Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Pco kalıcı ama değer düştüğü zaman hamile kalabiliyorsun benim bildiğim kadarıyla deilmi canım bana histeroskopi yapıldı 7 8 gün sonrada ameliyat olcam
evet cnm benim zaten pcoyada aklim ermiyor bende hic belirtisi allahima sükür cok kolay hamile kalabililen biriyim evet senin rahminde yapisiklik vardi hatirliyorum rabbim kolayliklar nasip etsin ins ondan sonra düzelir ve bebeigini alirsin kucagina cnm rabbim biliyor nelere katlaniyoruz sonu güzell olsun ins

kızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....

büsracim ben cikiyim artik sabah erken kalkiyorum seni kocaman öpüyorum byyopuyorumnanaktan

canım bende pco ile ilgili çok bişey bilmiyorum ama bildiğim şey pco olanlar hamile kalamıyor ama sen kalabiliyorsun çok ilginç deilmi ya
Benim rahmimde septum var canımyapışıklık deil birde çok darmış ameliyatta hem septumu kesecek doktorum hemde rahmimi genişletecek
İnşallah bu ameliyattan sonra ilerde sorunsuz bir hamilelik geçirirm tek sorunum budur inşallah

kızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....
allahim ailelerine sabir versin mekanlari cennet olsun zaten onlar rabbimin katinda en güzel yerdeler bunu yapanlari rabbim helak etsin ayni aciyi onlara versin insmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
benimde anlamadigim ozaten cnm erkek tipi killanma ,asiri kilo,adet düzensizligi., hamile kalamama , hic biri yok sadece bu ay gecikti belki yeni basliyor bilmiyorum ama sonu hayir olsun ins cnm evet hakkinda hayirlisi olsun ameliyatin sorunsuz gecsin ins ben ciktimmm

mafoldumben Akşamdan beri kahroldum canım bir Tokatlı olarak kendi şehrimde böyle bişey olması da daha da acıttı içimi biz 1 kaç haftalık bebeklerimize dayanamazken .......... mafoldumbenmafoldumben Allah yedikleri ekmeği zehir etsin o vatan hainlerine klava:

senağlama mafoldumben

Evet canım ya çok ilginç nasıl doktor bu teşhisi koydu sana başka bir doktora daha gitseydin

bende 4 kalp atimi durdu 1 taneside kanamayla bozuldu ama hic birinde 12. haftaya ulasamadimmm maleseff
cnm inş en kısa zamanda allah hayrlı saglıklı evlat kucagna almayı nsip etsn inş
evet bencede yeter
walla benim annem hiç adet olmadan 3 kez düşük yaşamış 4.de ablamı doğurmuş kafamçokkarıştı
muhtemelen bu hastalık bana annemden geçti:mymeka:

cnm hiç takma kafan bebegini allahın izniyle sag salim alıcaksın kucagnaa:1hug: buarada ben hala aynıyım minikminikkk leke

günaydın arkdaslarrrr:)
uzun bı aradan sonra benn...
umarım herkes ıyıdır...

canderyacım hamılelıgın kesınlesmıs cok sevındım hep boyle sorunusz gıtsın ınsallah kafana hıc takmamaya calıs hamıle degılmısın gıbı davran sters cok etkılıyo ınsanı sen olabıldıgınce rahat oll.

esteryacım sende hamıleymısın cok sevındım senınde allah ahyırlıısyla tammaına erdırsın ınsallah.

bende durumlar aynı calısmalar devam edıyooo

Günaydın kızlar:)

Hoş geldin krizantemcim nasılsın ne var ne yok :1hug:

günaydın dinamiscim ıyıyım bır degısıklık yok calısmlaardevam edıyo bu ay bıraz daha rahattım dusunce olarak ınsallah hayırlısı olur dıyorum.

sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık bebısımız nasıl ıyımı?

ıyiyiz canım şükürler olsun:)
Bi sorun işte suyumuzun azlığı sürüyor, tam sınırdaymışız sanırım bu su aretmayacak bari daha da azalmasa diye tüm çabam:Saruboceq:

Rahat olmaya çalış canımcım inan stres etkiliyor her şeyi..Sen rahatladıkça bebişin de sana daha rahat gelecek inşallah:)

iyi olmanıza sevındım canım ınsalah suyunun azlıgı sızı uzmez aman dıkkat et canım kıymetlı bızım bebeklerımızzz

rahat olmaya clıstım bu ay ıste burayada ugramamaya calıstım buraya geldıkce afamda sorular sorunlar buyuyp gıdıyodu aklımdan atamıyodum bebek dusuncesını bua y azda olsa attım kafamdan ama yınede haytta ınsallarla yasadıgımız ıcın baska yerlerden stres sınır gelıyo ınsana kı buda etkılermı yumurtlaraı dollenmeyı bılmıyorumCADIARZU

Valla canım ben stresin sinirin her şeyi etkilediğine inanıyorum ki kendi üzerimde de hep doğru çıkıyor bu inancım..
Neye üzülsem, stres yapsam başıma gelir, rahat olmayı becerebildiğim ölçüde de kolay atlatırım olan her şeyi..
Bu nedenle bir kere bence dışarıya karşı hiççç konuşacak konu verme insanlara, yani çocuk düşünmüyoruz şimdilik de ki onlarda sorular sorarak seni bunaltmasınlar.. Çünkü ne kadar çok insan bilirse neyi amaçladığını o kadar çok da soru gelecek sana ve hamile olmadığın her ay bir sürü kişiye açıklama yapacaksın..

Ayrıca kendiniz yani eşin ve sen bile başka şeylerle meşgul olmaya bakın, öyle günlere falan takılmayın, tadını çıkarın bence şu günlerin..Eminimki zaten yakın zaman da hamile kalacaksın, e o zaman da şu an yapabildğin bir çok şeyi yapamayacaksın güzelim:)

bu ay zaten genel olarak gunlere takılmamaya calıstık valla ıstesekte yapamıyorum kafamıza gore oldu hersey:kedi: bende dusunmuyor degılım hamıle kalınca bazı seyler nerdeyse bıtecek hıc degılse tadını cıkaralım dıyorum:kedi:

Kesinlikle canım benim..
Elbette bebişler için her şeye değer ama insan eski rahat hayatını da özlüyor hamileyken..
ınşallah hepimiz sağlıkla alırız da kucağımıza emeklerimiz karşılıksız kalmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…