evet canım yaa valla saaya saya kaldım hamiş kaydirigubbakcemile3 kese de 4+5'te gözüktü.allah sonunu getirsin artık bu sefer.
çok korkuyorum ya mafoldumben bu seferde bişey olcak diye.o nedenle hiç hayal kurmuyorum kendimi kötüye hazırlıyorum.
allah büyük :Saruboceq: :Sarub
anam maşallah .ben daha kesin mi diye soruyom.kese bile gözükmüş.alah sağlıkla sonuna erdirsin.:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
innohep çok güvenilir bir ilaç canım ama sen sanrım dr güvenmiyorsun bence drunu değiştir.
canderya bebişin büyüyor maşallah....
allah sonunu getirsin inşallah.daha çok küçük.bir an önce geçsin istiyorum ama geçmiyor
evet sakın kafayı cok takma .görüyomda takmayanlara bişeycik olmuyor.ben ha bu gün öldü ha yarın bişey olacak dedim .hepsi başıma geldi.allah esirgesin seni ve bebişini.
emoşşşşşşş sen napıyosun ne zaman bebiş çalışması başlıyo bakemmm?
canımmmm.ocak ayında allah izin verirse calışmalara başlıyacam.ama daha dr gidemedim..haftaya dr işlerini halledeyim hayırlısıyla.(bakalım dr ne zaman yap diyecek.)
sen naptın kızzz.özledim valla.
bende bu arada rahim filmi çekindim..hani kalp atımı duymadan olan düşüklerde genelde pıhtılaşmadan daha başka sebep olabilir ...rahim de semptom falan ...onun için ama temiz çıktı....bende ocak ayını bekliyecektim ama şimdi vazgeçtim bu ay adet olduktan sonra başlıycaz....kaydirigubbakcemile3
bizde özledik yaaaaaaaaa...... melek76... zeyno kıslarrrr sizde gelin artıkkkk
bende bu arada rahim filmi çekindim..hani kalp atımı duymadan olan düşüklerde genelde pıhtılaşmadan daha başka sebep olabilir ...rahim de semptom falan ...onun için ama temiz çıktı....bende ocak ayını bekliyecektim ama şimdi vazgeçtim bu ay adet olduktan sonra başlıycaz....kaydirigubbakcemile3
bizde özledik yaaaaaaaaa...... melek76... zeyno kıslarrrr sizde gelin artıkkkk
geçmiş olsun canım.anestezi alarak mı cektirdin rahim filmini?cok agrıyor mu?gerci benim gebeliklerde kalp atını oluyor ondan sonra kalbi duruyor.bilemiyorum dr ister mi.ama coook korkuyorum.kurcalanmaktan bıktımmmmm.offf offf.
kurcalanmanın alasını yaşadım ben arkadaşım ama sonunda bebeğimede kavuştum neticede insan bi yerden sonra bayy bunalıyor ama değilmii fakat umudu kaybettinmi daha çok kopuyorsun olaydan allah güç kuvvet versin herkese 1 i 15 yıl önce 3 ü 2 yıl önce 1 ide geçen ay olmak üzere 5 düşük yaşadım ama allah çektiklerimin karşılığında en sonunda murdımı verdi kızım kollarımdaydı çektiklerimi unuttum gitti bak
allah sağlık sıhat versin ailenize canım.zor ve meşakkatli bir yoldayım biliyorum .inşallah sonumuz da senin ki gibi aydınlık olur.amin .:Saruboceq:
ya kizlar ben ticker yapamiorum onceden ticker7910 dan yapiodum simdi tickerfactoryden oluyomus dun ayarladim tickerimi ama koyamadim bilen varmi?
ya kizlar ben ticker yapamiorum onceden ticker7910 dan yapiodum simdi tickerfactoryden oluyomus dun ayarladim tickerimi ama koyamadim bilen varmi?
ben de denedim kk da sorun var heralde olmuyor.papatyam ve emine tskler kizlar ama yapamadim olmuyor
yaaaaa kk da sorun var bir sürü şey yazdım ama gitti...
rahim filmini anestezisiz çakindim .çok rahat geçti.sonuç temiz bin şükür....
papatya cım rahim filminde görünmeyen başka problemlerimde olabilirmi? demek istediklerini tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?