Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kimsenin bir fikri yok mu?????

canim cok gecmis olsun, rabbim insallah en kisa zamanda senide bizide evlat sahibi yapar.
canim gecen ay dusukoldum demissin yanlis anlamadiysam dusukden (ozellikle kurtajdan) sonra yapilan kan testlerinde kan pihtilasmasi cikiyor normal demisti benim doktorum, bir sure sonra tekrar et, o zamanda kan pihtilasmasi yuksek cikarsa, bunu dikkate almak gerekir demisti, tabi benim doktorum onemsemedi bu pihtilasmayi, ondanmidir nedir bilemiyorum ben 3 dusuk yasadim, arastirmadi yani benim dusuklerim neden oluyor diye. sana demek istedigim su ki, pihtilasma varsa uzerine git ve iyice arastir, zaten arastirdiklarinda bildigim kadariyla bircok test yapiyorlar kanda ortaya cikan, pihtilasma testi, hormon testi, antisifoloid ve karyotype denilen genetik testleri, bunlarin sonucunda sana dusuklerinin nedenini soyleyebiliyorlar, ayrica soyleki %50 olan dusuklerin nedeni olmayabilirda, yani testlerde hersey normal cikip dusuk yapabiliyor insanlar. bu kan testleri ve genetik testler disinda bir de ultrasound scan yapiyorlar sanirim ondanda herhangi bir kist falan varmi diye bakiyorlar. ben ne olursa olsun bir dusuk yasanmis bile olsa gidip arastirilmasi taraftariyim, yani sonradan uzulmekdense onlemini basta almak daha iyi, tabi Rabbim herseyi daha iyi bilir, o nasil isterse oyle olur. Dun gece kandil gecesiydi, bu sitedeki tum arkadaslar icinde dua ettim, insallah kabul olur.

öncelikle cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım.. Allah dualarını da kabul etsin inş..
ben 2.buçuk sene üstüne geçen ay ilk defa hamile kaldım aynı ay hsg çektirmiştim ve düşüğü nedense ona bağladım..
ama şimdi kanda pıhtılaşma çıkınca biraz bakınayım nette dedim, burda gördüğüm kadarıyla o pıhtılaşma farklı şekilde anlaşılıyormuş işte genetik bölümünde falan.. yani benimki kadar basit anlaşılan bir drum olmadığı için kafama takıldı..
ben düşüğümün nedeni bumudur diye merak etmiyorum aslında, sadece bendeki pıhtılaşma hamilelik için engel yada hamilelikte sorun olur m diye merak ediyorum

canim yani her pihtilasma dusuge neden olmayabilirde deger cok dusuk degilse ya da cok yuksek degilse yani bebege kan akisi rahat oldugu surece sorun olmaz herhalde ama genelde soyleki sendeki kanla o bebek beslenecek dolayisiylada yeterli sekilde kan dolasimi olacakmi vucutta, ama tabiki doktor degilim bilemiycem cok detayli, ama sen yinede onlem olsun diye tahlillerini yaptir canim hem merakini gidermis olursun, icin daha rahat olur birdaaki hamileliginde, hemde onlem almis olursun. ben 2. dusugumde aklima gelmedi bir sorun olacagi, ama 3. yu de yasayinca artik yeter dedim, cok aci cekiyorum dedim, gerci doktorum hala dene diyor ama ben ozele gidip guzel bir arastirilmasini istiyorum Allahin izniyle.

HSG den sonra hemen hamile kaldiysan dusugun nedeni o mu bilemem ama olasi bir durum, cunku bir ilac veriliyor tuplerinin acik olup olmadigini gormek icin, ve o da sonucda bir ilac.

Allahim gonlune gore verir insallah.

amin canım.. senin de..
ben bu sonucu bir ürologtan öğrendim, en iyisi jinekoloğa gidip onunla tekrar bir değerlendirme yapmak..

amin canım.. senin de..
ben bu sonucu bir ürologtan öğrendim, en iyisi jinekoloğa gidip onunla tekrar bir değerlendirme yapmak..

kesinlikle isin uzmanina gitmekde yarar oldugunu dusunuyorum, haberdar et canim, burda paylasirsin. nerede yasiyorsun buarada?

Canım senin doğumuna az kalmış sanırım.Peki sen kullanmadınmı iğne?Ne yaptın?

rabbim gönlüne göre versin.allahın izniyle yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah...bende ankaradayım canım doktorun kim..

Amin canım inşl.Doktorum emine sernur yorulmazdı ama ultrason aleti eski olduğu için lina kadın sağlığı merkezine başladım.Geçen hafta ilk defa gittim.Doktorum şükren çakmak.Kendiside makinalarıda süper.Bizim gibi riskli gebelik takiplerinde olması gerekende bu sanırım..

lütfen cevap verin..iğneleri nasıl saklıyorsunuz?

Normal oda sıcaklığında canım.Dolaba koymana gerek yok.Eczacı arkadaşım var ona sordum.Onlarda öyle saklıyorlar sonuçta.9 kutu aldım ben raporla,salona yemek masasının dolabına koydum..

lütfen cevap verin..iğneleri nasıl saklıyorsunuz?

merhaba cnm benim dr.dolapta saklamamı söylemişti.bu iğneler sıcakta bozulabilirmiş.bende vurulmadan yarım saat önce çıkarıyodum.biraz ılık oluyodu soğuk olunca sanki daha çok yakacakmış gibi geliyordu:) bu sadece benim düşüncem ama....şuan havalar çok sıcak zaten çok pahalı bu iğneler riske atma kendini ve iğnelerini.......

merhaba.dolapta saklanmaz yazıyor.buzdolabının sıcaklığı 9 derece.eczacılar dolaba koymuyorlarmış.çok kararsızım.sen kaç haftalık hamilesin canım?

canım eğer bebeğim düşmeseydi evet doğuma az kalmış olacaktı. yeni yılın ilk günü kaybettim onu. şimdi yeniden hamileyim 5 haftalık
Anladım canım çizelgeni görünce öyle sandım.İnşallah bu bebeğine kavuşursun canım...
merhaba.dolapta saklanmaz yazıyor.buzdolabının sıcaklığı 9 derece.eczacılar dolaba koymuyorlarmış.çok kararsızım.sen kaç haftalık hamilesin canım?

Dolaba konmaz evet..........

canım arkadaşlarım nasılsınız uzun zamandır giremiyodum ben ii çok şükür menapoz tedavime devam ediyorum dün 2. iğnemi vuruldum ağustosdada vurulcam ve eylülde inş. hamiş kalırım sizler nasılsınız
wie cim çok sevindim kızının sağlığına kavuşmasına tatlım maşallah bunla geçmiş olsun
ay özlemişim sizleri valla bu sıcak aylarda menapozda olmak çok zor sıcak basıyo hep ama katlancam rabbim sabır versin öpüyorum sizi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…