Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın reisimdevrimim:))

İnan işe geldim ve aklıma düştün, bu kızı sabah bi yakalayayım dedim:))

Senin ve tüm sevdiklerinin geçmiş bayramı kutlu olsun canım, daha çokkk bayramlar görürsün inşallah eşinle bebeğinle:))

günaydın dinamıscimmm canım işler birden yoğunlaştı şimdi. geçmiş bayramın kiutlu olsun nasılsın canım. denizimiz nasıl. bu arada güzelim biliiyosun kısıtlı internetimiz var. özelden yazarsan ve ordan görüşürsek çok sevinirim. burayı takip edemiyorum. kızlar maşallah çok geveze kızz:))) hani göremem ayıp olur diyorum. o kısıtlı zamanlarda özele girip cevaplayıp çıkabiliyorum ancak.

canım bu arada o güzel dileğin içinde çok teşekkür ederim görmemişim aceleden. her an başsavcı gelir diye bir çırpıda yazmaya çalışıyorum:)

günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun hayırlara vesile olsun minik minik eller yumuk yumuk ayaklar getirsin inşallahhhhh opuyorumnanaktan

kızlar bişi sorcam size şimdik cevaplayınız ona göre telefonla arayıp randevu alıcam,,, Ankarada Cüneyt GENÇ diye bi doktor varmış riskli gebeliklerle ilgileniyomuş çok iyi filan dediler Lütfü Bey mi onu bilmiyorum karar veremiyorum gören duyan bilen varsa yazsın sonra bide Ankarada bi hematolog vardı adı Osman Beymiydi hatırlamıyorum bi çoğunuz ona gitti birde ona gideyim diyorumda şu lütfü beymi başka bi doktor mu karar veremiyorum bide Hakan Yaralı var diyorlar ama tüp bebek kliniği var onun bizim durumumuzla ilgileniyor mu bilmiyorum yardım edin bakem cumaya izin alıp ankaraya gidicem önerilerinizi bekliyorummmmm:Saruboceq:

canım ben 36 haftalık hamileyim başından beri lütfü beye gittim memnun kaldım diğer dr ları tam bilmiyorum yanlız hakan yaralı tüp bebek üzerine uzman olduğu için bizim durumumuzla çok ilgili olmayabilir ama lütfü bey için işinde uzman tecrübeli insana güven veriyo diyebilirim tek eksi tarafı çok fazla konuşmuyo sorarsan cevaplıyo yoksa bişey anlatmıyo muaynesi kısa sürüyo

maşallah canım sona doğru yaklaşmışsın tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağınada al inşallah peki bişey sorucam kaç düşüğün var değerin neydi kilon kaç ve kaçlık iğne vuruluyorsun cevaplarsan sevinirim öpücük öpücük :):) sen sadece lütfü beye mi gittin bu arada hetolloğa filan gittin mi hiç ?

kızlar herkese günaydın.
ya ilk iş günü iğrenç yaaaaaaaaa((
bugün sevk alıp doktora gidicektim ama ders çıkışı gitmeye karar werdim.
çünkü 4 gün sevk alırsam ek ders ücreti alamazmışım(sanki çok alıyomda ama olsun 200lira 200liradır.
o nedenle 4te doktora gidicem.bi ultrasona gireyim bakalım bişeyler gözükçekmi.
bugün 5 hafta oldu.allah 35. haftalarıda göstersin inşallah.

kızlar ben mthfr 1298 homozigot um ve protein s eksikligim var
4+4 hamileyim innohep 0,45 igneye basladım 100 luk coraspirin iciyorum ve folibol kullanıyorum daha onceden iki dusugum var , acaba coraspirin 300 mu kullansam daha mı etkili olu????

günaydın kızlar bayramınız mübarek olsun hamiş arkadaşlar hayırlısıyla kucağına alır inşallah
esteryacım fazla olmasın 300mg dr ne derse onu kullan bence fazla sulanınca düşük olabilir

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba. 10 gün içinde yaşadıkları yazsam roman olur herelda. Kısacası bir doktor gebeliğime %1 şans verdi, bugün ise bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim hepinize nasip etsin böyle bir duygu olamaz. İfadesi mümkün değil . Gözyaşlarım mutluluk gözyaşlarım oldu.

Elif ağlattın beni, allah yardımcın olsun inşallah sonuna kadar.
zaten bugün sürekli ağlıyorum, kızlar ben her ay aynı regl sepmtomplarından bıktım artık, çok gergin oluyorum eskiden beri bu böyle ve de hep ağlamak istiyorum, ama had safhada bu, nerdeyse normal hayatımı etkileyecek, yani iş yerinde odama biri gelse sohbet etsek heran ağlicam diye ödüm kopuyor, küçüklüğümden beri bu böyle, hormonlarımda ne var acaba geçirmenin bir yolu var mı acaba?

bir de ben artık istifa etmeyi düşünüyorum yavaş yavaş, başka planlarım var, ama mahalle baskısı var, ben 2 tane ODTU bitirdim. bu yüzden sanki prof. olmalıymışım gibi davranıyorlar bana ama ben çalışmak istemiyorum gerçekten çok yıprandım iş hayatı gerçekten beni yedi bitirdi.dışardan kısa zamanlı uzmanlıklar bulup evden çalışmak istiyorum ve kimseyi dinlemek de istemiyorum, prof.olmak veya öyle görülmek gibi bir niyetim de yok yani çok mu ayıp ayrıca bu???

Canım benim hadi hayırlısı inşallah çok güzel sonuçlarla döneceksin :Saruboceq:

Elifcim benim gercek adımda Elif ve seni o kadar iyi anlıyorum ki.. 2009 senesinde bu ucuncu hamileligim ilk hamileligim bos gebelikti ikincisi de ikiz gebelikti ve bir kerecik bile kalp atısı goremedim usg ekranına dualar ederek bakıyordum ama olmadı su anda 4+4 hamileyim ve su anda inan usg ye girmeye korkuyorum cnm.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım bence kendi kendine ilaç değştirme, doktorun ne dediyse yap.
Mesela benim de değerlerim MTFHR gen mutasyonu Mutant 1298AC heterozigot ve Mutant 1298CC Homozigot ve ben iğneye ek olarak bebe aspirini kullanıyordum.
Ama 7. haftada kanamam oldu ve doktorum aspirini tamamen kesti sadece iğne ile devam dedi. Allaha şükür 28 haftalık olduk şimdi.
Başlarda ben de çok korkmuştum burada herkes aspirini sonuna dek kullandı çünkü. Ama doktoru dinlemek gerek gene de canım benim.
İnşallah sağlıkla sonuna kadar gidersin tatlım :)

Son düzenleme:

Çok sevindim canım benim allahım inşallah tamamına erdirsin, kucağında görmeyi de nasip etsin.

Canım benim bence insan ne yapmak istiyorsa onu yapmalı, öyle yaşamalı.
Başkalarının senden ne beklediği değil, senin hayattan ne beklediğin, nasıl bir yaşam sürmen gerektiğidir önemli olan.
Açıkçası ben de mümkün olsa evden yapabileceğim bir işim olmasını tercih ederdim, kpss ile zor bela girdiğim işimden de istifa ederdim ama böyle bir şansım yok ne yazıkki..
Gerçi böyle de diyoruz ama ben mesela çok uzak kalsam işimi de özleyeceğimi de düşünüyorum bazen..
Neticede çok iyi düşünülüp verilmesi gereken bir karar.
Ama sen ne istediğinden eminsen kimseleri takma, canın ne istiyorsa onu yap güzelim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…