Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu genetik mutasyonun arastirilmasi icin yapilan testin ismi nedir arkadaslar? karyotip diye bisey duydum o mu? Bilgisi olanlarin paylasmalari rica olunur :)

bu genetik mutasyonun arastirilmasi icin yapilan testin ismi nedir arkadaslar? karyotip diye bisey duydum o mu? Bilgisi olanlarin paylasmalari rica olunur :)

hastaneye gittiğinde genetik tahlil yaptırıcaz diyosun onlar bütün gerekeni yapıyolar..ama doğru canım çıkan tahlil sonucunda ismi karyotip

hastaneye gittiğinde genetik tahlil yaptırıcaz diyosun onlar bütün gerekeni yapıyolar..ama doğru canım çıkan tahlil sonucunda ismi karyotip

canim simdi baktim netten, genetik testi, hangi kromozomlarin bozuk oldugunu soyluyormus, esimede yapilmasi lazim bana da bu testin... yani bu sitede arkadaslarin devamli konustugu tahlilin ismi karyotip testi kromozom analizi icin

canim simdi baktim netten, genetik testi, hangi kromozomlarin bozuk oldugunu soyluyormus, esimede yapilmasi lazim bana da bu testin... yani bu sitede arkadaslarin devamli konustugu tahlilin ismi karyotip testi kromozom analizi icin

evet canım eşimle banada yapılmıştı kromozomlar inceleniyor,çok şükür ki onlarda bir sorun çıkmamıştı.

canım karyotip yani kromozom analizi eşine ve sana yapılıyo yaptırırken kaç hücreden baktıklarını sor mümkünse 100 hücreden baktır genelde 20 hücreden bakıyolar..çünkü

pıhtılaşma testleride trombofili paneli adı altında inceleniyor canım

cok sagol canim soyliycem doktoruma insallah ...

REDMASK
canım benim hamile olduğunu öğrendiğimiz daha dün gibi maşallah,
hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim

WİE

canımmm bebeğinizin durumuna çok üzüldüm rabbim YA ŞAFİ adından şifalar versin inşallah
mübarek günlerin hürmetine

KIZLARRRRRRR sizler nasılsınız ben aynıyım bi türlü beceremedim hamileliği
öperim hepinizi

Herkese hayirli geceler tatli ruyalarrrrr.....
Dilerim yarin herkes icin cok hayirli birgun olur.....

evet çevre anlamıyor cnm bunu kolay zannediyorlar sanki biz istemiyoruzda ateş düştüğü yeri yakar benim çevremde öle ama umrumda bile değiller bakalım bende bayramdan sonra testleri yaptırıcam çapa da yaptırıcam milyarlarım gitsin ama bi bebeğim olsun bunu başkaları için değil kendim için istiyorum sende aldırma boşver sen test felan yaptırdın mı peki neden kaynaklanıyormuş öğrenebildin mi düşüklerin sebebini rabbim yanında olsun seninde inşallh hayırlısı neyse o olsun bizler için onları kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin bizlere inşallh

mrb kızlar bende geçen hafta düşük yaptım sebebini bilmiyorum çok kanamam oldu önce şiddetli ağrı ile başladı sonra 1 gün boyunca kanama sonrasında kalan parçaları kürtaj ile aldı.....Çok sevinmiştik 6 haftalık bir bebekti eşim bir çocuk gibi mutluydu herkese telefon açtı benim aileme bile bekleyelim dedim sabredemem söyleyelim dedi...Şuanda çok mutsuzum ...3 ay gebelik yasak dedi doktor pataloji sonucunda bişey çıkmadı normal düşükmüş dedi doktor ben tekrar hamile kalmayı düşünüyorum ama bir düşüğe daha bünyem dayanırmı bilmem allah korusun çok acı çektim eşime mi üzüleyim şimdi kendimemi bilmiyorum bu kadar çocuğu beklerken....Birde bu kan pıhtılaşmasına ayrımı baktırılıyor beni bu konuda aydınlatacak varmı?Ben bunu bilmiyorum...

amin canim insallah...bende 3 dusuk var canim...regl olmayi bekliyorum kan testlerimi yaptirabilmem icin...

canim oncelikle cok gecmis olsun, rabbim bidaha yasatmaz insallah boyle acilari, saglikli ve hayirli bir bebek nasip eder insallah.
Ilk 2-3 ay insanlar etraflarina o yuzden soylememeye calisiyorlar canim, cunku ilk uc ayda dusuk yapanlar cok malesef.

doktora dusuk yaptigini soylersen onlarin yaptigi testler var, pihtilasma, genetik, tiroid ve birkac test daha, ama bildigim kadariyla devlet hastanesinde yaptiracaksan en az iki dusuk yapmis hastalara bakiyorlar diye biliyorum ben.

Geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlıyorum çok üzüldüm ama ilk düşükte araştırmıyorlar benimde ilki senin gibi oldu kalbi durmuştu kanama oldu sonra bende kürtaş oldum biraz dinlerdir vücudunu ama öbüründe muhakkak kontrollerine git çok da üzülme hayırlısı allh sabrını verio umudunu sakın kaybetme gerçekten duyunca böle şeyler çok üzülüyorum çok geçmiş olsun cnm patolojide genelde bişi çıkmıyor evet ama araştımak istiyorsan doktorla bi konuş bence

mrb canım çok geçmiş olsun..bizde ilkinde çok sevinmiş ve bırak aileyi tüm akrabalara bile duyurmuştuk, ama maalesef sonuç hüsrandı.. sakın umutsuzluğa kapılmayın ama ben senin yerinde olsam hemen tüm gerekli araştırmaları yaptırım,ne olduğunu bilirsen ona göre önlemini alırsınız..benim 2 inci kürtajdan sonra yapmışlardı bende kan pıhtılaşması var ve ben 6 bebek kaybettim..vardır RABBİM in bir bildiği,her şeyin hayırlısı canım

kızlar sakın üzülmeyin inşşlah hamile kalcaksınız ve ozaman çok daha mutlu bi anne olcaaksınız benimde 2 boş gebeliğim var öndan öncesiilk bişimiz yoktu tüp bebek yaptrmıştık 2 kez aşılamayaı saymıyorum bile sonra eşimin değerleri stresten 0 düştü varikosel olduk ardından boş gebeliklerim oldu araştrıldı pırtılaşma çıktı ve eşim de değerler normalin çok altınadaydı ve vitamin kullandı ben o ay hamiş oldum öğrenir öğrenmezde iğnemi oluyorum zor bi süreç yaşadım düşük tehlikesi vss yeni yeni ayaklandım alahım aneliği yaşatr ilk hep aynı olcak düşüncesiyle kimesye sölemedik şimdi 4 aylık olduk artık sölüyoruz çünkü bu aşamaya hiç gelmemiştik encokta eşim hak ediyo bu bebeği verdiği çabalar olsun gerek tüm aileyi depremde kaybetmiş olsun benimleydi şimdi tek derdimiz sağlıklı olsun bişi istemiyoruz rabbim sizde yaşatr inşşlahhhhhhhh umut yitrmek yokk

çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin, hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı,büyütmeyi nasip etsin.

komşumla karşılaştık,yaşça benden oldukça büyük,hal hatır sorduktan sonra ne oldu sizin daha çocuğunuz olmadımı?diye,sordu bende hayır deyince kadın üzüldüğümü anladı heralde ee, kendide çocuklarından epey bir dertli,sözde bana moral vermek için şöyle dedi:boşver kızım çocuğun olmazsa hiiiç üzülme,çocuk karnındayken kanını, doğduğunda canını, öldüğünde de malını yer,olmasa bir dert olsa bin dert dedi.Ne laf ama ilk defa duydum kadın çocuklarından çok çekiyo demek.. bende ne diyeyim, ne yapacaksın gülşen abla hayat dedim.ALLAH her şeyin hayırlısını versin.

Hey Allahim Yarabbimm, sen buyuksun!

Bozma moralini canim desemde bana diyenlere ben cok bozuluyorum. Birde eve gelip hungur hungur agliyorum. Allah yardimcimiz olsun, Rabbim bizi evlatla sinamasin insallah. Kucaklarimizi bos birakmasin, saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah.

Bazen diyorum cok kotu birsey mi yaptim, insanlarimi kirdim yaraladim, ne yaptim, neyin cezasi bu diyorum ama bir bakiyorum dusuncelerim isyan etmis birsekile donusuyor kesiyorum bende o vakit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…