bu genetik mutasyonun arastirilmasi icin yapilan testin ismi nedir arkadaslar? karyotip diye bisey duydum o mu? Bilgisi olanlarin paylasmalari rica olunur :)
hastaneye gittiğinde genetik tahlil yaptırıcaz diyosun onlar bütün gerekeni yapıyolar..ama doğru canım çıkan tahlil sonucunda ismi karyotip
canim simdi baktim netten, genetik testi, hangi kromozomlarin bozuk oldugunu soyluyormus, esimede yapilmasi lazim bana da bu testin... yani bu sitede arkadaslarin devamli konustugu tahlilin ismi karyotip testi kromozom analizi icin
canim simdi baktim netten, genetik testi, hangi kromozomlarin bozuk oldugunu soyluyormus, esimede yapilmasi lazim bana da bu testin... yani bu sitede arkadaslarin devamli konustugu tahlilin ismi karyotip testi kromozom analizi icin
canım karyotip yani kromozom analizi eşine ve sana yapılıyo yaptırırken kaç hücreden baktıklarını sor mümkünse 100 hücreden baktır genelde 20 hücreden bakıyolar..çünkü
pıhtılaşma testleride trombofili paneli adı altında inceleniyor canım
evet çevre anlamıyor cnm bunu kolay zannediyorlar sanki biz istemiyoruzda ateş düştüğü yeri yakar benim çevremde öle ama umrumda bile değiller bakalım bende bayramdan sonra testleri yaptırıcam çapa da yaptırıcam milyarlarım gitsin ama bi bebeğim olsun bunu başkaları için değil kendim için istiyorum sende aldırma boşver sen test felan yaptırdın mı peki neden kaynaklanıyormuş öğrenebildin mi düşüklerin sebebini rabbim yanında olsun seninde inşallh hayırlısı neyse o olsun bizler için onları kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin bizlere inşallh
hepimiz için mutluu,güzel ve hayırlarla dolu bir gün olsun inşallah
mrb kızlar bende geçen hafta düşük yaptım sebebini bilmiyorum çok kanamam oldu önce şiddetli ağrı ile başladı sonra 1 gün boyunca kanama sonrasında kalan parçaları kürtaj ile aldı.....Çok sevinmiştik 6 haftalık bir bebekti eşim bir çocuk gibi mutluydu herkese telefon açtı benim aileme bile bekleyelim dedim sabredemem söyleyelim dedi...Şuanda çok mutsuzum ...3 ay gebelik yasak dedi doktor pataloji sonucunda bişey çıkmadı normal düşükmüş dedi doktor ben tekrar hamile kalmayı düşünüyorum ama bir düşüğe daha bünyem dayanırmı bilmem allah korusun çok acı çektim eşime mi üzüleyim şimdi kendimemi bilmiyorum bu kadar çocuğu beklerken....Birde bu kan pıhtılaşmasına ayrımı baktırılıyor beni bu konuda aydınlatacak varmı?Ben bunu bilmiyorum...
mrb kızlar bende geçen hafta düşük yaptım sebebini bilmiyorum çok kanamam oldu önce şiddetli ağrı ile başladı sonra 1 gün boyunca kanama sonrasında kalan parçaları kürtaj ile aldı.....Çok sevinmiştik 6 haftalık bir bebekti eşim bir çocuk gibi mutluydu herkese telefon açtı benim aileme bile bekleyelim dedim sabredemem söyleyelim dedi...Şuanda çok mutsuzum ...3 ay gebelik yasak dedi doktor pataloji sonucunda bişey çıkmadı normal düşükmüş dedi doktor ben tekrar hamile kalmayı düşünüyorum ama bir düşüğe daha bünyem dayanırmı bilmem allah korusun çok acı çektim eşime mi üzüleyim şimdi kendimemi bilmiyorum bu kadar çocuğu beklerken....Birde bu kan pıhtılaşmasına ayrımı baktırılıyor beni bu konuda aydınlatacak varmı?Ben bunu bilmiyorum...
kızlar sakın üzülmeyin inşşlah hamile kalcaksınız ve ozaman çok daha mutlu bi anne olcaaksınız benimde 2 boş gebeliğim var öndan öncesiilk bişimiz yoktu tüp bebek yaptrmıştık 2 kez aşılamayaı saymıyorum bile sonra eşimin değerleri stresten 0 düştü varikosel olduk ardından boş gebeliklerim oldu araştrıldı pırtılaşma çıktı ve eşim de değerler normalin çok altınadaydı ve vitamin kullandı ben o ay hamiş oldum öğrenir öğrenmezde iğnemi oluyorum zor bi süreç yaşadım düşük tehlikesi vss yeni yeni ayaklandım alahım aneliği yaşatr ilk hep aynı olcak düşüncesiyle kimesye sölemedik şimdi 4 aylık olduk artık sölüyoruz çünkü bu aşamaya hiç gelmemiştik encokta eşim hak ediyo bu bebeği verdiği çabalar olsun gerek tüm aileyi depremde kaybetmiş olsun benimleydi şimdi tek derdimiz sağlıklı olsun bişi istemiyoruz rabbim sizde yaşatr inşşlahhhhhhhh umut yitrmek yokk
komşumla karşılaştık,yaşça benden oldukça büyük,hal hatır sorduktan sonra ne oldu sizin daha çocuğunuz olmadımı?diye,sordu bende hayır deyince kadın üzüldüğümü anladı heralde ee, kendide çocuklarından epey bir dertli,sözde bana moral vermek için şöyle dedi:boşver kızım çocuğun olmazsa hiiiç üzülme,çocuk karnındayken kanını, doğduğunda canını, öldüğünde de malını yer,olmasa bir dert olsa bin dert dedi.Ne laf ama ilk defa duydum kadın çocuklarından çok çekiyo demek.. bende ne diyeyim, ne yapacaksın gülşen abla hayat dedim.ALLAH her şeyin hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?