ozporcum sen memlektteydin sanırım yeni döndün?
ozporcum gebelik bulantılarını yaşıyormuydun? yoksa bu bebeğin kalbi durduktan sonraki belirtilerinmi?
good morning everybody Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)evet hayatım dün geldim.aslında bi aile doktorumuz var zonguldakta hemde akrabamız.onunla konuştum.o çok moral verdi.ve çok pozitif konuştu.yılma dedi.olucak dedi.yaşadıkların sadece üst üste gelen talihsizlik dedi.ben enson hamileliğimde 0,2 iğne kullanmıştım.o iğnenin değerinin çok düşük old.söyledi.eğer hamile kalırsam 0,4 ol dedi.bakalım.eşimde bi sane yapamayalım diyo.
canım.ben bebeğimin kalp atımını öğrendikten sonra eve geliyorum.ve çok kötü oluyorum.burnumdan kan geliyo.afedersin ama kusrkende kan geliyo.ve hemen bu belirtiler geldiğinde bebeğimin öldüğünü anlıyorum.doktor demeden ben doktoruma diyorum zaten malesef özlem buda öldü.benim vücudum.bebek öldüğü andan itibaran dengeleri bozuluyo.kesinlikle ölü bebeği dışarı atıyo.vücudum morarıyo.ve zanman kaybetmeden beni kürtaj ediyorlar.yani bunları yaşamak çok zor..
yarın inş güzel haberlerle geleceksin.sıkma canınıkızlar bugun 5+0 hamileyim beta hcg 1300 olmus fakat kese halen gozukmuyor
bayılırım örgüye ama daha bu sene başlayamadım:ecrin_bebek:kızlar kk ya girmek ne kadar da zoorr, artık uğraşmaya üşeniyorum 10009991 inci kerede açılıyor sonra gidiyor aaaaa.
esraben gözün adın tatlım.
Irazmetin sana da göznün aydın canım.
esteryacım içini ferah tut, görünür yakında daha erken bile sayılır.
herkesi öptüm
ben örgü örmeye merak saldım :hulya:
bi görseniz halimi haminni nineyim taaaam kaydirigubbakcemile3
ama çok zevkli yaaf hihoyyyt
dinamiss inşopuyorumnanaktanEsterya stres yapma canım, inşallah bir kaç güne görürsün kalbini de duyarsın:))
Esraben tebrikler canım, hep sağlıkla sonuna kadar gideriz hepimiz dilerim:)
Gülaycım bebişin cinsiyeti belli olmuş çok sevindim canım, sağlıkla kucağına aladığın günlerin bir an önce gelmesi dileği ile öptüm seniopuyorumnanaktan
kızlar geçengün bişey duydum.kalbi atıp tekrar durunca pıhtılaşmadan kaynaklanan bir sorun oluyormuş ama kalbi atmadan kendiliğinden kanamalı düşüklerde rahim probleminden dolayı oluyormuş.
benim 3 düşüğümde kalbi atmadan kendiliğinden oldu.rahim filmide çektirdim temiz çıktı....benim kafam karıştı ya
valla başka bişi desem olacakmış tam eserizmir dedim topikteDD naber eser bebiş nasıl
nergis belki pıhtılaşma derecen çok yüksektir..değerlerini hatırlayamıyorum ama iğne dozu falandır rahimde problem yoksa..
aminnn çok sağol canımopuyorumnanaktan en yakın zamanda sana ve tüm isteyen herkese sonuna kadar rabbim nasip etsinn:Saruboceq:canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.9 ay sonra kucağına alman dileğiyle.kaydirigubbakcemile3
amin canım sen şimdi iğne oluyomusun.sanırım ankarada oturuyosun.hangi doktora gidiyosun.bende ankaradayım da.aminnn çok sağol canımopuyorumnanaktan en yakın zamanda sana ve tüm isteyen herkese sonuna kadar rabbim nasip etsinn:Saruboceq:
amin canım sen şimdi iğne oluyomusun.sanırım ankarada oturuyosun.hangi doktora gidiyosun.bende ankaradayım da.
tamam canım ben de gittim ona en son bebeğimi kaybettiğimde.bizden de kromozom testi istemişti.önümüzdeki hafta sonuçlar çıkacak bakalım bize ne diyecek lütfü hoca.mafoldumbeniğneye 4+6 da başladım..0,3 fraksiparin kullanıyorum.lütfü beye gittim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?