teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için inş.benimde hamileliğimi kolaylaştrır ama bu ay tumadı sankiii hayırlısı olsun hakkmızda.....
Herkese günaydın.. Arkadaşlar size bir sorum olacak, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu sayfada pıhtılaşma sorunu olan ve genelde iğne kullanan insanlar çoğunlukta olduğuna göre, bana sizler fikir verebilirsiniz diye düşündüm. Benim MTFHR 677 Heterizigot mutasyonum var. 3 tüp bebekten sonra çok zor elde ettiğim gebeliğim şu an 22.haftasında. Gebeliği öğrendiğimden beri Clexane 0,4 ve Coraspin 100'lük kullanıyorum. Yalnız tüp bebek doktorum ile bulunduğum şehirde gebelik takibimi yapan doktor arasında farklılık var ve biri kan sulandırıcı iğneyi kullan dedi, diğeri gereksiz ama önlem amaçlı kullanabilirsin dedi. Şimdi küçük bir cilt altı kanama sorunum oldu ve her iki dr.um da iğneyi artık bırakabileceğimi söylüyor. Haftam henüz 22. Burda okuduğum kadarıyla sizler doğuma kadar kullanıyorsunuz. Böyle konularda insan yanlış yönlendirmekten kaçınıyor ve en iyisini doktorun bilir diyor haliyle ama benim sizden ricam ; siz olsaydınız ne yapardınız ? Korkularımı, çekincelerimi anlıyorsunuzdur, bunlara rağmen doktorun söylediğine güvenip iğneyi bırakır mıydınız ya da herşeye rağmen önlem olarak görüp, kendi kararınızla devam mı ederdiniz ? Çok zor bir karar ve içinden çıkamıyorum, bu durumu yeterince önemseyen bir doktorum da yok. İnanın çok kararsız kaldım ve çok tedirginim bırakmak konusunda. Bana fikir verir misiniz lütfen...
Herkese günaydın.. Arkadaşlar size bir sorum olacak, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu sayfada pıhtılaşma sorunu olan ve genelde iğne kullanan insanlar çoğunlukta olduğuna göre, bana sizler fikir verebilirsiniz diye düşündüm. Benim MTFHR 677 Heterizigot mutasyonum var. 3 tüp bebekten sonra çok zor elde ettiğim gebeliğim şu an 22.haftasında. Gebeliği öğrendiğimden beri Clexane 0,4 ve Coraspin 100'lük kullanıyorum. Yalnız tüp bebek doktorum ile bulunduğum şehirde gebelik takibimi yapan doktor arasında farklılık var ve biri kan sulandırıcı iğneyi kullan dedi, diğeri gereksiz ama önlem amaçlı kullanabilirsin dedi. Şimdi küçük bir cilt altı kanama sorunum oldu ve her iki dr.um da iğneyi artık bırakabileceğimi söylüyor. Haftam henüz 22. Burda okuduğum kadarıyla sizler doğuma kadar kullanıyorsunuz. Böyle konularda insan yanlış yönlendirmekten kaçınıyor ve en iyisini doktorun bilir diyor haliyle ama benim sizden ricam ; siz olsaydınız ne yapardınız ? Korkularımı, çekincelerimi anlıyorsunuzdur, bunlara rağmen doktorun söylediğine güvenip iğneyi bırakır mıydınız ya da herşeye rağmen önlem olarak görüp, kendi kararınızla devam mı ederdiniz ? Çok zor bir karar ve içinden çıkamıyorum, bu durumu yeterince önemseyen bir doktorum da yok. İnanın çok kararsız kaldım ve çok tedirginim bırakmak konusunda. Bana fikir verir misiniz lütfen...
canim hngi sehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz? 3 dusuk yasadim, istanbuldayim, iyi bir doktora ihtiyacim var? yardimci olabilecek olaniniz varsa simdiden tesekkurler. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.
merhabalar,
geçmiş olsun. anlattığınız durum olabiliyor yani ilk çocukta bir problemle karşılaşılmıyor ama daha sonrakilerde problem ortaya çıkabiliyor. dolayısıyla testleri yaptırmakta fayda var. tromboli paneli istenecek sizden. umarım iyi sonuçlar alırsınız. evladınıza kısa zamanda bir kardeş gelir.
merhaba canım bende ilk çocuğumu sorunsuz kucağıma aldıktan sonra iki bebeğimi kalp atımları alınamaması sonucu sekiz haftalıklarken kaybettim yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu söylendi gebelik öncesi coraspin folbiol gebe kaldıktan sonra kan sulandırıcı iğneyle oğluma kavuştım ve benim gibi ikinci bebekte sorun yaşayan başka arkadaşlarda var bu topikte.umarım yardımcı olabilmişimdir..
selam kızlar ben 23 martta düşüğe bağlı kürtaj oldum.gerekli bütün testleri yaptırdım protein c aktivitesi normal değerleri 70 ile 140 arasıymış ben de 64 çıktı.doktorum düşüğe sebep olabilecek bir değer deil dedi.tekrar deneyebilirsiniz dedi.benim bu ay hamile olma ihtimalim var .sizce başka bi doktora daha sorayım mı ne önerirsiniz
s.a arkadaşım buradaki arkadaşlarımızın çoğunluğu vede ben kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanarak hamileliklerimize devam ediyoruz..senin testlerinin sonucu kan pıhtılaşmasına neden oluyormu okadarını anlamam ama içinin rahat etmesi için bence git başka doktora..çok geçmiş olsun inşaallah em kısa zamanda sende hamiş kalır ve müjdeli haberini verirsin bize..
bende 2 düşük yaşadım.2 sebep bulundu dün.ilki haşimato..tsh değerlerim çok yüksekti.ilaç kullandım bu kezzde çok düştü onu dengede tutmaya çalışıcaz.birde dr bana kan pıhtılaşması var dedi..coraspin verdi gebe kalıncada iğne vuracaksın dedi..çok korkuyorum ve endişeliyim..nasıl olacak..nasıl vurulacak bilenler aydınlatır mı beni lütfen?
canım bende oykum arkadaşın önerdiği doktora gideceğim.
ataşehir şifa emel hanım
gelişmleri burdan paylaşırız
teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için inş.benimde hamileliğimi kolaylaştrır ama bu ay tumadı sankiii hayırlısı olsun hakkmızda.....
canim hngi sehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz? 3 dusuk yasadim, istanbuldayim, iyi bir doktora ihtiyacim var? yardimci olabilecek olaniniz varsa simdiden tesekkurler. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.
merhaba,
Arda Lembet artık memorial ataşehir hastanesindede hastalara bakmaya başladı. bağdat caddesinde kendi kliniğide mevcut.
sevgiler.
merhaba cnm ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum acıbadem maslakta taner toprak ın hastasıyım dr.memnunum.anadolu yakasında dr.arda lembet var mucizeler yaratan bir dr.benım için yol çok uzak olmasa kesın ona giderdim kendi kliniği var.internetten araştırmanı tavsiye ederım...
merhaba,
Arda Lembet artık memorial ataşehir hastanesindede hastalara bakmaya başladı. bağdat caddesinde kendi kliniğide mevcut.
sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?