canım kan testiyle hamileliği öğrenir öğrenmez başladım.8.hafta bitmek üzere canım.inşallah sağlıkla tammamına erer.dualarınızı eksik etmeyin.
canım ben 68 kiloyum 0.35 lik kullanıyorum.kan pıhtılaşması olan bir arkadaşım 70 kilo ile hamile kaldı.0.2lik kullandı bi kızı oldu maaşallah kızı 2 yaşında şu anda.sen gönlünü ferah tut.Allah'ın izniyle kalp atışını da duyarsın inşallah.
canım gözünaydın çok sevindim azra kızımızn iyileşmesine.bu mutlu günlerinin darısı başımıza inşallah.Allah'a emanet olun.
ayy çok sevindim canımm rabbim o güzel yüzünüzü hep güldürsün inşaallah. ende o bahsettiğin cahillikten ekleyemedim bi türlü oğluşumun resmini yaa. ya bide ben surat ekleyemez oldum buradan acaba niyeki ?
günaydın canım,
aynı doktor banada hamileliğimin ilerleyen aylarında (22.haftada) iğneyi bırakmamı, heterozigotun bununla ilgisi olmadığını söylemişti. kime yapsak bu tahlilleri %40ında bu sonuç çıkar dedi. doktora inanılmaz güveniyorum, dediği doğru da olabilir ama ne yalan söyleyeyim cesaret edip iğneyi bırakamadım..kendi doktorumda bırakabileceğimi söyledi. ama ben bırakmak istemediğimi söyledim. vesselam ben hala 4.haftadan beri (adetim 1 gün gecikince kan tahlilinde çıkan sonuçtan beri) iğne olmaya devam ediyorum. cleksan 0,4.. şimdilik doktorumla 34.haftaya kadar anlaştık. 34.haftada tekrar konuşucaz. normal doğum planlıyoruz. doğumdan önce iğneyi bırakıcam, ama o zaman 34.haftamı yada daha geç bir hafta mı olur bilmeşyorum.
sana tavsiyemm, benim gibi yada bizim gibi 2 düşük yada daha fazla yaşadı isen şansını tesadüflere bırakma.. elinden geleni yap, gerisi Allah'ın takdiri. Allah'ım herkese nasip etsin ve hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
sevgiler..
yüppiii sonunda kizim bandajlardan kurtuldu rabbime sukurler olsun artik hicbir saglik sorunumuz kalmadi varmi bizden mutlusu?
sanki bugun yeniden dogum yapmis da kizimi kucagima almis kadar mutluyummm
resmakcim senin adina cokkk seviniyorum tatlimm inan buna rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin buraya nasil resim koyacagimi bilsem azrami gosterecem sana ama bilgisayar konusunda pek cahilim soylemesi ayip
yüppiii sonunda kizim bandajlardan kurtuldu rabbime sukurler olsun artik hicbir saglik sorunumuz kalmadi varmi bizden mutlusu?
Sanki bugun yeniden dogum yapmis da kizimi kucagima almis kadar mutluyummm
resmakcim senin adina cokkk seviniyorum tatlimm inan buna rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin buraya nasil resim koyacagimi bilsem azrami gosterecem sana ama bilgisayar konusunda pek cahilim soylemesi ayip
Kahvelokum merhaba, nasılsın? nasıl giyor gebelik, herşey yolundadır işallah? sana birşey soracaktım musait olduğunda cevaplarsan sevinirim. Sinan hocaya en son randevumda bana hangi haftalarda test yapılacağını( amniyosentez vs) söylemedi. Sen kaçıncı haftalarda hangi testleri yaptırmıştın. Birde eşim amniyosentezde bir gün hastanede yatılıyor diyor bu doğrumu. Kendine çok iyi bak, görüşmek dileğiyle..
Direk amniyosentez yapmasıda abes değilmi arkadaşım.Ondada düşük tehlikesi var.Ya çocukta hiç bişi yoksa o testten sonrada düşerse.....................mrb canım..bende sinan hocanın hastasıyım.sinan hoca hiç test yapmıyo genelde.ikili tarama üçlü tarama yapmıyo hastalarıyla konuştuğum kadarıyla.direk amniyosentez yapıo.banada öyle direk amniyosentez yapmıştı.hiç acıtmıyo eli hafif.16-20.hafta arasında yapmıştı amniyosentezi.hastanedede yatırmıyo amniyosentez yapınca...memnunmusun sinan hocadan...herşey gönlünce olsun canım...rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.allaha emanet ol...
Heterezigot mutasyonlarda aslında iğnede vermiyorlar canım.Benim doktorumda öyle dedi.Herkesde olabilecek bir değer dedi.Ama yinede tedbir amaçlı kullanıyoruz.Doktorum ben 6-7 aylıkken iğneleri keserim dedi.Anneyede zararı varmış.Mide kanaması,beyin kanaması geçiren hastalarım oldu dedi.Ki senin hastalığında bişi yok dedi.Bende korkuyorum.Testlerimide yaptırmıycam zaten.İkili ve üçlü...günaydın canım,
aynı doktor banada hamileliğimin ilerleyen aylarında (22.haftada) iğneyi bırakmamı, heterozigotun bununla ilgisi olmadığını söylemişti. kime yapsak bu tahlilleri %40ında bu sonuç çıkar dedi. doktora inanılmaz güveniyorum, dediği doğru da olabilir ama ne yalan söyleyeyim cesaret edip iğneyi bırakamadım..kendi doktorumda bırakabileceğimi söyledi. ama ben bırakmak istemediğimi söyledim. vesselam ben hala 4.haftadan beri (adetim 1 gün gecikince kan tahlilinde çıkan sonuçtan beri) iğne olmaya devam ediyorum. cleksan 0,4.. şimdilik doktorumla 34.haftaya kadar anlaştık. 34.haftada tekrar konuşucaz. normal doğum planlıyoruz. doğumdan önce iğneyi bırakıcam, ama o zaman 34.haftamı yada daha geç bir hafta mı olur bilmeşyorum.
sana tavsiyemm, benim gibi yada bizim gibi 2 düşük yada daha fazla yaşadı isen şansını tesadüflere bırakma.. elinden geleni yap, gerisi Allah'ın takdiri. Allah'ım herkese nasip etsin ve hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
sevgiler..
06hacer07 mrb nasılsın? Cevabın için tşk. Sinan hocadan memnun musun diye sormuşsun. açıkcası tedavi yöntemi benim için bir umut ve onun söylediklerini harfiyen yerine getirmek istiyorum. Ancak hamilelik konusunda tecrübeli değilim düşüklerim hep 5-7 haftalar arasında olduğu için şu anda kafamda çok soru var ve sinan hocayla paylaşamıyorum. beni hiçbir konuda aydınlatmıyor, zaten kendisine değil telefonla, yanındayken bile ulaşmak iletişim kurmak zor.. Bu topik sayesinde onadan almam gereken cevapları onun hastalarının tecrübeleri sayesinde öğreniyorum. İyiki bu topik açılmış iyiki burdan durumunuzu, durumumuzu paylaşıyoruz. Yinede sinan hoca benim için bir şans, umarım herşey yolunda gider, onun söylediği şekilde olur ve bebeklerimizi kucağımıza alırız. Kendim için hepimiz için tek istediğim sağlıklı bebeklere kavuşmak . bu arada sen kaçıncı haftadasın? İşallah herşey yolundadır...
Direk amniyosentez yapmasıda abes değilmi arkadaşım.Ondada düşük tehlikesi var.Ya çocukta hiç bişi yoksa o testten sonrada düşerse.....................
Heterezigot mutasyonlarda aslında iğnede vermiyorlar canım.Benim doktorumda öyle dedi.Herkesde olabilecek bir değer dedi.Ama yinede tedbir amaçlı kullanıyoruz.Doktorum ben 6-7 aylıkken iğneleri keserim dedi.Anneyede zararı varmış.Mide kanaması,beyin kanaması geçiren hastalarım oldu dedi.Ki senin hastalığında bişi yok dedi.Bende korkuyorum.Testlerimide yaptırmıycam zaten.İkili ve üçlü...
abes tabiki canım haklısın söylediğinde ama işte umut....çaresizlikten doktorlar ne derse yapıyoruz işte...
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Ne diyelim.Doktorum herşeyi açıkladı sen bilirsin istersen bütün testleride yaparız dedi.Ama ben istemiyorum şuan için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?