Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

asilamanin tup bebekle alakasi yok dimi ben asilama deyince aklima nedense hep tup bebek geliyor, nedenini bilmiyorum ama neyse.. Allah kimseye aratmasin, hepimizin yardimcisi olsun. cok tesekkur ederim doktor tavsiyen icin.[/QUOTE]

merhaba cnm aşılama spermleri yıkayıp rahime nokta atışıyla enjekte ediyorlar.tüp bebekten daha kolay bir işlem başarı oranlarıda var.hakkımızda hayırlısı olsun cnm.senin durum nasıl cnm?

evet canim paylasiriz buradan, ama ben 2-3 hafta sonra ancak gidebilirim, sen ne zaman gideceksin canim? insallah evlat sahibi olmak bizde dahil tum isteyenlere nasip olur.

canım ben buay çalıştım.
bakalım inşaallah hayırlısıyla 10 gün sonra belli olur.
hemen hem şifadan emel hanıma hemde memoriladan arda beye gitmeyi düşünüyorum.
bu isimleri paylaşan arkadaşlarada tekrar teşekkür ediyorum.

dileklerimiz dualarımız hepimiz için kabul olur inşallah

Merhaba..Daha önce bana şanlıurfada gittiğim doktoru sormuştunuz. Açıkca söylemek gerekirse burda kan pıhtılaşması ile ilgilenen bir doktor varmı ben bilmiyorum en azından araştırma yaptığım ve tavsiye edilen doktorlar bu konuda çalışmıyor ve sadece 3-5 düşük yapan hastaya kafadan aspirin ve iğne başlattıklarını söylemişlerdi. Ancak uzun arayış sonunda ben OSM hastanesinde tesadüfen tüp bebek ünitesi doktoruna ( Dr muhittin di sanırım) muayene oldum ve sinan hocanın sonuçlarını gösterdiğimde bana Şanlıurfa ilinde bazı hastaları Sinan beye yönlendirdiğini ve çok başarılı sonuçlar olduğunu söylemişti. Açıkcası en azından tedaviden haberdar birini bulduğuma sevinmiştim. Ben bu süreci sinan hocanın direktifleri doğrultusunda geçiyorum, kimi zaman her hafta ankaraya gittiğim oldu ama Yaşadığım şehirdede acil durumlar için OSM hastanesindeki doktoru sürece dahil ettim.

Slm pamuklarım nasilsiniz

biz çok iyiyiz Azram hergun biraz daha büyüyor bir başka guzellesiyor kalcasindaki sorun hala devam ediyor kuzum su sıcakta nasıl duruyor o bandajin icinde bı görseniz icim parçalanıyor neyseki başla bir saglık sorunumuz yok Rabbim beterinden korusun

Ciceklaracimmm nerelerdesin tatlım hiç sesin cikmiyor

essebe sen nasılsın minik erkeğin nasıl duzeldimi huysuzlugu??

Ommanncim sen nasılsın gobusun büyüdü mü? Kıpırdamalar da başlamıştır artık ordan oraya oynar durur minik erkeğin

Restmak nasıl gidiyor hamilelik son zamanların artık baya bir agirlasmissindir su sıcaklarda Rabbim yardimcin olsun

Pingg,tsgber,kıvırcık kizlarrrrr sizler neler yapıyorsunuz bakım çalısmalar ne alemde umarım Rabbim tez zamanda sizlere De nasip eder hamisligi ve sonrasında oo cennte kokuyu içinize çekmeyi

Fazla giremesem de aklım hep sizde şimdilik bu kadar benden anacimm yarın Azramin doktor kontrolrimuz var umarım duzelmistir kalçası nolurrr dua edinnn

Merhaba arkadaslar, oncelikle gebe arkadaslara saglikli dogum dilerim. Benim hikayem kisaca şöyle: ben gecen yil tüp bebek tedavisi yaptirdim. Ohss oldugum icin transferim iptal oldu ve tüm embriyolar donduruldu. Gecen ekim ayinda ilk dondurulmus embriyo transferimizi yaptirdik ve gebelik olustu. Hcg degerim 2000 leri gectiginde kanamam basladi, doktora gittik keseyi gorduk ama kanama durmadi ve düşük oldu. Ardindan aralik ayinda 2. Dondurulmus embriyo transferimizi yaptirdik. Gene keseyi yeni gordugumuzde kanama ile dustu. Bu ay 2. Tedavimizi yaptirdik ve bu kez taze embriyo transferi yapildi. Bugun transferin 3. günü. Bu arada tedaviden önce pihtilasma testleri yaptirmamiz istendi. C677t ve A1298 heterozigot mutasyon cikti. Ayrica homosistein de ust sinirdaydi. Kadin dogumcum bu durumun dogrudan düşüğe neden olmayacagini, bircok insanin heterozigot oldugunu soyledi ama gene de hematologtan göruş alin dedi. 2 ayri hematologa gittim. İkisi de bu sonuclara gore gebelik oluşursa kan sulandirici igneye bilimsel olarak gerek yok dedi. Doktorlardan biri istersen kullan dedi. Hepsi düşükleri büyük ihtimal dondurulmus embriyodan kaynakli oldugunu söyledi. Sonuc olarak ben 3 gündur cok huzursuzum. Eger embriyo tutunur ve geelik olursa gene kanama olur mu, düşer mi diye içim içimi yiyor. Bu durumda olan yani heterozigot olup, heparin kullananlar var dite okudum. Sizce başka bir doktorla mi görüşmeliyim? Cok uzun yazip, başınızı şişirdigim icin ozur dilerim ama sizlerin yazacaklari cok onemli. Ayni mutasyona sahip olanlar, bilinler yazarsa cok sevinirim. Bu arada duzenli folik asit icince homosistein degerim normale indi. Sevgiler...

merhaba cnm aşılama spermleri yıkayıp rahime nokta atışıyla enjekte ediyorlar.tüp bebekten daha kolay bir işlem başarı oranlarıda var.hakkımızda hayırlısı olsun cnm.senin durum nasıl cnm?[/QUOTE]

Mehil'cim
canim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin beni.
Benim hikayem 3 dusuk yani 2 si kurtajla ve 1'i kimyasal gebelik sonucu dusukle sonuclanan dusukler zinciri. Son dusugum mayis ayinda oldu. yeni yeni toparlanmaya calisiyorum, rabbim hepimizin yardimcisi olsun. psikolojik olarak zor bir durum. insallah gunun birinde biz isteyenlerde anne oluruz hayirlisiyla insallah. daha sorunun ne oldugunu bilmiyoruz ama insallah cozumu olan bir durumdur. 2-3 hafta sonra kismetse doktora gozukecegim insallah. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin. hepimizin yardimcisi olsun. sen suanda gebemisin canim?

Son düzenleme:

canim insallah hayirlisiyla olur. bende bu iki isme gitmeyi dusunuyorum, insallah hayirlisi olur, bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerin dilekleri kabul olur. senin durumun ne tam olarak, dusuk yasadinmi? daha once sordummu bilmiyorum ama unutuyorum kiminle ne konustugumu :) erken bunama degildir bendeki insallah :)

canım ben biri 18 haftalık diğeri 5,5 haftalık iki düşük yaşadım.bu iki düşükten sonra yapılan testlerde mtfhr 677 heterezigot çıktı.
gittiğim op doktor hamile kalınca iğne olman gerekir dedi. sonra bizim durumumuz riskli gebelik sınıfına girecek ben profa gidip hamile kalınca onunla devam edeyim dedim.(cerahhapaşanın hocalarından çok bilgili bir prof)
o da budurumda iğneye gerek yok diyince kafam karıştı.
sonra burdan takip ettiğimde profların genel yaklaşımının bu şekilde olduğunu öğrendim.

yaş 32, psikoloji sıfır olunca herkes gibi bende riske atmak istemiyorum.

allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

iyiyiz canım evet birazda olsa sakinleşti sankim hamd olsun inşaallah azramızda güzel haberlerle döner bugün..2011 haziran annleri topiğini takip ediyorum istersen takılabilirsin canımcım

Amin canim insallah.
Neden proflar igneye karsi peki..savunduklari bir neden vardir muhakkak, tabi seni anlayabiliyorum, insan endiseleniyor. benimde yas 32 psikoloji sifir, ben hep erteledim cocuk olayini son 1-2 yildir ciddi bir sekilde dusunuyoruz o da boyle bir sinavla karsi karsiya kaldik. Allahim hepimizin yardimciisi olsun. sen en azindan sorunun ne oldugunu biliyorsun, ben onu da bilmiyorum. insallah cozumu olan birseydir de ben de tedavi olabilirim. sen suanda aspirin falan kullaniyormusun peki yoksa hic baslamadinmi kullanmaya?

canım durumlarımız benzer bende geçen seneye kadar hiç düşünmemiştim bebiş.
şuan sadece folik asit kullanıyorum 2,5 aydır.
hamiş kalınca(inşallah) iğneye başlamayı düşünüyorum

seninde iki düşüğün vardı yanlış hatırlamıyorsam pıhtılaşma çıkmadımı sende

canim ben 3 dusuk yasadim, ikisii kurtajla alindi, bir tanesi kendiliginden dustu. ben 2-3 hafta sonra doktora gidecegim kismetse, yani sorun ne daha henuz tam olarak bilmiyoruz. bana da doktorum yinede folik asite simdiden baslamami soyledi. kaclik folik asit aliyorsun, ben 400mg. Buarada doktorun belli bir sure verdimi sana calismalara baslaman icin yoksa hemen baslayabilirsin dedimi? birde kan pihtilasmasi varsa gebelikden oncede bebek aspirini veriyormus bazi doktorlar diye duydum, hamile kaldikdan sonrada ek olarak igne veriyorlarmis..

canımm eskiden tickerin ilerledikçe sevinirim.. şimdi de azranın büyüdüğünü gördükçe seviniyorum. maşallahhh bitanemize... inşallh hızla çözülür sorunu.. dualrım onunla ..

ben de büyüyorum işte. arkadaşlar çok iyi göründüğümü söylüyo 10 kilo kadar aldım. alışverişi bayaa ertelemiştim onunla uğraşıyorum,oyalanıyorum, işe gelip gitmek ayrı bi zahmet ama yoğunluk yok şanşıma idare ediyorum.

bu dönemleri bilirsin korku arada bi yokluyo yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. elimden geldiğince içimi serin tutmaya çalışıyorum.işte böyleyken böyle. sezeryan olacağı için yaklaşık bi ay kaldı.. dualrın da beni unutma olur mu?

beklemede olan arkadaşlar inşallh en kısa sürede sağlıklı güzel bi hamileliğe başlarsınız.allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım bende de mthfr 677 heterezigot var.ben de gebelikte iğne kulanıyorum.kısmetse inşallah bebeklerimizze kavuşuruz.bence başka doktorlara da git,iğneyi öneren bir doktorla yoluna devam et.hakkında hayırlıs olsun.Allahhepimizin gönlüne göre versin

günde bir tane folbiol alıyorum-5mg
genetik ve pıhtılaşma testleri yapılmadımı sana.
yapılmadıysa ihmal etme.iste bence.
sonuçların çıkması bir ayı buluyor.

ben 2.de martta düşük yaptım.
sonra buaya kadar uzaklasmak için düşünmedim.
bu ay tekrar çalışmalara başladım

bakalım hayırlısı hakkımızda.

mathematician canım nasıl gidiyor hamişlik.
iğnelerle aran nasıl.

slm canım bende 12. haftama kadar progestan kullandım ve iğne dozajımda bi artış olmadı zaten iğneyle bi alakası yok merak etme

slm kızlar bende de 677 ve 1298 genlerim heterezigot buna bağlı 2 bebeğimi kaybettim ben ve benim drumda cerahpaşa tıp fakiltesinde prof. kesinlikle iğne kullanmamı söyledi bana ve kullanıorumda 4 . haftamdan beri doğuma kadarda kullanıcam mucky senin drunun adına acaba iğne gerek nasıl görmüyorlar anlamıorum ben buradaki herkes bebeklerini iğne kullanmadığı için kaybettiler zaten bende dahil

canıım az kaldı zaman geçmek bilmez belkide sana şimdi..ama doğduktan sonra öyle bir geçiyorki bir bakıyorsun kırkın çıkmış yavruşun kollarında günden güne büyüyor..seni azrayı,ommanı,feryadı ve diğer hamile arkadaşların hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…