Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merh ben bu siteye yeni girdim burdan pek çokşeye bende olanların aynısını okuyup bilgi edinmeye çalıştım 2 tane hamilelik yaşadım ve ikiside kötü sonuçlandı doktorlar trambofoli testi die bir test verdiler bana henüz yaptıramadım daha doğrusu yapacak biyer bulamadım birde galiba daha doğru doktorumu bulmadım galiba bebeklerim 9 haftalık olduğu zaman kalp atışları duruyor ve kürtaj olmak zorunda kalıyorum bana iyi bir doktor tavsiye eden olursa çok sevinirim tşk

Merhaba arkadaşım. doktorların söylediği testleri hemen yaptır. üniversite hastanelerinde yapılıyor testler ve 15 gün içinde en geç belli oluyor. bende seninle aynı durumları yaşadım. 2 kez 9 haftalık ken kalbi durdu benimde. 2 side kürtaj ile alındı. bugün doktora gidiyorum yeniden bebek için işlemlere başlayacağız.

nerelerdesin canım merak ettim.

Canim yaa, giremedim arada bana olur boyle kendi icime kapanirim, dun de o gunlerden biriydi..Ama iyiyim simdi.. Hala regl olamadim, benim kan testlerimi yaptirmam icin regl olmam lazim, cunku icinde hormon testleride var ki onlar adetin 2. veya 3. gunu yapilmasi gerekiyor..dogru sonuc vermesi icin... sen nasilsin? durumlar nasil canim?

Canim Allah yardimcin olsun, guzel haberlerini aliriz insallah kisa zamanda...

canim hangi sehirdesin?

zaman kaybetmeden bence biran once yaptir testlerini. DIlerim en kisa zamanda olumlu bir sonuc alirsin. Arastirma hastaneleri cok iyiymis bu konularda.

evet canım benim proteinlere de bakılmıştı ve problem vardı onlarda da ama damar tıkanıklığını sormadılar,çok stres yapma eğer gittiğin hastane araştırma hastanesi ise herşeyi soruyolar hem daha iyi değilmi canım hamile kalmadan önce ne varsa öğrenir ona göre önlemini alırsınız inşallah da iyi haberler alırsın

olursun inşallah ya,çok stres yapınca gecikiyo zaten kendini çok üzme canım biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor senin kaç düşüğün var? bu arada ben senin hikayeni bilmiyorum da ondan sordum.Bende iyi olmaya çalışıyorum,bu ay korunmayı bıraktık ya.. sanki bütün hamilelik belirtileri var,yarın bir kan testi yaptırayım mı diyorum ama daha adet tarihime 10 gün var çıkar mı bilmiyorum kafam çok karışık.

beydaglı naber cnmmm,
sen de beklemelerde misin?var mı bu ay agustos bası bişeyler

iyilik diyelim iyilik olsun canım,evet bende beklemelerdeyim ama adet tarihime 10 gün var acaba kan tahlili yaptırsam çıkar mı? diyorum sende haberler nasıl? canım

iyilik diyelim iyilik olsun canım,evet bende beklemelerdeyim ama adet tarihime 10 gün var acaba kan tahlili yaptırsam çıkar mı? diyorum sende haberler nasıl? canım

valla cnm ben 30 gunde bir oluyorum ..gecen 2 gebeligimde de 1 ınde 24.gunde 16,5 cıkmıstı 2 sınde 26.gun 32 cıkmıstı..bende bekliyorum cuma gunu 26.gun olcak aksam yaptırcam eger cıkarsa ctesi sabah dr a gidipp igne yazdırtacam...bugun sabah 2 kasıgımda rahatsız eden bir sıkıntı var akıntımda üşütme mi anlayamadım akıntımm beyaz boyle su gibiii bişey değil ama durup durp bi sag bi sol agrı saplanıyor cok kısa sureli....sen de beklicen arkadasım 26.27 .gunune kadar bekle artık burdan yazısarak gunleri gecirtecez amann sanki ögrenince dertimiz bitiyoo

çok haklısın canım ama işte, durumu nekadar erken öğrenebilirsek bizim için o kadar iyi.. çok acılar yaşıyoruz çünkü zaten dertler hiç bitmiyo aahh,ah bakarsın ben dayanamam yarın sağlık ocağına gider aile hekimimize bir danışırım zaten daha önce hikayemi biliyodu çıkar derse yarın orda yaptırırım sonuç ertesi gün çıkıyo ama olsun beklerim.Ayrıca bende de sendeki gibi akıntı,kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan var.

git git de en erken kanda 23.24.gunde cıkıyor sen su an 20.gunundesin geneline baktıgında varsa da erken gittin için bişey cıkmaz uzulursun 26.27. gunde gidersek tam zamanında gitmiş oluruz geç kalmıs olmuyoruz cnmmm...

eşim bana sen kesin hamilesin diyor.. sen nerden biliyosun?ALLAH bilir diyorum tabiiki, ALLAH bilir diyor ama bende anlarım var bişey kesin diyor jinekolg oldun başıma diyorum.. canım o benim ya..o kadar çok çocuk seviyorki kendimden fazla onun için daha çok istiyorum.. ilk çocuğumuz yaşasaydı bu sene okula başlayacaktı, ne yapalım vardır RABBİM in bildiği.

öylemi diyosun? birde ben niye acele ediyorum biliyomu sun? ramazan başlıyo ya,oruca başlamadan belli olsa keşke dedim.:44:

geçmiş olsun canım, bende 6 kez yaşadım bu acıyı çok zor ama bak bizde şimdi tekrar denemeye karar verdik.Umudunu zu sakın kaybetmeyin,ALLAH bizlere ve tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı bebekler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…