Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu iğnelerin içeriğini neden yapıldığını detaylı olarak bilen var mı arkadaşlar. bana gerek yok diyenler de oldu, kullansan daha iyi olur diyenler de...
şü an 5 haftalık hamileyim. bu3. bebeğim ilk 2si düştü. 2 gün önce leklenmem ve ağrım oldu.aspirin kullanıyorum. leklenmeden sonra dr uma gittiğimde progestan verdi. şimdi onu kullanıyorum. 25 inde belli olacak her sey.iğne kullansak daha iyi olurdu galiba dedi. ama benim iğneyle ilgili tereddütlerim var heparin giye google dan aratınca hoş olmayan şeyler de okudum. amacım sizi üzmek kafanızı karıştırmak değil, kafamdaki soruların cevabını bilen varsa diye size sormak istedim

canım ben açıkçası iğnenin bir zararı olduğunu düşünmüorum öyle olsa drlarımız bize bu tedaviyi uygulamazdı die düşünüorum benimde 2 kaybım var şuan 3. ye hamileyim ve iğne kullanıorum ve buradaki tüm hamile ve doğum yapmış arkadaşlarımız iğneyi kullanıyorlar ve kullanarakta doğum yaptılar seninde 2 düşüğün olmuş işini şansa bırakma derim, gerçi drun bilir ama oda ne dediğini bilmio gibi geldi bana bi kullanma bir kullansan daha iyi olurdu falan kafanı iyice karıştırmış

Son düzenleme:

slm canım umut listemiz yaklaşık 2 aydır güncellenmiyor maalesef ilk nergis arkadaşımız yapıyordu sonra bahar arkadaşımız el aldı güzel bir tablo yaparak ama oda daha sonra ilgilenmedi bayağıdır ikiside topikte yoklar zaten ölee listesiz kaldık maalesef

merhaba arkadaşlar..kan sulandırıcı iğneleri bu sıcaklarda nasıl saklıyorsunuz?oda sıcaklığında saklanması yani 25 derece sıcaklıkta saklanması gerekiyor.bozulur diye korkuyorum.evler çok sıcak..

canım bende senin haftalarda lekelenme tarzı kanama olmuştu.coraspirini kestik.bitincede clexane+coraspin içtim.devam ediyorum.iğneden başka da bir şansımız yok.benimde 2 düşük oldu.3.gebeliğim.allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.hepimize anne olmayı allah nasip eder inşallah..aminn..

inşallah canım. umarım sağ salim kucağına alırsın. benim lekelenmem kesildi ama dün normal akıntı olmasına rağmen baya ağrım vardı. bugün daha az ama şimdi hafiften var gibi. bu ağrı korkutuyor beni. acaba yine mi aynı sonuçla karşılaşıcam

merhaba canım.ben özelden msj atamıyorum.100 msj çektikten sonra atabiliyorum.
değerlerini yazabilirsin,yardım edeceğim bişey varsa tabiki fikrimi söylerim..

hemen panik olma.stres dahada tetikler.doktorunla konuş.bilgilendir gerekirse doktorun bthcg hormonuna düzenli arklıklarla baksın.übana o haftalarda 2 günde bir bakmışlardı..bol bol dua et..allah hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum..

geçen ay 5 haftalığa yakın düşüğüm oldu..ama sonrasında herhangi bir muayene olmadım.
düm idrar yolu iltihaplanması nedeniyle doktora gittim ancak yapılan tam kan tahlilinde plt(trombosit) oranı yüksek çıktı ve doktor kanında pıhtılaşma var dedi..
ancak anladığım kadarıyla burada bahsedilen genetik testiyle anlaşılan ve sonucu en erken 1 haftada çıkan farklı bir test..yani farkını anlayamadım

cnm yaşadığın en son sınavın sınavımız olur inş.bende şuan reglıyım pazartesi kontrole gideceğim ve aşılama yaptırmayı ddüşünüyorum.hakkında hayırlısı olsun cnm.nerede oturuyosun?[/QUOTE]

mehil'cim goztepe sen?

ilginç olan şu ki daha önceki 2 düşükte idrar testinde öğrendikten hemen sonra yaptırmıştım kan testini. 2 gün arayla da tekrarlamıştımdr. bile söylemeden yapmıştım. ama bu sefer tatildeydik şehir dışında. köy merkeze uzak olunca dönüşte yaptırırım dedim. acilen döndük. döndüğümüz gün bu olay geldi başıma. dikkatli de geldik aslında. lekelenme olur olmaz dr umu aradım progestan almaya başla hemen dedi. ertesi gün de çağırdı. kese 4.2 mm çıktı ve rahimin üst taraflarında aşağı falan düşmemiş, kanama falan da şu an görünmyor dedi. kan tahlili yaptuırayım hemen dedim. gerek yok yat dinlen evden bi yere cıkma tahlille falan uğraşma hamile oldugun zaten kesin diğer tahlilleri de senden sonra isticem dedi. beklemedeyim o yüzden

Canım ben heterezigot mutasyonum.Herkesde olabilecek bir değermiş.Tabiki riskleri varmış bende zararsız diye biliyordum.Doktorum mide kanaması-beyin kanaması geçiren hastalarım oldu o kadarda masum bir iğne değil dedi.O yüzden bebeğin gelişimine göre 6-7 aylıkken keserim ben dedi.Yoksa sen zarar görürsün dedi.

İnşallah canım..

amin canım rabbim yardımcımız olsun gönlümüze göre versin..doktorun ne gibi şeyler açıkladı canım.amniyosentezmi yapalım dedi onumu istemiyosun canım.hangişehirde yaşıyosun...
Yok canım doktorum test yapmaktan yana değil.Banadamantıklı geldi zaten.Testlerde yanılma payı oluyormuş.Sağlam çocuğa sakat.Sakat çocuğa sağlam sonucu çıkabiliyormuş.Riske atmaya gerek yok.Yaşım 40 değil.Artık herşeyi ALLAHa havale ediyorum.Hakkımızda ne hayırlı ise bize onu nasip etsin.Ben Ankaradayım canım sen?

Hacer yazın beni derinden üzdü, allah sana sabır versin ve en kısa sürede bu üzüntülerin üzerine sağlıklı bir bebek nasip etsin... Öyle zorki heleki senin gibi 4. 5. aylarda o bebeği kaybetmek allahım işallah bir daha göstermesin. İçine nasıl siniyorsa o şekilde bir doktor bulmanı diliyorum. Hacer benim eşimde doktor ve senin durumunu onunla paylaştım ve bu durumun bizim mevcut mutasyonlarımızla alakalı olmadığını ve normal gebeliklerdede bu durumun pekte azımsanmayacak şekilde görüldüğünü söyledi. Bunu yazma sebebim farklı doktorda sana sinan hocanınkine benzer bir tedavi uygulayabilir. çocuk sahibi olmak gerçekten bir şans benim çok yakın arkadaşım günde 3 paket sigara içer ve çok düzensiz yaşardı buna rağmen ilk seferde hiç sorunla karşılaşmadan çocuk sahibi oldu. Bizler o kadar dikkatli yaşamamıza rağmen çocuk sahibi olma şansını çok zor yakalıyoruz. İşallah en kısa sürde tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi allah sana ve burda özlem çeken herkese nasip etsin...Kendine ii bak...

ben de de heterezigot mutasyon var. ege ünv. de hemotoloji uzmanı gerek yok demişti. çok ciddi değil senin sorunun demişti. riskleri olduğunu biliyorum. bi de yeni çıkan bir sey sonuçları yan etkileri korkutuyor beni. hem çocuğa da ne gibi etkileri olur bilemiyoruz.daha kaç yıllık mazisi var ki bu iğnelerin? kısacası kafam karışık.

MERHABA ARKADAŞALR ben 8 yıllık evliyim 1 tane oğlum vardı sonra 2.ye hamile kaldım 11 haftalıkken bebek ölmüştü kürtaj oldum 1 sene sonra tekrar gebe kaldım o da gelişim geriliğindenn ölmüş tekrar kürtaj oldum daha sonra bana hastaneden genetik bölümüne gtmemi söylediler bend eo bölüme gittim bi sürü test yapıldı bana ve eşimede sonra anlaşıldıki kanda pıhtılaşma olduğundan bebeklerimi kaybetmişim.bunları öğrendikten sonra 2 tane dr gttim biri ankarada melike doğanay o bana bebeği görünce kalp atışlarını öle iğneye başlıyacaz dedi diğer dr elif terzi o da bana gebe kalır kalmaz iğneye başlıyacaz dedişimdi ben çok düşündüm bbeklerin bbiri kalp atışı görüldükten sonra düştü diğeri hiç kalp atışıo gözükmedi daha sonra bu paylaşım alanını gördüm şenyuva adlı bbir kişi vardı oda 2 tane dr gitmiş biri sinan bey digeri lütfü bey sinan bey ona 8 haftadan sonra lütfü bey ise hemen başlanacağını söylemiş ki o sinan beyi dinlemişti ama kanaması 5.hafta başlayınca hemen iğneye başladı sonra şükür ki bebeğini sağlıklı bir şekilde aldı ben de buna dayanaraktan elif terzi ye gtttim babna gebe kalmadan önce 3 ay folbiol kullanmamı söyledi dahaa sonra ben gebe kaldım hemen gttim 4 haftalıktı ignelere başladık fraxsipane0.4,bide coraspin kullandım ama bu arada elif hoca bana sadece tuvalete gdebilirsin günümü hep istiharet ederek geçirmemi söyledi bende onu dinledim 4 ay yattım bu arada kanamalar da oldu progestan kullandım.nihayet 39 haftayı sağlıklı bir şekilde atlatık ve şükürler olsun ki normal doğumla oğlumu kucağıma aldım.şuan 2.5 aylık ismaide muhammed talha bunları buraya yzadım ki umudunuzu kaybettmeyin ve rabbimize çok dualar edelim hamile arkadaşlrımıa bebeklerini sağlıklı bi şekilde almalarını allahtan dilerim bebek sahibi olmak isteyenlereda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir evlet dilerim

saol canım allah razı olsun inşallah allahın izniyle herşey hepimizin gönlüne göre olur..oğluşunada maşallah..hayırlı bi evlat olsun inşallah...

saol canım inşallah rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin..okadar çok zorduki yaşadıklarım anlatamam.mecbur sabretmek zorundayım işte..rabbim bidaha yaşatmaz inşallah..evet genelde mutasyonu olanlar düşükle sonuçlanıyo.benim pıhtılaşmaya ek olarakta 2.dereceden akraba evliliği var oda bi etken diyo doktorlar.öyle işte canım hayırlısı herşey rabbimden.ilk bebeğim yaşarken neredeyse 4 ay hastanede yattık okadar çok bebek vardıki o hastalıktan ne akrabalar nede bi hastalıkları var..herşey bahane..rabbim böyle olmasını istiyo demekki...hayırlısıyla rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah..allaha emanet ol canım..

rabbim gönlüne göre versin.allahın izniyle yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah...bende ankaradayım canım doktorun kim..

kimsenin bir fikri yok mu?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…