Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

erkek bebiş müjdeli haberdir inşallah babana malum olmuştur canım :)zemuszemus

ayy benimde 2009 da 3. hamileliğim.inşallah bu sefer olur.

canderyacım daha iyi olmana çok sevindim tatlım, tuzlu gargara yap, mikrobun mideye inmesini sağlıyor, ve midede ne domuz gribi nediğer viral bakteriler yaşayamıyor kaydirigubbakcemile5

yaaa tamam kızz hemen yaparım .
tuzlu su burnuma yapıyordum ama gargarada yaparım.

feryadcım oluyor stres ister istemez, eşin de sen de tez zamanda muradınıza kavuşun inşallah,allah yardımcınız olsun.kayıpların için çok üzüldüm, benim de 2 kaybım var, daha bu ay sayılır korunmayı bırakalı, Yarabbim bu yolda herkese muradını versin :Saruboceq:

kızlar ben iğnemi yapmaya gidiomgece girerim tekrar.
bu arada ben bugün kaçıncı gündeyim hamileliğin onu bile bilmiyom yauww.dur bi hesap yapem4+6 olmuşum.yarın tam 5 hafta oluyor
ya ben bu sefer hiç istekli değilim doktora gideyim baktırayım falan.
belkide korkuyorum.
ama yarın kese için bir doktora gözükücem.

feryadcım canımmm hepimize müjdeler olsun inşallah.

canderyam hemen yap, boğazında varsa bakteri mikrop mideye atar öldürür, son yudumu içtükürme, yarım su bardağına bol tuz 1 çay kaşığı koy, acı acı olsun

Amin canım amin Allah kimsenin yanında boynu bükük bırakmasın bizi mafoldumben

amin :Saruboceq::Saruboceq:

feryadcım kendini eksik hatalı hissetmen için sebep yok diğerlerinin yanında, inadına dimdikdur ki Yaradan desin ki benim kulum bana inanıyor, olmaz olmaz bu dünyada, herşeyin bir oluru vardır, seni çok iyi anlıyorum ve burdaki herkes hepimiz aynı yollarda yürüyoruz, yolun sonu aydınlık inşallah.

dün kocamın 2 arkadaşının eşleri kaç kere oğullarına sarılıp iyi ki doğurmuşuz dediler kaç kere, Allaha havale ettim, dönüp bakmadım bile, inadına sevdim o çocukları, ne çekingen ne de hüzünlü kaldım, gocunacak birşeyimiz yok, veren de allah alan da kurban olduğum

haklısın bunu biliyorum bu bizim sınavımız ancak bunu fırsat bilip ezmeye kırmaya çalışan o kadar insan varki insan ister istemez bahaneleri olmasına üzülüyor ama şunu da biliyorum evet anne olmak çok değerli bir duygu ancak bence bizim anneliğimiz daha değerli çünkü daha fazla emek sarfediyoruz :)

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar, kociş maçtan gelecek birzdan, bozuluyor PC yi açınca akşamları, ilgi bekliyor koca bbeeebeekk kaydirigubbakcemile3

ohhhhhhhhhh walla yaptım:lepi:
ya ben salya sümük oldum yaa senağlama
normalde ne nezle olurum ne grip walla neden böle oldum yaaa kafamçokkarıştı

• gözünaydin cnm ins hersey istedigin gibi olur yerimseniben

beş günlük bir aradan sonra geldimmm ama kimse yok... limburgum canım nasılsın tatlım... güzel bir bayram geçirmişinizdir inşallah... geçmişe bakasım yok herhalde bayramda değişik birşey olmamıştır.

limburggggggg piiiiiisssssss gitmişsin bende gidiyorum bak bidaha göremezsin beniiiiii kocişim geliyor yarın :dilcikar: kocişim gelirse bende görmem kimseyiiiiiiiiii :kedi: şaka şekerrr öptm seni by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…