Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın herkese...arkadaşlar aranızda fluxum iğne kullanan varmı ya bu çok yakıyor sizin iğnelerde yakıyormu...birde prednol içen varmı ya kafamdaki sorulardan hamileyim diye sevinemedim inanın...bu prednol kortizon içeriyor ya akşam dr ye sordum vücut bebeğe reaksiyon göstermesin diye verdim diyor..ama kortizon bu başka bişeye benzemezki ya çocuğa bir etkisi olursa zaten yazıyorda çocuk hipoadrenalin li olabilirmiş..depresif yaniii offff

arkadaşlar aranızda fluxum iğne kullanan varmı ya bu çok yakıyor sizi iğnelerde yakıyormu...birde prednol içen varmı

canım merhaba,
öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun.bende adanada oturuyorum.doktorun kim?benim dr um prof.dr. cansun demir.bende hamileliği bekliyorum.benim değerim mtfhr 677 het.ayrıca bende bağışıklık sistemi ile ilgili problemde var.2 düşüğüm oldu.prednol ne için merak ettim.kendine dikkat et.senin değerlerin neydi?

dr bana innohep verdi ama sizde hep baska baska ilac adları duyıyorum acaba benim kadın dogumcu anlamıyormu, hematolog a falan mı gitsem ya

muco509 sen kayseride bi doktor adı yazmıştın sanki benmi öyle hatırlıyorum sen kaç düşük yaptın lütfü beye mi gittin öncelikle

canım benim hayatta bir oğlum var allaha şükür 7 yaşında doğumdan sonra rahatsızlandım romatoit artrit diye bir hastalık sonra çocuk düşününce 3 düşük yaptım sonuncuda iğnede kullandım ama 9. haftada kalbi durdu şimdiye kadar sivastaki doktorlarla gittik 3. düşükten sonra lütfü beye gitti ama uygulanacak tedavi aynı dedi sadece hemetolokla koordineli çalışman lazım iğnenin dozu için dedi yani hematolok romatolok ve kadındoğumcuya aynı zamanlarada devam etmem gerekiyomuş ama beni pek tatmin etmedi bu açıklamalar çünkü ben iğneylede düşük yaptım kayseridede mustafa başbuğun adını duydum

ben nevşehirliyim canım nevşehirden bir arkadaşımdada bu problem var ve Kayseriden mustafa başbuğa devam etti ve bir oğlu oldu bilmiyorum ben çok kararsızım sürekli ankaraya gidip gelmekte bana zor olacak ama osman beye benimde mutlaka gitmem lazım

canım burda muaz diye bir arkadaş var oda sanırım kayserise bana neden kayseriden bir doktora gitmiyosun diye mail atmıştı onu takip et istiyosan bir dahada girmedi heralde

ELİFF,ESTERYA,IRAZMETİN gözünüz aydınn:teytey::teytey::teytey::teytey:
DİNAMİSS bol bol su ,meyva suyu tüket canım..zorla su içmek ne kadar zordur bilirimkafamçokkarıştıherşey denizimiz için
SÜLALLL ben gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez Lütfü beye gittim.iğne dozomu o ayarladı.bende hematolog konusunda kararsız kalmıştım.gerek kalmadı.bnce lütfü bey çok iyi bir insan yani bizi çok iyi karşıladı..bence lütfü bey işine karışılmasını sevmiyor bence çok ta normal kim müdahale sever ki..ben şuan çookk memnunum.iyiki böyle bir imkanım var.
unuttuğum var mı bilmiyorum herkese mucuckkkkk:lepi:

kızlar merhaba, bugün evdeyim, çok ağrılı oldureglim gidemedim işe.

sülalcim osman ilhami özcebe, verilen no. doğru, ben memnunum, en azından insana ferahlık veriyor içini rahatlatıyor, ama hep bildiğimiz şeyler, dün vücudumdaki morluklar için bile gittiğimde bana herşeyin bir zamanı olduğunu kısmet diye bişey olduğunu ve buna doktorların da açıklayamasalar bile inandığını söyledi..içini ferah tut, seni rahatlatacaksa bir görün zamanı geldiğinde herşey olacağına varır tatlım, kendini sıkma.

ersabencım yanlış hatırlamıyorum değil mi?hamişlik nasıl gidiyor tatlım?

esteryacım sakın korkma, bazen rengi öyleymiş gibi geliyor insana bilirim. eğer gerçekten devam ederse hemen izin al ve ayaklarını yukarı kaldır göğüs hizandan, bir de doktoruna şu prulot muydu adı tam bilemedim burda çok arkadaşlar oldu hatta bana bir eczacıdüşük yapan tüm arkadaşlarının ilk 4 ay falan kullandığını söylediği bir iğne var duymuşsundur onu danışıp alıp olmaya başla istersen, için rahat olur...panik yapma, herşey yolunda gidecek allahın izniyle.

esraben canım eğer bahsettiğin bensem ta sivastan 6 sastlik yol tepip gidince insan biraz daha kendine zaman ayrılmasını bekliyo bahsettiğim bu, yoksa hocanın işine karışmak benim haddim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…