Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydınlar:))

Reiscim canım sağolasın, iyiyiz şükür, klasik hamilelik sıkıntıları dışında bi dert yok..onlar da olacak yapacak bişi yok...
İnsan iyice sabırsızlanıyor ama haftalar ilerledikçe, bir yandan da hep bi korku var içimde, şu kalan zaman da geçiverse bi hızla da geliverse meleğim uğuru ile hayırlısı ile diyorum:Saruboceq:

Sülal canım bence de reisin dediği gibi o hiteroskopi mdiir nedir onu da yaptır kurtul tatlım, varsa bi problem öğrenmiş olur çaresine bakarsın, ama inşallah yoktur tabii ki de:))

öyle düşünüyorum bende reisdevrimciğimmmm ödüm patlar benim başka türlü, hayatta anestesisiz yaptıramam ruhumu teslim ederim korkudan fallahi kesin çözüm olur :):):):) yaptıram bakem bide onu yapsınlar şu osman beye gidicem kesinde lütfü bey birz agresif diyorlar diye korkuyorum en son ihtiyacım olan şey doktor azarı yani hiç çekilmez şu ara zaten dokunsalar zırlayasım var zor zaptediyorum kendimi bakalım hayırlısı diyorum Allah bir yerden bi vesile versede düşünmekten kurtulsam :):):):)

Canımmm benim inşallah hepimiz olacağız annelerin en güzeliopuyorumnanaktan

Simge canım sen nasılsın? Girmedin ne zamandır tatlı bebişimiz nasıllar?

iyiyiyz canım çok şükür,artık tekmelerini baya hisseder oldum bizim kızın.amniyosentez sonucumuz da kesin olarak p.tesi çıkacak.o yüzden biraz tedirginim.ama daha önce de demiştim.down sendromu ve çok görülen kromozom bozuluklarına rastlanmadı çok şükür.bayram dolayısıyla biraz dinlendim tatili uzattım yani.dün burdaydım ama foruma giremedim bir türlü,açılmadı sayfa.22. haftayı bitirmek üzereyiz.8 kilo almışım şu ana kadar.ki günde 1 dilim ekmeği geçmiyorum.tatlı desen ayda bir belki.dr. peynir olarak kaşarı taviye etti,sanırım o ve süt kilo yapıyo bende.birde sabahları pekmez içiyorum.80 kilo oldum olacam yani.0,3lük iğneyele devam ediyoruz.geçen gün bir sivilcemi kopardım farkında olmadan.omzumdaydı.heryerim kan oldu fanilam battı.2 saat abartmıyorum zor durdu.sanki damar kesilmiş gibiydi allah korusun.doğumda ne olucak bu gidişle merak ediyorum ve korkuyorum.ama kanımın sulanmış olduğuna da sevindim bi yandan.bir daha hayatta sivilcemle filan oynamam.bende durumlar böyle canım.
senin su durumun nasıl oldu?

Canım benim eminim o beklediğin sonuçlarda güzel çıkacak, stres yapma sen bak gör pazartesi güzel haberlerini paylaşacaksın bizlerle:))

Bizim suyumuz hala aynı canım, allaha şükür daha fazla azalmamış ama hala sınırda diyor doktorumuz.
Artık ne yapmalı bilmiyorum, gün de 4 litre falan su içiyorum, gerisi de allahıma emanet çünkü doktorumda şu durumda yapacak ekstra bişi yok, sıvı alımına dikkat etmekten başka diyor.

Ben de bugün 29. haftaya girdim, 7 kilo almışım aslına bakarsan ben de çok bişi yemiyorum diye düşünüyorum ama bayramda kaçırdım biraz çikolataları:))
Şimdi tatlı yemeyeyim diyorum ama çok da dikkat edemiyorum. Aslına bakarsan hamilelik öncesinde de bu kadar yiyordum hatta zararını pek düşünmediğimden daha çok abur cubur yiyordum ama sanırım hareketsizlik ve de vitamin hapları da etkiliyor bu kilo durumunu.
Ben elevit kullanıyorum, neticede multivitamin kilo yapar diyor herkes...Gerçi boşverrr tek derdimiz kilo olsun inşallah:))

Sağlıkla kucağımıza alalım da veririz nasıl olsa:)

Son düzenleme:

evet sağlıklı olalım da kilo çok dert değil.sadece iğneler yetmezse diye korkuyorum.bir dahaki doktora gidişimde sorucam bunu.sanırım vitaminlerin de etkisi var dediğin gibi.ben de elevit ve folbiol içiyorum en başından beri.progestanı yeni kestim daha.5 ayı doldurana kadar kullanmış oldum yani.o da hormon sonuçta şişme yapmıştır.
ben 2,5 lt. içiyorum günde sıvı,doktor bu 2,5 litrenin içinde meyve suyu soda ve sütü de hesaba katmamı söyledi.o yüzden pek zorlanmıyorum.kuşburnu içiyorum günde 1 fincan mesela.artık çoğunu atlattın sende canım.biraz suya dayancaz artık napalım.dr. bana en riskli dönemin ilk 14 hafta olduğunu söylemişti.o zamanlar bi atlatsam başka bişey istemem diyodum.celen demişti ozaman doğurana kadar dertler bitmiyo diye ama.gerçekten öyleymiş.ben de şimdi yarısını geçtim diye teselli buluyorum işte.sağlıkla bi kucağımıza alsak ne rahatlıcaz.

İyi akşamlar Limburg canım nasılsın?

Ben işteyim, aslında işim de çok ama yapamıyorum, gözlerim kapanıyor bugün uyukluyorum
canim cok sukur sen nasilsin denizimiz nasil annesi opuyorum sizleri
canim hayirlisiyla iyi gelir insallah sonuclariniz.masallah size baya ilerlemissiniz yolu yarilamissin canim insallah saglikla zamaninda kucaklarsin yavrucugunu

canim cok sukur sen nasilsin denizimiz nasil annesi opuyorum sizleri

canim hayirlisiyla iyi gelir insallah sonuclariniz.masallah size baya ilerlemissiniz yolu yarilamissin canim insallah saglikla zamaninda kucaklarsin yavrucugunu
meraba kızlar benimde amniyosentez sonucum kısmetse önümüzdeki hafta çıkıcak
bu arada kızlar aranızda domuz gribi asısı yaptıranlar ya da düşünenleriniz var mı

ıyı aksamlar kızlar su sıteye 1 haftadır gıremıyodum SÜLALLL histereskopi bende oldum canım sana tavsıyem anaestezı altında ol lutfu beyde cok asık suratlı bırı degıl ya sadce sorunca cvp verıyo tabıkı ınsan rahatlatılması gerkeıyo ben tımur beye gıdıyom o da cok guzel rahatlatatıyo ama bı sorunu var muaneye yanında calısan 2 dr gırıyo raporlar ona gosterılıyo o da tedavı seklını belırlıyo secım senın ıns bebegıne bı adım daha yaklasırsınn.........

bende bu haftaayı hep hastanade gecırdım sekerıme bakıldı normal ama su bas belası tsh yıne yuksek cıktı dr cocuk gerızekelı yapacaksın dedı bende zaten ılacları kullanıyorum dedım dozajını yukselttı yarın yıne kan tahlılı verıcem moralım bozuldu rabbım hakkımızda hayırlısını versın......bu arada yenı hamıs olan arkadsları tebrık edıyorum rabbım tamamına erdırsın ınsalllah.....

kızlarrrr.herkese merhaba.geçmiş bayramınız mübarek olsun 12 -13 gündür kk gelemedim.dün annemleri yolcu ettim.ancak bu gün siteye bakabildim ama geçmişi okuyamadım.çokkk birikmiş.
canderyam hamilelik kesinleşti mi?
papatya sureyyadan haberi olan var mı?
nergis,irem sizler nasılsınız?

evet canım kesin...
kese de gözüktü 4+5'te yani geçen salıydı gittim dr'a bugün 5+1im sanırım.
pek hesap yapmamaya çalışıom.

dr bana innohep verdi ama sizde hep baska baska ilac adları duyıyorum acaba benim kadın dogumcu anlamıyormu, hematolog a falan mı gitsem ya
innohep çok güvenilir bir ilaç canım ama sen sanrım dr güvenmiyorsun bence drunu değiştir.

canderya bebişin büyüyor maşallah....

evet canım kesin...
kese de gözüktü 4+5'te yani geçen salıydı gittim dr'a bugün 5+1im sanırım.
pek hesap yapmamaya çalışıom.

evet sakın kafayı cok takma .görüyomda takmayanlara bişeycik olmuyor.ben ha bu gün öldü ha yarın bişey olacak dedim .hepsi başıma geldi.allah esirgesin seni ve bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…