Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canderyacım haklısın ilk işgününden bende nefret ediyorum :) meslektaşmışız senle kaydirigubbakcemile5 inşallah bebeğini kucuşunda da görürsün yürekten dua ediyoruz senin için inşallah bizde bir an önce hamile kalırız inşallah :Saruboceq:

Feryad senin kaç düşüğün var ben yeniyim daha oyüzden tanımaya çalışıyorum sendemi lütfü beyi n hastasısın

benim iki düşüğüm var 7 aydır da yeni bebişimin gelmesini bekliyorum lütfü beye henüz gitmedim canım ben önümüzdeki ay yeniden bir doktora gitmeyi planlıyorum kısmetse bakalım ne olacak :sinifsinif:

teşekür ederim iyi dilekleriniz için.prednol kortizon içerikli bir hap. dr diyor ki vücut bebeği redetmesin diye verdim bu iğne tedavisinde genellikle bunla birlikte uyguluyorum iyi sonuç alıyorum 12. haftaya kadar kullanacakmışım.ama kortizon falan oluncaa işte kafam karışıyor.

Canim Melegim benim,:teselli: her ne icin sanin SIKKINSA umarim en kisa zamanda bir caresi bulunur.
Ama sunuda söylemeden edemicem canim can sagligi olsunda diger tüm problemler düzelir. Sen kendini üzme sakin bebisini düsün canim.:gitme: Bizim habersiz birakma

calikusum nasilsin mail ini aldim cok tesekkur ederim canim bizim gizli mabedimizi bulmussun onun icin yazdiklarin icin ayrica tesekkur ederim canimmmmmmmmm
Buldum canim ve her girdigimde aglayarak cikiyorum.mafoldumben
Ravza bana kiziyo lmaz: sen böyle kendini üzersen birdaha buraya almam seni diyo ama üzülmeyecek gibi degil yaa ben cok etkileniyom ordan.

Canim gözün aydin Allahim kucagina almayi nasip etsin Şeniz

ayyyyyy geçmiş olsun canım .sanırım bu grip salgını herkesi sarsıyor..dualar için çok teşekkür ederimmm
Ahhh sorma nergiscigim kacgünden beri cok kötüyüm daha bugün yeni yeni ayaklandim mafoldumben

Gecmis olsun cnm kendine iyi bak...:gitme::1hug:

Saol canim benim opuyorumnanaktan
gecmis olsun canim yaaaaaaaa
Tesekkür ederim hayatim opuyorumnanaktan

Canim gecmis olsun sanada :çok üzgünüm:

Canim Insallah pozitif cikarda emeklerinin karsiligini Rabbim verir sana :Saruboceq:

Canim saol ben aldim bendede tikaniklik var opuyorumnanaktan
Gözünaydin elifcigim seni cok merak etmistim opuyorumnanaktan

Canim gözün aydin opuyorumnanaktan
geçmiş olsun çalıkuşu...
..
Canim Kahvelokumum cok saol canim zemuszemus

ne demek canım burda ihtiyacı olan arkadaşlar var diye biliyorum bulunca hemen ekleyeyeim dedim :)

Limburgcum canım bacım elini tutup gülüp ağlamış dertleşmiş kadar oldum, içimi açtın opuyorumnanaktan

doğru vallahi, en sonunda kocişle biz kalıyoruz başbaşa bir yastıka, gerisi de benden uzak Allaha yakın olsun.

Sağol çalıkuşum, hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

Kızlar bugün Osman Hocaya gittim şu morluklar için korkacak bişey yokmuş, artarsa çoğalırsa corsapini keseriz, canını sıkma dedi, destek ve cesaretinizi için sağolun, içim rahatladı, ne olur ne olmaz bazı kan testleri verdi, ama bişey çıkmayacaktır içini ferah tut dedi.

ırazmetin senin pıhtılaşma haricinde probleminmi var canım bende romotoit artrit hastasıyım bir dönem bende prednolün iğnesini kullanmıştım sanırım bağışıklık sistemiyle alakalı problemlerde kortizon kulanıyo

günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun hayırlara vesile olsun minik minik eller yumuk yumuk ayaklar getirsin inşallahhhhh opuyorumnanaktan
insallah cnm hepimizin arzusu bu gittigin doktorlarda da insallah umud ettigini bulursun cnm bebimm
insallah kalp atislarini dogurana kadar duyar kucaginada alirsin rabbim mahrum birakmaz ins
hayirlisi olur insallah cnm :teselli:
gözünaydin rabbim yasadiklarini birdaha yasatmasin calikusum ,limburcum sizlerinde öpüyorum insallah iyisinizdir yerimsenibena.s.

ayy bugün o kadar zor geçtiki.zaten rahatsızım biraz.walla şu haftasonu gelsiiinnndelikafadulden

can deryacım sen adetinin kacıncı gunu beta hcg yaptırdın ve kaç cıktı

canım ben adetimin 24.günü kendim yaptım evde silik çıktı test sonra 26.günü test yaptırdım kanda 109 hcg çıktı.

allah doğumunuda nasip etsin canım.tebrikler.

Canım benim hadi hayırlısı inşallah çok güzel sonuçlarla döneceksin :Saruboceq:

inşallah.bugün gittim kese gözüktü.15 gün soora tekrar gel deedi.zaten artık ay sonu giderim doktora.kanama olmadığı sürece bi problem yok daha erken nasıl olsa.

kızal benim kese gözüktü bügün 4+5 mişim bugün.ahhahhah
çok büyümüş benim yaramaz sırnaşık şey

bu arada ben vajinal bir progesgteron kullanıyorum.
aramızda kullanan war mı?
içeri sıkıyosun.bi tuhaf :sm_confused:

CALIKUSUM ahhhhh ahhhhhhhhh orada mahvoluyorum bennn tek kelime budur

LIDYAM canim benim opuyorum cok

SEYDAM cok sukur canim sen nasilsin?

CANDERYAM gozun aydin bitanemmmmmmmmmm hosbulduk nasilsin

canimmmmmmŞeniz

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:29 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MİZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............İpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 3 haftalık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bİhter................2 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................34 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................27 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........25 haftalık (kız)
nilüfersahh....................24 haftalık (erkek)
kardelen86....................21 haftalık
simge...........................21 haftalık (kız)
aslgkh..........................20 haftalık
gülsummmm.................20 haftalık
gulsummm....................19 haftalık
_beray_........................18 haftalık
göbete..........................17 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................17 haftalık (erkek)
gülay30.........................16 haftalık
melek76........................16 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................15 haftalık
kelebek01......................14 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................12 haftalık
hummu85.......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................10 haftalık
elifim...............................6 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................6 haftalık
canderya200....................4 haftalık
irazmetin........................4 haftalık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…