Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kahvelokumcum bizim cinsiyet erkek ekleyebilir misin...

kahvelokumcum bizim cinsiyette erkek eklersen sevinirim...buralara kadar gelebilmek çok güzel Allahım herkese kucagına almayı nasip etsin...öptm

kahvelokumcum bizim cinsiyette erkek eklersen sevinirim...buralara kadar gelebilmek çok güzel Allahım herkese kucagına almayı nasip etsin...öptm

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amin gelsin bakalım bizim yaramzlarda :):lepi::Saruboceq:

KIZLARR isim konusunda önerilerinizi bekliyorum...bi oğluşumuz olacak Rabbim o günleri görmeyi nasip ederse..

İnşallh canım görücez o günleri de hep birlikte senin düşünmüş olduğun bir isim var mı bizde düşünelim bir bakalım kaydirigubbakcemile5

feryadçım temmuzda kürtaj oldum eylülden beri bekliyorum 1yıl sonra ilaçla hamiş kalmıştım eylülden kasıma kadar yine ilaç kullandım hamiş kalamadım dr bu ay dinlen aşılamaya geçeceğiz dedi ama ben bir süre bekliyim diyorum sıkıldım ilaçtan

aslgkhcım maşallah darısı başımıza olsun hayırlısıyla isim önemli babanın ve kayınbabanın isimlerine ne dersin

ben kürtaj olmadım ikisi de 5. hafta da kendiliğinden düştü doktor hamile kal gel dedi 6 ay olmazsa ben seni değerlendiririm dedi ama ben bir ay daha erteledim doktoru bu ay bitkiler kullanıyorum :) önce kendi kendimin doktoru olacağım sonrasında allah kerim opuyorumnanaktan

hakkımızda hayırlısı be canım yaaa benimle hamile olanlar hep doğurdu onları görünce hep bebeğim geliyor aklıma üzülüyorum ama hayırlısı

aslgkhcım maşallah darısı başımıza olsun hayırlısıyla isim önemli babanın ve kayınbabanın isimlerine ne dersin

teşekkürler loveli inş.en kısa zamanda Rabbim sizede nasip etsin..benim 4.gebeliğim bu sefer inş..kucagımıza almak nasip olur Allahın izniyle..canım babam yada kayınbabamın isimlerini koymayı düşünmüyorum..onların enerjilerini almalarını istemiyorum...han ile biten isimler düşünüyoruz batuhan atahan mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…