inşallah canım ya...
bu sefer hiç kafaya takmamaya çalışıyorum ama günler hiç geçmiyor.şöyle çabucak
6-7 aylık oluversem:Saruboceq::Saruboceq:
yok canım ben pek bilmiyorum öle şeyler.ama pozisyon önemli diyorlar
inşallah canım ya...
bu sefer hiç kafaya takmamaya çalışıyorum ama günler hiç geçmiyor.şöyle çabucak
6-7 aylık oluversem:Saruboceq::Saruboceq:
canderyacım bende hic mide bulantısıda yok, ahh keseyi dun gorememek beni o kadar uzduki, insallah pztesi gorurum, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
canderyacım bende hic mide bulantısıda yok, ahh keseyi dun gorememek beni o kadar uzduki, insallah pztesi gorurum, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
canım senin son adet tarihin neydi.
benim 29 ekim
30 ekim canım
canım alttan mı baktı doktor.
yoksa karından mı?
benim alttan bakıcaktı ben okadar sıkışıktım ki doktora önce karnımdan bakın dedim çünkü çok sıkışıkım dedim baktı ve gözüktü.yani benim birde lekelenmem 28 ekimde olmuştu ama 29 ekimde kanamam oldu.
senin attan baktıysa ve gözükmediyse p.tesi gözükür belkide geç döllenmedir.
karnından baktıysa belki çok sıkışık değildin ondan gözükmemiş olabilir canım.
ya kızlar coraspin kanın sulanmasına yetiyor mu parmağımda ufak bir yanık olmuştu bugün yanlışlıkla kabığu çıktı hafif kanadı sadece üstğnde kaldı kan akmadı daha yoksa yeterince sulandırmıyor mu yaa ben coraspin kullanınca kanım sulanacak adet günüm uzayacak sandım ama değişiklik olmadı dr sorsam mı
ne bilim feryadçım ya canım sıkıldı ablam doğru stres olmamak lazım
sen nasılsın
sen de öğretmensin ben gibi meslektaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?