Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

insallah canim, dualarim seninle.

AMİİNN..benim nenem ne diyo bana biliyomusunuz?yani babaannem ama biz nene diyoruz..kızım bu sefer hamile kalırsan doktora gitme,durmadan çocuğu ışığa verdiriyon,(ışık dediği ultrason) birde durmadan iğne yapıyon çocuk yaşamıyor.eskiden doktormu vardı kızım?hepimiz ALLAH a emanet doktor yüzü görmeden evde doğururduk.şimdikiler daha çocuk canlanmadan hemen doktora gidiyolar.. saatlerce anlatsam da nene bak bende bu sorun var onun için hemen gidiyorum,ondan iğne yapıyorum desemde,yok ona yanlış geliyor oda kendince haklı ..eskiden böyle şeyler yoktu ki, hiç duymadık diyor.

canim aynisini benim annem soyluyor, :) diyorki, bekle biraz 3 aylik olsun, ondan sonra git doktora, hemen gidip ultrasound scan'a koyma kendini diyor, kadin her zaman soyluyor ama dinleyen yok :)

canim aynisini benim annem soyluyor, :) diyorki, bekle biraz 3 aylik olsun, ondan sonra git doktora, hemen gidip ultrasound scan'a koyma kendini diyor, kadin her zaman soyluyor ama dinleyen yok :)

vallahi,doğru ama bizde riske atamıyoruz işte ne yapalım.

vallahi,doğru ama bizde riske atamıyoruz işte ne yapalım.

kesinlikle, birde eskiden hersey sakliymis, simdiki gibi hormonlu gidalar tuketmiyoruz, hava desen kirli, kolayca mikrop kapiyoruz, hasta oluyoruz

Rabbim ne verirse herseyin hayirlisindan versin. Sabah mi gideceksin doktora? kac da yazarsin buraya :)

çok doğru canım..yarın kan tahlili için polikliniğe gidecem,aslında sağlık ocağına gidecektim ama sonuç orda hemen verilmiyo,pazartesi verirler.. ama polikliniğe yarın sabah gidersem ,akşama sonucu alırım,eğer sonuç olumlu olursada pazartesi ALLAH izin verirse doktora giderim..

valla eskilerde haklı.arkadaşımın arkadaşı 30 yaşındaymış.polis olmak için tüm sağlık taramasını yaptırmış ve 30 yıl sonra öğrenmiş ki kaburga kemiklerinde eksiklik var.30 yıl bu şekilde yaşamış oysa şimdi o çocuğu hemen aldırır dr lar.bu çocuk engelli olur.hasta falan die.onlar hiç dr a gitmemişler.annem dioki göbeğimizin şekline göre cinsiyet tahmini yapılırdı.doğunca öğrenirdik:)ya bizzzzzz doğadan kilosunu gramına kadar,parmaklarını,boyunu ayak tabanını ciğerlerini böbreğini her şeyini herşeyini görüyoruz...

sanırım eskiden bu kadar hormaonlu yiyecek , elektro manyetik dalgalar...vs maruz kalınmıyordu. konu sağlık oldumu önlem almak en iyisi bence. peki kan pıhtılaşması sorunu yaşayanlar hamilelikten önce bir tedbir alıyormu yani aspirin kan sulandırıcı filan. yoksa hamile kaldıktan itibaren mi başlıyoruz aspirine, heparine

kızlar kan sulandırıcı iğneye extradan para ödüyomuusunuz ben ödüyorumda bazılarını devlet karşılıyomuş

kızlar merhaba.dün doppler ultrasonda kan akışına bakıldı.çok şükür herşey yolunda.bundan sonra 15 günde bir kontrol ve haftada bir nst var.doktor normal doğum olursa iğneyi 38.haftada keseceğini söyledi.normal mi sezeryan mı olur bilemiyorum.bebişim ters duruyormuş bi de.37.haftada normal pozisyonunu alır dedi doktor.sıcaklarda çok bunaltıyor dimi.umarım sizler de çok iyisinizdir.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

slm kızlar ben uzun zamandır girmiyormudum belki aranızda tanıyanlar vardır gebelik bekliyodum ve sonunda çok şükür hamileyim ama inşallah sonuda gelir bebeğimi kucağıma aldığım zamanda size mutlu bir şekilde haber verebilirim iğneyede başladık ilk baştan kanamam oldu sonra kahverengi lekeye döndü ama şimdi kesildi çok şükür hafta ya bebeğimin kalp atışlarına görmeye gidicez inşallah görürürz inşallah herşey yolunda gider sizderle dualarınızı eksik etmeyin nolur şu mübarek günlerde allah isteyen herkese nasip etsin listeye beni eklemenizi çok istiyodum inşallah bende bir gün bu listede olurum diye ama şimdi korkuyorum bir olurda o listeden silinmek zorunda kalırsam diye korkularım hiç bitmicek biliyorum ama en azından bebeğimin kalp atışları duyulunca benide eklerseniz sevinirim :)

Adet tarihime 1 hafta var ama ben dayanamayıp,oruca başlıcam diye bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı hayırlısı bakalım.

merhaba ben yeni sayılırım burda çok sevindim canım ,ALLAH tamamına erdirsin inşallah kalp atışları duyulur ve müjdeyi bize yazarsın..kaçıncı gebeliğin biraz hikayenden bahsedermisin?

merhaba ben yeni sayılırım burda çok sevindim canım ,ALLAH tamamına erdirsin inşallah kalp atışları duyulur ve müjdeyi bize yazarsın..kaçıncı gebeliğin biraz hikayenden bahsedermisin?

3. gebeliğim mthfr 677 heterozigot mutasyonuyum daha önce tedavi görmedim ilk kez iğne oluyorum umarım bu sefer kucağıma alırım inşallah

3. gebeliğim mthfr 677 heterozigot mutasyonuyum daha önce tedavi görmedim ilk kez iğne oluyorum umarım bu sefer kucağıma alırım inşallah

inşallah canım..bende de aynı mutasyon ve şimdi adını hatırlayamadığım bir iki şey daha var..benimde bu yüzden 6 bebek kaybım var.

merhaba kızlar ben de 23 martta kürtaj olmak zorunda kaldım 6 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.geçtiğimiz ay içinde de kimyasal gebelik yaşadım.adetten pek farklı değildi erken test yaptırdığım için farkettim.düşükten sonra kan testleri yaptırdım protein c aktivitesi 70 ile 140 arasında olması gerekirken benim 64 çıktı.doktorum alt seviyeye yakın olduğu için düşüğe sebep olacağını sanmıyorum dedi.2.bebeği düşünebilirsiniz demişti.sonra geçtiğimiz ay memlekette olduğum için bi başka doktora gittim.testlerin eksik dedi 5 6 test daha yazdı bana bunları da yaptır dedi.ama henüz yaptırmadım.üstelik o değerin düşük olmasından dolayı hamile kalırsam iğne olmam gerekirmiş sadece bebek ölümü engellemek için deil dedi 6.aya gelirsin çocuğun suyu biter dedi.kullanmalısın dedi.şimdi tatilden döndüm doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.ya kafam çok karışık kızlar..sizce hamile kalmadan bi doktora gideyim mi

geçmiş olsun canım..ALLAH bir daha hiçbirimize yaşatmasın.. bence kesinlikle doktora gitmelisin, doktorunu da değiştireceksin madem başından geçenleri anlatır,gerekli önlemleri alır ve öyle devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…