Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dinamiss çok teşekkür ederim, gerçekten aklımı okumuşsun ve kendimi çok iyi hissettim çok sağol tatlım opuyorumnanaktan

sana aynen katılıyorum, insan sonuçları neyse hesap ettiği ve katlandığı sürece özgürlüklerinin sınırını başkası belirleyememeli. ben gerçekten çok yoruldum beklentilere göre yaşamaktan, ama acele etmeden yavaş yavaş yeni yolumu çizip önüme bakacağım, gerçekten yoruldum çünkü, kendimi mutlu etmek istiyorum artık.bildiğim tek birşey varsa da ne iki senelik ontratım boyunca ne de bir iki sene daha veya bir daha bir daha 2 sene daha hakkımı, başkalarına nimet gibi gelse de, kullanmak istemiyorum, utanmıyorum da, evde oturan bir ODTUlu olmak istiyorum bu kadar basit

canım benim hiç düşüğüm yok ancak doğum kontrol hapına bağlı derin ven trombozu geçirdim onun sonucunda tahliller yapıldı ve protrombin heterozigot olduğum ortaya çıktı ben ank. üniv. bi hematoloğa gittim ama çokta memnun kalmadım osman hocaya giden arkadaşlar memnun ben sadece lütfü beye gittim 165 boyum 60 kiloyla hamile kaldım 0.6 fraxparine kullanıyorum yanlız sabah akşam oluyorum 0.3*2 şeklinde umarım yardımcı olmuşumdur

smmm cim sendede protrombin varmış öncelikle geçmiş olsun diyorum ve aynı değerlerde olduğumuz için iğne dozunla çok ilgilendim belirlenme şeklinde kesinlikle kilo önemli değilmi... işte ben son bebeğimi kaybettiğimde iğne dozunun kesinlikle düşük kaldığı ortaya çıkıyor çünkü senin kilon 60 olmasına rağmen günde iki doz 03 kullanmışsın ben 68 kilo olmama rağmen tek doz 04 kullanıldı... biz seninle neden önce konuşamadık ahhhh ahhhhh

limburg cnm seni gördüm tam cikiyordum cnm ya öpüyorum seni kendine iyi bak cnm benim
saol canım bende senı opuyorum

limburggggggg piiiiiisssssss gitmişsin bende gidiyorum bak bidaha göremezsin beniiiiii kocişim geliyor yarın :dilcikar: Kocişim gelirse bende görmem kimseyiiiiiiiiii :kedi: şaka şekerrr öptm seni by
canımmmm nasılsın yoktun ne zamandır dun aksam gecmısı okudum alıntı yaptım tam cevap yazıodum annem geldı ben kapıdan doncek sandım cıkmadım netten bısey bırakmaya gelmıs sonra oturduk kaldık bende muhabette uzayınca kapatmak zorunda kaldım sonra gıdıncede gıremedım hata verıodu hep;hadı gozun aydın canım kocısın gelıo hasret gıder bol bol ama bızıde ıhmal etme arada bır ugra optum cok
ınsallah canım hayırlı haberlerle gel ınsallahhh
cok sukur gozun aydın canım saglıkla sonuna varırsın ınsallah bencede kendı kendıne ılac degıstırme sakın
ayy cok sukur hadı gozun aydın saglıkla sonuna varır yavrunu kucaklarsın ınsallah
canım benım yaaa sen ne dıye elalemın lafına bakıp kendını sıkıntı verıorsun sen neyle kendını hıssedıosan onu yap bıtanem zaten bızım sıkıntılarımız bıze yetıyor kımseyı takma hep mutlu bıtanemmmmm
canım yaaaaa benım herseyım bı acayıp heralde benım dr kıloya gore vermedı ben kıloluyum 0;3luk ıgne kullandım ben acaba kıloya goremı olmalı pıhtılasma duzeyıne goremı kafan karıstı

limburg cnm seni gördüm tam cikiyordum cnm ya öpüyorum seni kendine iyi bak cnm benim
saol canım bende senı opuyorum

limburggggggg piiiiiisssssss gitmişsin bende gidiyorum bak bidaha göremezsin beniiiiii kocişim geliyor yarın :dilcikar: Kocişim gelirse bende görmem kimseyiiiiiiiiii :kedi: şaka şekerrr öptm seni by
canımmmm nasılsın yoktun ne zamandır dun aksam gecmısı okudum alıntı yaptım tam cevap yazıodum annem geldı ben kapıdan doncek sandım cıkmadım netten bısey bırakmaya gelmıs sonra oturduk kaldık bende muhabette uzayınca kapatmak zorunda kaldım sonra gıdıncede gıremedım hata verıodu hep;hadı gozun aydın canım kocısın gelıo hasret gıder bol bol ama bızıde ıhmal etme arada bır ugra optum cok
ınsallah canım hayırlı haberlerle gel ınsallahhh
cok sukur gozun aydın canım saglıkla sonuna varırsın ınsallah bencede kendı kendıne ılac degıstırme sakın
ayy cok sukur hadı gozun aydın saglıkla sonuna varır yavrunu kucaklarsın ınsallah
canım benım yaaa sen ne dıye elalemın lafına bakıp kendını sıkıntı verıorsun sen neyle kendını hıssedıosan onu yap bıtanem zaten bızım sıkıntılarımız bıze yetıyor kımseyı takma hep mutlu bıtanemmmmm
canım yaaaaa benım herseyım bı acayıp heralde benım dr kıloya gore vermedı ben kıloluyum 0;3luk ıgne kullandım ben acaba kıloya goremı olmalı pıhtılasma duzeyıne goremı kafan karıstı

merabalar arkadaşlar bugün kalabalığız kahve lokum yapabildiğim kadar sana özelinden mesaj attım aldınmı limburg canım sanada geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın inşallah

canımm limmburggcum allah razı olsun sağol tatlımmm :kedi: insanın olduğu gibi kabul edilmesi ve anlaşılması ne güzelll....halimizi bir bizler biliyoruz ne de olsa, siz de olmasanız :1no2:

merabalar arkadaşlar bugün kalabalığız kahve lokum yapabildiğim kadar sana özelinden mesaj attım aldınmı limburg canım sanada geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın inşallah
amin canim insallah RABBIM yeniden yasatmaz kimseler ve yuzumuzu guldurur insallah
canımm limmburggcum allah razı olsun sağol tatlımmm :kedi: insanın olduğu gibi kabul edilmesi ve anlaşılması ne güzelll....halimizi bir bizler biliyoruz ne de olsa, siz de olmasanız :1no2:

canimmm benim keskee keskeeeeeee birbirimizi gorup sarilip elimizi tutup beraber aglayip gulerek birbirimizi teselli edip birlikte mutlu gunlerimizi paylasma imkanimiz olsa ama cok sukur yinede burda herkes cok guzel destek oluyor sende cok saol bitanem takma sakin kimseyi esin ve sen neyi sevip neyden mutlu oluyorsaniz onu yapin unutma sakin konusan herkes kapiyi cekip gidecek kocanla sen bir evde kalacaksiniz yine siz birbirinize lazimsiniz canimmmopuyorumnanaktan

muco merhaba,
özel mesajın gelmedi.. bugün çok problemliydi zaten kk...umarım iyisindir..

merhaba arkadaşlar sonunda ben de HAMİLEYİM.Bu gün sabah doktora gittim hemen iğnem için raporumu verdi.bu arada konuya balıklama daldım ama heyecan işte.bende bir düşük yaptım kan pıhtılaşması sebebiyle.sabah dr iğnemi yazdı vurduk yalnız kafamı karıştıran bişey oldu.dr PREDNOL Hp yazdı aranızda bu iğneyle birlikte bu ilacı kullanan var mı ?

zemuszemus çok güzel bir haber :) Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)kaydirigubbakcemile5 darısı bizlere :Saruboceq:

ırazmetin prednol penesilin içerikli bir hapmı prospektüsünü okudunmu canım iğneye hemen başlamakla çok iyi yapmışsın allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

arkadaşlarım iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
merhaba canim nasilsin hangi gun gideceksin test icin opuyorum

gozun aydin hayirli olsun insallah mutlu sona zamaninda ulasirsin hayirlisiyla

feryadcim sana da merhaba

Feryad senin kaç düşüğün var ben yeniyim daha oyüzden tanımaya çalışıyorum sendemi lütfü beyi n hastasısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…