Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende 3 düşük yaptım ama araştırma yapılmadı genelde bana yazanlar hep kan pırtılaşması yüzünden kaybetmiş bebişlerini bende bunun için tahlil yaptırıcam inş rabbim bütün bebiş isteyen anniş olmayı nasip etsin (AMİN)

Gunaydın kızlar.. beni kimse listeye eklemeyecek mi

kızlar ya innohep igne yapıyorum 0,45 lik bugun 4. yu yaptım ve igne yerlerim mosmor bunun bir çözümü var mı?

aslında canım bu iğne kiloya göre veriliyo çünkü ben derin ven trombozu geçirdiğimde kalp damar doktorum bu iğnenin kiloya göre verildiğini söylemişti ordan biliyorum daha sonra lütfü beyde direk 0.6 lık doz dedi ancak günde bi tane yerine 0.3*2 yapmam benim için daha uygun olcağını söyledi çünkü ben tek toz yapmak istiyodum günde 2 enjeksiyon baya zor oluyo ama drum benim daha önce pıhtı sorunu yaşadığım için 12 saatte bir iğne yapmamın daha uygun olcağını söyledi sende inş. hamiş olduğunda dr una kilona göre iğne vermesi için ısrar et

günaydın canikolarım yaaaa artık bugün biriniz cevap versin ankarada bi hemotolağa gidiyodunuz adı osman bişeydi ona gidicem haber verinnn banaaaaa opuyorumnanaktan

Sülalcim merhaba, ben de Ankara'dayım ama hematologa gitmedim bu nedenle yanıt yazamıyorum canım.
Ama geçmiş sayfalara bakabilirsen sanırım Lidya bu bahsettiğin doktora gidiyordu ve de çok memnundu.

ya kızlar beni unutmayın bugün fallahiiii bozuluyorum cüneyt genç die bi doktor duydunuz mu ankarada kadın doğumcu bu birinci sorum :),,, 2) lütfü bey bu sıralar nasıl çok aksileşti diyorlar korkuyorumm ona mı gitsem cüneyt beye mi karar veremiyorum,,,,,2)Hemotolg Osman ..... bişeydi ama neydi hatırlamıyorum lütfen cevap veriniz yahuuuuu ankaraya gidicem bakalım bide belkim bi çare olur

Sağol Sülalcim kalp kalbe karşı:))
Aynı anda yazmışsız birbirimize, Deniz de ben de iyiyiz canım ama işte tek bir sorunumuz var bayramdan önce gene kontrole gittik gene suyumuz sınırda çıktı...Şu su da başımıza bela olmazsa iyiyiz sanırım...
Tabii bir de benim bayram da yaptığım açgözlülükler sonrası aldığım kilolar var:)))
Sanırım artık biraz dikkat etmeliyim. 28 haftalığız bayrama kadar 6 kilo almıştım, amaaa ne olduysa oldu bu sabah bi tartıldim ki 7,5 kilo olmuş aldıklarım((
Allahtan boy uzun da kurtarıyorum durumu ama artıkın tatlı yemeyi bırakıyorum bir dahaki konrrole kadar yoksa önünü alamam diye tırsıyorum vallahi:))
Eşim de çikolataları gördün mü şuurunu kaybediyorsun diye dalga geçiyor zaten:))

Sen nasılsın neler yapıyorsun canımcım?

canım benim ye sen denizimize hop hop et löp löp yağ olsun inşallahhhh :):) ne yapayım biraz iyi biraz kötü idare ediyorum bu iğne dozu delirtti beni şu hemotolağa gidicem orası kesinde osman .... bişeye :):):) de kadın doğumcuya karar veremiyorum lütfü beye mi yoksa cüneyt genç die bi doktor varmış riskli gebilik takibi yapıyormuş çok olumlu çok iyi diyorlar ama emin olamıyorum lütfü beyin bilgisini düşünce

Sülalcim hayır canım ben Lütfü bey e de hiç gitmedim.
Açıkçası bu rahatsızlığı ilk öğrendiğimde gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim.
Çünkü benim kendi doktorum ilk düşüğümden sonra gereken tüm testleri yaptırdı, pıhtılaşma sorununu ortaya çıkardı. Bir de doktorum aynı zmaanda ablamın ve annemin de doktoru yani aramızda bi yakınlık da oluştu yıllardır. Ablamın iki doğumunu da doktorum yaptırmıştı.
Bu nedenle güvendim ve yola onla devam ettim.
Kendisinin aslında bu konuda bir uzmanlığı yok, ama çok tecrübeli deneyimli ve sakin birisi..Onun rahatlığı benim de telaşımı azalttı zamanla ve devam ettik..

ya kızlar morlular konusunda bi yardımcı olsanız

Canım benim de ilk günler kendim yapmaya çalıştığımda morluklar olmuştu, ben çok sert yapıyordum çünkü.
Sonra eşim yapmaya başladı morluk sorunumuz da kalmadı.
Sanırım yapış şekli ile ilgili morarması.
İçinde yazanın tersine biz doktorumuzun önerisi ile iğneyi tam dik olarak değil hafif eğimli olarak üst bacaktan (ön taraftan) yapıyoruz.
İğneyi yapmadan önce eşim mutlaka havasını çıkaroyor bu işlem esnasında bi damlacık ilaç kaçağı olabiliyor ama doktorumuz bu bir damladan bişey olmayacağını söyledi.
Ben yaptığım günlerde inat edip hava çıkarmıyordum ilaç kaçıyor diye bu da iğnenin girişini sertleştirdiği için morartıyordu sanırım.
Başka birşey aklıma gelmiyor canım yani biz hava çıkarınca ve de eşimin eli alıştıkça morluklardan kurtulduk ama sen yine de doktoruna danış.
Ya da iyice öğrenene kadar bir hemşire ile yap iğneyi, biz ilk bir hafta bir de hemşire ile beraber yapmıştık iğneyi kliniğe giderek.

Son düzenleme:
sülal meraba ankaradakş hematoloğun adı osman özcebey çankayada 03124684800 ben sivasta oturuyorum iğneyle düşük yaptım lütfü beye gittim osman beye henüz gitmedim

sülal lütfü bey benim pıhtılaşma testlerim yapılmıştı ama diğer testleri hacettepede yaptırdı bana testleri yazdı sonuçlar çıkınca görüşeceğiz dedi toplam 2-3 dk sürdü muayene sonra telefonda bildirdiler sonuçları sen hamile kal görüşelim dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…