ben daha hiç prof a gidemedim ama doç. e gittim. iyi araştırıp öle git ve tam anlamıyla güveneceğin bir dr olmalı.....
geçen haftalarda limburg ve ravza diye arkadaşlarımız erken doğum yaptılar.çok zor günler geçirdik hiç foruma giresim bile gelmiyodu..hala aklıma gelince ağlıyorum .ben böyleysem bide onların acısını düşünmek lazım. melekleri artık cennette...
msn ekledim canım hadi seni daha fazla tutmayım kocişin yanına git tatlım iyi geceler.....
seninde canım nerelerdesin sen yaaaa çoktandır gelmedin????
nasılsın limburg???
ayy evet aslında benimde yaptırmam lazım ....bende düşük sonrasında fazla korunduğumuzu düşünüyorum aslında. sanki ben ocakta isteyince ocakta olacakmı ki... bide bu var bide hamile kalmayı bekliycemmmm
canim cok sukur iyiyim demek adet olmus beden sagligi olarak bir sorunum yok cok sukur ama ruhsal olarak her zaman iyi degilim .boyle yazmissinya icim kotu oldu canim yaaaaaa iyiki varsiniz tanimadigimiz halde birbirimiz icin bu kadar uzulup birbirimizi bu kadar dusunuyoruz cok mutlu oldum canim saolgeçen haftalarda limburg ve ravza diye arkadaşlarımız erken doğum yaptılar.çok zor günler geçirdik hiç foruma giresim bile gelmiyodu..hala aklıma gelince ağlıyorum .ben böyleysem bide onların acısını düşünmek lazım. melekleri artık cennette...
canim cok saol insallah yavrumarimiz yeniden gelir bizlereofffffffff yaaaaaaaaaa çok üzüldümhamilelik olsa bile birde bu korku var mafoldumben Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle şuan onların Allah güç ve sabır verir inşallah ama bize moral olması açısından söyleyeyim bizim durumumuzdaki bir arkadaşta geçen hafta 2. bebeğini dünyaya canlı olarak getirdi biz aynı dönemde hamile kalmıştık çok şükür onun bebişi en azından sağlıklı :)
kızlaar o kadar yorgun ve halsizim kii :-((( başım da dnüyor, kociin zoruyla testim yaptım, adetime 4-5 gün vardı, bişey çıkmadı negatif. ama hala elimi kaldırcak halim yok , galib regl semptompları diyorum adam inanmıyor yaaaff))
ya kızlar bir de benim vücudumda durup dururken 2 çürük oldu. yani eimi biryere vurmuş gibi bacağım morardı. ama kılcal damarlarımı da görüyorum, hani yaşlılaın varisi olur ya he mor damarlı hem kırmızı ondan işte. biri geçti, aaaa bi de baktım bi tane daha var, o da soluyor geçiyor ama bunlr niye çıktı ki. şişlik yok, ama kırmızılı morlu damar yumağı gibi ve sonradan geçiyor. çok endişeliyim, bu pıhtı olayımızla ilgisi var mıdır kızlar çok endişe etmeye başladım ben mafoldumben
kızlaar o kadar yorgun ve halsizim kii :-((( başım da dnüyor, kociin zoruyla testim yaptım, adetime 4-5 gün vardı, bişey çıkmadı negatif. ama hala elimi kaldırcak halim yok , galib regl semptompları diyorum adam inanmıyor yaaaff))
ya kızlar bir de benim vücudumda durup dururken 2 çürük oldu. yani eimi biryere vurmuş gibi bacağım morardı. ama kılcal damarlarımı da görüyorum, hani yaşlılaın varisi olur ya he mor damarlı hem kırmızı ondan işte. biri geçti, aaaa bi de baktım bi tane daha var, o da soluyor geçiyor ama bunlr niye çıktı ki. şişlik yok, ama kırmızılı morlu damar yumağı gibi ve sonradan geçiyor. çok endişeliyim, bu pıhtı olayımızla ilgisi var mıdır kızlar çok endişe etmeye başladım ben mafoldumben
canim cok sukur iyiyim demek adet olmus beden sagligi olarak bir sorunum yok cok sukur ama ruhsal olarak her zaman iyi degilim .boyle yazmissinya icim kotu oldu canim yaaaaaa iyiki varsiniz tanimadigimiz halde birbirimiz icin bu kadar uzulup birbirimizi bu kadar dusunuyoruz cok mutlu oldum canim saol
bu arada bence ocak cok uzun ve gereksiz aralik ayinda basla derim ben yinede sizin bileceginiz is canim insallah fazla bekletmeden gelir bebisin
canim cok saol insallah yavrumarimiz yeniden gelir bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?