Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

öylemi diyosun? birde ben niye acele ediyorum biliyomu sun? ramazan başlıyo ya,oruca başlamadan belli olsa keşke dedim.:44:

canım bende sırf o yüzden meraklanıyorum ramazanın ikinci günü adet olmam gerekiyo normalde ramazan başlamadan önce öğrenebilirmiyiz acaba.Bu arada eğer hamişsek birlikte devam edicez sanırım yola...

canım bende sırf o yüzden meraklanıyorum ramazanın ikinci günü adet olmam gerekiyo normalde ramazan başlamadan önce öğrenebilirmiyiz acaba.Bu arada eğer hamişsek birlikte devam edicez sanırım yola...

inşallah canım ya...valla ben şansımı denicem,ramazandan önce bir tahlil yaptırıp bakalım ne olacak

canım benim çok sevindim çok şükür Allah analı babalı büyütmek nasip etsin kuzum

ay canım benim hadi hayırlısı olsun kolay doğumlar nasip etsin benim ismimide doğumda söylemeyi unutma olurmu kuzum dualarım seninle öpüyorum seni

canım o güzel bebişe rabbim şifa versin kuzum dualarımız onunla inş. iyileşir tatlım öpüyorum seni

Inşallh allh banada yardım eder ve hepimize çok üzülüyoum çünkü ama isyan etmiyorum 2 kez yıkıldı dünya başıma çünkü o kadar çok seviyorum bebekleri artık başkalrını bile kıskanmaya başladım bazen kendime kızıyorum kıskanmak kötü bişi diorum ama içim çok farklı sölüyor nerde bebek görsem yapışıyorum hemen onlarda beni çok seviyorlar allah hepimize yardım etsin inşallh

canım Allah meleğinizi sizlere bağışlasın.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur da evine döner.

redmaskmaaşallah canım yaa.kaygıyla,endişeyle acaba kalp atımını görecekmiyiz diye doktora gidişini daha dün gibi hatırlıyorum.sırf senden haber var mı diye iki de bir de bakmıştım topiğeinşallah hayırlısıyla 15 ağustosta güzelce sorunsuz bi operasyonla kavuşurssun oğluna.canım benim aklına geldikçe bizler için de dua et.sen de yavrun da Allah'a emanet olun

Son düzenleme:

amin canim insallah...
ahhh be canim kim uzulmuyorki haline, isyan etmiyoruz tabiki ama enkaz durumdayim mesela ben. Bende kiskanmiyorum bebeklileri ama uzuluyorum kendi durumume ve esimin haline. Artik cevreden de baski var, niye yapmiyorsunuz diye, kimse bilmiyor ki ben 3 dusuk yasadim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

amin canim insallah...
Biliyorum stres geciktiriyor ama elimde degil.

Benim hikayem; 7 yildir evliyim, 3 dusuk var (ikisi kurtaj, biri kendiliginden dusuk, kimyasal gebelik yani). Kan testlerimi ve genetik testlerimi yaptiracagim ama regl olmayi bekliyorum dedigim gibi. 3 dusuk 3 buyuk yikim gibi, enkazim bunlarin altinda ezilmis durumdayim. Hergecen gun biraz daha alistigimi zannediyorum ama aslinda bir o kadarda umutlarimi yitiriyorum, kendimden cok esim icin uzuluyorum, ona bir evlat veremedigim icin mutsuzum...

Rabbim dilerim en kisa zamanda yuzumuzu guldurur.

canim insallah hamilesindir, ptesi git kan testini yaptir canim ya da cumartesi

canim cok gecmis olsun, rabbim dilerim en kisa zamanda yegenine sifa verir, ve onu sevdiklerine bagislar.

çok üzüldüm canım ama sakın sakın umudunu yitirme beni göz önüne al,evet bende eşim için çok üzülüyorum hatta iki kez ona boşanalım,bırak beni ,benim yüzümden çocuksuz kalmaya hakkın yok ve sana asla kızmam dedim.Ama eşimin bana dediği şu oldu:sen delimisin yüzlerce çocuksuz çift var ve belkide bizim kaderimiz bu ne biliyorsun benim başkasıyla çocuğum olacağını önemli olan sensin dedi.Benim zaten ağlamalarım bitmek bilmez,kürtajlardan sonra o böyle konuşunca daha çok ağlamıştım.hayatta en önemlisi önce sağlık,ve sevdiklerinle beraber olmak,lütfen kendini toparla ,üzülme ALLAH büyük.ha birde benim tahlillerim 2 inci düşükten sonra yapılmıştı sen neden 3 üncü yü bekledin?

evet kızlar..bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü hayatta hepimiz için önceliği olan bir sürü şey var benim içinde öyle ANNEM benim önceliğim tüm ailem ve eşim çok,çok önemli ama ANNEM başka.Benim ANNEM geçtiğimiz eylül ayında yani ramazan bayramının 3 üncü günü felçlik geçirdi,beraber bayram ziyaretine gittik ve herşey birden oldu hemen annemi acile götürdük yüksek tansiyonu ve şekeri vardı zaten,ikisi birden yükselmiş kısaltarak yazıcam biraz.. annemin sol tarafı tutmuyordu,bilinci gitti,görmedi ve 1 aya yakın hastanede annemin başından banyo yapmak için bile ayrılmadım ve gözyaşım hiç dinmedi çok çok acı bir şey ALLAH ım hiç kimseye yaşatmasın ve ben hastanede hamile olduğumu öğrenmiştim son hamileliğimdi ama orda annemden başka hiç birşey düşünemiyordum artık annem bize muhtaçtı biz olmadan tuvaletini bile yapamıyordu kahredici bir durum.. ben hamileliliğimi eşime bile söylememiştim ama sonra mecburen duydu zaten ekim ayında da kürtaj oldum ANNEM ise şuanda eskisinden daha iyi yatalak durumu kalktı ortadan.. ama hala sol tarafı tam tutmadığı için kendi işini göremiyor ve ben bu aya kadar sabah gidip akşam dönüyodum eve,
ALLAH kimsenin sağlığını elinden almasın herkese şifa versin benim annemede.. çünkü o böyle diye hiçbirşeyin tadı yok anlamı yok ANNEM böyle diye ben gezmeye bile hiç gitmedim inanın şimdi ben ona şakayla karışık çabuk iyileş hamile kalırsam bana sen bakacaksın diyorum ANNEM üzülmesin diye ona 6 ıncı çocuğu söylememiştim zaten yani hayatta en önemli şey sağlık artık dualarımda önce istediğim şey sağlık ve beterin, beteri var her zaman halimize şükredelim.

Kesinlikle dogru beterin beteri var, cok dogru soyluyorsun. Ama ne guzel senin gibi umut dolu olmak. Annen icin de cok cok gecmis olsun, dilerim en kisa zamanda sol tarafida iyilesir ve normal haline doner, ve senin bebegine bakacak duruma gelir, zaten senin hamile kalman ona buyuk bir umut ve sevinc olacak, hele bebegini gorsun eminim cok cok toparlanacak.

canim ben ikinciden sonra arastirilmasini istiyordum, esim istemedi, bir daha deneyelim dedi, o yuzden oldu 3. dusuk..

Ben normalde cok guclu bir insanim, ama bulundugum cevre benim psikolojimi alt ust etti...

AMİN.. canım iyi dileklerin için teşekkür ederim anneler çok özel, babalarda öyle ama anne gibi değil.ALLAH onları başımızdan eksik etmesin.. başkalarına umut vermeyi,sevindirmeyi çok seviyorum ama kendime eh işte

canim ben ikinciden sonra arastirilmasini istiyordum, esim istemedi, bir daha deneyelim dedi, o yuzden oldu 3. dusuk..

Ben normalde cok guclu bir insanim, ama bulundugum cevre benim psikolojimi alt ust etti...

çok iyi bilirim o çevreleri, boşver bu senin elinde olan birşeymi?kim isteyerek bu kadar çocuğu feda eder.. o çok bilmiş insanların aslında hiçbirşey bilmediklerini ve cahilliklerini, hatta bana göre ALLAH tan korkmamalarını gösterir.

annelerde babalarda ozeller, Allah basimizdan eksik etmesin onlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…