Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kahvelokumcum arama gerilerde

saol canımmmmmm...

Nergiscigim canim bende Aslihan icin 1000 tane dua okudum , bitirdim demin.
Aslinda daha erken bitecekti ama iki günden beri cok hastayim.
Öksürük ates bogaz agrisi ölüyommmmmmm :çok üzgünüm:

geçmiş olsun çalıkuşu...

derya51, kahvelokum, umut_sevgim kıslar sizler napiosunuzzz

merhaba zeyno.. iyiyim ben.. annemlerdeyim.. bi gireyim bakayım dedim ne var ne yok... inş herkesin bayramı iyi geçiyordur..

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:29 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 3 haftalık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................2 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................34 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................27 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........25 haftalık (kız)
nilüfersahh....................24 haftalık (erkek)
kardelen86....................21 haftalık
simge...........................21 haftalık (kız)
aslgkh..........................20 haftalık
gülsummmm.................20 haftalık
gulsummm....................19 haftalık
_beray_........................18 haftalık
göbete..........................17 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................17 haftalık (erkek)
gülay30.........................16 haftalık
melek76........................16 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................15 haftalık
kelebek01......................14 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................12 haftalık
hummu85.......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................10 haftalık
elifim...............................6 haftalık
esraben...........................6 haftalık
canderya200....................5 haftalık

Son düzenleme:
sanırım geçmişi okuyorsun feryadcım neyse sonra grş.....

evet canım geçmişe dalmışım kaydirigubbakcemile3 ya ev taşıdım yeni ortama alışayım neti taşıyayım gelen gidenle uğraşayım derken gelemedim nasılsınız bakalım özledim kızlar yaaa :hulya: değişikliği olan varmı bakayım opuyorumnanaktan

oooo çok şey canım ama artık burdasın demiiiii bundan sonra

inşallah canım burdayım bu arada hamile kalabildin mi :Saruboceq: ben kalamadım henüz çok mu stres yapıyorum acaba CADIARZU bu ayda olmazsa önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

13 ağustosta düşük yaptıktan sonra daha korunuyoruz.ama sanırım ocak ayından itibaren korunmıycaz.........inşallah sende haile kalırsın canım. bencede dr git canım başka bir sebebi olabilir...

13 ağustosta düşük yaptıktan sonra daha korunuyoruz.ama sanırım ocak ayından itibaren korunmıycaz.........inşallah sende haile kalırsın canım. bencede dr git canım başka bir sebebi olabilir...

bakalım kısmet ya bu ay da beklemeyi düşünüyoruz birde bu ay geçerse doğum izni de istediğimiz zamana gelir falan diye hesaplıyoruz işte bunu hesaplamak bizim için lüks gerçi ama :) neyse bu arada hamilelik öncesi diş bakımı yaptırayım diyorum kaydirigubbakcemile3

ayy evet aslında benimde yaptırmam lazım ....bende düşük sonrasında fazla korunduğumuzu düşünüyorum aslında. sanki ben ocakta isteyince ocakta olacakmı ki... bide bu var bide hamile kalmayı bekliycemmmm

ya canım sen lütfü beye gitmiştin demi muayene ücreti hakkında bir bilgin varmı? birde ilgilenme durumu sonuçta insan doktorunun kendisiyle konuşmasını istiyo yeterli bilgi sahibi olabilmek için

canım ben hiç gitmedim ama gidecem.muayene ücreti 230 tl.ilgisi ise soru sorarsan cevap veriyormuş.bazen sinirli bazen de yumuşak ama işinin erbabı biriymiş.ben çok araştırdım.kendi tam anlamıyla muayene ediyormuş ve seninde sorularını cevaplandırıyormuş.

ben de mustafa uğur diye bir doktora gitmiştim ücreti 250 idi ama rahatlatmak için baya açıklama yapmıştı birde başka bir arkadaşımın doktoru var onu araştırıyorum en iyi hangisi olur diye bakıyorum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…