Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canım ya...
bu sefer hiç kafaya takmamaya çalışıyorum ama günler hiç geçmiyor.şöyle çabucak
6-7 aylık oluversem:Saruboceq::Saruboceq:

biraz daha sabır canım dualarımız hamiş arkadaşlarımızla inş. rabbim bu kadar çooooook duayı çevirmeyecektir bebişleriniz son güne kadar annelerine sıkı sıkıya sarılacaktır:Saruboceq::hulya:

inşallah canım ya...
bu sefer hiç kafaya takmamaya çalışıyorum ama günler hiç geçmiyor.şöyle çabucak
6-7 aylık oluversem:Saruboceq::Saruboceq:

insalllah cabucak gecer günler 6,7, ayda olunca bıtmıyo valla dogana kadar dokuz doguracam rabbım hayırlısıyla kucagımıza alamayı nasıp etsın ınsallahhh................

[

canderyacım bende hic mide bulantısıda yok, ahh keseyi dun gorememek beni o kadar uzduki, insallah pztesi gorurum, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

canderyacım bende hic mide bulantısıda yok, ahh keseyi dun gorememek beni o kadar uzduki, insallah pztesi gorurum, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

inşallah keseyi de görürsün pıtpıtları da canım dualarımız sizlerle :):Saruboceq:

canım alttan mı baktı doktor.
yoksa karından mı?
benim alttan bakıcaktı ben okadar sıkışıktım ki doktora önce karnımdan bakın dedim çünkü çok sıkışıkım dedim baktı ve gözüktü.yani benim birde lekelenmem 28 ekimde olmuştu ama 29 ekimde kanamam oldu.
senin attan baktıysa ve gözükmediyse p.tesi gözükür belkide geç döllenmedir.
karnından baktıysa belki çok sıkışık değildin ondan gözükmemiş olabilir canım.

vajnal baktı cnm ama keseyi goremedi. beta hcg 1300 omus ama halen kese ortada yok, insallah pztesi gorurum. beta hcg normal katlanırsa pztesi 5000 falan olur snrm

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:05 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................35 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................28 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........26 haftalık (kız)
nilüfersahh....................25 haftalık (erkek)
kardelen86....................22 haftalık
simge...........................22 haftalık (kız)
aslgkh..........................21 haftalık
gülsummmm.................21 haftalık
gulsummm....................20 haftalık
_beray_........................19 haftalık
göbete..........................18 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................18 haftalık (erkek)
gülay30.........................17 haftalık
melek76........................17 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................16 haftalık
kelebek01......................15 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................13 haftalık
hummu85.......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................11 haftalık
elifim...............................7 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................7 haftalık
canderya200....................5 haftalık
esterya............................5 haftalık
irazmetin.........................5 haftalık

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok şükür sizi buldum bulamıycam diye çok korktum herkesler iyidir umarım hepinizi çokkkkkk öpüyorum geçmişi okuyayım bakalım kim ne olmuş

ya kızlar coraspin kanın sulanmasına yetiyor mu parmağımda ufak bir yanık olmuştu bugün yanlışlıkla kabığu çıktı hafif kanadı sadece üstğnde kaldı kan akmadı daha yoksa yeterince sulandırmıyor mu yaa ben coraspin kullanınca kanım sulanacak adet günüm uzayacak sandım ama değişiklik olmadı dr sorsam mı

canım benim ilk aylarda biraz değişti lekelenmem uzun olda kanamadan önce ama şimdi normale döndü çok fazla farketmiyor yani yaralarda yine pıhtılaşma oluyor bence çok fazla bekleme korkma da tmm mı stres olmamamız lazım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ne bilim feryadçım ya canım sıkıldı ablam doğru stres olmamak lazım
sen nasılsın

iyiyim çok şükür canım ben de 7 aydır yeniden bebiş bekliyorum ama gelmiyorki kereta :) ama üzüntülerimi bıraktım artık umutla bekliyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…