Bu arada cocuğum tamamen normal yoldan ilaç filan kullanmadan oldu. zaten ilk hamileligimdi hersey mukemmel gitmisti. beni incelemeye almalarının bir de benim de bir hastalık varlığından suphelenmememin nedeni tamamen saglikli bir cocuğumun olması. Gercekten anlamak zor. Allah im isterse oluyor iste. benim gibi normal bir cocuktan sonra sorun yaşayan var mı .
ne demek bende de böyle çıkmıştı ama hiç anlam verememiştim
aynısı bendede çıktı tatlım 4 testten sadece onda sorun varmış pıhtılaşma faktörü diye biliyorum ama benimde çok ayrıntılı bilgim yok senin durumun nedir?Doktorun nasıl değerlendirdi sonucu öncesinde düşüğün oldu mu
Bu arada cocuğum tamamen normal yoldan ilaç filan kullanmadan oldu. zaten ilk hamileligimdi hersey mukemmel gitmisti. beni incelemeye almalarının bir de benim de bir hastalık varlığından suphelenmememin nedeni tamamen saglikli bir cocuğumun olması. Gercekten anlamak zor. Allah im isterse oluyor iste. benim gibi normal bir cocuktan sonra sorun yaşayan var mı .
kusura bakmayın yazamadım sıze bırturlu
oglusum durmadı ıcerde fırar ettı kızlar
36+2 3340 51 cm dogdu oglum normalı düşünmedı dr rıske atamam dedı suyumun hemen hemen hepsı gelmıstı cunku
hastaneye gıttıkten 1,5 sat sonra sezeryana alındım
Allah tarafından 6 gun once aspırını kesmıstım
dogumdan 72 saat once kesılmesı gerekıyomus rısk olusmaması ıcın
ıgneyıde en son 1 gun once yapmıstım
hamdolsun amelıyatm basarılı gectı bı sorun cıkmadı
ıgneye devam etmıyorum kızlar gerek gormedı drum
seker ıcıne ole abartmadan yıyorum herseyıı
oğlusumda bende ıyıyız sukurler olsun rabbıme saglıkla kavustum ogluma
doguma gırmeden ve amelıyat hanede bayılana kadar hepınıze dua ettım kızlar
rabbım hepınıze bu güzel duyguları yasatsın
dıkıs agrılarım halen devam edıyor ama gecıcek..
hepınızı cok opüyorum cok güzel seyler paylastık
bana sormak ıstedıgınız bısey olursa ozelden yazarsanız sevınırım su aralar sıteye gırmem zor
allaha emanet olun
arkadaşlar hepinize merhaba...nasılsınız? hamile olanlar nasıl gidiyor bu sıcaklarda hamilelik. Açıkcası ben çok zorlanıyorum nerdeyse 10 hafta olacak ve ben günleri hep uyuyarak geçiriyorum. Malesef Şanlıurfa sıcağında baygın bir şekilde yatıyorum, klimayı açamıyorum klimalı odada 1 saat durayım mide bulantısı ateş yapıyo. Bol bol sıvı alıyorum ama doğru durust yemek yiyemiyorum sadece ilaçları düzenli içiyorum. O kadar sıcakki sürekli duş almaktan yorulup uyuyorum desem yeridir. Düzenli beslenemediğim içinde moralim bozuluyor, bebğime bişey olacak diye ama yiyemiyorum, bu sıcaklar iştahsızlıkta yapıyor. Sadece sütü peyniri, yoğurdu düzenli yemeye çalışyorum. siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklar sizinde iştahınızı kaçırıyormu?
kızlar ben yeni üyeyim nasıl yeni bir konu açabilirim? yardım edermisiniz?
kızlar bende kan pıhtılaşması var bunun yanında bir sürü hastalık. 3 düşük 1 mecburi sonlandırma(çünkü ölümden döndüm.) hamilelik hem benim için hem bebek için çok tehlikeliymiş. şimdi antalya akdeniz tıpta iyi bir riskli gebelikler uzmanı arıyorum. yardımcı olurmusunuz? özel muayenesi varmı? ücretler nasıl?
kızlar bende kan pıhtılaşması var bunun yanında bir sürü hastalık. 3 düşük 1 mecburi sonlandırma(çünkü ölümden döndüm.) hamilelik hem benim için hem bebek için çok tehlikeliymiş. şimdi antalya akdeniz tıpta iyi bir riskli gebelikler uzmanı arıyorum. yardımcı olurmusunuz? özel muayenesi varmı? ücretler nasıl?
kusura bakmayın yazamadım sıze bırturlu
oglusum durmadı ıcerde fırar ettı kızlar
36+2 3340 51 cm dogdu oglum normalı düşünmedı dr rıske atamam dedı suyumun hemen hemen hepsı gelmıstı cunku
hastaneye gıttıkten 1,5 sat sonra sezeryana alındım
Allah tarafından 6 gun once aspırını kesmıstım
dogumdan 72 saat once kesılmesı gerekıyomus rısk olusmaması ıcın
ıgneyıde en son 1 gun once yapmıstım
hamdolsun amelıyatm basarılı gectı bı sorun cıkmadı
ıgneye devam etmıyorum kızlar gerek gormedı drum
seker ıcıne ole abartmadan yıyorum herseyıı
oğlusumda bende ıyıyız sukurler olsun rabbıme saglıkla kavustum ogluma
doguma gırmeden ve amelıyat hanede bayılana kadar hepınıze dua ettım kızlar
rabbım hepınıze bu güzel duyguları yasatsın
dıkıs agrılarım halen devam edıyor ama gecıcek..
hepınızı cok opüyorum cok güzel seyler paylastık
bana sormak ıstedıgınız bısey olursa ozelden yazarsanız sevınırım su aralar sıteye gırmem zor
allaha emanet olun
beydagli, nasilsin canim? gozukmuyorsun pek...
iyiyim canım sen nasılsın?evet gözükmedim,biraz işlerim vardı bu arada, yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum çok merak ediyorum..:44::44:
Bende iyiyim canim sagol. Kan tahlilimi yaptiracaksin? hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz, merakda birakma bizi...
evet canım kan tahlili,aslında adet tarhime 1 hafta var,çıkar mı?çıkmaz mı?bilmiyorum ama yaptırıcam.
cikar diye dusunuyorum ben kanda, hadi insallah hayirlisiyla hamilesindir...hemen igneye basliycanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?