kızlar merhaba ben bugun keseyi gordum ama embriyo icin daha erken dedi dr ve 2 hafta sonra gel dedi. Elbette ben 2 hafta bekleyemem cuma gunu tekrar baska bir dr a gidecegim..
Kizlar bisi sormak istiyorum su anda ben innohep 0,45 kullanıyorum bu dozun benim pıhtılasmam icin yeterli olup olmadıgını ansıl anlayacagız?? Bebegime tekrar bisi olur diye cok korkuyoerum
toparla önce kendini büşracım zor günler geçirdin
ınsallah yenı yerıne hemencecık gelır bebısın ve sapasaglam tutunur annecıgıne ınsalllah ya rabbım ınsallah
sorma canderyam , bugun dr progestan verdi kullan dedi takviye olarak, içtigim ilaclarla kendimi ayaklı eczane gibi hissediyorum artık :)
merhaba arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir
geçen hafta çarşambadan beri epey kötüydüm,bugü biraz daha iyiyim çok şükür
şalgam suyu içip turşu yedim ve midem mahvoldu,zaten mide hastasıyım,kaşındım galiba : ))inanılmaz ağrı ve bulantı ile 2 gün yattım,hiçbişey yiyemedim,annem kaldı yanımda,sonra kayınvalidem geldi,eşimde bu hafta izin aldı evde,bulantı hadi neysede ağrıya yapabileceğim hiçbişey yoktu,ilaç falanda içemedim,doktorum sadece talcid iç dedi,ölüyorum zannettim yaa : ((
12.haftamızın içindeyiz,cuma kontrolüm var,mide diyeti yapıyorum,umarım düzelirim
bu arada benim doktorum imuneks e hayır dedi,bende kullanmayı düşünüyordum,cuma günü aşıyı soracağım,olmayı düşünmüyorum ama görüş almak istiyorum,zaten sürekli evde yattığım için pek risk altında değilim,dışardan ziyaretime gelenlerde sağolsunlar titiz davranıyorlar
Canım kendsimi toparladım sayılır sorun bu deil bence ben bebek olayından çok soğudum mafoldumben önce kucağınba bebek olan birini gördüğümde nasılda imrenerek bakardım şimdi yazık kadına bu sorumlulukla nasıl başa çıkıyor diye bakıyorum
Saol canım benim ama ben şimdilik bebek falan istemiyorum allahım sizlere en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
kızlar merhaba ben bugun keseyi gordum ama embriyo icin daha erken dedi dr ve 2 hafta sonra gel dedi. Elbette ben 2 hafta bekleyemem cuma gunu tekrar baska bir dr a gidecegim..
Kizlar bisi sormak istiyorum su anda ben innohep 0,45 kullanıyorum bu dozun benim pıhtılasmam icin yeterli olup olmadıgını ansıl anlayacagız?? Bebegime tekrar bisi olur diye cok korkuyoerum
hehhh iste tamam bu ALLAHin izniyle bi bebis gelicek demek cunku ne zaman kafandan atarsan kucuk veletcik o zama gelir bak gor arzu dediydi dersin canim
Bilmiyorum canım tek bildiğim bebek fikri şuan bana çok uzak ama zaman en gösterir bilmem hem geleceksede şu ameliyatı olayım sonra gelsin yoksa allah korusun aynı şeyleri bir daha yaşıycam
good morning everybody Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
aysberg, nergis60, ozpor, umut_sevgim
misafirler sizede selam olsunD
ozpor hg ,nergis umutsevgim aysberg nabersiniz
gelevera gel gari kocişn geldi unuttun bizi ...
çalıkuşu,melek huuu nerelerdesiniz
merak ettiklerim eserizmir,bahar,şen,meryemmeryem,cherry,berkay nerelerdesinizzz.unuttuklarım vardır mutlaka kusura bakmayın..papatya bihterde iyidir umarım
Kızlar merhabalar,nasılsınız?
Dinamisscim ben iyiyim sen nasılsın canım?
Esterya umarım keseyi görürsün canım dualarım seninle,canderya buantılar iyiye işaret hayırlısı bakalım.
Gülaycım bebişin erkekmiş hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,Denden geçmiş olsun canım Allah acil şifalar nasip etsin.
Kızlar çalıkuşundan haberi olan var mı?Ne amandır göremiyorum bir sorun yok inşallah.
ahh calikusum gelmis
canim 5 dak olmadi bende mailini okuyali sana cevap yazicaktim tam nasilsin bitanem gecmis olsun opuyorum seni cok
Kızlar selam nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?