evet cnm benim zaten pcoyada aklim ermiyor bende hic belirtisi allahima sükür cok kolay hamile kalabililen biriyim evet senin rahminde yapisiklik vardi hatirliyorum rabbim kolayliklar nasip etsin ins ondan sonra düzelir ve bebeigini alirsin kucagina cnm rabbim biliyor nelere katlaniyoruz sonu güzell olsun insPco kalıcı ama değer düştüğü zaman hamile kalabiliyorsun benim bildiğim kadarıyla deilmi canım bana histeroskopi yapıldı 7 8 gün sonrada ameliyat olcam
evet cnm benim zaten pcoyada aklim ermiyor bende hic belirtisi allahima sükür cok kolay hamile kalabililen biriyim evet senin rahminde yapisiklik vardi hatirliyorum rabbim kolayliklar nasip etsin ins ondan sonra düzelir ve bebeigini alirsin kucagina cnm rabbim biliyor nelere katlaniyoruz sonu güzell olsun ins
allahim ailelerine sabir versin mekanlari cennet olsun zaten onlar rabbimin katinda en güzel yerdeler bunu yapanlari rabbim helak etsin ayni aciyi onlara versin insmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....
benimde anlamadigim ozaten cnm erkek tipi killanma ,asiri kilo,adet düzensizligi., hamile kalamama , hic biri yok sadece bu ay gecikti belki yeni basliyor bilmiyorum ama sonu hayir olsun ins cnm evet hakkinda hayirlisi olsun ameliyatin sorunsuz gecsin ins ben ciktimmmcanım bende pco ile ilgili çok bişey bilmiyorum ama bildiğim şey pco olanlar hamile kalamıyor ama sen kalabiliyorsun çok ilginç deilmi ya
Benim rahmimde septum var canımyapışıklık deil birde çok darmış ameliyatta hem septumu kesecek doktorum hemde rahmimi genişletecek
İnşallah bu ameliyattan sonra ilerde sorunsuz bir hamilelik geçirirm tek sorunum budur inşallah
kızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....
kızlar biliyosunuz tokatta 7 tane şehit var. az önce terastaydım.şehir ambulans sesleriyle çalkalandı.tüm millet sokakta.ama ne yazar gitti dağ gibi yiğitler.....
mafoldumben Akşamdan beri kahroldum canım bir Tokatlı olarak kendi şehrimde böyle bişey olması da daha da acıttı içimi biz 1 kaç haftalık bebeklerimize dayanamazken .......... mafoldumbenmafoldumben Allah yedikleri ekmeği zehir etsin o vatan hainlerineklava:
benimde anlamadigim ozaten cnm erkek tipi killanma ,asiri kilo,adet düzensizligi., hamile kalamama , hic biri yok sadece bu ay gecikti belki yeni basliyor bilmiyorum ama sonu hayir olsun ins cnm evet hakkinda hayirlisi olsun ameliyatin sorunsuz gecsin ins ben ciktimmm
bende 4 kalp atimi durdu 1 taneside kanamayla bozuldu ama hic birinde 12. haftaya ulasamadimmm maleseff
evet bencede yeter
walla benim annem hiç adet olmadan 3 kez düşük yaşamış 4.de ablamı doğurmuş kafamçokkarıştı
muhtemelen bu hastalık bana annemden geçti:mymeka:
Günaydın kızlar:)
Hoş geldin krizantemcim nasılsın ne var ne yok :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?