Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hıh işte ne dedim ben sana çıktı minik yaramaz :lepi:
ama şu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.
hatta bu akşam aklımdan "şu parmağımı kessem de kan akışına baksam" falan diye düşünceler geçti aklımdan.
bende merak ediyorum CADIARZU

sorma canderyam , bugun dr progestan verdi kullan dedi takviye olarak, içtigim ilaclarla kendimi ayaklı eczane gibi hissediyorum artık :)

toparla önce kendini büşracım zor günler geçirdin

Canım kendsimi toparladım sayılır sorun bu deil bence ben bebek olayından çok soğudum mafoldumben önce kucağınba bebek olan birini gördüğümde nasılda imrenerek bakardım şimdi yazık kadına bu sorumlulukla nasıl başa çıkıyor diye bakıyorum

ınsallah yenı yerıne hemencecık gelır bebısın ve sapasaglam tutunur annecıgıne ınsalllah ya rabbım ınsallah

Saol canım benim ama ben şimdilik bebek falan istemiyorum allahım sizlere en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah

Denden geçmiş olsun,allah tamına erdirsin,bende Kocaelide oturuyorum, hangi doktora gidiyorsun cevaplarsan sevinirim,Selamlar

hehhh iste tamam bu ALLAHin izniyle bi bebis gelicek demek cunku ne zaman kafandan atarsan kucuk veletcik o zama gelir bak gor arzu dediydi dersin canim

esterya canım gözün aydınsositosositobana sorarsan ben kafanı karıştırma derim,bana lütfü bey 4+6 da keseyi gördükten sonra tam 4 hafta sonra anormal bişi(kanama ,aşırı sancı)olmazsa görüşelim dedi..bence biz ne kadar stres yaparsak o kadar zor geçiyo bu süreç..keseyi görmüşsün zaten 7 haftadan önce kalp atışları zor..birde doktoruna güven ve sürekli 1 doktora git derim canım..naçizane fikrimi söyledim canım Allah yardımcımız olsun

hehhh iste tamam bu ALLAHin izniyle bi bebis gelicek demek cunku ne zaman kafandan atarsan kucuk veletcik o zama gelir bak gor arzu dediydi dersin canim

Bilmiyorum canım tek bildiğim bebek fikri şuan bana çok uzak ama zaman en gösterir bilmem hem geleceksede şu ameliyatı olayım sonra gelsin yoksa allah korusun aynı şeyleri bir daha yaşıycam

ahh calikusum gelmis
canim 5 dak olmadi bende mailini okuyali sana cevap yazicaktim tam nasilsin bitanem gecmis olsun opuyorum seni cok

Canim benim ben buralarda sürünüyodum biraz,kafamçokkarıştı sen nasilsin.opuyorumnanaktan
Melegi bende cok Merak ediyom :çok üzgünüm:Insallah sorunu her ne ise düzelmistir

Aslihancigim hastaydim canim bugün sen sonuclari alacaktin seni merak ettim bitanemopuyorumnanaktan
ahh calikusum gelmis
canim 5 dak olmadi bende mailini okuyali sana cevap yazicaktim tam nasilsin bitanem gecmis olsun opuyorum seni cok

Limburg hayatim valla biraz biraz düzeldim ama canim cikti bir haftadir.
Öksürük, ates, agrilar offff offff .
Allahim baska hastalik göstermesin.
Sen nasilsin canim opuyorumnanaktan

Kizlar hepinize Merhabaaaaa ,kaydirigubbakcemile2
öpecegim sizleri ama sizede bulastirmayayim diyom.
Valla hepinizi cok ösledim.a.s. Ne var ne yok

cok sukur canim bende iyiyim uzuldum canim ya ama cok sukur ayaga kalkabilmissin
dun gece bir film izledim cok korktum hala etkisindeyim katolik bir kari koca bi dag basinda oturuyolar kadinin yuzu yanmis hastalikli bide kardesi var.genc bi ciftte daga gezintiye cikmis evli degiller onlar orda beraber oluyolar katolik kadinda bunlari goruyo onlari yakalayip iskence yapiolar gunah bu zina yaptiniz diye yine o katolik kadinin cocugu olmuyo hamile kalio dusuruyo hep evin altinda bi oda yapmislar her dusen cocugu su dolu bi kavanoza koymuslar bir suru 10 15 tane vardir.bu genc cifte iskence yapip cocuk yapmalarini istiolar tabi bebek katolik kadinin olucak ayyy neyse bi izlesen cok korktum valla adi cinnet filmin izlemek istersen

Ilahi Limburg ben korkunc filim baksam günlerce uyuyamiyom.lmaz:
Kesinlikle bakmam :bbo:kafamçokkarıştı korkarim :1no2:
Acayip etkiliyo beni

Evet limburgcum, işten girmekte çok uygun gelmiyor işte Topiği bol bol okuyuo bilgilenmeye çalışıyorum, ben de yeni öğrendim mthfr olduğunu, Allahtan çaresiz dert diil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…