bu iğnelerin içeriğini neden yapıldığını detaylı olarak bilen var mı arkadaşlar. bana gerek yok diyenler de oldu, kullansan daha iyi olur diyenler de...
şü an 5 haftalık hamileyim. bu3. bebeğim ilk 2si düştü. 2 gün önce leklenmem ve ağrım oldu.aspirin kullanıyorum. leklenmeden sonra dr uma gittiğimde progestan verdi. şimdi onu kullanıyorum. 25 inde belli olacak her sey.iğne kullansak daha iyi olurdu galiba dedi. ama benim iğneyle ilgili tereddütlerim var heparin giye google dan aratınca hoş olmayan şeyler de okudum. amacım sizi üzmek kafanızı karıştırmak değil, kafamdaki soruların cevabını bilen varsa diye size sormak istedim
merhaba pıhtıdaşlar
hamişlerimiz,bebişleriiz ve hamileliği bekeyenlerimiz nasılsınız bakalım..
umut listemizi kim güncelliyor bu arada nergis60 güncelliyordu en son biraz baktım geçmişe ama göremedim...
bu iğnelerin içeriğini neden yapıldığını detaylı olarak bilen var mı arkadaşlar. bana gerek yok diyenler de oldu, kullansan daha iyi olur diyenler de...
şü an 5 haftalık hamileyim. bu3. bebeğim ilk 2si düştü. 2 gün önce leklenmem ve ağrım oldu.aspirin kullanıyorum. leklenmeden sonra dr uma gittiğimde progestan verdi. şimdi onu kullanıyorum. 25 inde belli olacak her sey.iğne kullansak daha iyi olurdu galiba dedi. ama benim iğneyle ilgili tereddütlerim var heparin giye google dan aratınca hoş olmayan şeyler de okudum. amacım sizi üzmek kafanızı karıştırmak değil, kafamdaki soruların cevabını bilen varsa diye size sormak istedim
canım bende senin haftalarda lekelenme tarzı kanama olmuştu.coraspirini kestik.bitincede clexane+coraspin içtim.devam ediyorum.iğneden başka da bir şansımız yok.benimde 2 düşük oldu.3.gebeliğim.allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.hepimize anne olmayı allah nasip eder inşallah..aminn..
inşallah canım. umarım sağ salim kucağına alırsın. benim lekelenmem kesildi ama dün normal akıntı olmasına rağmen baya ağrım vardı. bugün daha az ama şimdi hafiften var gibi. bu ağrı korkutuyor beni. acaba yine mi aynı sonuçla karşılaşıcam
Mehil'cim
canim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin beni.
Benim hikayem 3 dusuk yani 2 si kurtajla ve 1'i kimyasal gebelik sonucu dusukle sonuclanan dusukler zinciri. Son dusugum mayis ayinda oldu. yeni yeni toparlanmaya calisiyorum, rabbim hepimizin yardimcisi olsun. psikolojik olarak zor bir durum. insallah gunun birinde biz isteyenlerde anne oluruz hayirlisiyla insallah. daha sorunun ne oldugunu bilmiyoruz ama insallah cozumu olan bir durumdur. 2-3 hafta sonra kismetse doktora gozukecegim insallah. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin. hepimizin yardimcisi olsun. sen suanda gebemisin canim?
hemen panik olma.stres dahada tetikler.doktorunla konuş.bilgilendir gerekirse doktorun bthcg hormonuna düzenli arklıklarla baksın.übana o haftalarda 2 günde bir bakmışlardı..bol bol dua et..allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım ben heterezigot mutasyonum.Herkesde olabilecek bir değermiş.Tabiki riskleri varmış bende zararsız diye biliyordum.Doktorum mide kanaması-beyin kanaması geçiren hastalarım oldu o kadarda masum bir iğne değil dedi.O yüzden bebeğin gelişimine göre 6-7 aylıkken keserim ben dedi.Yoksa sen zarar görürsün dedi.canım ben açıkçası iğnenin bir zararı olduğunu düşünmüorum öyle olsa drlarımız bize bu tedaviyi uygulamazdı die düşünüorum benimde 2 kaybım var şuan 3. ye hamileyim ve iğne kullanıorum ve buradaki tüm hamile ve doğum yapmış arkadaşlarımız iğneyi kullanıyorlar ve kullanarakta doğum yaptılar seninde 2 düşüğün olmuş işini şansa bırakma derim, gerçi drun bilir ama oda ne dediğini bilmio gibi geldi bana bi kullanma bir kullansan daha iyi olurdu falan kafanı iyice karıştırmış
İnşallah canım..azracım hayırlı haberlerini bekliyoruz,filizim inşaallah bu sefer bebeğini kollarına alıcaksın..hacer canım seninde müjeli sevinçli hamilelik haberlerini okıycaz inşaallah .her şey gönlünüzce olsun.bu arada işte benim bal oğlum..
Yok canım doktorum test yapmaktan yana değil.Banadamantıklı geldi zaten.Testlerde yanılma payı oluyormuş.Sağlam çocuğa sakat.Sakat çocuğa sağlam sonucu çıkabiliyormuş.Riske atmaya gerek yok.Yaşım 40 değil.Artık herşeyi ALLAHa havale ediyorum.Hakkımızda ne hayırlı ise bize onu nasip etsin.Ben Ankaradayım canım sen?amin canım rabbim yardımcımız olsun gönlümüze göre versin..doktorun ne gibi şeyler açıkladı canım.amniyosentezmi yapalım dedi onumu istemiyosun canım.hangişehirde yaşıyosun...
malesef canım herşey yolunda gitmedi,bebeğim şimdi benimle değil..ikinci bebeğimide 2 ay önce aldılar benden ilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim hamileyken 17.haftada bebeğimin beyninde su toplaması olduğunu bebeğimin engelli olacağını gebeliğin sonlandırılmasını söylediler.ama ben aldırmadım bebeğimi.hep bi umut dedim ama dedikleri gibi oldu.5,5 ay yaşadı bebeğim ondan sonra öğrendim pıhtılaşma olduğunu.iki sene ara verdim.folbiol,coraspin becozym c kullandım.hamile kalıncada cleksan 0,2 lik..sinan hocanın herkese uyguladığı aynı metod.herşey yolunda gidiyodu amniyosentez yaptırdım temiz çıktı hiçbi sorun yoktu.21. haftada ilk bebeğimde olan sorun var dedi sinan hoca yine.sonlandırmamız gerekiyo gebeliği dedi ama ben yine aldırmak istemedim..ama bu sefer kimse destek olmadı kimse istemedi..hiçkimse önemli değilde en önemlisi bütün çabalarıma rağmen eşim istemedi.. 23.haftada normal doğumm yaptırdılar bebeğimi aldılar benden 2 ay önce ( öyle işte canım..sinan hocaya güveniyodum ama son zamanlarda güvenimi sarstı.gerçi baştan beri sevmiyodum ama herkes işinde iyi diyodu bende gidiyodum.hiç soru sordurtturmuyo doğru dürüst.tekrar aynı şekilde denememi istiyo sinan hoca hiçbi farklı yöntem denemiyo.herkese aynı iğne dozajını veriyo.şimdi ankara üniversitesinde şulenin ve feryadın doktoru var ondan randevu aldım bide onunla görüşeceğim hayırlısıı bakalım..inşallah bu gecenin hürmetine rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...
Canım ben heterezigot mutasyonum.Herkesde olabilecek bir değermiş.Tabiki riskleri varmış bende zararsız diye biliyordum.Doktorum mide kanaması-beyin kanaması geçiren hastalarım oldu o kadarda masum bir iğne değil dedi.O yüzden bebeğin gelişimine göre 6-7 aylıkken keserim ben dedi.Yoksa sen zarar görürsün dedi.
azracım hayırlı haberlerini bekliyoruz,filizim inşaallah bu sefer bebeğini kollarına alıcaksın..hacer canım seninde müjeli sevinçli hamilelik haberlerini okıycaz inşaallah .her şey gönlünüzce olsun.bu arada işte benim bal oğlum..
Hacer yazın beni derinden üzdü, allah sana sabır versin ve en kısa sürede bu üzüntülerin üzerine sağlıklı bir bebek nasip etsin... Öyle zorki heleki senin gibi 4. 5. aylarda o bebeği kaybetmek allahım işallah bir daha göstermesin. İçine nasıl siniyorsa o şekilde bir doktor bulmanı diliyorum. Hacer benim eşimde doktor ve senin durumunu onunla paylaştım ve bu durumun bizim mevcut mutasyonlarımızla alakalı olmadığını ve normal gebeliklerdede bu durumun pekte azımsanmayacak şekilde görüldüğünü söyledi. Bunu yazma sebebim farklı doktorda sana sinan hocanınkine benzer bir tedavi uygulayabilir. çocuk sahibi olmak gerçekten bir şans benim çok yakın arkadaşım günde 3 paket sigara içer ve çok düzensiz yaşardı buna rağmen ilk seferde hiç sorunla karşılaşmadan çocuk sahibi oldu. Bizler o kadar dikkatli yaşamamıza rağmen çocuk sahibi olma şansını çok zor yakalıyoruz. İşallah en kısa sürde tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi allah sana ve burda özlem çeken herkese nasip etsin...Kendine ii bak...
Canım ben heterezigot mutasyonum.Herkesde olabilecek bir değermiş.Tabiki riskleri varmış bende zararsız diye biliyordum.Doktorum mide kanaması-beyin kanaması geçiren hastalarım oldu o kadarda masum bir iğne değil dedi.O yüzden bebeğin gelişimine göre 6-7 aylıkken keserim ben dedi.Yoksa sen zarar görürsün dedi.
İnşallah canım..
Yok canım doktorum test yapmaktan yana değil.Banadamantıklı geldi zaten.Testlerde yanılma payı oluyormuş.Sağlam çocuğa sakat.Sakat çocuğa sağlam sonucu çıkabiliyormuş.Riske atmaya gerek yok.Yaşım 40 değil.Artık herşeyi ALLAHa havale ediyorum.Hakkımızda ne hayırlı ise bize onu nasip etsin.Ben Ankaradayım canım sen?
merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum..
geçen ay 5 haftalığa yakın düşüğüm oldu..ama sonrasında herhangi bir muayene olmadım.
düm idrar yolu iltihaplanması nedeniyle doktora gittim ancak yapılan tam kan tahlilinde plt(trombosit) oranı yüksek çıktı ve doktor kanında pıhtılaşma var dedi..
ancak anladığım kadarıyla burada bahsedilen genetik testiyle anlaşılan ve sonucu en erken 1 haftada çıkan farklı bir test..yani farkını anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?