canim gecmis olsun bu konuda bir fikrim yok ama farketmeden bir yere carpmis da olabilirsinkızlaar o kadar yorgun ve halsizim kii :-((( başım da dnüyor, kociin zoruyla testim yaptım, adetime 4-5 gün vardı, bişey çıkmadı negatif. ama hala elimi kaldırcak halim yok , galib regl semptompları diyorum adam inanmıyor yaaaff))
ya kızlar bir de benim vücudumda durup dururken 2 çürük oldu. yani eimi biryere vurmuş gibi bacağım morardı. ama kılcal damarlarımı da görüyorum, hani yaşlılaın varisi olur ya he mor damarlı hem kırmızı ondan işte. biri geçti, aaaa bi de baktım bi tane daha var, o da soluyor geçiyor ama bunlr niye çıktı ki. şişlik yok, ama kırmızılı morlu damar yumağı gibi ve sonradan geçiyor. çok endişeliyim, bu pıhtı olayımızla ilgisi var mıdır kızlar çok endişe etmeye başladım ben mafoldumben
insallah canim hayirla saglikla ve zamaninda gelir bebislerimizlimburgcum çok çok geçmiş olsun canım insan burda inan kendi başına gelmiş gibi üzülüyor mafoldumben ama bunlarda da vardır bir hayır inşallah bir sonraki bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız hakkımızda hayırrlısı :Saruboceq:
yok canım olmadım.eşim oldu ama ben olmadım iş yerinde maske eldiven kullanıyorum.el antiseptiği kullnıyorum.inşallah yakalanmam şu gribe.....
kızlar 28 kasım adet gunumdu bugun 30 kasım beta hcg yaptırdım 200 cıktı cok mu dusuk?
feryadcım hakında hayırlısı olsun canım, yoksa hamiş miydin canım karıştımış olmayayım.
valla bacılar kafaya takmaya sıkıntıya strese gelmiyor hiç bu işler, allaha bırakıp dooru zamanı beklemeye bakın. kocişinizle muhabbetli olmaya bakın tatlı tatlı) tabii kolay değil ama telkin ederek, uğraş bularak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?