Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese merhabalar..bir haftadır yoktum çok ilerlemiş sayfalar..bir ara bakarım artık gelişmelere..herkes iyidir umarım..bu arada yeni bebek haberleri varmı??

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:05 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................35 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................28 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........26 haftalık (kız)
nilüfersahh....................25 haftalık (erkek)
kardelen86....................22 haftalık
simge...........................22 haftalık (kız)
aslgkh..........................21 haftalık (erkek)
gülsummmm.................21 haftalık
gulsummm....................20 haftalık
_beray_........................19 haftalık
göbete..........................18 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................18 haftalık (erkek)
gülay30.........................17 haftalık
melek76........................17 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................16 haftalık
kelebek01......................15 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................13 haftalık
hummu85.......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................11 haftalık
elifim...............................7 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................7 haftalık
canderya200....................5 haftalık
esterya............................5 haftalık
irazmetin.........................5 haftalık

bugün biri daha yazmıştı sanki cinsiyeti öğrendiğini.. not aldığım kağıdı bulamıyorum... gülay sen miydin acaba?

vajnal baktı cnm ama keseyi goremedi. beta hcg 1300 omus ama halen kese ortada yok, insallah pztesi gorurum. beta hcg normal katlanırsa pztesi 5000 falan olur snrm

canım herşeyin hayırlısı.dur bakalım bi sen endişelenme.
pazartesi gözükecek ben inanıyorum.Şeniz

Arkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.

aslıhancığım en kısa zamanda iyi haberlerini almayı umuyorum..

Arkadaşlar 3,4 gündür giremiyorum internete.Geçmişide okuyamadım.Anlatamayacağım bir nedenden dolayı canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk.Zor günler geçiriyorum
Bebeğimle ilgili bir durum değil.Bebeğim çok iyi Allaha şükür.Lütfen benim ve bebeğim içinde dualarınızı eksik etmeyin.Buna gerçekten ihtiyacımız var.Bebeğim benim stresimden etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum.Ben bir süre girmem heralde , en azından toparlanana kadar.Merak edecek arkadaşlarım için haber vermek istedim...

canını sıkan her ne ise umarım bir an önce yoluna girer..

canım çopk sevindim..rabbim kucağına almayı da nasib etsin..

esteryacığım..bu kadar sıkma canını..pazartesi alacaksın güzel haberleri eminim..geç döllenmedir büyük ihtimalle..

canderya..canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim..darısı bizlere artık..ama benim bu ayda umudum yok..yumurtlama dönemimi memlekette geçirdik..çalışma falan da olmadı dolayısıyla..ama geç döllenme olursa belki..daha adetime on gün var çünkü..ama galiba benim bebek işi bu seneye yetişmez :uhm:2010 a kaldı sanırım..kaydirigubbakcemile3artık 2010 da çalışmaları hızlandırıcaz..

inşallah hayırlısı olur canım.
hamile kalmak önemli değil sonunun gelmesi önemli.
inşallah bu sefer sonu gelir

KIZLARR isim konusunda önerilerinizi bekliyorum...bi oğluşumuz olacak Rabbim o günleri görmeyi nasip ederse..

canım benim gözünaydın rabbm kucagımıza alamyıda nasıp eder ınsalllah......,

ben de düşük olmadı progestan kullanıyordum çünkü nasıl özlüyorum bilsen

canım benım gecmıs olsun zor tabık ırabbım tez zamanda sana hayırlı saglıklı bebeıs versın...

bugün biri daha yazmıştı sanki cinsiyeti öğrendiğini.. not aldığım kağıdı bulamıyorum... gülay sen miydin acaba?

canım gulayındı cinsıyetı erkektı hatırladıgım kadarıyla o olabılır....

herkese günaydın ve iyi pazarlar zemuszemus

günaydın canımmm.........

nergis beni çalışıyomusun diye sormuşsun.canım ben evlenmeden önce zonguldakta çalışıyodum.evlilik dolayısıyla işi bıraktım.daha sonra ankarada çalıştım.yaptığım düşükler yüzünden işime son verildi.şimdi.kpss sınavına hazırlanıyorum.artık tekrar çalışmak istiyorum.hernekadar eşim istemesede.

canım sadece ben varım hoşgeldin...
bildiğim kadariyle ben yazayım... daha forumdakiler bayram havasından kurtulup gelemediler....
çok az kişi uğruyor bu aralar...
yeni hamileler var canderya esterya ve esraben....

ozporcum anlamadım özeldemi çalışıyordun devlettemi?nasıl olurda sağlık konusunda böyle davranabilirler..hakkını aramadın mı?

canım sadece ben varım hoşgeldin...
bildiğim kadariyle ben yazayım... daha forumdakiler bayram havasından kurtulup gelemediler....
çok az kişi uğruyor bu aralar...
yeni hamileler var canderya esterya ve esraben....

aaa çok sevindim.canderyayı biliyodum zaten.haklarında hayırlısı olsun.allah korusun bebeklerini.garip bi duygu ama bende bebek hevesi gitti.düşünmüyorum artık.

aaa çok sevindim.canderyayı biliyodum zaten.haklarında hayırlısı olsun.allah korusun bebeklerini.garip bi duygu ama bende bebek hevesi gitti.düşünmüyorum artık.

aynen öyle bendede yok..ağustosta düşük yaptım.1 adet döngüsünden sonra tekrar başlayabilirdim ama 4 ay geçti ama hala hiç istek yok....ara ara geldi bir anlık ama o stresi yaşamaya hazır değilim...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…