Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben daha hiç prof a gidemedim ama doç. e gittim. iyi araştırıp öle git ve tam anlamıyla güveneceğin bir dr olmalı.....

canım ben artık burda uyuklamaya başladım eşime de sen git ben geliyorum dedim 1 saat oldudelikafadulden msn yi yazdım eklersen tabi özeline gönderdim yine görüşmek dileğiyle :)

ben daha hiç prof a gidemedim ama doç. e gittim. iyi araştırıp öle git ve tam anlamıyla güveneceğin bir dr olmalı.....

haklısın insan güvenmeyince içine sinmiyor neyse acayip araştırmalardayım yerimseniben sende düşünürsen burdan bilgilerimi paylaşırım kaydirigubbakcemile5

geçen haftalarda limburg ve ravza diye arkadaşlarımız erken doğum yaptılar.çok zor günler geçirdik hiç foruma giresim bile gelmiyodu..hala aklıma gelince ağlıyorum .ben böyleysem bide onların acısını düşünmek lazım. melekleri artık cennette...

offfffffff yaaaaaaaaaa çok üzüldüm hamilelik olsa bile birde bu korku var mafoldumben Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle şuan onların Allah güç ve sabır verir inşallah ama bize moral olması açısından söyleyeyim bizim durumumuzdaki bir arkadaşta geçen hafta 2. bebeğini dünyaya canlı olarak getirdi biz aynı dönemde hamile kalmıştık çok şükür onun bebişi en azından sağlıklı :)

seninde canım nerelerdesin sen yaaaa çoktandır gelmedin????

nasılsın limburg???

ayy evet aslında benimde yaptırmam lazım ....bende düşük sonrasında fazla korunduğumuzu düşünüyorum aslında. sanki ben ocakta isteyince ocakta olacakmı ki... bide bu var bide hamile kalmayı bekliycemmmm

canim cok sukur iyiyim demek adet olmus beden sagligi olarak bir sorunum yok cok sukur ama ruhsal olarak her zaman iyi degilim .boyle yazmissinya icim kotu oldu canim yaaaaaa iyiki varsiniz tanimadigimiz halde birbirimiz icin bu kadar uzulup birbirimizi bu kadar dusunuyoruz cok mutlu oldum canim saol

bu arada bence ocak cok uzun ve gereksiz aralik ayinda basla derim ben yinede sizin bileceginiz is canim insallah fazla bekletmeden gelir bebisin
canim cok saol insallah yavrumarimiz yeniden gelir bizlere

yaaaaaaaa bi sürü şey yazdım gitti yaa..
neyse geçmiş olsun mj'ı atan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
bugün daha iyiyim.
bugün hapşirik başladı.
ama daha iyiyim.sevgiler.

kızlaar o kadar yorgun ve halsizim kii :-((( başım da dnüyor, kociin zoruyla testim yaptım, adetime 4-5 gün vardı, bişey çıkmadı negatif. ama hala elimi kaldırcak halim yok , galib regl semptompları diyorum adam inanmıyor yaaaff ))

ya kızlar bir de benim vücudumda durup dururken 2 çürük oldu. yani eimi biryere vurmuş gibi bacağım morardı. ama kılcal damarlarımı da görüyorum, hani yaşlılaın varisi olur ya he mor damarlı hem kırmızı ondan işte. biri geçti, aaaa bi de baktım bi tane daha var, o da soluyor geçiyor ama bunlr niye çıktı ki. şişlik yok, ama kırmızılı morlu damar yumağı gibi ve sonradan geçiyor. çok endişeliyim, bu pıhtı olayımızla ilgisi var mıdır kızlar çok endişe etmeye başladım ben mafoldumben

canderyacım daha iyi olmana çok sevindim tatlım, tuzlu gargara yap, mikrobun mideye inmesini sağlıyor, ve midede ne domuz gribi nediğer viral bakteriler yaşayamıyor kaydirigubbakcemile5

canım inşallah hamilesindir belki erken olduğu için çıkmıyordur..ama hayırlısı tabiiki sağlıklı olacaksa gelsin:hulya:
çürüklere gelince pazartesi güünü benim elimde çıktı yuvarlak mosmor oldu.elimi hiçbir yere vurmadım.zaten tenim hassas falan da değil .ben belki böcek falan ısırmıştır diye düşündüm.(çiçeğin toprağını değiştirdim belki ordan böcek ısırmıştırdım dedim) acildeki arkadaşlara sordum böcek ısırıp morarıp gelen varmı falan diye kızlar yok bu böcek işi değil dedi. kalp damarcımız benim bu pıhtı olayını biliyor o da kanama pıhrtılaşma zamanına bakalım dedi.nasıl korktum sonuç çıkana kadar öldüm dirildim.allahtan sonuç temiz çıktıda rahatladım.
lidyacım sende bi fırstta tahlili yaptır canım en azından aklında kalmaz

Lidya çok geçmiş olsun, canım pıhtılaşmayla ilgili olabilir ama bağışıklık sistemi ile de ilgli olabiliyor, bi doktora görün ihmal etme.

limburgcum çok çok geçmiş olsun canım insan burda inan kendi başına gelmiş gibi üzülüyor mafoldumben ama bunlarda da vardır bir hayır inşallah bir sonraki bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız hakkımızda hayırrlısı :Saruboceq:

lidyacım çok geçmiş olsun canım inşallah hamilelik de vardır opuyorumnanaktan

nergiscim konumuz dışı ama sen H1N1 virüsü için aşı oldun mu fikirlerini almak isterim bu konuda sakıncası yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…