Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim sağol...inşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzularımızı...

istanbul avrupa yakasında oturanlar hangi doktora gebelik takibi yaptıyorsunuz acaba?
benim tüp doktorumla devam etmem mümkün değil...maddi gücüm buna yetmez...
yardımcı olursanız çok sevinirim...

Ayy hiç sorma aynı sorun bendede var gülücükleri yapamadigimdan yuppi yazdım

Valla denedim denedim bir türlü buraya resim koyamasın belliki teyzeleri merak etmiyor bizim minnoslari ki kinse yardimci olmuyor bu konuda

Ayy nolcak bizim halimiz kuzum yaa birşeyden anladığımız yor yinede şükür buraya girip bişeyler yazabiliyoruz :))))))))

canım çok sağol.
bende aynı şekilde düşünüyorum.
hoca süper bir hoca ama ben iğneyle devam etmek istiyorum

canımmm çoook sevindim gözünaydın...maşşallah diyelim mutluluğunuza..mutluluğunuz daim olsun tatlımmm..herşey gönlünüzce olsun...

mrb canlarımmm...kandiliniz mübarek olsun...bu mübarek günlerin hürmetine rabbim hepimizin gönlüne göre versin..bütün evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin,dualarımız kabul olsun inşallah..ben kan sonuçlarımı gösterdim ve değerlerim iyi çıktı.ilaçlara devam dedi sinan hoca gebe kalmaya başlayabilirsin 3te iki şansımız olduğunu unutma dedi.herzamanki gibi tatmin etmedi beni.doktorumu değiştirmeye karar verdim.şulecim ve feryadcımın doktoruyla görüşeceğim bide bakalım o ne diyecek..tarfilcim sen bi kaç soru sor demiştin sinan hocaya ama soramadım ksra bakma.deli oldum ya sonuç randevum 10 da adam 12 de geldi bir sürü hasta onu bekledi.geldikten sonrada hemen odasına girdirip girdirip çıkarıyo kendi diyeceklerini dedi soru sormaya fırsat bile vermedi hemen çıktım.hem daha önce 6 ay sonra gebe kalacaksın dedi.şimdide daha iki ay oldu ben bebeğimi kaybedeli.şimdi hamile kalabilirsin diyo herkese 0,2 lik cleksan veriyo aynı ilaçları veriyo.anlam veremiyorum.belkide iğne dozajı düşük olduğundan yaşıyorum bunları bilmiyorum kafam okadar çook karışıkki.rabbim hayırlısını versin.bi kaç doktorla daha görüşeceğim bakalım.ankarada olupta doktorundan memnun olanlar varsa yazarlarsa sevinirim....hepiniz allaha emanet olun..herşey gönlünüzce olsun...

Yamanas merhaba... evet benzer şeyler yaşamışısız sürecin ne kadar zor ve sancılı olduğu aşikar. Bende de homosistein seviyesi normaldi ancak mthfr 1298 ve 677 heterezigot ve bağışıklık sistemimde normal değerlerin altında çıkmıştı. Diyete başladım Şubat ayında...Zaten ben 56 kiloydum ve boyuma görede oldukça zayıfımdır, yediklerime hep dikkat ederdim ve sporda yapıyordum. ama bu diyet başka bişey, brokoli yasak, balık yasak, bulgur yasak. Biz egeliyiz haftada 3 kez balık ürünleri yeriz onedenle bu diyet bana öyle zor geldiki. 5 kilo verdim ilk 1 ayda. Ancak benim kollestrolüm hep yüksek gelirdi diyetten sonra normal sınırlar içinde yer almaya başladı. Diyete uymak benide çok zorluyor, hep açım, hep halsizim. ancak ben bu tedaviyi bir şans olarak algıladım ve bu tedaviye uymayı kendime görev edindim. Çok sayıda yurtdışında yayınlanan dergilerden kan pıhtılaşmasına dair makale okudum. Ve bu makalelerde bu tedavi şeklinin başarılı sonuçlar verdiğini okudum. Sende endişelerini yenmek için istersen pubmed den bulup bu makaleleri okuyabilirsin.Hatta makalalerde yeni doğan çocuklardaki bazı hastalıklarla annenin çeşitli genetik mutasyonları arasındaki ilşkilere ait klinik bulgularda yer alıyordu. Bu araştırmalar nedeniyle tedavi yöntemi bana mantıklı geldi...Hatta benim için büyük bir umut oldu..
Sende umutsuzluğa kapılma...Çocuk olayı bir şans kimi mutasyona sahip hastalar ilk gebeliklerini sorunsuz yaşamış, ikinci gebeliklerinde bu sorunla karşılaşmışlar. nasıl bir yol izlersen izle içine sinsin en önemlisi bu. Kendine ii bak, görüşmek üzre..

Kahvelokum merhaba, nasılsın? nasıl giyor gebelik, herşey yolundadır işallah? sana birşey soracaktım musait olduğunda cevaplarsan sevinirim. Sinan hocaya en son randevumda bana hangi haftalarda test yapılacağını( amniyosentez vs) söylemedi. Sen kaçıncı haftalarda hangi testleri yaptırmıştın. Birde eşim amniyosentezde bir gün hastanede yatılıyor diyor bu doğrumu. Kendine çok iyi bak, görüşmek dileğiyle..

ohhhhh sükürler olsun azra artık serbest demek cok sevındım cnmm
acıl resım ıstıyoruz senden
bak msj yazdıgın t-yerın yukarısında ataç gıbı bısey varya oradan secıyosun resmı yukluyosun
yada asagıdan etıket ekle yazan yerden yukluyosun
ıstersen ayrıntılı anlatırım

benim içinde kokla azrayıı :)))))

Tüm islam alemının kandılı mübarek olsun
rabbım hepımızın dualarını kabul gönlündekı hayırlı muratlarını versın
berat kandılımız gunahlardan kurtuluşumuz
muratlarımıza kavuşusumuz olsun inşş...

kızlar az kaldı benımde doguma ağustosun ılk haftası demıstı en son
yarın dr randevumuz var ınş hsyırlı haberlerle gelırım
benıde unutmayın dularınızdaa

hepınızı öpüyorumm

Son düzenleme:

mrb canım..bende sinan hocanın hastasıyım.sinan hoca hiç test yapmıyo genelde.ikili tarama üçlü tarama yapmıyo hastalarıyla konuştuğum kadarıyla.direk amniyosentez yapıo.banada öyle direk amniyosentez yapmıştı.hiç acıtmıyo eli hafif.16-20.hafta arasında yapmıştı amniyosentezi.hastanedede yatırmıyo amniyosentez yapınca...memnunmusun sinan hocadan...herşey gönlünce olsun canım...rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.allaha emanet ol...

06hacer07 mrb nasılsın? Cevabın için tşk. Sinan hocadan memnun musun diye sormuşsun. açıkcası tedavi yöntemi benim için bir umut ve onun söylediklerini harfiyen yerine getirmek istiyorum. Ancak hamilelik konusunda tecrübeli değilim düşüklerim hep 5-7 haftalar arasında olduğu için şu anda kafamda çok soru var ve sinan hocayla paylaşamıyorum. beni hiçbir konuda aydınlatmıyor, zaten kendisine değil telefonla, yanındayken bile ulaşmak iletişim kurmak zor.. Bu topik sayesinde onadan almam gereken cevapları onun hastalarının tecrübeleri sayesinde öğreniyorum. İyiki bu topik açılmış iyiki burdan durumunuzu, durumumuzu paylaşıyoruz. Yinede sinan hoca benim için bir şans, umarım herşey yolunda gider, onun söylediği şekilde olur ve bebeklerimizi kucağımıza alırız. Kendim için hepimiz için tek istediğim sağlıklı bebeklere kavuşmak . bu arada sen kaçıncı haftadasın? İşallah herşey yolundadır...

Direk amniyosentez yapmasıda abes değilmi arkadaşım.Ondada düşük tehlikesi var.Ya çocukta hiç bişi yoksa o testten sonrada düşerse.....................
Heterezigot mutasyonlarda aslında iğnede vermiyorlar canım.Benim doktorumda öyle dedi.Herkesde olabilecek bir değer dedi.Ama yinede tedbir amaçlı kullanıyoruz.Doktorum ben 6-7 aylıkken iğneleri keserim dedi.Anneyede zararı varmış.Mide kanaması,beyin kanaması geçiren hastalarım oldu dedi.Ki senin hastalığında bişi yok dedi.Bende korkuyorum.Testlerimide yaptırmıycam zaten.İkili ve üçlü...

Mehil'cim
canim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin beni.
Benim hikayem 3 dusuk yani 2 si kurtajla ve 1'i kimyasal gebelik sonucu dusukle sonuclanan dusukler zinciri. Son dusugum mayis ayinda oldu. yeni yeni toparlanmaya calisiyorum, rabbim hepimizin yardimcisi olsun. psikolojik olarak zor bir durum. insallah gunun birinde biz isteyenlerde anne oluruz hayirlisiyla insallah. daha sorunun ne oldugunu bilmiyoruz ama insallah cozumu olan bir durumdur. 2-3 hafta sonra kismetse doktora gozukecegim insallah. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin. hepimizin yardimcisi olsun. sen suanda gebemisin canim?[/QUOTE]

cnm yaşadığın en son sınavın sınavımız olur inş.bende şuan reglıyım pazartesi kontrole gideceğim ve aşılama yaptırmayı ddüşünüyorum.hakkında hayırlısı olsun cnm.nerede oturuyosun?

malesef canım herşey yolunda gitmedi,bebeğim şimdi benimle değil ..ikinci bebeğimide 2 ay önce aldılar benden ilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim hamileyken 17.haftada bebeğimin beyninde su toplaması olduğunu bebeğimin engelli olacağını gebeliğin sonlandırılmasını söylediler.ama ben aldırmadım bebeğimi.hep bi umut dedim ama dedikleri gibi oldu.5,5 ay yaşadı bebeğim ondan sonra öğrendim pıhtılaşma olduğunu.iki sene ara verdim.folbiol,coraspin becozym c kullandım.hamile kalıncada cleksan 0,2 lik..sinan hocanın herkese uyguladığı aynı metod.herşey yolunda gidiyodu amniyosentez yaptırdım temiz çıktı hiçbi sorun yoktu.21. haftada ilk bebeğimde olan sorun var dedi sinan hoca yine.sonlandırmamız gerekiyo gebeliği dedi ama ben yine aldırmak istemedim..ama bu sefer kimse destek olmadı kimse istemedi..hiçkimse önemli değilde en önemlisi bütün çabalarıma rağmen eşim istemedi.. 23.haftada normal doğumm yaptırdılar bebeğimi aldılar benden 2 ay önce ( öyle işte canım..sinan hocaya güveniyodum ama son zamanlarda güvenimi sarstı.gerçi baştan beri sevmiyodum ama herkes işinde iyi diyodu bende gidiyodum.hiç soru sordurtturmuyo doğru dürüst.tekrar aynı şekilde denememi istiyo sinan hoca hiçbi farklı yöntem denemiyo.herkese aynı iğne dozajını veriyo.şimdi ankara üniversitesinde şulenin ve feryadın doktoru var ondan randevu aldım bide onunla görüşeceğim hayırlısıı bakalım..inşallah bu gecenin hürmetine rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...

abes tabiki canım haklısın söylediğinde ama işte umut....çaresizlikten doktorlar ne derse yapıyoruz işte...

abes tabiki canım haklısın söylediğinde ama işte umut....çaresizlikten doktorlar ne derse yapıyoruz işte...

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Ne diyelim.Doktorum herşeyi açıkladı sen bilirsin istersen bütün testleride yaparız dedi.Ama ben istemiyorum şuan için..

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Ne diyelim.Doktorum herşeyi açıkladı sen bilirsin istersen bütün testleride yaparız dedi.Ama ben istemiyorum şuan için..

amin canım rabbim yardımcımız olsun gönlümüze göre versin..doktorun ne gibi şeyler açıkladı canım.amniyosentezmi yapalım dedi onumu istemiyosun canım.hangişehirde yaşıyosun...

merhaba pıhtıdaşlar
hamişlerimiz,bebişleriiz ve hamileliği bekeyenlerimiz nasılsınız bakalım..
umut listemizi kim güncelliyor bu arada nergis60 güncelliyordu en son biraz baktım geçmişe ama göremedim...

azracım hayırlı haberlerini bekliyoruz,filizim inşaallah bu sefer bebeğini kollarına alıcaksın..hacer canım seninde müjeli sevinçli hamilelik haberlerini okıycaz inşaallah .her şey gönlünüzce olsun.bu arada işte benim bal oğlum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…