kahvelokumcum bizim cinsiyet erkek ekleyebilir misin...
kahvelokumcum bizim cinsiyette erkek eklersen sevinirim...buralara kadar gelebilmek çok güzel Allahım herkese kucagına almayı nasip etsin...öptm
vajnal baktı cnm ama keseyi goremedi. beta hcg 1300 omus ama halen kese ortada yok, insallah pztesi gorurum. beta hcg normal katlanırsa pztesi 5000 falan olur snrm
Arkadaşlar şimdiden kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Transfer işlemim yapıldı,şimdilik bir sorun yok.Allah tamamına erdirir inşallah.
canım çopk sevindim..rabbim kucağına almayı da nasib etsin..Arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba. 10 gün içinde yaşadıkları yazsam roman olur herelda. Kısacası bir doktor gebeliğime %1 şans verdi, bugün ise bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim hepinize nasip etsin böyle bir duygu olamaz. İfadesi mümkün değil . Gözyaşlarım mutluluk gözyaşlarım oldu.
aslıhancığım en kısa zamanda iyi haberlerini almayı umuyorum..
Arkadaşlar 3,4 gündür giremiyorum internete.Geçmişide okuyamadım.Anlatamayacağım bir nedenden dolayı canım çok sıkkın ve moralim çok bozuk.Zor günler geçiriyorum
Bebeğimle ilgili bir durum değil.Bebeğim çok iyi Allaha şükür.Lütfen benim ve bebeğim içinde dualarınızı eksik etmeyin.Buna gerçekten ihtiyacımız var.Bebeğim benim stresimden etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum.Ben bir süre girmem heralde , en azından toparlanana kadar.Merak edecek arkadaşlarım için haber vermek istedim...
canını sıkan her ne ise umarım bir an önce yoluna girer..
canım çopk sevindim..rabbim kucağına almayı da nasib etsin..
esteryacığım..bu kadar sıkma canını..pazartesi alacaksın güzel haberleri eminim..geç döllenmedir büyük ihtimalle..
canderya..canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim..darısı bizlere artık..ama benim bu ayda umudum yok..yumurtlama dönemimi memlekette geçirdik..çalışma falan da olmadı dolayısıyla..ama geç döllenme olursa belki..daha adetime on gün var çünkü..ama galiba benim bebek işi bu seneye yetişmez :uhm:2010 a kaldı sanırım..kaydirigubbakcemile3artık 2010 da çalışmaları hızlandırıcaz..
KIZLARR isim konusunda önerilerinizi bekliyorum...bi oğluşumuz olacak Rabbim o günleri görmeyi nasip ederse..
ben de düşük olmadı progestan kullanıyordum çünkü nasıl özlüyorum bilsen
bugün biri daha yazmıştı sanki cinsiyeti öğrendiğini.. not aldığım kağıdı bulamıyorum... gülay sen miydin acaba?
herkese günaydın ve iyi pazarlar zemuszemus
canım sadece ben varım hoşgeldin...
bildiğim kadariyle ben yazayım... daha forumdakiler bayram havasından kurtulup gelemediler....
çok az kişi uğruyor bu aralar...
yeni hamileler var canderya esterya ve esraben....
ozporcum analamdım özeldemi çalışıyorun devlettemi?nasıl olurda sağlık konusunda böyle davranabilirler..hakkını aramadın mı?
aaa çok sevindim.canderyayı biliyodum zaten.haklarında hayırlısı olsun.allah korusun bebeklerini.garip bi duygu ama bende bebek hevesi gitti.düşünmüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?