Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim hadi bakalim insallah hamilesindir benimde iki gun gecmisti gunumu silik cikmisti bence hamilesin insallah saglikla ilerler gunlerin mutlu sona zamninda ulasirsin

igne konusunda yorum yapamiycam bir bilgim yok canim

Limburgcum cok sagol arkadasim Allah her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin, sanada burdaki tum arkadaslarimiza da , Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadasim

cnm sonunda gözünaydin
slm herkese ben geldim
bugün daha iyiyim.ateşim düştü sadece öksürük var ama gırtlağım parçalanıyo
sanki.
neyse gene gelirim ben şimdi çıktım by.
iyi olduguna sevindim cnm kendine bebegine dikkat et:1hug:

Esterya canım tebrik ederim, inşallah sağlıkla sonun kadar gider kucağına da alırsın:)

ığnelerin çok farklı olduğunu sanmam tatlım, ben de clexane kullanıyorum ama doktorum bir keresinde bu iğnelerin eşdeğer olduğunu söylemişti.

çok tebrik ederim sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah.canım iğne konusunu kafana takma içerikleri aynı bunların....

Merhaba arkadaşlar,
melekcim umarım yaşadığın bu zor günleri ruhen ve bedenen en az zararla atlatırsın çünkü ömrün boyunca onlar seninle birlikteler. Hiçbirşey senden değerli değil,en kısa zamnda güzel günlerin gelmesi dileğiyle... öpüyorum canım seni.
Canderyacım geçmiş olsun canım,dikkat et kendine taze anne adayı :) .
Benim için ettiğiniz dualar,dilediğiniz tüm güzel dilekler için nasıl teşekkr edeceğimi bilmiyorum,tek diyebileceğim hepinizden Allah razı olsun.
Hepinizi öpüyorum....

Limburgcum cok sagol arkadasim Allah her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin, sanada burdaki tum arkadaslarimiza da , Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadasim
amin canim insallah sen kaybindan sonra ilk kez mi hamile kaldin bu zamana kadar korundunmu yoksa her ay denemismiydin canim.insalla bu kez sorunsuz mutlu sona ulasirsin canim

canim insallah dualarimiz kabul olur ve bize guzel haberlerini verirsin insallah

nergiscim nasılsın,dulara için sana ayrıca teşekkür ediyorum.Benimki bitti sanırım,sıra kimde ben hazırım tüm dualar için.

evet canım dualar sanırım bitti bir gelevera ve çalıkuşudan ok cevabı gelmedi daha bayram dönüşü diğer arkadaşlar için başlarız...
senin transferin nasıl geçti şimdi nasılsın.... bundan sonraki işlem ne?

kahvelokumcum arama gerilerde

Nergiscigim canim bende Aslihan icin 1000 tane dua okudum , bitirdim demin.
Aslinda daha erken bitecekti ama iki günden beri cok hastayim.
Öksürük ates bogaz agrisi ölüyommmmmmm :çok üzgünüm:

Nergiscigim canim bende Aslihan icin 1000 tane dua okudum , bitirdim demin.
Aslinda daha erken bitecekti ama iki günden beri cok hastayim.
Öksürük ates bogaz agrisi ölüyommmmmmm :çok üzgünüm:

ayyyyyy geçmiş olsun canım .sanırım bu grip salgını herkesi sarsıyor..dualar için çok teşekkür ederimmm

nasıl osun canım tanıdığım kadarıyla burdaki insanlarla bayramlaştık işteee öleee valla napalım bu bayram böle oldu...sen neler yapıyosun.....

deryacım cok geçmiş olsun canımm bol bol meyve yee hamişsin ilaç da alamıyosun kıyamam ben sana bebişe ii bak aman ihmal etmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…