Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gülay30 nereye gittin sen 0,8 likmi iğne vuruluyordun ben mi öyle hatırlıyorum gitmediysen tabiii bu arada misafirler kaydirigubbakcemile

bana bakma reisdevrimciğimmmmm :):):) aklımda kalanlar deniz bebeğin suyu, simgenin bebişkosu birde canderyanın bebişkosunun kesesi başka bişey gelmiyor şimdilik aklıma :):):)

Günaydın Kızlar
Esterya canım benimde iğnem innohep 0,35. Bence güvenle kullanabilirsin benim doktorum prof.
bende genelde clexane duyuyordum. Dün farklı bi doktora daha sordum, hepsinin içeriği aynı dedi, için rahat olsun dedi. Clexane stoğunda da sürekli problem oluyomuş.

günaydınlar sabah sabah bir hüzün bastı beni hüzünlü şarkı dinlersen olca bu..

reisciim sen naptın bi gelişme varmı doktorlar ne diyo pıhtılaşmadan başka hastalığın yoktur umarım ben şubatta gitcem de kime gitcem bilmiyorum artık kaybetmek istemiyorummmmm lütfü bey genetik tahlillerden hangilerini yaptırıyo

canim cok sukur sen nasilsin denizimiz nasil annesi opuyorum sizleri

canim hayirlisiyla iyi gelir insallah sonuclariniz.masallah size baya ilerlemissiniz yolu yarilamissin canim insallah saglikla zamaninda kucaklarsin yavrucugunu

amin canım darısı en kısa sürede tekrar başına sağlıkla ama bu sefer olacak inşallah

KIZLAR HERKESE ÇOK ÇOK SELAM OKULDAYIM DERSİM BOŞ BİR TOPİĞE BAKAYIM DEDİM GÜNLERDİR GİREMİYORUM ÇALIŞMAMI NE VARMIŞ SİTEDE :)opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zar zor buldum sizi bu sitenin yeni adı ne oldu ne diye girecez bilen arkadaşlar sölesin lütfennnnnnn
bidaha sizi bulamıycamda çok korktum

kızlar iyi akşamlar hakikaten sitedeki bu yavaşlık ve problem yüzünden kimse giremez oldu artık. zaten biliyosunuz benim kısıtlı zamanım var birde böyle yavaş olunca hiç giremiyorum. herkesi öpüyorum. beni unutmayın anacımmmmmmmm:))

kızlar iyi akşamlar bebeyin cinsiyeti belli oldu bi oglum olacakmış allah izin verirse sizlerlede paylaşmak istedim bu sevincimi allah herkesin gönlüne göre versin benide ayırmasın içinden

kızlar iyi akşamlar bebeyin cinsiyeti belli oldu bi oglum olacakmış allah izin verirse sizlerlede paylaşmak istedim bu sevincimi allah herkesin gönlüne göre versin benide ayırmasın içinden

amin gülay aminnnnnnnnnnnnnnnn
senin bir kızın vardı sanırım birde oğlan geliyoooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…