Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet tatlım, içeriğinde hidrosksiprogesteron var 250 mg, forumda kullanan çok arkadaşımız olmuştu, ben de bir eczaneye sormuştum hamiş değildim o zaman, kadın baa diğer hamişliğimde mutlaka il4ay falan kullanmamı tavsiye etmişti, burda lütfühoca selvihana da vermişti hatırlıyorum, ravzacım da kullanmıştı ve başka pekçok arkadaş.

haklısın öyle de denmez ki, nasıl bir doktorun var hoşgörülü mü, sıcak mı yoksa biraz daha mı aksi, samimiyetiniz nasıl? belki birsorarsın sizce ne yapıyım falandiye, o da zaten gerek yoksa vermez varsda verir, bizden iyi biliyordur yani sonuçta kocaman doktor ama di mi, sen canını sıkma bi danışır gibi sor bakalım.

İyi akşamlar Limburg canım nasılsın?

Ben işteyim, aslında işim de çok ama yapamıyorum, gözlerim kapanıyor bugün uyukluyorum

canım benim ya bende 3 defa düşük yaşadım çok zor seni anlıyorum bişeyi merak ediyorum 3 bebişinide kaç aylıkken kaybettin bende araştırma yapılmadı ama yaptırıca özellikle kan pırtılaşması için bana yazanların geneli bu yüzden kaybetmiş bebişlerini ondan merak ettim ne kadarlıkken düşüyo bebişlerin canım söylersen sevinirimopuyorumnanaktan

Gunaydın kızlar.. beni kimse listeye eklemeyecek mi

kızlar ya innohep igne yapıyorum 0,45 lik bugun 4. yu yaptım ve igne yerlerim mosmor bunun bir çözümü var mı?

esterya gözün aydın.. hemen ekliyorum ama kaç haftalık olduğunu söyler misin?

arkadaşlar aranızda fluxum iğne kullanan varmı ya bu çok yakıyor sizi iğnelerde yakıyormu...birde prednol içen varmı

ırazmetin gözün aydın.. ben yıllarca prednol kullandım, bağışıklık sisteminden dolayı... hamilelik düşününce Sinan hocaya gittim.. o da prednol yerinde deltacortril kullanmamı söyledi.. hamilelerde bunu kullanıyorlarmış.. o günden beri de 2,5 mg kullanıyorum.. tabi bir türlü hammile kalmayı beceremiyorum ama....
sen kaç mg gr kullanıyorsun... doktorun uygun gördüyse hiç endişe etme, çünkü kullanan bayanlar var.. istersen deltacortril konusu konuş bi doktorunla..

kahve lokumcuum hoşgeldin sen nasılsın?
lidta canım, dünden beri sana mesaj yazacağım ama bir türlü vakit bulamadım... canın sıkılmış, üzüldüm bende.... regl öncesi mutsuzluk bana da olurdu son seneye kadar.. her şey canımı sıkardı.. başka zamanlar gülüpğ geçeceğim şeyler en büyük sıkıntımmış gb olurdu.. kaçıp gitmek, uzaklaşmak isterdim.. bu regl öncesi sendrom canım.. regl bazı kadınlarda fiziki sıkıntı yaparken bazılarında psikolojik sıkıntı yapıyor.. benim hiç ağrım olmaz mesela.. gerçi sendrom da klamdı artık, koşturmaktan kaydirigubbakcemile3 diyeceğim şu ki, sıkma canını.. inş bugün daha iyi hissediyorsundur..

gila 77 canım yazdıgım msj lar sana geliyomu bilmiyorum burda yeniyim daha eger başkasınada geliyosa yönlendirin lütfen gila77 canım düşüklerin kaç aylıkken oldu hepsi bide en son düşügünün üstünden ne kadar zaman geçti bende seninle aynı durumdayım düşüklerin sebebi araştırılmadı ama bu kan pırtılaşma testini yaptırıcam mutlaka bana yazanlar genelde hep bu yüzden bebişlerini kaybetmişler lütfen birbirimizi bilgilendirelim (((((;

kızlar hepinizin geçmiş kurban bayramınızı kutluyorum bizim bilgisayarı kız çökertti bugün yeni yapıldı umarım hepiniz çok iyisinizdir ben tansiyon hariç iyiyim bugün üçlü testi yaptırdık çok heycanlıyım bu arada hamile kalan arkadaşlarımız varmış biraz okudum geçmişi hepsini kutluyorum allah tamamına erdirsin

çook geçmiş olsun lidyacım,umarım sende en yakın zamanda hamiş:CüvCüv:kalırsın da şu sancılardan da kurtulursunsositosositoben iyiyim hamilelik şuan bulantı dışında iyi gidiyor,10 gün sonra randevum bakalım umarım kalbi atıyordur:Saruboceq:
kızlar biraz once wc ye gittim akıntımda pembelik gordum cok korkuyorum...
esterya benimde 5+0 da lekelenmem olmuştu..implantasyon(yerleşme)kanaması dediler,inş seninde öledir,dinlen kafaya da takma
esraben canım eğer bahsettiğin bensem ta sivastan 6 sastlik yol tepip gidince insan biraz daha kendine zaman ayrılmasını bekliyo bahsettiğim bu, yoksa hocanın işine karışmak benim haddim değil
hmm muco senin yazdıklarını görmedim canım benim..sülal sormuş bende fikrimi söyledim..geçmştede hocadan bahsedenler olmuştu o açıdan yaniopuyorumnanaktançok göreceli ,bakalım belki 2. gidişimde beni kapıdan kovar :)))

kızlar bugun tekrar beta hcg yaptırdım 30 kasımda 200 idi bugun 770 cıktı doktor cok guzel artmıs dedi, ultrasonla baktı ama henuz 4+5 sin gorunmez dedi pztesi tekrar cagırdı..su kalp atıslarını gorene kadar bana rahat yok kızlar

aslında gözükebilridi benim dün gözüktü 4+5ken ama senin dediğin kalp atışı ise bilemem o daha gözükmez 10 gün soors falan ancak gözükür,ama kese dediğim gibi dolu bir mesane ile gözükebilirdi

bu arada benimde 4. haftada lekelenmem oldu.3-4 gün öncede geçti.
ama kahverengiydi.renk parlak ve kırmızı değil ise problem yok

maşallah kocaman olmuş :)
bugün 4+6 teyzesi zemuszemus

canım bu topikin kurucusu gila77 fakat onunla tanışma şerefine bizler erişemedik daha:)
ama bizim yardım edeceğimiz bişeyler olursa buradayız.
sevgiler

can deryacım be dr a gittim bugun tekrar kan testi yaptı 770 cıktı bu sefer .. vajinal ultrasonla baktı ama keseyi goremedi panik yapacak bisi yok dedi 1500 olmadan zor gozukur dedi pztesi tekrar gidicem canım

can deryacım be dr a gittim bugun tekrar kan testi yaptı 770 cıktı bu sefer .. vajinal ultrasonla baktı ama keseyi goremedi panik yapacak bisi yok dedi 1500 olmadan zor gozukur dedi pztesi tekrar gidicem canım

anladım canım.olsun gözükür p.tesi merak etme.
herşeyin hayırlısı sonumuz iyi olsun Şeniz

kızlar benim çok uykum geldi yarına görüşürüz.
bana özel şeyler yazmak isteyenler özelden yazabilir.
çünkü bazen geçmişe dönemeyebiliyorum.
by by

hünez kimsecikler gelmemiş ama olsun Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yafriler pıhtıdaşlarım benim kader arkideşlerim :):):) Muco cnm ben gittim Mustafa Başbuğa benim doktorum o zaten fakat son iki düşüğümü onunla onun gözetiminde yaşadık ama o "benim senin gibi olursa hep hastalarım canlı doğumum olmaz sen bir ististanısın" diyorr sağolsun :):):) ama cidden kayseride pıhtılaşma konusunda bulabileceğin tek ve en iyi doktor cidden çok iyi biri ama kısmet olmayınca olmuyor benim gibi çok hastası var Lütfü Bey ve Sinan Beyi çok iyi tanıyor rutin aralıklarla toplantılara filan katılıyor kendiside prof zaten cidden iyi bir doktor onada gidebilirsin Ankaradan daha kolay olur senin için aslında sen bana bakma ben birazda içimi rahatlatmak için gidicem Ankara'ya bide histereskopi çektiricem bi o nane kaldı yemediğim onuda yiyimde kurtulayımmmmdelikafadulden

kızlar herkese günaydınlar. sülalcimmm sanada günaydın canım. takma öyle herşeyi kafana. histereskopiyide çektir kurtul:))) ben o naneyide yaptırdım:))) korkulacak birdurum değil. zaten iyide olmuş yaptırdığım rahimde ufak bir perde varmış onu kestiler o operasyonla. ama aklında olsun narkoz altında yaptır. en konforlusu o hiç birşey hatırlamıyosun. hem bir problem görürlerse zaten narkozlu oludğun için hemen hallediyolar sanırım. ben lütfü beye gitmiştim biliyosun. artı osman hocayada göründüm. her ikisindende çok memnun kaldım. en azından kafanda soru işareti yaratmıyolar güvenebiliyosun. tavsiye ederim yani.

bu arada ben yokken neler oldu bakalım burda. umarım üzücü bir haber yoktur. bu arada hatice düşük yapmış 4. ayına girmişti sanırım. ona çok üzüldüm dün. bayramın 2. günü olmuş. offf ya hayırlısı işte olmayınca olmuyo buda bizim kaderimizmi nedir bilmiyorum. bazen hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyo.:))

evettt kahvelokumummmmmm nerelerde sesi soluğu çıkıyomu. uzun zamandır görüşemedik onunlada. ayrıcadinamisimmm güzel prensesiyle umarım mutludur şu aralar:))) unutmadan canderyam sonunda saya saya tutturdun günleri hadi bakalım hayırlısı olur allah tamamına erdirir inşallah. keseyi falanda gördüysen sorun kalmamış gibi. inşallah kalp atışlarını da duyarsın canım. daha ismini yazamadığım tüm arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir. ve umarım hiç kötü bir haber almayız bu sitede artık.

aaaaa tulun meslektaşım seni unutmadım. napıyon gıııı kesintilerden fırsat bulup girebiliyomusun kk'ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…