kızlar herkese günaydın.
ya ilk iş günü iğrenç yaaaaaaaaa((
bugün sevk alıp doktora gidicektim ama ders çıkışı gitmeye karar werdim.
çünkü 4 gün sevk alırsam ek ders ücreti alamazmışım(sanki çok alıyomda ama olsun 200lira 200liradır.
o nedenle 4te doktora gidicem.bi ultrasona gireyim bakalım bişeyler gözükçekmi.
bugün 5 hafta oldu.allah 35. haftalarıda göstersin inşallah.
merhaba canim nasilsin hangi gun gideceksin test icin opuyorum
gozun aydin hayirli olsun insallah mutlu sona zamaninda ulasirsin hayirlisiyla
feryadcim sana da merhaba
Feryad senin kaç düşüğün var ben yeniyim daha oyüzden tanımaya çalışıyorum sendemi lütfü beyi n hastasısın
Canim Melegim benim,:teselli: her ne icin sanin SIKKINSA umarim en kisa zamanda bir caresi bulunur.Herkesin kurban bayramını kutluyorum...
Arkadaşlar 3,4 gündür giremiyorum internete.Geçmişide okuyamadım.Anlatamayacağım bir nedenden dolayı canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk.Zor günler geçiriyorum
Bebeğimle ilgili bir durum değil.Bebeğim çok iyi Allaha şükür.Lütfen benim ve bebeğim içinde dualarınızı eksik etmeyin.Buna gerçekten ihtiyacımız var.Bebeğim benim stresimden etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum.Ben bir süre girmem heralde , en azından toparlanana kadar.Merak edecek arkadaşlarım için haber vermek istedim...
Aslıhan için 250 tane tefriciyeyide bitirdim.Kendinize iyi bakın.Hepinizi öpüyorum.
Buldum canim ve her girdigimde aglayarak cikiyorum.mafoldumbencalikusum nasilsin mail ini aldim cok tesekkur ederim canim bizim gizli mabedimizi bulmussun onun icin yazdiklarin icin ayrica tesekkur ederim canimmmmmmmmm
Canim gözün aydin Allahim kucagina almayi nasip etsin ŞenizKizlar merhaba herkese iyi bayramlar .. Bugun regl gunum 2 saat once idrar testi yaptim silik ikinci cizgi cikti.. Sanirim hamileyim.. Dr umu aradim innohep 0.45 igneye basla dedi eczaneye baktim bulamadim.. Ama kafama takildi neden heparin degilde innohep bu iki ilac arasinda fark var mi?? Herkes heparin kullaniyor neden bana innohep dedi anlamadim.. Ne yapayim kizlar cerrahpasaya gidip baska dr lara mi gorunsem 2 defa bebek kaybettim bu sefer cok korkuyorum..
Ahhh sorma nergiscigim kacgünden beri cok kötüyüm daha bugün yeni yeni ayaklandim mafoldumbenayyyyyy geçmiş olsun canım .sanırım bu grip salgını herkesi sarsıyor..dualar için çok teşekkür ederimmm
Gecmis olsun cnm kendine iyi bak...:gitme::1hug:
Tesekkür ederim hayatim opuyorumnanaktangecmis olsun canim yaaaaaaaa
Canim gecmis olsun sanada :çok üzgünüm:kızlaar o kadar yorgun ve halsizim kii :-((( başım da dnüyor, kociin zoruyla testim yaptım, adetime 4-5 gün vardı, bişey çıkmadı negatif. ama hala elimi kaldırcak halim yok , galib regl semptompları diyorum adam inanmıyor yaaaff))
ya kızlar bir de benim vücudumda durup dururken 2 çürük oldu. yani eimi biryere vurmuş gibi bacağım morardı. ama kılcal damarlarımı da görüyorum, hani yaşlılaın varisi olur ya he mor damarlı hem kırmızı ondan işte. biri geçti, aaaa bi de baktım bi tane daha var, o da soluyor geçiyor ama bunlr niye çıktı ki. şişlik yok, ama kırmızılı morlu damar yumağı gibi ve sonradan geçiyor. çok endişeliyim, bu pıhtı olayımızla ilgisi var mıdır kızlar çok endişe etmeye başladım ben mafoldumben
Canim Insallah pozitif cikarda emeklerinin karsiligini Rabbim verir sana :Saruboceq:Çalıkuşum geçmiş olsun canım benim,bide hasta hasta dua mı okumuş arkadaşım benim için,Allah razı olsun.
Nergiscim transfer işlemide bitti, 7 aralıkda test yaptırıcam,başka bi işlem kalmadı.İnşallah hayırlı bir sonuç alabilirim.
Deryacım iyi olmana sevindim.
Öpüyorum sizleri kızlarrrrrrrrrrrr.
Canim saol ben aldim bendede tikaniklik var opuyorumnanaktanNOT: böğürtlen kökü kürü tarifi: 400 gr böğürtlen kökünü (maliyeti en fazla 20 tl) alıyorsunuz 6 litre soğuk suya koyup (ama önce tozu toprağı varsa gitsin diye yıkayalım) kaynatıyorsunuz kaynar kayanamaz da altını kısıp ağzını kapatıp 30 dakika bu şekilde demlendiriyorsunuz ağzı kapalı ve kısık ateşte sonra altını kapatıp yine ağzı kapalı bir şekilde akşam ise sabaha kadar sabah ise akşama kadar soğumaya bırakın soğuyunca şişelere (cam olsun) boşaltıp dolaba koyup sabah akşa aç karnına birer çay bardağı içiyorsunuz yani ben yumurtladığım güne kadar uyguladım zaten adetimin 23. günümde yumurtladım sizlerde uygulayın üstelik tvde duyduğum kadarıyla bir bitki bilimciden erkek te kullanabilirmiş birde kanal tıkanıklığı için de kullanın diyor inşallah herkesin bebişinin gelmesine bişiler vesile olur
kızlar kanal tıkanıklığı olan arkadaşlar için buldum bu kürü kopyala yapıştır yaptım kullanan kişinin yorumuyla birlikte :)
Gözünaydin elifcigim seni cok merak etmistim opuyorumnanaktanArkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba. 10 gün içinde yaşadıkları yazsam roman olur herelda. Kısacası bir doktor gebeliğime %1 şans verdi, bugün ise bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim hepinize nasip etsin böyle bir duygu olamaz. İfadesi mümkün değil . Gözyaşlarım mutluluk gözyaşlarım oldu.
Canim gözün aydin opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar sonunda ben de HAMİLEYİM.Bu gün sabah doktora gittim hemen iğnem için raporumu verdi.bu arada konuya balıklama daldım ama heyecan işte.bende bir düşük yaptım kan pıhtılaşması sebebiyle.sabah dr iğnemi yazdı vurduk yalnız kafamı karıştıran bişey oldu.dr PREDNOL Hp yazdı aranızda bu iğneyle birlikte bu ilacı kullanan var mı ?
Canim Kahvelokumum cok saol canim zemuszemusgeçmiş olsun çalıkuşu...
..
insallah cnm hepimizin arzusu bu gittigin doktorlarda da insallah umud ettigini bulursun cnm bebimmgünaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun hayırlara vesile olsun minik minik eller yumuk yumuk ayaklar getirsin inşallahhhhh opuyorumnanaktan
insallah kalp atislarini dogurana kadar duyar kucaginada alirsin rabbim mahrum birakmaz insArkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba. 10 gün içinde yaşadıkları yazsam roman olur herelda. Kısacası bir doktor gebeliğime %1 şans verdi, bugün ise bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim hepinize nasip etsin böyle bir duygu olamaz. İfadesi mümkün değil . Gözyaşlarım mutluluk gözyaşlarım oldu.
hayirlisi olur insallah cnm :teselli:kızlar herkese günaydın.
ya ilk iş günü iğrenç yaaaaaaaaa((
bugün sevk alıp doktora gidicektim ama ders çıkışı gitmeye karar werdim.
çünkü 4 gün sevk alırsam ek ders ücreti alamazmışım(sanki çok alıyomda ama olsun 200lira 200liradır.
o nedenle 4te doktora gidicem.bi ultrasona gireyim bakalım bişeyler gözükçekmi.
bugün 5 hafta oldu.allah 35. haftalarıda göstersin inşallah.
gözünaydin rabbim yasadiklarini birdaha yasatmasin calikusum ,limburcum sizlerinde öpüyorum insallah iyisinizdir yerimsenibena.s.merhaba arkadaşlar sonunda ben de HAMİLEYİM.Bu gün sabah doktora gittim hemen iğnem için raporumu verdi.bu arada konuya balıklama daldım ama heyecan işte.bende bir düşük yaptım kan pıhtılaşması sebebiyle.sabah dr iğnemi yazdı vurduk yalnız kafamı karıştıran bişey oldu.dr PREDNOL Hp yazdı aranızda bu iğneyle birlikte bu ilacı kullanan var mı ?
Canderyacım haklısın ilk işgününden bende nefret ediyorum :) meslektaşmışız senle kaydirigubbakcemile5 inşallah bebeğini kucuşunda da görürsün yürekten dua ediyoruz senin için inşallah bizde bir an önce hamile kalırız inşallah :Saruboceq:
can deryacım sen adetinin kacıncı gunu beta hcg yaptırdın ve kaç cıktı
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba. 10 gün içinde yaşadıkları yazsam roman olur herelda. Kısacası bir doktor gebeliğime %1 şans verdi, bugün ise bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim hepinize nasip etsin böyle bir duygu olamaz. İfadesi mümkün değil . Gözyaşlarım mutluluk gözyaşlarım oldu.
Canım benim hadi hayırlısı inşallah çok güzel sonuçlarla döneceksin :Saruboceq:
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:29 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MİZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............İpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 3 haftalık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bİhter................2 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................34 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................27 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........25 haftalık (kız)
nilüfersahh....................24 haftalık (erkek)
kardelen86....................21 haftalık
simge...........................21 haftalık (kız)
aslgkh..........................20 haftalık
gülsummmm.................20 haftalık
gulsummm....................19 haftalık
_beray_........................18 haftalık
göbete..........................17 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................17 haftalık (erkek)
gülay30.........................16 haftalık
melek76........................16 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................15 haftalık
kelebek01......................14 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................12 haftalık
hummu85.......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................10 haftalık
elifim...............................6 haftalık
esraben...........................6 haftalık
canderya200....................5 haftalık
CALIKUSUM ahhhhh ahhhhhhhhh orada mahvoluyorum bennn tek kelime budur
LIDYAM canim benim opuyorum cok
SEYDAM cok sukur canim sen nasilsin?
CANDERYAM gozun aydin bitanemmmmmmmmmm hosbulduk nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?