Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emoşşşşşşş sen napıyosun ne zaman bebiş çalışması başlıyo bakemmm?

canımmmm.ocak ayında allah izin verirse calışmalara başlıyacam.ama daha dr gidemedim..haftaya dr işlerini halledeyim hayırlısıyla.(bakalım dr ne zaman yap diyecek.)
sen naptın kızzz.özledim valla.

canımmmm.ocak ayında allah izin verirse calışmalara başlıyacam.ama daha dr gidemedim..haftaya dr işlerini halledeyim hayırlısıyla.(bakalım dr ne zaman yap diyecek.)
sen naptın kızzz.özledim valla.

bende bu arada rahim filmi çekindim..hani kalp atımı duymadan olan düşüklerde genelde pıhtılaşmadan daha başka sebep olabilir ...rahim de semptom falan ...onun için ama temiz çıktı....bende ocak ayını bekliyecektim ama şimdi vazgeçtim bu ay adet olduktan sonra başlıycaz....kaydirigubbakcemile3
bizde özledik yaaaaaaaaa...... melek76... zeyno kıslarrrr sizde gelin artıkkkk

geçmiş olsun canım.anestezi alarak mı cektirdin rahim filmini?cok agrıyor mu?gerci benim gebeliklerde kalp atını oluyor ondan sonra kalbi duruyor.bilemiyorum dr ister mi.ama coook korkuyorum.kurcalanmaktan bıktımmmmm.offf offf.

geçmiş olsun ve gözün aydın zor muydu peki bazıları çok kolay geçti diyor bazıları zor diyor benim gibi ama sanırım herkeste değişiyor korkuya da bağlı kendimizi kasıncada ağrı olayı daha fazla oluyormuş.ben hatırladığım kadarı ile 5-10saniye çok canım yandı ama sonra geçti ama 10 saniye baya zordu yanii inşallah aşılamanda bebeğini getirir sana .o rahim filmiydi histeeskopi filmiydi bende yapmıştım bende rahimde 1 cm lik bi perde göründü ama illaki ondan kaynaklı değildir dedi dr tabiiki etkileme olasılığı varmış mesela bebek oraya tutunursa perdede kılcal damar olmadığından bebek gelişemiyormuş benim rahim filminde deil ama histereskopide çıkmıştı bu gerçi doktorum pek fazla üzerinde durmadı benim annemde de vard hemde daha büyüğü ama 4 kardeşiz dedikaydirigubbakcemile3 bence şu rahim filmini çekeceklerine direkt histereskopi yapsalarda hem masraf yönünden hem stres acı yönünden kadınlarda rahat etse prosedürmü öle anlamadım orasınıa ama aynı şey neticede histereskopi daha detaylı bence

kurcalanmanın alasını yaşadım ben arkadaşım ama sonunda bebeğimede kavuştum neticede insan bi yerden sonra bayy bunalıyor ama değilmii fakat umudu kaybettinmi daha çok kopuyorsun olaydan allah güç kuvvet versin herkese 1 i 15 yıl önce 3 ü 2 yıl önce 1 ide geçen ay olmak üzere 5 düşük yaşadım ama allah çektiklerimin karşılığında en sonunda murdımı verdi kızım kollarımdaydı çektiklerimi unuttum gitti bak

allah sağlık sıhat versin ailenize canım.zor ve meşakkatli bir yoldayım biliyorum .inşallah sonumuz da senin ki gibi aydınlık olur.amin .:Saruboceq:

ya kizlar ben ticker yapamiorum onceden ticker7910 dan yapiodum simdi tickerfactoryden oluyomus dun ayarladim tickerimi ama koyamadim bilen varmi?

ya kizlar ben ticker yapamiorum onceden ticker7910 dan yapiodum simdi tickerfactoryden oluyomus dun ayarladim tickerimi ama koyamadim bilen varmi?

bende tickerfactoryden yaptım başka yerden kabul etmiyor sistem ama tickerfactoryden yenisini yapmaya çalıştım onuda buraya kopyalayamadım kabul etmedi bi türlü bende bıraktım öle şimdiki haliyle :sm_confused:

yaaaaa kk da sorun var bir sürü şey yazdım ama gitti...
rahim filmini anestezisiz çakindim .çok rahat geçti.sonuç temiz bin şükür....
papatya cım rahim filminde görünmeyen başka problemlerimde olabilirmi? demek istediklerini tam anlayamadım

şu tıckerfactory bende az önce denedim ... ama olmadı bu akşam geç oldu artık başka zaman yeniden denerim inş başarırım...

papatyam ve emine tskler kizlar ama yapamadim olmuyor
ben de denedim kk da sorun var heralde olmuyor.

cok şükür canım temiz cıkmasına sevindim.bence bir sorun olsa görünürdü.içini ferah tut.benim bildiğim kadarıyla diğer yöntemde daha az acı oluyor.ama senin için artık farketmezki oldu bitti zaten.

canlarım ben yatıyorum.limburg ve nergis sizlerede iyi gecelerrr.kendinize iyi bakın.beni unutmayın.opuyorumnanaktan

valla içim rahatladı ama neden düşük oluyo çok anlamıyorum.lütfü bey mailinde ''gereken herşey yapılmış gebelik öncesinde folbiol ve bebe aspiirini iç ve yeniden gebe kal.iğne dozunu ayarlanıp kontrol ederiz '' diyor...sanırım zamanı var....
kızlar ben yatıyom artık gözlerim kapanıyo.....herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…