canım bilen biri anlatsın resim koymayı azramızı çok merak ediyorum lütfeeennn pes etme koy resimleri
merhaba.dolapta saklanmaz yazıyor.buzdolabının sıcaklığı 9 derece.eczacılar dolaba koymuyorlarmış.çok kararsızım.sen kaç haftalık hamilesin canım?
Arkadaşlar, az önce bir arkadaşım mail atmış. Yakın zamanda 8 haftalıkken düşük yapmış. Doktoru da -özel muayenehane- bizim yaptırdığımız bu trombofili panel testlerini istemiş. Ben testi özel laboratuvarda yaptırmıştım, 600 TL gibi birşey vermiştim. Bu testleri SSK Karşılayacak şekilde yaptıran var mı? Yaptırdıysanız nerede ve nasıl yaptırdınız? İstanbul anadolu yakasında doğru dürüst devlet hastanesi yok. Göztepe SSK hastanesi onların doktorlarına muayene olmadan testleri yapmıyor. Sizin bildiğiniz dışardan doktorun reçetesini kabul edip SSK karşılayacak şekilde bu testi yapacak hastane var mı? Şimdiden teşekkürler..
Şekerim peki senin doktorun da özel miydi ? dışardan mıydı? Hiç bir rapor fln istemediler mi testi yapmak için? O zaman bu hesapla İstanbulda da Zeynep kamil yapıyor olabilir..
Ah gülüm ahh bende çok istiyorum koymayı cunku azra benim oldugum kadar sizinde kızınız teyze demek anne yarısı demek degilmidir her anımda yanimdaydiniz her gün icimde birlikte büyüttük elma çekirdeğimi hem ilki benden olsun biz koyalım resmimizi geriside gelsin dimi Rabbim tüm isteyene nasip etsin
canım ne kadarda içtensin öyle yerim senide azrayıda hımmmmm.....
sen benim için özelsin zaten yasin okumuştun benim için sırf içinden geldiği için rabbim razı olsun senden azramızla birlikte ailecek mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür diliyorum senin için
merhaba arkadaslar
bir hafta önce 6.düşüğümü yaşadım
kanımda pıhtılaşma olduğunu sölediler
üç gebeliğimde iğne kullanmama rağmen kalp atışları durdu.
herşeyi yaptık dediler
son olarak kortizon deneyecez bi dahakine dediler
hiç kullanan var mı bilmiyorum
ama şaşkınım ve elim kolum bağlı
benm gibi ve bnm kadar düşük yapan var mı aranızda
farklı yöntemler deneyen vrsa lütfen bekliyorum yazılarınız..
selam kuzucanlar son kimyasal gebeliğimide yaşayıp dönmüş durumdayım
yaşadıgım kimyasal gebeliklerin sayısını bile unuttum
en son kromozom analizi yapıldı eşime ve bana tahlil sonuçları 4 ay sonra çıkıcak
bide doktor şeker ilacı başladı her ay 26 ile 28 arası adet olan ben 30.gün oldu ben daha adet olmadım
testlerde negatif çıkıylor korkuyorum yahu
bu glukofen i kullanıp adeti gecikenler var mı ki ya da kist yapanlar bide onlarla uğraşmam inşallah
anlatın bakalım sizler nasılsınız
hamiş olmadıgım için buraya gelmek hiç istemiyorum
sanki boş boş geyik yapıyomuşum gibi geliyo
arada gitip bakıyorum işte
inşallah hamiş kalırsam hep burda olcam
selam canım,
bende iğnelerine güneş görmeyen bir yede o da sıcaklığında saklıyorum.
eczanelerde de dolapta değil raflarda duruyor iğneler. birde, prsopektüsde o da sıcaklığı diye uyarıyor.
umarımda yardımcı olabilmişimdir.
sevgiler.
canım çok üzüldüm.inşallah bu son olur bi dahakine bebeğine sağlıkla kavuşursun.benim de 4 düşüğüm var.ben de bir önceki gebeliğimde iğneye rağmen kaybetmştim bebeğimi.bana da doktorum kortizon verdi.şu anda kullnıyorum.inşallah bu kez ilaçlarım vesile olur da bebeğime sağlıkla kavuşabilirim.hem senin için de ayrı bir umut olur.
canım hoşgeldin seni çok merak etmiştim.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın da hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.canım hatırlarsan bende de pko vardı.bende de sadece hafif tüylenme var.6 ay önce doktorum glukofenin eşdeğeri olan diaformin 1000 lik verdi.adet döngüm eskiden bi bakardın 28 sürerdi bi bakarsın 33 gün.bu ilaca başladıktan sonra düzenli bi şekiilde 30-31 gün sürmeye başladı.kullanmaya başladığımın 5. ayında hamile kalabildim.doktorum ilk üç ay bu diaformine devam edeceğimizi söyledi.doktoruma göre güyaa benim son bebeğim pko yüzünden ölmüş.pko herkeste olmasa da düşüklere sebep olabiliyormuş.bakalım inşallah bu kez diaformin,kortizon,iğne ve aspirinle bebeğime hayırlısıyla kavuşurum.doktorum da haklı çıkar.
arada gel seni merak ediyoruz.
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmek ümidiyle benimde 4 düşüğüm var hatırlarsan bir daha hamile kalırsan doktorum kortizon vereceğim dedi prednol 4 mg senin kullandığın kortizonun adı ne acaba?
sağol canım bana da kortizon dedi ama düşük dozda dedi iğne+aspirin+kortizon olacakmış,benim su geliyor 3. ayın bitiminde sonra 4 yada 6 hafta sonra kordonları geldi bebeklerimin vücudum bebeği düşman görüp suyun erken gelmesine neden oluyormuş doktorum öyle demişti , son 2 düşüğüm öyle oldu diğerleri hemen kaybettim,inşaallah acılarımız son olur bu ilaçlar şifa olur bizlere tekrar teşekkürler görüşmek üzere...bir önceki gebelikte deltacortil 5 mg(içeriği prednisolon) kullanmıştım sonuç alamamıştık ilacn prospektüsünde stereoid yazıyodu.bu hamileliğimde dekort 5mg (bu ilacı içeriği ise deksametazon) kullanıyorum.bu ilacın prospektüsünde ise kortikostreoid yazıyo.ikisi de kotizonmuş ama farkları nedir tam olarak bilemiyorum.doktorum pek bi açıklama yapmadı.yine de bişeyler öğrenirsem paylşırım canım.
napalım kuzucum bizimde zamanımız daha varmış demekki rabbim hayırlısını versin hakkımızda
bilmiyorum ki kuzucum ya
sürekli kimyasal oluyo diye bakalım dedi doktor
valla tanıdık buldukta 4 ay oldu
hacettepe hastanesinde 4 ay sonra gelip kan vericeksiniz bi 4 ay sonrada sonuç çıkcak dediler ettimi sana 8 ay
tanıdık buldukta araya sıkıştırıverdi bizi verdik hemen kanları
her yerle konuştuk bütün hastaneler 4 ay sonra sonuç veriyolarmış
Arkadaşlar, az önce bir arkadaşım mail atmış. Yakın zamanda 8 haftalıkken düşük yapmış. Doktoru da -özel muayenehane- bizim yaptırdığımız bu trombofili panel testlerini istemiş. Ben testi özel laboratuvarda yaptırmıştım, 600 TL gibi birşey vermiştim. Bu testleri SSK Karşılayacak şekilde yaptıran var mı? Yaptırdıysanız nerede ve nasıl yaptırdınız? İstanbul anadolu yakasında doğru dürüst devlet hastanesi yok. Göztepe SSK hastanesi onların doktorlarına muayene olmadan testleri yapmıyor. Sizin bildiğiniz dışardan doktorun reçetesini kabul edip SSK karşılayacak şekilde bu testi yapacak hastane var mı? Şimdiden teşekkürler..
sağol canım bana da kortizon dedi ama düşük dozda dedi iğne+aspirin+kortizon olacakmış,benim su geliyor 3. ayın bitiminde sonra 4 yada 6 hafta sonra kordonları geldi bebeklerimin vücudum bebeği düşman görüp suyun erken gelmesine neden oluyormuş doktorum öyle demişti , son 2 düşüğüm öyle oldu diğerleri hemen kaybettim,inşaallah acılarımız son olur bu ilaçlar şifa olur bizlere tekrar teşekkürler görüşmek üzere...
amin inşaallah... yok canım sanmam seninki akıntı felandır daha o haftalar çok küçük benim ki 13 ,14. haftalarda oluyordu....kizlar aslinda bu sorum herkese... ben dusuklerimde kahverengi akinti gelmeden once hep su gelir, hepsindede ayni oldu, bir gun bayagi su akar, hatta ben kanmi akiyor zannederdim su geliyor, tabi pesinden kahverengi akinti, ve sonrasindada normal kanama seklinde oluyordu, ama bu su ne alaka 6 veya 7. haftalarda... simdi 06EE SUYUM ERKEN GELIYOR deyince oradan aklima geldi, bu su o Su'mu? yoksa normal akinti mi? 7-8 haftalikken su gelirmi? benimki boyleydi...
rabbim yardimcimiz olsun
amin inşaallah... yok canım sanmam seninki akıntı felandır daha o haftalar çok küçük benim ki 13 ,14. haftalarda oluyordu....
amin inşaallah... yok canım sanmam seninki akıntı felandır daha o haftalar çok küçük benim ki 13 ,14. haftalarda oluyordu....
selam kuzucanlar son kimyasal gebeliğimide yaşayıp dönmüş durumdayım
yaşadıgım kimyasal gebeliklerin sayısını bile unuttum
en son kromozom analizi yapıldı eşime ve bana tahlil sonuçları 4 ay sonra çıkıcak
bide doktor şeker ilacı başladı her ay 26 ile 28 arası adet olan ben 30.gün oldu ben daha adet olmadım
testlerde negatif çıkıylor korkuyorum yahu
bu glukofen i kullanıp adeti gecikenler var mı ki ya da kist yapanlar bide onlarla uğraşmam inşallah
kızlar ya bana dengesiz eczacı dolapta sakla demişti.ben de hiç prospektüsü okumadan dolapta sakladım.öyle dolaptan çıkarır çıkarmaz soğuk soğuk da vurundum.inşallah iğneler amacına ulaşmıştır yaa.sinir oldum.keşke daha önce prospektüsü oksaydım.siz burda paylaşınca farkettim.acaba faydalı oldumu ki iğneler?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?