Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umutsuzz :sm_confused:cnm hayirlisi olsun ozaman dualarini rabbim kabul eder iinss:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:böyle dolasiriz hepimiz ne güzelll:CüvCüv::CüvCüv:

fazla takma düzelir hepsi.
cok gecmiş olsn cnm allah saglıcakla bebeğini kucagna almyı nasip etsin inşşş:1hug::asigim:

inşallah canım.
sana doktor kaç ay korun dedi kürtajdan sonra

umutsuzz :sm_confused:cnm hayirlisi olsun ozaman dualarini rabbim kabul eder iinss:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:böyle dolasiriz hepimiz ne güzelll:CüvCüv::CüvCüv:

ayy inş cnmm inşşş inş seydamcım hepimiz isteyen herks inş sizde sorun varmı cnm?ya keşke bu leke öle yerleşme kanaması olsa....mafoldumben

1ay geçsin ilk regl yeter dedi bebegm cok küçüktü çünkü cnm büyüklüğe göre değişiyormus....benim küçüktü 12 haftadan küçükler içindaha az korunma yetiormusfisfisfis
bende 4 kalp atimi durdu 1 taneside kanamayla bozuldu ama hic birinde 12. haftaya ulasamadimmm maleseff

1ay geçsin ilk regl yeter dedi bebegm cok küçüktü çünkü cnm büyüklüğe göre değişiyormus....benim küçüktü 12 haftadan küçükler içindaha az korunma yetiormusfisfisfis

evet bencede yeter
walla benim annem hiç adet olmadan 3 kez düşük yaşamış 4.de ablamı doğurmuş kafamçokkarıştı
muhtemelen bu hastalık bana annemden geçti:mymeka:

evet insallah rabbim duyuyordur bizi seninkini de insallah saglikla kucagina verir ins:1hug:rabbim korusun seni ve bebisini

saol kuzummm inşallah allah hepimizinkini korusun

bende 4 kalp atimi durdu 1 taneside kanamayla bozuldu ama hic birinde 12. haftaya ulasamadimmm maleseff

ah canım düşücekse zaten 12. haftaya gelmede düşsün sonra çok üzülüyor insan.

deryacimm öyle tabide sanki 3.ayi atlatinca hic bisey olmaz diye düsünüyor insan dogru öbür türlü daha zor benim kendi doktorum bile kadin 9. ayinda karninda ölmüs suan mezarini ziyarete gidiyorum diyor cok aci bana okadar maoral verdiki beterin beteri var rabbim korusun ins tüm hamileleriii

evet canım çok haklısın.
ya ben bu 8-9 aylarda olan ölümlerle ilgili doktoruma dedim çok korkuyorum
oda bana onlar farklı nedenlerden dolayı dedi CADIARZU pek anlam veremedimCADIARZU belkide beni rahatlatmak içn dedi

canım ya peki sana histeroskopi yapıldımı yada rahim filmi çekildimi
yok cnm benim bitane cocugum var sanirim hic olmayanlara yapiliyormus burda ama suan zaten sorunumun pco oldugu cikti kan pihtilasmasindan terfi ettim artik sira bunda bakalim

evet canım çok haklısın.
ya ben bu 8-9 aylarda olan ölümlerle ilgili doktoruma dedim çok korkuyorum
oda bana onlar farklı nedenlerden dolayı dedi CADIARZU pek anlam veremedimCADIARZU belkide beni rahatlatmak içn dedi
bende soramadim okadar nedeni neydi diye ama suan da 1 tane oglu var saglikli onu biliyorum

yok cnm benim bitane cocugum var sanirim hic olmayanlara yapiliyormus burda ama suan zaten sorunumun pco oldugu cikti kan pihtilasmasindan terfi ettim artik sira bunda bakalim

hiç çocuğu olmayanlara deil canım histeroskopi düşüğü olanlara yapılıyor çünkü kürtajlardada rahimde yapışıklık olabilip buna bağlı düşük olabiliyormuş bunun içinde hisreteskopi yapıyorlar onun için sormuştum
İnşallah en kısazamanda kurtulursun şu pkoda kuzu

ben duymustum ve kisirlik olan insanlarda denildi bana ama senin cocugun var diyip isin icinden cikiyorlar dedigim gibi anlamiyorlar fazla ama bu pco cnm kalici ilacta kullansam asla gecmeyecek azalacak ama gecmeyecek biliyorumm sana yapilmisti demii

Pco kalıcı ama değer düştüğü zaman hamile kalabiliyorsun benim bildiğim kadarıyla deilmi canım bana histeroskopi yapıldı 7 8 gün sonrada ameliyat olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…