Geçmiş olsun çalışkuşu.
esterya canım gözün aydınsositosositobana sorarsan ben kafanı karıştırma derim,bana lütfü bey 4+6 da keseyi gördükten sonra tam 4 hafta sonra anormal bişi(kanama ,aşırı sancı)olmazsa görüşelim dedi..bence biz ne kadar stres yaparsak o kadar zor geçiyo bu süreç..keseyi görmüşsün zaten 7 haftadan önce kalp atışları zor..birde doktoruna güven ve sürekli 1 doktora git derim canım..naçizane fikrimi söyledim canım Allah yardımcımız olsun
kızlar selam amniyosentez sonuçlarım normal çıktı,cumartesi kontrolümüz var bakalım,umarım iyidir bebişim.
esterya canım gözün aydınsositosositobana sorarsan ben kafanı karıştırma derim,bana lütfü bey 4+6 da keseyi gördükten sonra tam 4 hafta sonra anormal bişi(kanama ,aşırı sancı)olmazsa görüşelim dedi..bence biz ne kadar stres yaparsak o kadar zor geçiyo bu süreç..keseyi görmüşsün zaten 7 haftadan önce kalp atışları zor..birde doktoruna güven ve sürekli 1 doktora git derim canım..naçizane fikrimi söyledim canım Allah yardımcımız olsun
ahh calikusum gelmis
canim 5 dak olmadi bende mailini okuyali sana cevap yazicaktim tam nasilsin bitanem gecmis olsun opuyorum seni cok
cok sukur canim bende iyiyim uzuldum canim ya ama cok sukur ayaga kalkabilmissin
dun gece bir film izledim cok korktum hala etkisindeyim katolik bir kari koca bi dag basinda oturuyolar kadinin yuzu yanmis hastalikli bide kardesi var.genc bi ciftte daga gezintiye cikmis evli degiller onlar orda beraber oluyolar katolik kadinda bunlari goruyo onlari yakalayip iskence yapiolar gunah bu zina yaptiniz diye yine o katolik kadinin cocugu olmuyo hamile kalio dusuruyo hep evin altinda bi oda yapmislar her dusen cocugu su dolu bi kavanoza koymuslar bir suru 10 15 tane vardir.bu genc cifte iskence yapip cocuk yapmalarini istiolar tabi bebek katolik kadinin olucak ayyy neyse bi izlesen cok korktum valla adi cinnet filmin izlemek istersen
insallah cnm benim bir oglum var ona kardes istiyorum hemde 7 yildir :-(((teşekkürler canım darısı başına
evet cnm sana baktim yoktun faceden yazdim sana mesajslm,canım ben girdim sen çıkmışsın.
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirinsan korunsada yinede koku oluyor cnm ya ama neyseki esim isten cikinca test alip gelmis yaptim ve rahatladim aslinda biktim ikilemde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkalmatan biliyomusun simdi istemiyorum cünkü henüz ilaclarim belli degil bu carsambadan sonrada olsun diye ugrasacagim herseyin hayirlisi CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU:sm_confused::sm_confused::sm_confused:canım kendınden emın degıl mısın korunmadınızmı neyse allah nasıp ettıyse hayırlı saglıklı olacaksa gelsın ınsallah hersey nasıp kısmet canım
gecmis olsun cnm benim allah saglik sihat versin özledim senii yaaKizlar hepinize Merhabaaaaa ,kaydirigubbakcemile2
öpecegim sizleri ama sizede bulastirmayayim diyom.
Valla hepinizi cok ösledim.a.s. Ne var ne yok
selam kızlar ben 10eylülde kürtaj oldum bebeğim karnımda ölmüştü:gitme: :gitme: 10ekimde ilk adetimi oldum normal oldum....miktarı gelişi tarihi...2.adetimi12kasımda oldum leke leke geldi sonra kanamam basladı.....3.adet yani bugun geldi cok erken geldi 25.gün....offf leke leke gelip kesilior kafayı yicem nolur yardımm edin kızlar
hic sorma cnm bende kürtajdan sonraki adetim 36. günde gelmisti simdi ikinci adet hala yok bendede asiri stres yapti ama ben dayanamadim test yaptim bugün yok ben zaten simdi istemiyorum cünkü bende polikistik over sendromu baslangici var onun icin ilac kullanmam gerekiyor ve henüz belli degil rabbimde ne istiyorsan onu versin ins:1hug:selam kızlar ben 10eylülde kürtaj oldum bebeğim karnımda ölmüştü:gitme: :gitme: 10ekimde ilk adetimi oldum normal oldum....miktarı gelişi tarihi...2.adetimi12kasımda oldum leke leke geldi sonra kanamam basladı.....3.adet yani bugun geldi cok erken geldi 25.gün....offf leke leke gelip kesilior kafayı yicem nolur yardımm edin kızlar
ayyy kızlar saolun yaa cok saolun allah kucaklarınızı bebişlerle doldursun ilgilendiniz yaaa valla seydamcım büşracım saolunnnn kız zannetmem yaaa korkuorum ama yerleşme kanaması bikere gelmezmi sadece?bikere glip kesilmezmi?ama benm düzenime göre cok erken cnm 25gün cokkk buarada saol cnm amin allah kmseye yasatmasın....Canım öncelikle geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın
Bence 25gün çok erken deil kürtajdan sonra bir kaç ay böyle düzensizlik oluyor
Birde aklıma bir şey geldi acaba hamile olabilirmisin bu ara gelen kanamada yerleşme kanaması olabilirmiCADIARZUCADIARZU
hic sorma cnm bende kürtajdan sonraki adetim 36. günde gelmisti simdi ikinci adet hala yok bendede asiri stres yapti ama ben dayanamadim test yaptim bugün yok ben zaten simdi istemiyorum cünkü bende polikistik over sendromu baslangici var onun icin ilac kullanmam gerekiyor ve henüz belli degil rabbimde ne istiyorsan onu versin ins:1hug:
selam kızlar ben 10eylülde kürtaj oldum bebeğim karnımda ölmüştü:gitme: :gitme: 10ekimde ilk adetimi oldum normal oldum....miktarı gelişi tarihi...2.adetimi12kasımda oldum leke leke geldi sonra kanamam basladı.....3.adet yani bugun geldi cok erken geldi 25.gün....offf leke leke gelip kesilior kafayı yicem nolur yardımm edin kızlar
ayyy kızlar saolun yaa cok saolun allah kucaklarınızı bebişlerle doldursun ilgilendiniz yaaa valla seydamcım büşracım saolunnnn kız zannetmem yaaa korkuorum ama yerleşme kanaması bikere gelmezmi sadece?bikere glip kesilmezmi?ama benm düzenime göre cok erken cnm 25gün cokkk buarada saol cnm amin allah kmseye yasatmasın....
inşş bitanem sana da saol cnm cevap vermeniz ilginiz beni rahatllattı cok cnm allah gönlüne göre versin cok geçmş olsn cnm benm düznm cok bozuldu cok akannehir :sinifsinif:
hamile olmadığına eminmisin canım?
ayrıca 10 eylülde kaç haftalık kaybettin bebeğini
hamile olmadığına eminmisin canım?
ayrıca 10 eylülde kaç haftalık kaybettin bebeğini
canım ayrıca şunu diyeyim sana beimde kürtajdan 4. aya kadar adetim 24. günde geldi ta ki 4. aya kadar.
tam 4. ayda 28.günde adet oldum ve hamile kaldım.
şimdi 6 haftalık hamileyim
bebegm 9haftalık olmalıyken 7haftalıktı cnmgelişmde sorun vardı :gitme::gitme: kalbi durmustu ölmüştü :gitme: :gitme:canım zannetmem ya leke leke gelio az az afedersiniz ama klozete oturdukca leke gelio azcık 4 5 saatttir leke gelio kesilio neblm napcam testte yapamam leke gelior yarına kadar böle giderse durursa kanda baktırcam ama hiççç umudum yok inanın cok zor bence ama işte öle erken geldikiiiii nebiliimmmmm bide lke ya acaba diorum yerleşmemi dedim ama yerleşme kanı 1kere gelir ara ara zannetmem ya
cnmm benm inş ya inş hiç zannetmem ama:umursamaz: inş sende hepimiz cnm saglıcakla alırız ama hiç zannetmem hiççumutsuzz cnm gercekten burda olmak benide rahatlatiyor yinede bence sen bi test al ve kafandaki soru isareti kalksin insallah hamilesindir bebebgini saglikla kucaklarsin inss
geçmiş olsun canım benimde temmuzda 11 haftalıktı kalbi durdu.
ama lekelenme belli olmaz canım ayrıca sen önce bir eczaneden test al.
benim 24. günde pozitif çıktı çünkü
geçmiş olsun canım benimde temmuzda 11 haftalıktı kalbi durdu.
ama lekelenme belli olmaz canım ayrıca sen önce bir eczaneden test al.
benim 24. günde pozitif çıktı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?