amin gülay aminnnnnnnnnnnnnnnn
senin bir kızın vardı sanırım birde oğlan geliyoooooooooooo
amin gülay aminnnnnnnnnnnnnnnn
senin bir kızın vardı sanırım birde oğlan geliyoooooooooooo
insallah canim ya benimde en buyuk dilegim bu suan insallah yeniden goruruz o gunleriamin canım darısı en kısa sürede tekrar başına sağlıkla ama bu sefer olacak inşallah
canim bildigim kadariyla isim degisikligi yok ama gercekten girmesi cok zor oluyor nasilsin bu arada canimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zar zor buldum sizi bu sitenin yeni adı ne oldu ne diye girecez bilen arkadaşlar sölesin lütfennnnnnn
bidaha sizi bulamıycamda çok korktum
canim gec dollenme olmustur da ondandir onumuzdeki hafta kalp atisiyla birlikte gorursun insallahkızlar bugun 5+0 hamileyim beta hcg 1300 olmus fakat kese halen gozukmuyor
gozun aydin canim saglkla hayirlisiyla ve zamaninda kucaklarsin yavrunukızlar iyi akşamlar bebeyin cinsiyeti belli oldu bi oglum olacakmış allah izin verirse sizlerlede paylaşmak istedim bu sevincimi allah herkesin gönlüne göre versin benide ayırmasın içinden
cook sukur canim gozun aydinnnnnnnyaaa neden girilmiyo kk yaa(( var mı kolay yolunu bilen..sadece son sayfadakileri okuyabildim..gülayyy gözün aydınn teyyy teyy ,
bende bugün bebişin kalp atışlarını duydum kıslarrrDDD
herkese iyi akşamlar arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekürler allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.ben geçen hafta biraz telaştan biraz şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim doğrusu kimim neyim nerden çıktım anlatamadım neyse şimdi baştan anlatayım ben ıraz aslında bu sitenin bu formunu tam 15 ay önce tanıdım ve üye oldum.2008 ağustosta bir melek süpriz yaptı bize hoşgeldin sefa geldin dedik ama neden bilmem sanırım yanlış gelmiş bizi bıraktı gitti arkasından ne kadar ağladığımızı bilemedi.ben adanada ilgi hastanesine gidiyorum dr. özgür kayaselçuk kürtaj dan önce tekrar ultrasonla baktı 9. haftadaydım dediki kesede dağılma çok olmamış eğer gen bozukluğu olsaydı dağılırdı sende kan pıhtılaşması var bu bebek bundan dolayı ölmüş dedi kürtajı yaptı 10 gün sonra proteins ve protein c testleri yaptırdı bu testlerin sonucuda MTHFR 1298 HOMOZİGOT ÇIKTI ve evet sende kan pıhtılaşması var eğer hemen istiyorsan bebe aspirini başlayacağız hamile kalıncada iğne başlyacağız dedi.işte o zaman google hamilelikte kan pıhtılaşması yazdım ve bu site ilk sırada çıktı.okudum okudum günlerce okudum meğer ne kadar çok kişi varmış insanın yalnız olmadığını bilmesi ki bu insanları tanımasa bile ne kadar çok önemliymiş burdan öğrendim işte.o gün bu gündür ki 1 eylül 2008 de kürtaj oldum arada girerim okurum ve bir yandanda gebe kalmaya uğraşırdım.bu ay sonunda aldım haberimizi tabi bunda klomen ve duphaston un etkisini unutmamak lazım.şimdi bu mthfr 1298 homozigot teşhisi ile günde 1 kere 0.4 mg fluxum iğne vuruluyorum ayrıca 100 lük bebe asprini 3 tane folikplus ve 4 mg prednol kullanıyorum.prednol konusunda sormuştum kullanan varmı sağolsun arkadaşlar bağışıklık sistemi ile ilgili bir hastalığınmı var demişler ama benim bildiğim tabi pıhtılaşma dışında bir sorun yok.ben ayın 14 ünde gidecem dr uma kesemizi görürüz artık sanırım çünkü adet tarihime göre şuan 4. haftanın içindeyim birde ben 2 aralıkta beta hcg yaptırdı 591 çıktı dün yaptırdık tekrar dr un isteğine göre çünkü iki katı olması gerekiyormuş 2000 çıktı baya yüksek eşim diyorki ikiz birini doğurduk ya ikiz kaldı ama inşallah öyledir inşallah.arkadaşlar ben pc yi okula götürüyorum her gün giremiyorum bu nedenle herkesi çok ama çok öpüyorum hep mutlu olalım hep gülelim diyorum ne dersiniz??
Günaydın Kızlar
Esterya canım benimde iğnem innohep 0,35. Bence güvenle kullanabilirsin benim doktorum prof.
bende genelde clexane duyuyordum. Dün farklı bi doktora daha sordum, hepsinin içeriği aynı dedi, için rahat olsun dedi. Clexane stoğunda da sürekli problem oluyomuş.
allah razı olsun nergiscigim evet bi kızım var 12 yaşında bu bebekte erkekmiş ben daha ne isterim allahtan allah herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
herkese iyi akşamlar arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekürler allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.ben geçen hafta biraz telaştan biraz şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim doğrusu kimim neyim nerden çıktım anlatamadım neyse şimdi baştan anlatayım ben ıraz aslında bu sitenin bu formunu tam 15 ay önce tanıdım ve üye oldum.2008 ağustosta bir melek süpriz yaptı bize hoşgeldin sefa geldin dedik ama neden bilmem sanırım yanlış gelmiş bizi bıraktı gitti arkasından ne kadar ağladığımızı bilemedi.ben adanada ilgi hastanesine gidiyorum dr. özgür kayaselçuk kürtaj dan önce tekrar ultrasonla baktı 9. haftadaydım dediki kesede dağılma çok olmamış eğer gen bozukluğu olsaydı dağılırdı sende kan pıhtılaşması var bu bebek bundan dolayı ölmüş dedi kürtajı yaptı 10 gün sonra proteins ve protein c testleri yaptırdı bu testlerin sonucuda MTHFR 1298 HOMOZİGOT ÇIKTI ve evet sende kan pıhtılaşması var eğer hemen istiyorsan bebe aspirini başlayacağız hamile kalıncada iğne başlyacağız dedi.işte o zaman google hamilelikte kan pıhtılaşması yazdım ve bu site ilk sırada çıktı.okudum okudum günlerce okudum meğer ne kadar çok kişi varmış insanın yalnız olmadığını bilmesi ki bu insanları tanımasa bile ne kadar çok önemliymiş burdan öğrendim işte.o gün bu gündür ki 1 eylül 2008 de kürtaj oldum arada girerim okurum ve bir yandanda gebe kalmaya uğraşırdım.bu ay sonunda aldım haberimizi tabi bunda klomen ve duphaston un etkisini unutmamak lazım.şimdi bu mthfr 1298 homozigot teşhisi ile günde 1 kere 0.4 mg fluxum iğne vuruluyorum ayrıca 100 lük bebe asprini 3 tane folikplus ve 4 mg prednol kullanıyorum.prednol konusunda sormuştum kullanan varmı sağolsun arkadaşlar bağışıklık sistemi ile ilgili bir hastalığınmı var demişler ama benim bildiğim tabi pıhtılaşma dışında bir sorun yok.ben ayın 14 ünde gidecem dr uma kesemizi görürüz artık sanırım çünkü adet tarihime göre şuan 4. haftanın içindeyim birde ben 2 aralıkta beta hcg yaptırdı 591 çıktı dün yaptırdık tekrar dr un isteğine göre çünkü iki katı olması gerekiyormuş 2000 çıktı baya yüksek eşim diyorki ikiz birini doğurduk ya ikiz kaldı ama inşallah öyledir inşallah.arkadaşlar ben pc yi okula götürüyorum her gün giremiyorum bu nedenle herkesi çok ama çok öpüyorum hep mutlu olalım hep gülelim diyorum ne dersiniz??
lidyacım sagol canım Allah insallah bu sefer kucagıma almayı nasip eder
kızlar bugun 5+0 hamileyim beta hcg 1300 olmus fakat kese halen gozukmuyor
kızlar iyi akşamlar bebeyin cinsiyeti belli oldu bi oglum olacakmış allah izin verirse sizlerlede paylaşmak istedim bu sevincimi allah herkesin gönlüne göre versin benide ayırmasın içinden
kızlar kk ya girmek ne kadar da zoorr, artık uğraşmaya üşeniyorum 10009991 inci kerede açılıyor sonra gidiyor aaaaa.
esraben gözün adın tatlım.
Irazmetin sana da göznün aydın canım.
esteryacım içini ferah tut, görünür yakında daha erken bile sayılır.
herkesi öptüm
ben örgü örmeye merak saldım :hulya:
bi görseniz halimi haminni nineyim taaaam kaydirigubbakcemile3
ama çok zevkli yaaf hihoyyyt
canım tebrık ederım rabbım kucagına alamayıda nasıp etsın ınsalllah....
CANDERYAAA mide bulantısı ıyıdır dr oyle dıyodu bebegın canlılıgına ısretmıs ınsallah bu sefer kucagımıza alırız.....
kızlar kolay hamile kalabilmek için özel olarak denediğiniz bir yöntem var mı ben bu günler de bitkilere taktım kafayı :kedi: denemek istiyorum :) bir sürü bitki kürü tarifine ulaştım isteyen arkadaşlar olursa burdan paylaşabilirim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?