Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bazen denk gelmeyebiliyormuş yani gebelik boyunca hiçbir şey kullanulmamasına rağmen bebiş sağlıklı oluyormuş .Allahın hikmeti aslında hepsi bir arkadaştada herşey normal gitmişgebelik boyunca doğum sırasında oluşmuş pıhtılaşma 2. çocukta kullanmaış iğne kısmet işte.Canım bede de sadece PAI 4g/4g var .Bu konu ile ilgili bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

ne demek bende de böyle çıkmıştı ama hiç anlam verememiştim

aynısı bendede çıktı tatlım 4 testten sadece onda sorun varmış pıhtılaşma faktörü diye biliyorum ama benimde çok ayrıntılı bilgim yok senin durumun nedir?Doktorun nasıl değerlendirdi sonucu öncesinde düşüğün oldu mu

benim tespit edilen 4 kimyasal gebeliğim var daha kese bile göremeden gittiler
tespit edemediğim kimbilir kaç tane daha oldu
bu konu hakkında bişi demedi doktor digerlerinde heterizigotlar olunca direk iğne ve aspirin dedi
en son kimyasalı iğne olduğum halde yaşadım
nasip ne deyim

evet canım ben ve bir kaç arkadaş senin gibi ikinci çocukta yaşadık bu sorunu bende kızımdan sonra iki düşük yaşadım yapılan tahlillerde faktör v heterezigot mthfr homozigot idi iğne aspirin ve folik asitle elhamdülillah oğluma kavuştum..

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. 36. haftada olmasına rağmen maşallah boyu kilosu yerindeymiş iyi beslemişsin bebişini annesi :)

sanırım sen narkozlu sezaryan oldun. ben biraz narkozdan tedirgin oluyorum. biraz bebişini büyütüp daha uzun uzun bilg. başında durabildiğinde uzun uzun doğum nasıldı yazarsan çok memnun olurum. Tekrar tebrikler

arkadaşlar hepinize merhaba...nasılsınız? hamile olanlar nasıl gidiyor bu sıcaklarda hamilelik. Açıkcası ben çok zorlanıyorum nerdeyse 10 hafta olacak ve ben günleri hep uyuyarak geçiriyorum. Malesef Şanlıurfa sıcağında baygın bir şekilde yatıyorum, klimayı açamıyorum klimalı odada 1 saat durayım mide bulantısı ateş yapıyo. Bol bol sıvı alıyorum ama doğru durust yemek yiyemiyorum sadece ilaçları düzenli içiyorum. O kadar sıcakki sürekli duş almaktan yorulup uyuyorum desem yeridir. Düzenli beslenemediğim içinde moralim bozuluyor, bebğime bişey olacak diye ama yiyemiyorum, bu sıcaklar iştahsızlıkta yapıyor. Sadece sütü peyniri, yoğurdu düzenli yemeye çalışyorum. siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklar sizinde iştahınızı kaçırıyormu?

benim de iştahım kaçıyor şeker.. bol sıvı almak önemli..ilk 3 ay annenin yediklerinden etkilenmezmiş bebekler o yüzden içini ferah tut.. mide bulantıların geçince ne kadar faydalı şey varsa yersin.. Allah sağlıkla bebişini kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar bende kan pıhtılaşması var bunun yanında bir sürü hastalık. 3 düşük 1 mecburi sonlandırma(çünkü ölümden döndüm.) hamilelik hem benim için hem bebek için çok tehlikeliymiş. şimdi antalya akdeniz tıpta iyi bir riskli gebelikler uzmanı arıyorum. yardımcı olurmusunuz? özel muayenesi varmı? ücretler nasıl?

nasıl yani kan pıhtılaşması olduğu için mi tehlikeliymiş hamile kalman bebek ve senin için bence başka bir durum olabilir çünkü kan pıhtılaşması yaşayıp çocuk sahibi olan pek çok kişiyi okudum bu forumda.Allaha göre güçlük yoktur canım ...

çok geçmiş olsun canım..bende de kan pıhtılaşması var ve bende tam 6 bebek kaybettim çok zor bir durum,ALLAH bir daha hiç birimize yaşatmasın bunları.

gecmis olsun canim, Hosgeldin aramiza...

ALLAH analı, babalı,sağlıkla büyütsün darısı hepimizin başına

iyiyim canım sen nasılsın?evet gözükmedim,biraz işlerim vardı bu arada, yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum çok merak ediyorum..:44::44:

Bende iyiyim canim sagol. Kan tahlilimi yaptiracaksin? hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz, merakda birakma bizi...

cikar diye dusunuyorum ben kanda, hadi insallah hayirlisiyla hamilesindir...hemen igneye basliycanmi?

bakalım canım hayırlısı..evet hemen başlıcam iğnelere zaten geçen seferden iğnelerim var evde,çıkarsa pazarteside doktora giderim ALLAH izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…