Hey Allahim Yarabbimm, sen buyuksun!
Bozma moralini canim desemde bana diyenlere ben cok bozuluyorum. Birde eve gelip hungur hungur agliyorum. Allah yardimcimiz olsun, Rabbim bizi evlatla sinamasin insallah. Kucaklarimizi bos birakmasin, saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah.
Bazen diyorum cok kotu birsey mi yaptim, insanlarimi kirdim yaraladim, ne yaptim, neyin cezasi bu diyorum ama bir bakiyorum dusuncelerim isyan etmis birsekile donusuyor kesiyorum bende o vakit...
Istanbuldayım ben okmeydanında
Hey Allahim Yarabbimm, sen buyuksun!
Bozma moralini canim desemde bana diyenlere ben cok bozuluyorum. Birde eve gelip hungur hungur agliyorum. Allah yardimcimiz olsun, Rabbim bizi evlatla sinamasin insallah. Kucaklarimizi bos birakmasin, saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah.
Bazen diyorum cok kotu birsey mi yaptim, insanlarimi kirdim yaraladim, ne yaptim, neyin cezasi bu diyorum ama bir bakiyorum dusuncelerim isyan etmis birsekile donusuyor kesiyorum bende o vakit...
komşumla karşılaştık,yaşça benden oldukça büyük,hal hatır sorduktan sonra ne oldu sizin daha çocuğunuz olmadımı?diye,sordu bende hayır deyince kadın üzüldüğümü anladı heralde ee, kendide çocuklarından epey bir dertli,sözde bana moral vermek için şöyle dedi:boşver kızım çocuğun olmazsa hiiiç üzülme,çocuk karnındayken kanını, doğduğunda canını, öldüğünde de malını yer,olmasa bir dert olsa bin dert dedi.Ne laf ama ilk defa duydum kadın çocuklarından çok çekiyo demek.. bende ne diyeyim, ne yapacaksın gülşen abla hayat dedim.ALLAH her şeyin hayırlısını versin.
Benim de 4 düşüğüm var. Bir de dunya tatlısı yavrum var Allah ima binlerce şükür.Bir kardesi olmasını öyle cok istiyor ki. 9 ve 11 hafta civarlarında oldu düşüklerim.
Mthfr 1298 ve 677 heterozigot bir de PAİ1 4g/4g aleli çıktı. Fraxiparine folik asit ve apikobal kullanıyorum. Corasprin de aliyorum ama hematolog gerek yok dedi. Doktoruma soracagim bakalim. 5+5 günlük oldum. Gecen cuma kese göründü . Yarın da bebeği görmeyi umuyorum inşAllah.
İçimde kötü bir ses konuşup dürüyor . Korkuyorum. Ama bir yandan da cok iyi seyler olacak bu sefer diyorum. 2ay önce rüyasını gördüğüm ve tamamen supriz olarak hamile kaldığım yavruma kavuşacağım bu sefer insAllah. AMİN
canım enim aynısını bende düşünüyorum.insanllar yaptıklarının bedelini öder yaptığını çeker ddie düşündüğümde bu kadarrrrr büyük ne günah işledim dioruum ama sonra peygamber efendimizi düşünüyorum diorum ki O ki RABBİMİZİN sevgilisi habibi sen olmasaydın dünyayı yaratmazdım dediği elçisi.peygamberimiz annesiz kaldı babasız kaldı evlatları öldü.fakirlikle yaşadı.o kadar zulüm işkence gördü.peki peygamber efendimizinde günahı o kadar çok muydu da bunları yaşadı.o zaman diorumki İNŞALLAH RABBİM BİZİ BU DÜNYADA İMTİHAN EDİYOKİ AHİRETİMİZ GÜZEL OLSUN.GÜNAHLARIMIZA KEFARET OLSUN.böyle düşün ve biz imtihanımızı verip mükafatımızı alacağız hem bu dünyada hem ahirette inş:)UMUDUNU rabbimden KESENLER KAFİRLERMİŞ.BİZE UMUTSUZLUK YAKIŞMAZ.
kızlar merhaba.umarım hepiniz iyisindir.benim doktorum başka bir şehre gitti.dün de başka bir doktora gittim.ultasona girdim.bebeğim 2 kilo olmuş.doktor biraz az dedi kilosu.nst ye girdim ilk kez.Bir de renkli doppler istedi.daha önce iki kez doppler ultrasonla bakıldığını söyledim.olsun kan akışına bir daha bakalım dedi.siz de bu kadar doppler ultrasona giriyormusunuz?merak ettim.kan şurubunu da artık kullanma dedi.kullandığım multivitamindeki demirin yeterli olduğunu söyledi.diğer doktor da kan şurubuna devam demişti.kafam karıştı.
cnm kusura bakma yazamadım uzun zaman oldu. bahsettiğim operasyon oldu. o gün çok zordu benim için. dr.um bebek çalışmalarına başlamamı söyledi. iğneye başlatmadı. çünkü kullandığım üzüm çekirdeği ve coraspirin aynı işlevi görüyor dedi. hamilelik olunca iğneye başlayalım dedi.
Bu arada cocuğum tamamen normal yoldan ilaç filan kullanmadan oldu. zaten ilk hamileligimdi hersey mukemmel gitmisti. beni incelemeye almalarının bir de benim de bir hastalık varlığından suphelenmememin nedeni tamamen saglikli bir cocuğumun olması. Gercekten anlamak zor. Allah im isterse oluyor iste. benim gibi normal bir cocuktan sonra sorun yaşayan var mı .
sağol canım.34.haftaya girdim.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.gozun aydin, Allah devamina erdirsin insallah. kac haftaliksin canim?
kızlar merhaba.umarım hepiniz iyisindir.benim doktorum başka bir şehre gitti.dün de başka bir doktora gittim.ultasona girdim.bebeğim 2 kilo olmuş.doktor biraz az dedi kilosu.nst ye girdim ilk kez.Bir de renkli doppler istedi.daha önce iki kez doppler ultrasonla bakıldığını söyledim.olsun kan akışına bir daha bakalım dedi.siz de bu kadar doppler ultrasona giriyormusunuz?merak ettim.kan şurubunu da artık kullanma dedi.kullandığım multivitamindeki demirin yeterli olduğunu söyledi.diğer doktor da kan şurubuna devam demişti.kafam karıştı.
Canım geçmiş olsun ben de seni merak etmiştim ben de uzun süredir siteye giremedim. İnşallah tez zamanda hayırlı haberleri paylaşırız ben uzun süredir hamile kalamıyorum bi de şimdi böyle bir problem çıktı allah hepimizin gönlünün muradını versin kendine iyi bak haberlerini bekliyorum.
merhaba canım.bana daha hiç doppler ultrasona bakılmadı.sana kaçıncı haftada bakıldı?18 haftalık olduk.allah inşallah tamamını erdirir.aslında kan akışı çok önemli.doktora gidince baktıracam.senin mutasyonların ve hangi dozdaki iğneyi kullanıyon?
merhaba kızlar .. çok şükür kontrolum iyi geçti. 15 ağustosta sezeryan olucak. iğne 1 gün önce asprin bi hafta önce kesilecekmiş. doktorum sez. şeklini sonra anestezi uzmanıyla konuşursun dedi.. 9 ağustosta bi randevum daha var.. bakalım hayırlısı... sizinle hemen paylaşmak istedim..
kusura bakmayın yazamadım sıze bırturlu
oglusum durmadı ıcerde fırar ettı kızlar
36+2 3340 51 cm dogdu oglum normalı düşünmedı dr rıske atamam dedı suyumun hemen hemen hepsı gelmıstı cunku
hastaneye gıttıkten 1,5 sat sonra sezeryana alındım
Allah tarafından 6 gun once aspırını kesmıstım
dogumdan 72 saat once kesılmesı gerekıyomus rısk olusmaması ıcın
ıgneyıde en son 1 gun once yapmıstım
hamdolsun amelıyatm basarılı gectı bı sorun cıkmadı
ıgneye devam etmıyorum kızlar gerek gormedı drum
seker ıcıne ole abartmadan yıyorum herseyıı
oğlusumda bende ıyıyız sukurler olsun rabbıme saglıkla kavustum ogluma
doguma gırmeden ve amelıyat hanede bayılana kadar hepınıze dua ettım kızlar
rabbım hepınıze bu güzel duyguları yasatsın
dıkıs agrılarım halen devam edıyor ama gecıcek..
hepınızı cok opüyorum cok güzel seyler paylastık
bana sormak ıstedıgınız bısey olursa ozelden yazarsanız sevınırım su aralar sıteye gırmem zor
allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?