bu arada babam beni dün gece rüyasında görmüş. erkek bebiş doğurmuşum simmsiyah saçlı, güler yüzlü cana yakın kımıl kımıl)) telefonda onu dinlerken nasıl ağladım ama ona çaktırmadan nasıl katıla katıla ağlamışım.gerçek gibi anlattı canım babam.
"aa babişkocum yanlış alarm yok öyle bişe bu ay, bi dahakine kısmet artık" demedim tabii,yüzgöz olamıyorsun ya işte babişkolarla kaydirigubbakcemile3
ay kızlar sagolun insallah bu sefer hersey yolunda gider 2009 yılında bu 3. hamilelilgim . hamile oldugumu ogrenir ogrenmez innohep 0,45 e basladım aynı zamanda coraspirin 100 kullanıyorum ve folbiol aliyorum, insallah bu sefer bebegimi kucagıma alabilirim kızlar...
canderyacım daha iyi olmana çok sevindim tatlım, tuzlu gargara yap, mikrobun mideye inmesini sağlıyor, ve midede ne domuz gribi nediğer viral bakteriler yaşayamıyor kaydirigubbakcemile5
feryadcım oluyor stres ister istemez, eşin de sen de tez zamanda muradınıza kavuşun inşallah,allah yardımcınız olsun.kayıpların için çok üzüldüm, benim de 2 kaybım var, daha bu ay sayılır korunmayı bırakalı, Yarabbim bu yolda herkese muradını versin :Saruboceq:
amin :Saruboceq::Saruboceq:
feryadcım kendini eksik hatalı hissetmen için sebep yok diğerlerinin yanında, inadına dimdikdur ki Yaradan desin ki benim kulum bana inanıyor, olmaz olmaz bu dünyada, herşeyin bir oluru vardır, seni çok iyi anlıyorum ve burdaki herkes hepimiz aynı yollarda yürüyoruz, yolun sonu aydınlık inşallah.
dün kocamın 2 arkadaşının eşleri kaç kere oğullarına sarılıp iyi ki doğurmuşuz dediler kaç kere, Allaha havale ettim, dönüp bakmadım bile, inadına sevdim o çocukları, ne çekingen ne de hüzünlü kaldım, gocunacak birşeyimiz yok, veren de allah alan da kurban olduğum
kesinlikle, çok değerli olacak, ve meleklerimiz de çook özel olacak kaydirigubbakcemile5
feryadcım canımmm hepimize müjdeler olsun inşallah.
canderyam hemen yap, boğazında varsa bakteri mikrop mideye atar öldürür, son yudumu içtükürme, yarım su bardağına bol tuz 1 çay kaşığı koy, acı acı olsun
ay kızlar sagolun insallah bu sefer hersey yolunda gider 2009 yılında bu 3. hamilelilgim . hamile oldugumu ogrenir ogrenmez innohep 0,45 e basladım aynı zamanda coraspirin 100 kullanıyorum ve folbiol aliyorum, insallah bu sefer bebegimi kucagıma alabilirim kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?