kızlar bişi sorcam size şimdik cevaplayınız ona göre telefonla arayıp randevu alıcam,,, Ankarada Cüneyt GENÇ diye bi doktor varmış riskli gebeliklerle ilgileniyomuş çok iyi filan dediler Lütfü Bey mi onu bilmiyorum karar veremiyorum gören duyan bilen varsa yazsın sonra bide Ankarada bi hematolog vardı adı Osman Beymiydi hatırlamıyorum bi çoğunuz ona gitti birde ona gideyim diyorumda şu lütfü beymi başka bi doktor mu karar veremiyorum bide Hakan Yaralı var diyorlar ama tüp bebek kliniği var onun bizim durumumuzla ilgileniyor mu bilmiyorum yardım edin bakem cumaya izin alıp ankaraya gidicem önerilerinizi bekliyorummmmm:Saruboceq:
kızlar herkese günaydın.
ya ilk iş günü iğrenç yaaaaaaaaa((
bugün sevk alıp doktora gidicektim ama ders çıkışı gitmeye karar werdim.
çünkü 4 gün sevk alırsam ek ders ücreti alamazmışım(sanki çok alıyomda ama olsun 200lira 200liradır.
o nedenle 4te doktora gidicem.bi ultrasona gireyim bakalım bişeyler gözükçekmi.
bugün 5 hafta oldu.allah 35. haftalarıda göstersin inşallah.
kızlar ben mthfr 1298 homozigot um ve protein s eksikligim var
4+4 hamileyim innohep 0,45 igneye basladım 100 luk coraspirin iciyorum ve folibol kullanıyorum daha onceden iki dusugum var , acaba coraspirin 300 mu kullansam daha mı etkili olu????
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba. 10 gün içinde yaşadıkları yazsam roman olur herelda. Kısacası bir doktor gebeliğime %1 şans verdi, bugün ise bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim hepinize nasip etsin böyle bir duygu olamaz. İfadesi mümkün değil . Gözyaşlarım mutluluk gözyaşlarım oldu.
Elif ağlattın beni, allah yardımcın olsun inşallah sonuna kadar.
zaten bugün sürekli ağlıyorum, kızlar ben her ay aynı regl sepmtomplarından bıktım artık, çok gergin oluyorum eskiden beri bu böyle ve de hep ağlamak istiyorum, ama had safhada bu, nerdeyse normal hayatımı etkileyecek, yani iş yerinde odama biri gelse sohbet etsek heran ağlicam diye ödüm kopuyor, küçüklüğümden beri bu böyle, hormonlarımda ne var acaba geçirmenin bir yolu var mı acaba?
bir de ben artık istifa etmeyi düşünüyorum yavaş yavaş, başka planlarım var, ama mahalle baskısı var, ben 2 tane ODTU bitirdim. bu yüzden sanki prof. olmalıymışım gibi davranıyorlar bana ama ben çalışmak istemiyorum gerçekten çok yıprandım iş hayatı gerçekten beni yedi bitirdi.dışardan kısa zamanlı uzmanlıklar bulup evden çalışmak istiyorum ve kimseyi dinlemek de istemiyorum, prof.olmak veya öyle görülmek gibi bir niyetim de yok yani çok mu ayıp ayrıca bu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?