slm kızlar bende de 677 ve 1298 genlerim heterezigot buna bağlı 2 bebeğimi kaybettim ben ve benim drumda cerahpaşa tıp fakiltesinde prof. kesinlikle iğne kullanmamı söyledi bana ve kullanıorumda 4 . haftamdan beri doğuma kadarda kullanıcam mucky senin drunun adına acaba iğne gerek nasıl görmüyorlar anlamıorum ben buradaki herkes bebeklerini iğne kullanmadığı için kaybettiler zaten bende dahil
Paylasim icin tesekkur ederim. 4.haftada basladiginiz yazmisiniz, normal gebelik miydi? Tup bebek mi? Cunkutup bebekte kan testinde ciktiginda 4. Hafta oluyor, siz keseyi gormeden igneye basladiniz sanirim. Ben de kararsizim. Doktorlar gerek yok diyor ama benim de dusuncem hematologla gorusup en düşük dozu kullanmak yönünde.
rica ederim canım evet benimki normal gebelik 4+3 te gördük keseyi ve hemen başladık iğnelereiyice bir araştır canım istersen ama heterezigot veya homozigot olupta iğne kullanmayan arkadaşımız yok burda şuan için en azından
Son bir soru daha:) dozunuzu da yazar misiniz? Bir de bu ignelerin doguma olumsuz bir etkisi var mi? Dogumdaki kanamayi vs. Artiriyor mu mesela?
clexane 0,4 lük iğne kullanıorum ben doğumda olumsuz etkisi olduğunu düşünmüorum açıkçası pıhtılı olup doğum yapan çok arkadaşımız var ama genelimiz sezeryan oluyor normal doğumda bişi farkedermi bilmiorum henüz bende drumla konuşmadım bu konuyu
Çok tesekkur ederim cevaplar icin.
canıım az kaldı zaman geçmek bilmez belkide sana şimdi..ama doğduktan sonra öyle bir geçiyorki bir bakıyorsun kırkın çıkmış yavruşun kollarında günden güne büyüyor..seni azrayı,ommanı,feryadı ve diğer hamile arkadaşların hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz..
slm kızlar bende de 677 ve 1298 genlerim heterezigot buna bağlı 2 bebeğimi kaybettim ben ve benim drumda cerahpaşa tıp fakiltesinde prof. kesinlikle iğne kullanmamı söyledi bana ve kullanıorumda 4 . haftamdan beri doğuma kadarda kullanıcam mucky senin drunun adına acaba iğne gerek nasıl görmüyorlar anlamıorum ben buradaki herkes bebeklerini iğne kullanmadığı için kaybettiler zaten bende dahil
mathematician canım nasıl gidiyor hamişlik.
iğnelerle aran nasıl.
günde bir tane folbiol alıyorum-5mg
genetik ve pıhtılaşma testleri yapılmadımı sana.
yapılmadıysa ihmal etme.iste bence.
sonuçların çıkması bir ayı buluyor.
ben 2.de martta düşük yaptım.
sonra buaya kadar uzaklasmak için düşünmedim.
bu ay tekrar çalışmalara başladım
bakalım hayırlısı hakkımızda.
canım çok şükür iyiyim.halsizlik,iştahsızlık vs.geçip gidiyo.iğnelerimi günde 1 kez daha çok bacaktan yapıyorum.bana daha kolay geliyo.inşallah sağlıkla bebeğime kavuşayım da günde 4 kere iğne vurunacan deseler yne de gözüme gelmez inan.inşallah hamile kalmak isteyenlerimiz en kısa zamanda hamile kalır.hamilelerimiz de sağlıkla bebişlerini dünyaya getirir.
canim hayirli olsun Allah devamina erdirsin. kac haftaliksin simdi?
hamile kalmadan once kan sulandirici herhangi bisey kullandinmi, yoksa hamile oldugunu ogrendikden sonra mi basladin?
öncelikle tüm hamilelere sağlıkla evlatlarını kucaklamalarını diliyorum...hamile olmayanlarada tez zamanda sağlıklı hamilelik diliyorum...
arkadaşlar bende bu kan pıhtılaşması çıktı..
mthfr c677 mut/mut
B-fibrinojen 455G>A wt/mut şeklinde çıkmış..
yalnız bunun homozigot heterezigot olduğu nerden anlaşılıyor acaba?
birde bu iğnelerin dozu kiloya göre ayarlanıyormuş..bu konuda bişey biliyormusunuz?
benim kilom 55 ve fraxpirin 0,3 kullanıyorum...hamileliğim çok yeni kalp atışlarını bile duymadım daha çok korkuyorumm...
canım gözünaydın çok sevindim azra kızımızn iyileşmesine.bu mutlu günlerinin darısı başımıza inşallah.Allah'a emanet olun.yüppiii sonunda kizim bandajlardan kurtuldu rabbime sukurler olsun artik hicbir saglik sorunumuz kalmadi varmi bizden mutlusu?
sanki bugun yeniden dogum yapmis da kizimi kucagima almis kadar mutluyummm
resmakcim senin adina cokkk seviniyorum tatlimm inan buna rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin buraya nasil resim koyacagimi bilsem azrami gosterecem sana ama bilgisayar konusunda pek cahilim soylemesi ayip
yüppiii sonunda kizim bandajlardan kurtuldu rabbime sukurler olsun artik hicbir saglik sorunumuz kalmadi varmi bizden mutlusu?
resmakcim senin adina cokkk seviniyorum tatlimm inan buna rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin buraya nasil resim koyacagimi bilsem azrami gosterecem sana ama bilgisayar konusunda pek cahilim soylemesi ayip
canım merhaba,
prof dr kılıç aydınlı.
kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bilgili,süper bir dr.
ama bana senin durumunda iğneye gerek yok dedi (mtfhr c677 heterezigot)
senin dr kimdi canım.
yüppiii sonunda kizim bandajlardan kurtuldu rabbime sukurler olsun artik hicbir saglik sorunumuz kalmadi varmi bizden mutlusu?
canım merhaba,
prof dr kılıç aydınlı.
kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bilgili,süper bir dr.
ama bana senin durumunda iğneye gerek yok dedi (mtfhr c677 heterezigot)
senin dr kimdi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?