Gunaydın kızlar.. beni kimse listeye eklemeyecek mi
kızlar ya innohep igne yapıyorum 0,45 lik bugun 4. yu yaptım ve igne yerlerim mosmor bunun bir çözümü var mı?
arkadaşlar aranızda fluxum iğne kullanan varmı ya bu çok yakıyor sizi iğnelerde yakıyormu...birde prednol içen varmı
lidta canım, dünden beri sana mesaj yazacağım ama bir türlü vakit bulamadım... canın sıkılmış, üzüldüm bende.... regl öncesi mutsuzluk bana da olurdu son seneye kadar.. her şey canımı sıkardı.. başka zamanlar gülüpğ geçeceğim şeyler en büyük sıkıntımmış gb olurdu.. kaçıp gitmek, uzaklaşmak isterdim.. bu regl öncesi sendrom canım.. regl bazı kadınlarda fiziki sıkıntı yaparken bazılarında psikolojik sıkıntı yapıyor.. benim hiç ağrım olmaz mesela.. gerçi sendrom da klamdı artık, koşturmaktan kaydirigubbakcemile3 diyeceğim şu ki, sıkma canını.. inş bugün daha iyi hissediyorsundur..kahve lokumcuum hoşgeldin sen nasılsın?
çook geçmiş olsun lidyacım,umarım sende en yakın zamanda hamiş:CüvCüv:kalırsın da şu sancılardan da kurtulursunsositosositoben iyiyim hamilelik şuan bulantı dışında iyi gidiyor,10 gün sonra randevum bakalım umarım kalbi atıyordur:Saruboceq:kızlar merhaba, bugün evdeyim, çok ağrılı oldureglim gidemedim işe.
sülalcim osman ilhami özcebe, verilen no. doğru, ben memnunum, en azından insana ferahlık veriyor içini rahatlatıyor, ama hep bildiğimiz şeyler, dün vücudumdaki morluklar için bile gittiğimde bana herşeyin bir zamanı olduğunu kısmet diye bişey olduğunu ve buna doktorların da açıklayamasalar bile inandığını söyledi..içini ferah tut, seni rahatlatacaksa bir görün zamanı geldiğinde herşey olacağına varır tatlım, kendini sıkma.
ersabencım yanlış hatırlamıyorum değil mi?hamişlik nasıl gidiyor tatlım?
esterya benimde 5+0 da lekelenmem olmuştu..implantasyon(yerleşme)kanaması dediler,inş seninde öledir,dinlen kafaya da takmakızlar biraz once wc ye gittim akıntımda pembelik gordum cok korkuyorum...
hmm muco senin yazdıklarını görmedim canım benim..sülal sormuş bende fikrimi söyledim..geçmştede hocadan bahsedenler olmuştu o açıdan yaniopuyorumnanaktançok göreceli ,bakalım belki 2. gidişimde beni kapıdan kovar :)))esraben canım eğer bahsettiğin bensem ta sivastan 6 sastlik yol tepip gidince insan biraz daha kendine zaman ayrılmasını bekliyo bahsettiğim bu, yoksa hocanın işine karışmak benim haddim değil
kızal benim kese gözüktü bügün 4+5 mişim bugün.ahhahhah
çok büyümüş benim yaramaz sırnaşık şey
kızlar bugun tekrar beta hcg yaptırdım 30 kasımda 200 idi bugun 770 cıktı doktor cok guzel artmıs dedi, ultrasonla baktı ama henuz 4+5 sin gorunmez dedi pztesi tekrar cagırdı..su kalp atıslarını gorene kadar bana rahat yok kızlar
bugün 4+6 teyzesi zemuszemusmaşallah kocaman olmuş :)
gila 77 canım yazdıgım msj lar sana geliyomu bilmiyorum burda yeniyim daha eger başkasınada geliyosa yönlendirin lütfen gila77 canım düşüklerin kaç aylıkken oldu hepsi bide en son düşügünün üstünden ne kadar zaman geçti bende seninle aynı durumdayım düşüklerin sebebi araştırılmadı ama bu kan pırtılaşma testini yaptırıcam mutlaka bana yazanlar genelde hep bu yüzden bebişlerini kaybetmişler lütfen birbirimizi bilgilendirelim (((((;
can deryacım be dr a gittim bugun tekrar kan testi yaptı 770 cıktı bu sefer .. vajinal ultrasonla baktı ama keseyi goremedi panik yapacak bisi yok dedi 1500 olmadan zor gozukur dedi pztesi tekrar gidicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?