseler yok galiba bi senle ben varız benim eşimde çalışıyo bugün bizde evdeyiz oğlum bu ne biçim bayram anne biz niye kimseye gitmiyoruz niyev kimse bize gelmiyo deyip duruyo

cok gecmis olsun kendiz dikkkat et canim

insallah canim guzel dularin icin yurekten aminnnnnnnnn diyorum

calikusum nasilsin mail ini aldim cok tesekkur ederim canim bizim gizli mabedimizi bulmussun onun icin yazdiklarin icin ayrica tesekkur ederim canimmmmmmmmm

nergis merba canım iyi bayramlar
iyi bayramlar canımmmm....
kimseler yok galiba bi senle ben varız benim eşimde çalışıyo bugün bizde evdeyiz oğlum bu ne biçim bayram anne biz niye kimseye gitmiyoruz niyev kimse bize gelmiyo deyip duruyo
ben çıkmıştım canım yazdıklarını yeni gördm.valla çocuk haklı zor oluyo...bizde gidemedik bu bayram...tokatta yaşayan niğdeliler geldiler bayramlaşmaya az önce gittiler...
kızlarrrrrrrrr bayramınız kutlu olsun :) allah hepınızın gonlune gore versın ınsallah :)))

aminnnnnn seninde bayramında kutlu olsun....yaaaa kızlar nerdesiniz gelin artık...:kedi:

slm herkese ben geldim
bugün daha iyiyim.ateşim düştü sadece öksürük var ama gırtlağım parçalanıyo
sanki.
neyse gene gelirim ben şimdi çıktım by.

Kizlar merhaba herkese iyi bayramlar .. Bugun regl gunum 2 saat once idrar testi yaptim silik ikinci cizgi cikti.. Sanirim hamileyim.. Dr umu aradim innohep 0.45 igneye basla dedi eczaneye baktim bulamadim.. Ama kafama takildi neden heparin degilde innohep bu iki ilac arasinda fark var mi?? Herkes heparin kullaniyor neden bana innohep dedi anlamadim.. Ne yapayim kizlar cerrahpasaya gidip baska dr lara mi gorunsem 2 defa bebek kaybettim bu sefer cok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…