Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben dört düşük yaptım.ben hamileliklerim.anlatılmayacak derecede zor oluyo.adım atamıyacak hale geliyorum.biranda kilo veriyorum.hiçbirşey yemez içmez yatıyorum.serumlarla ayakta duruyorum.hamileyken mum gibi sararıyorum.kendimi bile tanıyamıyorum.sanırım bebek öldüğünde beni direk zehirliyo.vücudum ölü bebeği.hiç kaldıramıyo.doktorum bile bu duruma hayret ediyo..

ozporcum sen memlektteydin sanırım yeni döndün?

evet hayatım dün geldim.aslında bi aile doktorumuz var zonguldakta hemde akrabamız.onunla konuştum.o çok moral verdi.ve çok pozitif konuştu.yılma dedi.olucak dedi.yaşadıkların sadece üst üste gelen talihsizlik dedi.ben enson hamileliğimde 0,2 iğne kullanmıştım.o iğnenin değerinin çok düşük old.söyledi.eğer hamile kalırsam 0,4 ol dedi.bakalım.eşimde bi sane yapamayalım diyo.

ozporcum gebelik bulantılarını yaşıyormuydun? yoksa bu bebeğin kalbi durduktan sonraki belirtilerinmi?

canım.ben bebeğimin kalp atımını öğrendikten sonra eve geliyorum.ve çok kötü oluyorum.burnumdan kan geliyo.afedersin ama kusrkende kan geliyo.ve hemen bu belirtiler geldiğinde bebeğimin öldüğünü anlıyorum.doktor demeden ben doktoruma diyorum zaten malesef özlem buda öldü.benim vücudum.bebek öldüğü andan itibaran dengeleri bozuluyo.kesinlikle ölü bebeği dışarı atıyo.vücudum morarıyo.ve zanman kaybetmeden beni kürtaj ediyorlar.yani bunları yaşamak çok zor..

good morning everybody Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
aysberg, nergis60, ozpor, umut_sevgim
misafirler sizede selam olsun D
ozpor hg ,nergis umutsevgim aysberg nabersiniz
gelevera gel gari kocişn geldi unuttun bizi ...
çalıkuşu,melek huuu nerelerdesiniz
merak ettiklerim eserizmir,bahar,şen,meryemmeryem,cherry,berkay nerelerdesinizzz.unuttuklarım vardır mutlaka kusura bakmayın..papatya bihterde iyidir umarım

inşallah bu acıyı tekrar yaşamazsın.

kızlar bugun 5+0 hamileyim beta hcg 1300 olmus fakat kese halen gozukmuyor
yarın inş güzel haberlerle geleceksin.sıkma canını
bayılırım örgüye ama daha bu sene başlayamadım:ecrin_bebek:
dinamiss inşopuyorumnanaktan

kızlar geçengün bişey duydum.kalbi atıp tekrar durunca pıhtılaşmadan kaynaklanan bir sorun oluyormuş ama kalbi atmadan kendiliğinden kanamalı düşüklerde rahim probleminden dolayı oluyormuş.
benim 3 düşüğümde kalbi atmadan kendiliğinden oldu.rahim filmide çektirdim temiz çıktı....benim kafam karıştı ya

nergis belki pıhtılaşma derecen çok yüksektir..değerlerini hatırlayamıyorum ama iğne dozu falandır rahimde problem yoksa..

nergis belki pıhtılaşma derecen çok yüksektir..değerlerini hatırlayamıyorum ama iğne dozu falandır rahimde problem yoksa..

canım onu bende duydum.ama kromozom anomolisinde de.kalp atışı alındıktan sonra da durubiliyomuş,sen kromozom testi yaptırdınmı.biz eşimle kan vermiştik 10 aralıkta belli olacak bakalım.

iğneye 4+6 da başladım..0,3 fraksiparin kullanıyorum.lütfü beye gittim canım
tamam canım ben de gittim ona en son bebeğimi kaybettiğimde.bizden de kromozom testi istemişti.önümüzdeki hafta sonuçlar çıkacak bakalım bize ne diyecek lütfü hoca.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…