Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için inş.benimde hamileliğimi kolaylaştrır ama bu ay tumadı sankiii hayırlısı olsun hakkmızda.....

canim hngi sehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz? 3 dusuk yasadim, istanbuldayim, iyi bir doktora ihtiyacim var? yardimci olabilecek olaniniz varsa simdiden tesekkurler. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.[/QUOTE]

merhaba cnm ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum acıbadem maslakta taner toprak ın hastasıyım dr.memnunum.anadolu yakasında dr.arda lembet var mucizeler yaratan bir dr.benım için yol çok uzak olmasa kesın ona giderdim kendi kliniği var.internetten araştırmanı tavsiye ederım...[/QUOTE]

merhaba,

Arda Lembet artık memorial ataşehir hastanesindede hastalara bakmaya başladı. bağdat caddesinde kendi kliniğide mevcut.

sevgiler.

Herkese günaydın.. Arkadaşlar size bir sorum olacak, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu sayfada pıhtılaşma sorunu olan ve genelde iğne kullanan insanlar çoğunlukta olduğuna göre, bana sizler fikir verebilirsiniz diye düşündüm. Benim MTFHR 677 Heterizigot mutasyonum var. 3 tüp bebekten sonra çok zor elde ettiğim gebeliğim şu an 22.haftasında. Gebeliği öğrendiğimden beri Clexane 0,4 ve Coraspin 100'lük kullanıyorum. Yalnız tüp bebek doktorum ile bulunduğum şehirde gebelik takibimi yapan doktor arasında farklılık var ve biri kan sulandırıcı iğneyi kullan dedi, diğeri gereksiz ama önlem amaçlı kullanabilirsin dedi. Şimdi küçük bir cilt altı kanama sorunum oldu ve her iki dr.um da iğneyi artık bırakabileceğimi söylüyor. Haftam henüz 22. Burda okuduğum kadarıyla sizler doğuma kadar kullanıyorsunuz. Böyle konularda insan yanlış yönlendirmekten kaçınıyor ve en iyisini doktorun bilir diyor haliyle ama benim sizden ricam ; siz olsaydınız ne yapardınız ? Korkularımı, çekincelerimi anlıyorsunuzdur, bunlara rağmen doktorun söylediğine güvenip iğneyi bırakır mıydınız ya da herşeye rağmen önlem olarak görüp, kendi kararınızla devam mı ederdiniz ? Çok zor bir karar ve içinden çıkamıyorum, bu durumu yeterince önemseyen bir doktorum da yok. İnanın çok kararsız kaldım ve çok tedirginim bırakmak konusunda. Bana fikir verir misiniz lütfen...

canım cevabım seni etkilemesin ama ben iğneye devam edip coraspini bırakırdım sadece bildiğim kadarıyla ileri haftalarda coraspin bebeğin kalbinde sorun oluşturabiliyormuş hakkında hayırlısı olsun hangisi doğruysa rabbim o karara yönlendirsin seni inşallah

selam kızlar ben 23 martta düşüğe bağlı kürtaj oldum.gerekli bütün testleri yaptırdım protein c aktivitesi normal değerleri 70 ile 140 arasıymış ben de 64 çıktı.doktorum düşüğe sebep olabilecek bir değer deil dedi.tekrar deneyebilirsiniz dedi.benim bu ay hamile olma ihtimalim var .sizce başka bi doktora daha sorayım mı ne önerirsiniz

öncelikle ALLAH hayırlı etsin bebeğini hayırlısıyla inşaallah kucağınada alman nasip olsun senin benim ve cümlemizin...kararına gelince bence doktoruna sor iğneyi devam etmen sorun yaratmazsa iğneni devam et yada iğnenin devamlılığı ne gibi bir zarar verir bunu açıklamalarını iste.. bizler nedesek boşş bu işin uzmanları doktorlar..şu bir gerçekki onlar bizim kadar duyarlı değiller ama yinede kafadan verilecek bir karar değil bizim kararlarımız..ALLAH yar ve yardımcın olsun..CÜMLEMİZİN AMİİİİNN......:44:

canim hngi sehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz? 3 dusuk yasadim, istanbuldayim, iyi bir doktora ihtiyacim var? yardimci olabilecek olaniniz varsa simdiden tesekkurler. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.

merhaba cnm ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum acıbadem maslakta taner toprak ın hastasıyım dr.memnunum.anadolu yakasında dr.arda lembet var mucizeler yaratan bir dr.benım için yol çok uzak olmasa kesın ona giderdim kendi kliniği var.internetten araştırmanı tavsiye ederım...[/QUOTE]

merhaba,

Arda Lembet artık memorial ataşehir hastanesindede hastalara bakmaya başladı. bağdat caddesinde kendi kliniğide mevcut.

sevgiler.[/QUOTE]

canım merhaba,
ücret hakkında bir bilgin var mı.
bir de memorial sitesinde göremedim.
yeni bir durum galiba

çok teşekkür ederim kızlar sağolun

s.a arkadaşım buradaki arkadaşlarımızın çoğunluğu vede ben kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanarak hamileliklerimize devam ediyoruz..senin testlerinin sonucu kan pıhtılaşmasına neden oluyormu okadarını anlamam ama içinin rahat etmesi için bence git başka doktora..çok geçmiş olsun inşaallah em kısa zamanda sende hamiş kalır ve müjdeli haberini verirsin bize..

çok teşekkür ederim canım.umarım herkes sağ salim bebeğini kucağına alır...

bende 2 düşük yaşadım.2 sebep bulundu dün.ilki haşimato..tsh değerlerim çok yüksekti.ilaç kullandım bu kezzde çok düştü onu dengede tutmaya çalışıcaz.birde dr bana kan pıhtılaşması var dedi..coraspin verdi gebe kalıncada iğne vuracaksın dedi..çok korkuyorum ve endişeliyim..nasıl olacak..nasıl vurulacak bilenler aydınlatır mı beni lütfen?

slm canım. bende de kan pıhtılaşması var. şuan hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. bence korkulacak bişey yok. iğneler hazır zaten. ucu ince. karnıma yapıyorum. çok az sızlıyor, 2-3 dk. sonra geçiyor. tek kötü yanı iğne yaptığın yerlerin fazla morarması ki bence önemli değil bu. ilk günlerde eşime hemşireye filan yaptırdım, birgün kendim denedim, en iyi iğne yapan benim dedim yani sakın korkma. iğnenin kullanımı son derece basit.

canım bende oykum arkadaşın önerdiği doktora gideceğim.
ataşehir şifa emel hanım

gelişmleri burdan paylaşırız

evet canim paylasiriz buradan, ama ben 2-3 hafta sonra ancak gidebilirim, sen ne zaman gideceksin canim? insallah evlat sahibi olmak bizde dahil tum isteyenlere nasip olur.

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için inş.benimde hamileliğimi kolaylaştrır ama bu ay tumadı sankiii hayırlısı olsun hakkmızda.....

canim hngi sehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz? 3 dusuk yasadim, istanbuldayim, iyi bir doktora ihtiyacim var? yardimci olabilecek olaniniz varsa simdiden tesekkurler. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.[/QUOTE]

canim tesekkur ederim arda lembet'i biraz arastirdim internetten adresini aldim bakalim birkac isim var aralarinda karar verip birine gitmeyi dusunuyorum Allah kismet ederse. senin hikayen nedir arkadasim? doktorun ne gibi bir tedavi uyguluyor sana? Allah gonlune gore verir insallah.

canim tesekkur ederim arda lembet'i biraz arastirdim internetten adresini aldim bakalim birkac isim var aralarinda karar verip birine gitmeyi dusunuyorum Allah kismet ederse. senin hikayen nedir arkadasim? doktorun ne gibi bir tedavi uyguluyor sana? Allah gonlune gore verir insallah.

canim hngi sehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz? 3 dusuk yasadim, istanbuldayim, iyi bir doktora ihtiyacim var? yardimci olabilecek olaniniz varsa simdiden tesekkurler. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.

merhaba,

sevgiler.[/QUOTE]

tesekkur ederim canim.

merhaba,

sevgiler.[/QUOTE]

hastanede olmasına sevindim teşekkür ederim cnm.kliniğe gitmek bana çok cazip gelmiyorda....

canim tesekkur ederim arda lembet'i biraz arastirdim internetten adresini aldim bakalim birkac isim var aralarinda karar verip birine gitmeyi dusunuyorum Allah kismet ederse. senin hikayen nedir arkadasim? doktorun ne gibi bir tedavi uyguluyor sana? Allah gonlune gore verir insallah. [/QUOTE]

hayırlsı olsun senın için cnm arda bey hakkında iyi şeyler duymuştum.şuan hastanede çalışıyomuş çok güzel bir haber bence....ben hastanede kontrole gitmeyi tercih ediyorum.herhangi bir komplikasyonda anında müdahale edilebiliyor.bende 1 düşük 1 kürtaj ve 1 boş gebelik geçirdim 2 yıl içinde bu ay aşılama düşünüyorum.ben polikistik overim bu sebepten dolayı kendiliğimden hamile kalamıyorum.klomen kullanıyorum yumurtalarımı uyarıyor ve çatlamasına sebep oluyor benim hikayem bu cnm....allah bize aratmasın diyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş.

merhaba,

sevgiler.

hastanede olmasına sevindim teşekkür ederim cnm.kliniğe gitmek bana çok cazip gelmiyorda....

canim tesekkur ederim arda lembet'i biraz arastirdim internetten adresini aldim bakalim birkac isim var aralarinda karar verip birine gitmeyi dusunuyorum Allah kismet ederse. senin hikayen nedir arkadasim? doktorun ne gibi bir tedavi uyguluyor sana? Allah gonlune gore verir insallah. [/QUOTE]

hayırlsı olsun senın için cnm arda bey hakkında iyi şeyler duymuştum.şuan hastanede çalışıyomuş çok güzel bir haber bence....ben hastanede kontrole gitmeyi tercih ediyorum.herhangi bir komplikasyonda anında müdahale edilebiliyor.bende 1 düşük 1 kürtaj ve 1 boş gebelik geçirdim 2 yıl içinde bu ay aşılama düşünüyorum.ben polikistik overim bu sebepten dolayı kendiliğimden hamile kalamıyorum.klomen kullanıyorum yumurtalarımı uyarıyor ve çatlamasına sebep oluyor benim hikayem bu cnm....allah bize aratmasın diyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş.[/QUOTE]

asilamanin tup bebekle alakasi yok dimi ben asilama deyince aklima nedense hep tup bebek geliyor, nedenini bilmiyorum ama neyse.. Allah kimseye aratmasin, hepimizin yardimcisi olsun. cok tesekkur ederim doktor tavsiyen icin.

merhaba,

sevgiler.[/QUOTE]

canım merhaba,
yeni bir durum galiba[/QUOTE]

günaydın canım,

evet henüz yeni geçmiş. anladığım kadarı ilede sitede güncelleme yapılmamış. Tolga Ergin, Arda lembet, Cem Demirel ortak olarak caddede kilinkleri var. aynı ekip artık memorial ataşehirde de görev almakta. fiyatları kousunda bilgim yok. doç oldukları için fiyat farkı alıyor olabilirler. aynı hastanede farklı birimde do. dr için 220tl idi. diğerleri 180 tl. sağlık sigortan var ise %20 ödeme yapıyorsun. tabi sigorta ile anlaşma fiyatları daha düşük olduğundan ödemen daha düşük oluyor.

hakkında hayırlısı olsun canım.

sevgiler.

merhaba,

sevgiler.

canım merhaba,
yeni bir durum galiba[/QUOTE]

günaydın canım,

evet henüz yeni geçmiş. anladığım kadarı ilede sitede güncelleme yapılmamış. Tolga Ergin, Arda lembet, Cem Demirel ortak olarak caddede kilinkleri var. aynı ekip artık memorial ataşehirde de görev almakta. fiyatları kousunda bilgim yok. doç oldukları için fiyat farkı alıyor olabilirler. aynı hastanede farklı birimde do. dr için 220tl idi. diğerleri 180 tl. sağlık sigortan var ise %20 ödeme yapıyorsun. tabi sigorta ile anlaşma fiyatları daha düşük olduğundan ödemen daha düşük oluyor.

hakkında hayırlısı olsun canım.

sevgiler.[/QUOTE]

carnation canım çok sağol paylaşımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…