Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok canım olmadım.eşim oldu ama ben olmadım iş yerinde maske eldiven kullanıyorum.el antiseptiği kullnıyorum.inşallah yakalanmam şu gribe.....

canim gecmis olsun bu konuda bir fikrim yok ama farketmeden bir yere carpmis da olabilirsin
bu arada insallah hamissindir canim ve erken yaptigin icin cikmiordur insallahhhhhh
insallah canim hayirla saglikla ve zamaninda gelir bebislerimiz

feryad, nergis, anjelic, limburgcuumm sağolun canlarım benim. inşallah bu ay bi sürpriz yapar bana bu bebik ) ama benim hep erkenden çıkar, ve memişlerim çook hassas olur, hiçbiri yok ki lmaz: ama Allahın dediği olur tabi, hayırlısı hakkımızda canlarım inşallah gerisi boş :Saruboceq:

evet ben çürükler için hematoloğumdan bir randevu alacağım, Osman Hocadan. o anlar heralde kan uzmanı sonuçta. belki de bu corsapinler kanımı vıcık vıcık sulu mu yaptı bu seferde acaba CADIARZU mümkün

aslıhancım galiba trasnferin yapılmıştı ya da aşılama...umarım allah yolunu açık eder, bebişini tez zaMANDA alırsın kucağına, şansın bol olsun :Saruboceq:

Çalıkuşum geçmiş olsun canım benim,bide hasta hasta dua mı okumuş arkadaşım benim için,Allah razı olsun.
Nergiscim transfer işlemide bitti, 7 aralıkda test yaptırıcam,başka bi işlem kalmadı.ınşallah hayırlı bir sonuç alabilirim.
Deryacım iyi olmana sevindim.
Öpüyorum sizleri kızlarrrrrrrrrrrr.

Lidyacım çok sağol canım,inşallah hayırlısı olur.Biz elimizden geleni yaptık,sonrası Allaha kaldı.Sağlıkla kucağıma gelsin tek dileğim o.
sen nasılsın canım?

iyiyim canım ne olsun allaha binlerce şükür, çok öpüyorum. allah sağlık sıhhat versin de gerisi olur olması gereken zamanda hayırlısıyla tatlım, hoşçakal...

kızlar 28 kasım adet gunumdu bugun 30 kasım beta hcg yaptırdım 200 cıktı cok mu dusuk?

yok canım olmadım.eşim oldu ama ben olmadım iş yerinde maske eldiven kullanıyorum.el antiseptiği kullnıyorum.inşallah yakalanmam şu gribe.....

inşallah canım Allah yardımcımız olsun sen daha çok dikkat etmelisin riskli bir yerde çalışıyorsun

kızlar 28 kasım adet gunumdu bugun 30 kasım beta hcg yaptırdım 200 cıktı cok mu dusuk?

yok canım korkma adetin daha 2 gün geçmiş bence normal önemli olan bundan sonra düzenli artması iğnelerin de olduktan sonra allahın izni ile bebeğin kucağında olur opuyorumnanaktan inşallah

NOT: böğürtlen kökü kürü tarifi: 400 gr böğürtlen kökünü (maliyeti en fazla 20 tl) alıyorsunuz 6 litre soğuk suya koyup (ama önce tozu toprağı varsa gitsin diye yıkayalım) kaynatıyorsunuz kaynar kayanamaz da altını kısıp ağzını kapatıp 30 dakika bu şekilde demlendiriyorsunuz ağzı kapalı ve kısık ateşte sonra altını kapatıp yine ağzı kapalı bir şekilde akşam ise sabaha kadar sabah ise akşama kadar soğumaya bırakın soğuyunca şişelere (cam olsun) boşaltıp dolaba koyup sabah akşa aç karnına birer çay bardağı içiyorsunuz yani ben yumurtladığım güne kadar uyguladım zaten adetimin 23. günümde yumurtladım sizlerde uygulayın üstelik tvde duyduğum kadarıyla bir bitki bilimciden erkek te kullanabilirmiş birde kanal tıkanıklığı için de kullanın diyor inşallah herkesin bebişinin gelmesine bişiler vesile olur

kızlar kanal tıkanıklığı olan arkadaşlar için buldum bu kürü kopyala yapıştır yaptım kullanan kişinin yorumuyla birlikte :)

feryadcım hakında hayırlısı olsun canım, yoksa hamiş miydin canım karıştımış olmayayım.

valla bacılar kafaya takmaya sıkıntıya strese gelmiyor hiç bu işler, allaha bırakıp dooru zamanı beklemeye bakın. kocişinizle muhabbetli olmaya bakın tatlı tatlı ) tabii kolay değil ama telkin ederek, uğraş bularak...

ay yarım kaldı kapı çaldı koştuum oraya paldır küldür )

ne diyorduk geç olsun güç olmasın sabır talişkolarım sabır sabır sabır canlarımm opuyorumnanaktan

ay kızlar sagolun insallah bu sefer hersey yolunda gider 2009 yılında bu 3. hamilelilgim . hamile oldugumu ogrenir ogrenmez innohep 0,45 e basladım aynı zamanda coraspirin 100 kullanıyorum ve folbiol aliyorum, insallah bu sefer bebegimi kucagıma alabilirim kızlar...

bu arada babam beni dün gece rüyasında görmüş. erkek bebiş doğurmuşum simmsiyah saçlı, güler yüzlü cana yakın kımıl kımıl )) telefonda onu dinlerken nasıl ağladım ama ona çaktırmadan nasıl katıla katıla ağlamışım.gerçek gibi anlattı canım babam.

"aa babişkocum yanlış alarm yok öyle bişe bu ay, bi dahakine kısmet artık" demedim tabii,yüzgöz olamıyorsun ya işte babişkolarla kaydirigubbakcemile3

esteryacım celenimin hep söylediği gibi biz koruyamayız Allah korur, içini hep ferah tutmaya bak, tevekkül et, Allah onu saklasın inşallah, allaha emanet olsun, yüreğ serin tutmaya çalış.biliyorumçok zor hepimizin psikolojisi bi garip oldu yaşadıklarımızdan paranoyak olduk ama bunların zararı var faydası yok, allahımın takdiri neyse o olsun deyip moralli olmaya bak tatlım.

allah yardımcın olsun

canım ben 2 ay arayla 2 kez bebişimi kaybettim 7 aydır da yeniden bekliyorum ama tabi bu arada çoooook stres yaptım hem ben hem eşim kısmet yeniden bekliyoruz şimdi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…